sâmbătă, 29 martie 2014

ASTROTAROT APRILIE pentru BERBEC, TAUR și GEMENI

BERBEC


Soarele îți tranzitează zodia natală, ceea ce-ți va aduce un surplus de curaj în tot ceea ce faci și dorința de a începe lucruri noi. Te simți mult mai încrezător în forțele proprii și ai tendința să te comporți într-un mod surprinzător pentru cei de lângă tine. Totuși, responsabilitățile care țin de sectorul carierei nu prea te lasă să zburzi liber pe câmpii. Nu este momentul propice de a face schimbări de anvergură. Autocontrolul este necesar pentru tine in această perioadă. Cu cât vei reuși să-ți dezvolți autocontrolul, cu atât reușitele planurilor tale din perioada mai-iunie vor fi mai semnificative.
 În schimb iți poți orienta energia spre îmbunătățirea relațiilor, spre studiu, relaxare și hobby. Încearcă să-ți petreci mai mult timp cu cei dragi, în familie. Cu siguranță nu vei regreta!

Tarotul aduce și el anumite completări la situația aspectelor astrologice. Cartea SPÂNZURATUL evidențiază transformarea lentă, disciplinată spre un viitor colorat în nuanțele dorite de tine. Este necesară intrarea în ținutul subconștientului tău pentru a aduce la lumină acele părți ale personalității tale spre folosul celor din jurul tău. Cu alte cuvinte, în această perioadă, este indicat să apelezi la spiritul tău de sacrificiu, să renunți deocamdată la ceea ce-ți spune ego-ul tău și să-ți îndrepți atenția către nevoile celor din jur. Succesul se construiește cu fapte mărunte dar de mare importanță pentru viitorul tău.


  TAUR

Pentru tine, luna aprilie vine cu ceva zbucium sufletesc. Posibil să fii nevoit să-ți schimbi planurile și ideile pe care le aveai până acum cu unele mult mai concrete și practice. S-ar putea ca ceva probleme legate de sănătate și de locul de muncă să-ți dea bătăi de cap. Unele cheltuieli s-ar putea dovedi destul de mari pentru bugetul tău și al partenerului. În acest sector se recomandă mai multă precauție.
Totuși, cum speranța moare întotdeauna ultima, sunt șanse de sprijin din partea celor apropiați ție și din partea TA . Orice ar fi, prin autoîncurajare  găsești forța de a renaște și puterea de te imobiliza în lupta cu provocările de orice fel. Apoi, odată cu ingresul Soarelui în zodia ta natală începând din 20 aprilie, cerul de deasupra ta începe să se însenineze. Vei simți o oarecare tendință a desfășurării lucrurilor către normalul mult râvnit de tine.


TURNUL din tarot este o carte nedorită de cineva căruia nu-i plac schimbările, cum este nativul Taur, spre exemplu. Această carte arată că este timpul de a te dezlipi de șabloane non-evolutive, de concepții comode dar rigide și neproductive pentru tine. Schimbările nedorite ce vor surveni în această perioadă, chiar dacă îți vor destabiliza liniștea și siguranța, privește-le ca pe un start către înalt, ca pe o posibilitate de a  renaște din propria-ți cenușă precum pasărea Phoenix. Pentru a evita orice neplăcere, cartea Turnul te îndeamnă să-ți modifici propriile obiective, abandonând vechile atașamente și să deschizi poarta noilor oportunități. Depinde doar de TINE…




GEMENI


Primăvara te îndeamnă spre experimentarea lucrurilor noi. Suporți destul de greu plictiseala acum, când bat la ușa cunoașterii atâtea lucruri noi de aflat și de experimentat…
Este posibil ca unele probleme în sfera materială și a serviciului să te împiedice să-ți îndeplinești anumite dorințe și planuri. Atenție la cheltuieli care pot fi exagerate și vor afecta bugetul familiei. Nu pune pe loc secund nici relațiile cu prietenii: în acest caz este necesar un strop de prudență în acțiunile tale și în comunicare. Riști să fii înțeles greșit de către aceștia iar tu, la rândul tău, să te simți singur și neapreciat la justa ta valoare… Cariera este un alt sector ce-ți va capta atenția în această perioadă. Suprasolicitarea psihică si fizică pot conduce la surmenaj. Dar începând cu partea a doua a lunii, serviciul îți va crea oportunități de câștig și/sau sunt șanse să-ți fie recunoscută valoarea ta în acest domeniu, reușești să te faci apreciat cu ușurință.
Investește-ți energia în domeniul cunoașterii ( cursuri, învățarea unei limbi străine, studiu în domeniul spiritual etc.). Este o perioadă prielnică pentru aceste lucruri.




Știi de ce ar trebui să iubim tarotul? În primul rând pentru că te pune în poziția en garde atunci când este cazul, te previne să-ți schimbi vechea atitudine și să adopți una nouă potrivită pentru a putea evita ceva neplăcut. Tarotul nu prezice ci observă dinainte anumite predispoziții. Exact cum se întâmplă în cazul de față, adică cu tine. 7 DE SPADE te previne să adopți acea atitudine en garde de care vorbeam anterior. Revizuiește-ți atitudinea față de tot ce este în jurul tău tocmai pentru a nu fi luat prin surprindere. Folosește-ți inteligența și judecă toate riscurile și avantajele înainte de acționa. Nu este o bună perioadă de a te lăsa condus de vântul neprevăzutului  sau de valul indiferenței. Această carte te îndeamnă către responsabilitate în orice domeniu.
 Mihaela M. Atomei


2 comentarii:

  1. Ca de obicei ma regăsesc în descrierea pe care ai facut-o . Felicitări ... imi place cum interpretezi.

    RăspundețiȘtergere