duminică, 1 iunie 2014

Astrotarot iunie: BALANȚA, SCORPION și SĂGETĂTOR



Zodia sau Ascendentul BALANȚA


Soarele aflat în zodia Gemeni îți insuflă dorința de a ieși în lume, undeva departe de casă, departe de rutina zilnică. Dorești să cunoști situații noi, oameni noi, să-ți lărgești orizonturile. Începutul acestei luni te susține în relațiile parteneriale. Este posibil să cunoști persoane care, pe viitor, să te sprijine în proiectele tale.
Există un anume impediment care ți-ar putea tăia elanul: în primele zile ale lunii este posibil să te supui autocriticii, îți este teamă să te bazezi pe propriile capacități în sectorul muncii și acest lucru te poate întrista.
Încearcă să nu ratezi această oportunitate de a ieși în lume, de a-ți deschide ferestrele minții! Lasă aerul cunoașterii înalte și al socializării să-ți oxigeneze spiritul!
Venus din Taur îți întinde o mână de ajutor, oferindu-ți încredere în propria persoană. Cei cu care colaborezi în sectorul profesional îți vor aprecia modul tău de a fi, generos și gata de a-ți oferi sprijinul.
Retrogradarea lui Mercur din Rac care începe în sectorul realizărilor și carierei tale, te îndeamnă să folosești la unison ideile tale și ale partenerului , fie că este de afaceri sau partenerul de viață. Fii flexibil și ține cont și de părerile celuilalt. Îmbunătățește-ți sectorul profesional prin studiul și aprofundarea domeniului în care îți exerciți profesia. Din 21 iunie, atunci când Soarele îți va tranzita acest sector, o să ai nevoie de toate acestea.


Prezența acestei cărți de tarot ÎNDRĂGOSTIȚII sugerează, de fapt, liberul arbitru. Omul are oportunitatea de a alege și doar el va fi răspunzător de alegerea lui. Îngerul din imagine, situându-se deasupra celor doi oameni, binecuvântează momentul în care aceștia iau o decizie.
Această carte reprezintă alegerea binelui sau răului, alegerea virtuții sau viciului. Ea indică hotărâri importante de luat care nu au, neapărat, legătură cu dragostea.
Indiferent ce decizie va trebui să iei, încrede-te în intuiția ta și acționează, îngerul din inima ta te va binecuvânta în momentul alegerii, dacă ai să-i ceri…


Zodia sau Ascendentul SCORPION


Ai o mare putere de a pătrunde și înțelege totul dincolo de aparențe, mult mai profund. Intuiția îți spune multe lucruri și ai perspicacitatea de a o urmări și asculta. Conștientizezi foarte bine ce ai de făcut pentru a-ți îmbunătăți sectorul profesional.
Cu Venus aflată în Taur îți este ușor să te faci plăcut partenerului (de viață sau de afaceri). Prezența planetei în sectorul parteneriatului îți conferă o senzualitate aparte... Totodată ești mult mai atras de tot ce înseamnă frumusețe. Se pare că dragostea joacă un rol important în această lună. Acum sunt șanse de a-ți revigora relația cu partenerul de viață.
Mercur prin mișcarea sa aparent retrogradă din Rac, te îndeamnă să iei în calcul și înțelepciunea acumulată departe de casă, valorile morale și idealurile tale. Rațiunea și sensibilitatea le poți împleti într-un mod minunat și acestea să-ți dăruiască, la rândul lor, răspunsurile mult așteptate.
Odată cu ingresul Soarelui în Rac din 21 iunie vei simți cum ți se deschid anumite căi prin care poți scoate la iveală potențialul creativ. Acest lucru va permite obținerea unor bune rezultate tocmai datorită încrederii în ideile tale.


ASUL DE BÂTE este cartea tarotului care te sprijină într-un început, într-o acțiune anume. Mâna din imagine emană raze strălucitoare care-i dau un rang important, regal. Norul ascunde din strălucirea mâinii ceea ce înseamnă că doar o parte a strălucirii acesteia este evidentă pentru ceilalți. Așadar, comanda se află în mâna ta! Poruncește curajului tău și voinței tale să dea curs unui nou început, mult mai bun!




Zodia sau Ascendentul SĂGETĂTOR


Cu Soarele în Gemeni, aflându-se în sectorul parteneriatelor, te poți simți provocat, obstaculat și dezorientat. Încearcă să ții în frâu eventualele nemulțumiri, nu le ”arunca” asupra celuilalt! Profită de această conjunctură de a conlucra cu partenerul tău, fie partenerul de viață, fie partenerul de afaceri. Sunt șanse de echilibra oarecum relația, de a găsi diverse modalități de a-ți folosi creativitatea pentru rezolvarea diverselor probleme ce au împiedicat o bună socializare.
Venus din Taur oferă oportunitatea de a avea un bun raport cu șefii și colegii de muncă. Poate vei simți mai mult ca oricând dorința către stabilitate, confort și bucurie în suflet atunci când te afli cu cei dragi, poate vei simți mai mult ca oricând nevoia de a gusta din bucuriile ce-ți oferă rutina de zi cu zi. Este posibil să simți și o ameliorare a situației financiare.
Retrogradarea lui Mercur din Rac te îndeamnă să-ți ”înmoi” felul tău de a comunica și relaționa cu ceilalți, în APA SENSIBILITĂȚII și te îndeamnă să repari ceea ce ai stricat datorită neimplicării emoționale.


EREMITUL, iată o carte foarte interesantă a tarotului. Prezența lanternei și a bastonului simbolizează lumina care provine din interiorul nostru, intuiția care ne ghidează spre înțelepciunea Divină. Cartea indică nevoia de o perioadă de retragere spre lumea spirituală, o perioadă de prudență și înțelepciune. Te sfătuiește să nu iei decizii pripite și să cauți lumina din tine; ea o să te ghideze!





 Mihaela M. Atomei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu