sâmbătă, 1 februarie 2014

CE ESTE ASTROLOGIA



CE ESTE ASTROLOGIA
                           Este puterea Divinității manifestată prin împletirea acesteia cu sufletul omului. Astrologia ne arată unde suntem slabi sau puternici în ființa noastră, în care colț al sufletului nostru avem nevoie de lumină și care este partea din noi plină de lumină, ce-o putem folosi în scopuri înălțătoare. Nu-i așa că Dumnezeu este bun și darnic cu noi?
Fiecare suntem „lucrați” de Dumnezeu într-o manieră aparte suntem UNICI! De aceea, pentru El, suntem importanți fiecare dintre noi. El ne-a trimis pe acest pământ , în această viață cu un scop bine definit. Atenție, a NU se înțelege DESTIN! Destinul ți-l creezi în funcție de decizia ta pe care cale vrei s-o apuci! Împlinirea scopului sau menirii pentru care ești acum  în această viață depinde doar de TINE , de alegerea ta! Mi-a venit acum în minte o zicală străveche care se potrivește cu ceea ce am scris mai sus „Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă!”
Prin astrologia adevărată, EL, ne arată scopul vieții noastre! Nu prin horoscoapele zilnice sau lunare , ci prin astrograma personală a fiecăruia. Astrograma este certificatul nostru ceresc de naștere. O amprentă divină! Deci, s-o respectăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu