vineri, 28 februarie 2014

ASTROTAROT MARTIE pentru zodiile CAPRICORN, VĂRSĂTOR și PEȘTI



CAPRICORN


Sectorul cunoașterii și al învățăturii va fi favorabil pentru tine. Reușești cu ușurință să acumulezi informații ce-ți vor folosi în serviciu, înveți mult mai ușor lucruri ce țin de spiritualitate. După 15 Martie, sfera material-profesională ar trebui să devină mult mai ușor accesibilă. Iată că efortul depus și munca sârguincios făcută îți poate aduce beneficii materiale. Atenție însă, din 21 Martie, cum te adresezi celor din jurul tău și membrilor familiei tale! Există riscul de a nu fi tocmai binevoitor cu aceștia. Încearcă să-ți menții sub control manifestările de nemulțumire și privește partea plină a paharului!


Cartea de tarot REGINA DE MONEDE  te susține transmițându-ți să-ți folosești capacitățile tale productive. Ai ajuns, poate, într-un moment în care  este timpul să te bucuri cu adevărat de ceea ce-ți poate oferi viața, de șansele sale. Această carte mai spune că datorită încrederii în forțele proprii reușești să-ți duci la bun sfârșit planurile materiale și nu numai. Este posibil să primești susținere din partea unei femei elegante, bine poziționată din punct de vedere material cu abilitate în administrarea banilor.



VĂRSĂTOR



Începutul lunii te poate surprinde cu anumite stări de tristețe, simți că cei din jurul tău nu prea îți prețuiesc normele tale de viață și din această cauză te poți simți neînțeles. Dar fruntea sus! Sectorul banilor munciți este bine aspectat pentru această perioadă. Dedici cu drag ceva din timpul tău pentru tot ce înseamnă hobby, copii sau iubire, lucruri ce-ți dăruiesc, la rândul lor, bucurie și împlinire. După prima jumătate a lunii sunt șanse de a te pregăti într-un domeniu mult dorit, reușești să asimilezi cu spor informațiile. Te pot atrage mai mult domeniile ce țin de consiliere, religie sau justiție.


MAREA PREOTEASĂ  te îndeamnă să-ți asculți intuiția și să te folosești de beneficiile înțelepciunii care este prezentă în adâncul sufletului tău. Tot ceea ce-ți dorești este posibil să devină palpabil datorită acestor două calități. Depinde totul de tine! Mai este posibil să apară cineva, o persoană feminină înțeleaptă care să te ghideze în vreun fel, să te consilieze… Cartea arată că sunt șanse pentru găsirea soluțiilor pentru orice tip de problemă.







PEȘTI


Cu Soarele ce-ți tranzitează zodia te poți simți plin de energie, care îți poate aduce uneori o stare de agitație sau teamă nefondată. Iubirea, sub toate formele ei, ocupă un loc important pentru tine. Este posibil să apară ceva dificultăți în a te exprima și a asimila ceea ce trebuie. Tu, ca nativ Pești, ești un romantic incurabil, o persoană care se sacrifică pe sine pentru cei din jur și, din nefericire, cei pe care îi sprijini te pot vedea ca pe o persoană vulnerabilă.  Acest lucru te poate dezamăgi și aduce cu sine anumite stări de confuzie, tristețe și dezamăgire. În schimb, deții un as în mânecă… În această perioadă ești mai receptiv la tot ceea ce înseamnă mister, ocult, spiritualitate. Simți o oarecare forță interioară, energie pozitivă pe care te poți baza, ai mai multă încredere în tine.  Acum este un moment prielnic de a acumula cunoștințe în aceste domenii. Intuiția ta este la cote maxime…


LUNA din tarot arată că dualismul dintre fantezie și realitate te poate îndemna către introspecție. Poți conta pe propria-ți intuiție și sensibilitate și încearcă să nu te bazezi prea mult pe corectitudinea celorlalți, altfel riști să fii dezamăgit sau rănit. Dezvoltă-ți încrederea în tine, asumă-ți responsabilitățile și mergi înainte pe propriile-ți picioare! Forța ta intuitivă nu te va lăsa!





Mihaela M. Atomei



4 comentarii:

  1. SUPER FAIN IMI SCRIE ASA ESTE EXACT CUM SCRIE ESTE ADEVARAT

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ar fi ca am avut destule probleme

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa dea D-zeu sa fie asa cum va doriti ... nu trebuie sa uitam ca EL ne da dar nu ne baga in traista, adica depinde si de atitudinea noastra a fiecaruia, de reactiile noastre... numai bine va doresc, din tot sufletul...

    RăspundețiȘtergere