duminică, 6 iulie 2014

ASTROTAROT pentru luna IULIE : CAPRICORN, VĂRSĂTOR și PEȘTI



Zodia sau Ascendentul CAPRICORN

Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de domeniul parteneriatelor de orice fel, indiferent că este vorba de o asociere sau partenerul de viață. Simți un oarecare contrast între dorințele tale referitor la relații. Este ca și cum îți dorești aproape partenerul, dar atunci când îl ai aproape începi să vezi fiecare detaliu al personalității acestuia care te nemulțumește.
Probabil simți că îți este greu să identifici ceea ce îți dorești cu adevărat de la o relație, fie de afaceri sau de iubire. Așadar, atenție mărită în acest sector! Încearcă să fii mai detașat și nu încerca din răsputeri să te împotrivești celuilalt, indiferent cine este… În felul acesta vei evita conflicte care pot apare la locul de muncă și/sau în familie.
Locul de muncă îți poate fi un aliat de nădejde în proiectele profesionale dacă nu-l amesteci cu problemele personale și nu dai curs nervozității ce te poate cuprinde în această perioadă.
În această perioadă ai tendința de a-l „controla” pe celălalt, dar spre sfârșitul lunii poți deveni mai atent la ceea ce-ți oferă celălalt și la emoțiile tale.
 


Cartea CAVALERUL DE MONEDE îți dezvăluie „secretul” reușitei în ceea ce ți-ai propus: TENACITATE și PERSEVERENȚĂ. Cavalerul din imagine, sigur și stăpân pe sine, privește în viitor cu încredere în capacitățile și valorile lui (simbolizate de moneda pe care este inscripționat o pentagramă, simbol al energiei Universului).
Folosește-ți valorile și ai încredere în tine, doar în felul acesta vei reuși să-ți modelezi viitorul apropiat după cum dorești! Nu uita de cuvântul „magic”: ECHILIBRU în relația cu celălalt…
Totuși, cartea îți transmite și un avertisment: fii cu băgare de seamă să nu cazi în extrema cealaltă, a exagerării! Riști să tratezi totul cu rigiditate și încăpățânare;  acestea aducându-ți, în cele din urmă, nereușită în proiectele tale sau în relațiile cu ceilalți...


Zodia sau Ascendentul VĂRSĂTOR

Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de sectorul muncii tale, al proiectelor care trebuie duse spre un bun sfârșit. Este posibil să găsești mult mai ușor soluții la problemele care te frământă în acest domeniu. Depinde mult și de modul cum te comporți cu ceilalți. Aici ar fi valabilă zicala „ pe capul plecat, sabia  nu-l taie” cu sensul că ar fi necesar ca în această perioadă să te conformezi, câteodată, și exigențelor celorlalți, să iei în calcul și punctul lor de vedere.
Vei avea dorința de a socializa, de a te dedica și pauzelor pline de divertisment. Deții mult farmec și atragi atenția celor din jur cu ușurință. Totuși, se recomandă atenție la modul tău de a glumi pe seama celorlalți… Ai suficientă fascinație asupra lor, nefiind necesară intervenția unui umor ce poate fi interpretat greșit…


Imaginea cărții înfățișează o femeie frumoasă șezând pe un tron, având alături un scut pe care este inscripționat simbolul astrologic al planetei Venus, făcând aluzie la caracteristicile acesteia: frumusețe și creativitate, armonie între noi și mediul înconjurător.
Mesajul acestei cărți este: ai încredere în puterea ta (sceptrul din mâna împărătesei) pentru a-ți putea crea visul. Deții tot ceea ce-ți este necesar (abundența naturii din jurul împărătesei) pentru a te bucura de succes (cununa de 12 stele care face aluzie la cununa de lauri ca semn al victoriei și la cele 12 semne zodiacale , care unite, redau împreună energia Cerului)… Sceptrul creativității este în mâna ta, folosește-l!..


Zodia sau Ascendentul PEȘTI


Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de timpul tău liber, cum ți-l petreci, în compania cui, de modul de a te distra și de felul cum te simți tu cu ceilalți în momentele tale libere.
Poți deveni în această perioadă mult mai sensibil la cuvintele și comportamentul celor din jur, care te poate răni foarte ușor. Poate îți va fi mai bine dacă vei reuși să-ți îndrepți atenția spre acele persoane care au reușit pe propriile lor picioare să ajungă acolo unde și-au dorit. Este o perioadă în care poți învăța multe lucruri despre propria-ți persoană, despre propriile-ți capacități și valori.
Nu spun să „copiezi” sau să te compari cu celelalte persoane, ci să privești doar la lupta lor, la sacrificiile lor pentru a ajunge acolo unde sunt. Dacă contactul cu trecutul te poate „devitaliza”, adună înțelepciunea pe care ți-a oferit-o și mergi mai departe, spre alte zări…


Această imagine a cărții 3 DE MONEDE este simbolul creșterii și al progresului. Cele trei personaje ( preot, arhitect și zidar) reprezintă unirea acestora în scopul de a purta la bun sfârșit un proiect. În numerologie cifra trei este asociata cu reuniunea, expansiunea și creșterea.
Ce te oprește să-ți duci planurile la bun sfârșit? Reorganizează-te, colaborează și cere ajutorul acelor persoane care sunt alături de tine și bucură-te … Proiectează-ți și construiește-ți propriul viitor…





Mihaela M. Atomei


Un comentariu: