duminică, 27 aprilie 2014

Astrotarot mai: RAC, LEU și FECIOARĂ



Zodia sau Ascendentul RAC


Începutul acestei luni te surprinde printr-o manifestare sub amprenta socializării. Ești mult mai dispus să ieși din propria-ți carapace și să privești în jur admirând frumusețile primăverii. Este ”vina” Soarelui care tranzitează zodia Taurului.
Te poți simți mult mai stăpân pe relațiile tale parteneriale, te poți simți mai sigur pe tine însuți lucru care contribuie puțin la o creștere a încăpățânării tale. Este un lucru bun pentru că acum tu știi ce vrei și ce anume poți!
Totuși, încearcă să nu exagerezi cu această atitudine categorică deoarece riști să-ți îndepărtezi persoanele apropiate și/sau îți poate crea probleme în sfera socio-profesională.
Ingresul lui Mercur în Gemeni (din 7 mai) îți poate insufla dorința de comunicare cu cei dragi, mult mai profundă decât de obicei.
Din 21 mai  este posibil să te simți constrâns să-ți etalezi cunoștințele în sectorul socio-profesional, lucru ce-ți poate da stări de nervozitate și angoase. Dar trebuie să acționezi plin de încredere în forțele proprii deoarece totul va fi spre avantajul tău.


Nici nu se putea o altă carte mai expresivă decât CARUL care să descrie aceste aspecte astrologice amintite mai sus! Această carte care are în prim-plan  un erou decis și curajos gata de a începe o acțiune care să-l poarte spre libertate și spre afirmare, aduce cu sine dorința de a cuceri ceva mult dorit. Înseamnă succese, victorii dobândite în urma manifestării curajului și ambiției. Așadar, înainte fără teamă, doar cu forța curajului pentru a cuceri ce-i bine pentru tine!







Zodia sau Ascendentul LEU


Luna mai îți poate aduce în prim-plan dorința de a te manifesta în plan socio-profesional. Vei fi provocat în a-ți proiecta lucruri clare și stabile, fără grabă. Vei simți că ți se cere mai mult sacrificiu în această zonă a vieții, dar sunt șanse să fii foarte satisfăcut la final, de realizările tale.
 Venus în Berbec (din 3 mai) în opoziție cu Marte îți poate aduce diverse schimbări de idei pe care dorești să le impui și celorlalți. Să nu faci uz de impulsivitate, ci încearcă calea concilierii.
Mercur în Gemeni (din 7 mai) îți dă o mână de ajutor să duci înainte proiecte care te vor ghida spre succes.
Este posibil să-ți faci noi cunoștințe pe care te poți sprijini la un moment dat.
Din 21 mai, când Soarele va intra în zodia Gemeni, vei simți dorința mult mai acut de a te concentra pe atingerea obiectivelor tale. Vei avea energia necesară, mentală și fizică, să te faci apreciat.

Iată cartea ROATA NOROCULUI care aduce în atenția ta posibile coborâri rapide de pe ”piedestalul” pe care erai, dar și ascensiuni rapide , neașteptate. Simbolizează negativul și pozitivul, yin și yang-ul  și alternanța acestora. Poate însemna un nou început, pozitiv sau negativ, dar nu sub amprenta hazardului, ci în funcție de cum și ce ai construit  până acum. TU ești cel care îți aduce noroc sau nu în funcție de deciziile pe care le vei lua. În mâinile tale stă roata șansei spre mai bine. Depinde de tine spre  care direcție dorești să se învârtă!
 


Zodia sau Ascendentul FECIOARĂ


Atmosfera acestei luni te susține în proiectele demarate de tine. Poți realiza multe lucruri datorită inspirației, imaginației creative. În sfârșit, simți că te poți bucura de ceea ce-ți place, de iubire , de soare… Ești mai sigur că ceea ce faci este mai trainic și se văd roadele muncii tale. Cu toate că nimic nu este ”floare la ureche”, reușești să te bucuri și ești mulțumit că sudoarea de pe frunte nu a curs în van…
Ingresul planetei Venus în Berbec (din 3 mai) te poate predispune la cheltuieli făcute la primul impuls, chiar exagerate, ce-ți poate aduce un dezechilibru financiar dacă nu ești suficient de cumpătat. Dar influența lui Mercur din Gemeni (7 mai) te poate ajuta să obții un credit, un împrumut sau poți primi sprijin bănesc din partea partenerului tău sau de afaceri. Totodată și puterea ta de convingere este mai accentuată, lucru care te poate purta către succes.
Din 21 mai, sectorul carierei te va preocupa ceva mai mult, probabil te va provoca la o adaptare din mers, căutând soluții într-un ritm mai rapid pentru a putea face față diverselor obstacole.



Cartea 8 DE BÂTE reprezintă elementul foc care simbolizează la rândul lui mișcare și rapiditate. Posibil să întâlnești diverse ocazii în care să ai idei minunate care te vor ajuta să rezolvi ceva. Este posibil să te dedici în organizarea unor ieșiri, mici excursii. O schimbare spre bine și bune speranțe pentru viitor.






 Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu