luni, 1 septembrie 2014

Astrotarot septembrie: BERBEC, TAUR și GEMENI



Zodia sau ascendentul BERBEC


Această perioadă se va manifesta sub amprenta dorinței de control și nevoii de siguranță în sectorul muncii, acolo unde îți desfășori activitatea muncind cot la cot cu ceilalți în echipă. Soarele prezent în acest sector îți poate dărui multă energie în a căuta și găsi soluții pentru rezolvarea unor probleme prezente la locul de muncă. Te îndeamnă să devii practic și calculat la orice acțiune tocmai pentru a te putea bucura de rezultate palpabile. Sunt șanse de reușită datorită atitudinii pozitive din partea ta. Legi cu ușurință noi contacte cu diverse persoane atunci când este vorba de ceva ce îți face plăcere însă există riscul să devii destul de nesuferit(ă) dacă întâlnești pe cineva care nu este aceeași lungime de undă cu tine.
Așadar, atenție la modul în care gestionezi orice conversație, controlează-ți tendința de a găsi „nod în papură”, tendință care poate fi accentuată de stres-ul acumulat. În schimb, reușești să-ți impresionezi superiorii dacă vei avea o atitudine de curtoazie colegială, fiind gata oricând de a oferi ajutor atunci când este nevoie. La fel și în sectorul sentimental se pot deschide anumite căi care te pot îndrepta către armonie în relație. Făcând uz de amabilitate, rezultatele nu vor întârzia să apară!


2 DE MONEDE – o carte care te îndrumă înțelept în această perioadă; o carte care reprezintă elementul Pământ prin stabilitate,siguranță și disciplină în ceea ce trebuie să faci. Aceste calități trebuie să le evidențiezi cu ajutorul FLEXIBILITĂȚII mentale. Capacitatea ta de adaptare la anumite situații dar fără să pierzi din vedere ECHILIBRUL este pusă la probă. Jonglează cu evenimentele și situațiile care îți întind nervii: fii destins, amabil și flexibil și ai să vezi rezultatele!






Zodia sau Ascendentul TAUR


Te simți în centrul atenției în această perioadă. Lucrul acesta se datorează și faptului că ai încredere în propria persoană, în ideile tale, în puterea ta de a fascina și cuceri ceea ce îți place, indiferent că este vorba de dedicare asupra unui hobby sau de dorința de a te retrage cu cel drag ție, undeva, departe de ochii indiscreți ai lumii. Vei avea parte de aceste lucruri doar dacă vei reuși să-ți învingi tendința de posesivitate și încăpățânare. Încearcă să devii puțin mai maleabil, să pătrunzi în sufletului partenerului pentru a-l înțelege. Poate vei simți că în parteneriatele prezente (de orice fel) nu ți se mai acordă același tratament cu care te-ai obișnuit. În acest caz trebuie să faci uz de acel calm englezesc, tipic naturii tale taurine cu care ești înzestrat.
În sectorul profesional pot să apară anumite probleme de colaborare datorită inflexibilității tale. Odată ce apuci pe o cale, greu te mai poate distrage cineva de pe ea… Încearcă să-ți folosești intuiția deoarece datorită ei vei putea găsi soluții la ceea ce te frământă. Cu toate că, într-un fel, îi înțelegi pe ceilalți îți vine greu să lupți împotriva propriilor concepții. În cea de a doua jumătate a lunii, fiorii dragostei revin în prim plan: dragoste care poate fi pentru proprii fii, dragoste pentru o activitate care îți face plăcere, dragoste pentru dorința de a fi îndrăgostit de ceva sau de cineva…


Iată o carte care nu prea are nevoie de prea multe explicații… imaginea în sine este cât se poate de clară și lipsită de simboluri care mai de care mai misterioase… 10 DE CUPE, o carte a plenitudinii, a promisiunii divine că nu trebuie să-ți faci griji ( curcubeul format din cele 10 cupe). Mulțumește Cerului pentru tot ceea ce ai și te înconjoară, privește în jur și bucură-te… sigur vei găsi motive pentru care să fii recunoscător…





Zodia sau Ascendentul GEMENI


O perioadă dedicată familiei și problemelor casei. Simți că sunt o mulțime de treburi care necesită rezolvare în acest sector. Poți întâmpina diverse situații în care simți că ți se taie „craca de sub picioare”. Situația de la serviciu nu este tocmai roz; se dau peste cap anumite planuri și trebuie să te adaptezi anumitor restricții. Atenție la starea sănătății tale și nu amâna tratamentul afecțiunilor fizice care te deranjează!
Mercur prezent în sectorul creativității ocupat de zodia Balanță te sprijină în tot ce faci legat de studii sau diverse contacte care îți vor fi de folos în viitor. Poți deveni mult mai perspicace și receptiv în aceste planuri cu condiția să nu-ți fie teamă de schimbare.
Marte tranzitează sectorul parteneriatelor începând din a doua jumătate a lunii septembrie ceea ce înseamnă că te poți simți provocat de ceilalți. Este posibil ca aceștia să-ți impună propriile lor idei; idei a căror logică nu prea o înțelegi… Încearcă să fii răbdător, nu reacționa în pripă și așteaptă să treacă „furtuna”!
Ceea ce este important în acest context este faptul că nu-ți pierzi speranța. Ai puterea să adopți o atitudine pozitivă și dacă o vei folosi atunci când este nevoie vei reuși să găsești soluții la problemele care se cer rezolvate. Intuiția ta este de natură practică. Nu ignora semnalele ei și acționează atunci când simți că trebuie. Acum este momentul să pui în practică ceea ce-ți dictează vocea ta lăuntrică!


Iată că NEBUNUL vine să întărească „spusele” astrelor. Tânărul din imagine afișează o atitudine lipsită de griji și prejudecăți. Nu își dorește decât să-și urmeze propria viziune și să experimenteze ceva nou, ieșit din tiparele societății; ceva ce simțea demult că trebuie să facă… să învingă trecutul înfruntându-l… Conștiința, personificată prin prezența credinciosului câine alb, îl împiedică să se avânte în neștire. Aceasta îl avertizează când să se oprească pentru ca această experiență să nu devină fatală. Așa că nu-ți fie teamă de ghidul tău interior și urmează-l… dar poartă cu tine conștiința care te va opri la timp…

 Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu