vineri, 25 aprilie 2014

Astrotarot mai: BERBEC, TAUR și GEMENI



Zodia sau Ascendentul BERBEC

Sectorul financiar și al valorilor tale ocupă un loc primordial pentru tine în această perioadă. Crește dorința de a-ți reevalua tot ceea ce deții material și sufletesc. Cântărești bine fiecare situație pentru a-i găsi punctul stabil pe care să te bazezi. Acest lucru te va ajuta mult în colaborările ce țin de carieră unde vei reveni cu forțe noi și în familie.
Totodată, relațiile cu ceilalți membri ai familiei au șanse de revigorare, îți dorești compania familiei care îți aduce sentimentul de apartenență și stabilitate.
Venus în zodia ta natală te predispune la o manifestare a afectivității intr-o manieră directă și energică, entuziastă chiar.
Ingresul lui Mercur( din 7 mai) în zodia lui de domiciliu, în Gemeni și mai apoi ingresul Soarelui( 21 mai), îți poate da energie mentală pe care s-o folosești la studiu. Cuvintele îți vin mult mai ușor în cadrul unui discurs. Poți reuși cu ușurință să întreții conversații pline de naturalețe, să ai mai bune relații cu cei apropiați.
 

Până și înțelepciunea tarotului exprimă prin cartea 4 DE SPADE nevoia de retragere din tumultul mulțimii pentru o reînnoire propriilor forțe interioare, undeva departe de ochii curioși ai lumii, într-un loc intim( poate fi și familia) unde îți poți configura prin meditație și introspecție o nouă strategie pentru a acționa la momentul oportun și favorabil ție. Cartea recomandă de a folosi acest timp pentru a pune ordine  propria viață și anumite sentimente. Este, ca să zic așa, o ”prelungire” a cărții SPÂNZURATUL din luna aprilie, dar ceva mai domoală, mai benevolă.





Zodia sau Ascendentul TAUR


Dacă în luna aprilie ai fost supus la tot felul de neliniști și zbucium sufletesc, acum în luna mai cauți să-ți regăsești seninătatea și stabilitatea pe care o râvnești atât de mult. Cu Soarele și Mercur în zodia ta, vei avea forța necesară de a regăsi ceea ce cauți pentru liniștea sufletului tău.
Ai șanse de a-ți fructifica cunoștințele în anumite domenii, de a avea o evoluție personală și un sentiment de vaste posibilități de a renaște din propria-ți cenușă.
Aspectul de opoziție Soare-Saturn îți poate aduce diverse incertitudini și stări de pesimism și descurajare. Trebuie să fii răbdător și tolerant  în sectorul relațional.
Ingresul planetei Venus in Berbec( din 3 mai) te poate predispune la diverse probleme de sănătate, făcându-te să te simți epuizat, cu senzații de oboseală. Este recomandată odihnă, relaxare și atenție asupra modului tău de a te alimenta, acesta să fie cât mai sănătos.
Tot în această lună sunt posibilități de a-ți rotunji oarecum câștigurile prin munca depusă. Așa că, ține frâiele în mâini fără teamă!


Cartea SPÂNZURATUL îți transmite că deții o mare capacitate de a te adapta și de a renunța atunci când știi că este cazul de așa ceva. Poate nu vei da o mare valoare lucrurilor materiale, ci mai mult celor spirituale. Poate vei simți mai mult ca oricând nevoia de a te izola pentru a-ți regăsi liniștea mult dorită. Poate vei dori mai mult ca oricând să te dedici unei persoane sau unei cauze. Este o perioadă a prudenței și a regăsirii forțelor interioare.







Zodia sau Ascendentul GEMENI


Luna aceasta sunt șanse de a-ți fructifica valorile, cunoștințele și să-ți evidențiezi ceea ce ai tu mai bun în propria-ți persoană pentru a aduce noi câștiguri sub formă materială sau sufletească. Poate nu vor fi realizări mărețe, dar în sinele tău vei fi mulțumit că ai reușit cu toate că nu a fost deloc ușor.
Atunci când Mercur va intra în zodia ta( din 7 mai ) te vei simți mai plin de energie și gata de acțiune pe plan creativ, dar vei avea și o anumită tendință spre nervozitate, grabă ceea ce-ți vor provoca anumite stări de anxietate, diverse angoase mai ales în sfera carierei. Cam aceleași stări este posibil să le resimți și la ingresul Soarelui în zodia ta natală( din 21 mai). Așadar, atenție la modul tău de a acționa în acest domeniu. Fii mai deschis către vocea intuiției tale, ascultă ce-ți spune ea și totul o să meargă spre bine!
 Atenție și la cheltuieli. Ingresul planetei Venus în Berbec ( din 3 mai) te poate predispune la tendința de a cheltui peste măsură pentru a-ți satisface anumite dorințe, excese ce pot duce la diverse probleme în menținerea echilibrului financiar. 


Tarotul vine prin cartea ASUL DE BÂTE să-ți aducă de veste noi începuturi care se datorează curajului  folosit în anumite acțiuni ale tale. Mâna din imagine simbolizează expresia creativității și bastonul pe care îl ține simbolizează puterea sau forța care sprijină procesul creativ ( oricare ar fi el). Dar atenție, poate semnala și o stare de nerăbdare , nervozitate care poate fi stăpânită cu dificultate. Așadar, te poți folosi de energia cu care vei fi copleșit în această perioadă, mânuiește-o drept pentru dreptate, cântărind cu atenție fiecare gest și vei avea numai de câștigat! 
Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu