duminică, 7 septembrie 2014

Astrotarot septembrie: CAPRICORN, VĂRSĂTOR și PEȘTI








Zodia sau Ascendentul CAPRICORN


Poziția Soarelui în această lună accentuează încrederea în propria persoană, în ideile tale pe care le consideri cele mai bune și nu eziți să le faci cunoscute și altora… prin impunere. Poate că, tocmai de aceea, relația cu superiorii poate fi supusă încercării. Apar tensiuni în acest sector unde ți se cere diplomație în comunicare.
În familie continuă acea tensiune neplăcută pentru tine: ți se cere aici multă flexibilitate și inițiativă pentru a face anumite schimbări, lucruri împotriva cărora lupți cu toată ființa. Încearcă să fii receptiv la ceea ce-ți spune intuiția, să vezi dincolo de granița materialului și să-ți deschizi mintea spre alte zări. Acest lucru va face posibile noi oportunități de a înțelege și de a rezolva problemele familiale și cele profesionale ( aspectele planetelor Jupiter, Mercur și Uranus contribuie la susținerea ta).
Ai șanse de a avea diverse contacte cu anumite persoane care îți pot deschide ferestre spre alte lumi; important este să lași, câteodată, garda puțin mai jos.
Marte în Săgetător din 14 septembrie accentuează starea de confuzie datorită faptului că nu reușești să-ți înțelegi problemele cu care te confrunți. Dar vei avea puterea necesară de a intra în miezul problemelor care, odată înțelese, vor fi pe jumătate rezolvate dacă vei încerca să „simți” ceea ce vrea să-ți transmită vocea ta interioară și să acționezi… uneori „nu cred, până nu văd” nu-și are rostul!
   
      

MARELE PREOT sau PAPA, iată o carte care reprezintă iluminarea, forța morală călăuzitoare către lumina divină, îl reprezintă pe maestrul și educatorul sufletului. Această carte îți transmite că primești binecuvântare ( mâna dreaptă a preotului ridicată pentru a-i binecuvânta pe cei prezenți) pentru tot ce vei întreprinde dacă, la rândul tău, vei binecuvânta și tu trecutul și viitorul (cheile încrucișate). Vindeca-ți sufletul de trecutul care te bântuie cu ajutorul iertării și mergi mai departe, în viitor, cu lumina lui Dumnezeu în suflet! Așa vei simți prezența Lui oriunde vei fi!
                   




Zodia sau Ascendentul VĂRSĂTOR


În această perioadă dai o mare importanță posesiunilor materiale și profesiei. Analizezi mult mai ușor problemele și originile lor, lucru care duce spre rezolvarea acestora. Perseverența, răbdarea și seriozitatea îți pot da un mare ajutor dacă le vei folosi acum.
Pentru tine, stagnarea într-o situație înseamnă a bate pasul pe loc și este cel mai nesuferit lucru. Poate simți că planurile tale sunt oprite din evoluție din diferite motive și ți se cere o transformare a lor. Probează să faci această operațiune; diverși parteneri te vor ghida, te vor inspira, îți vor da idei, dar nu te vor susține în fața superiorilor sau în ceea ce ține de sectorul profesional (Jupiter în aspect benefic cu Mercur din Balanță și Uranus, dar în cuadratură cu Saturn din Scorpion). Aici doar tu ești cel care va reuși să-și transforme propriile valori, ca mai apoi, să le expui cu seriozitate și răbdare.
Câteodată este bine să accepți și idei care ți se pot părea depășite, chiar dacă îți știrbesc dragostea pentru originalitate. Făcând în acest fel, vei găsi nenumărate resurse, comori ascunse în adâncul sufletului tău care pot fi scoase la lumină de tine și puse în valoare cu ajutorul intuiției tale practice… ascultă-ți intuiția, vei realiza multe cu ajutorul ei!


2 DE MONEDE este o carte a cărei imagine îți arată modul cum trebuie să privești și să dezvolți materialul reprezentat de cele două monede. Orice decizie pe care va trebui s-o iei, va trebui luată cu prudență și calm. Graba și dorința de a vedea efecte imediate nu-și au rostul; acestea ți-ar putea provoca pierderi. Lucrează cu ceea ce deții, cu puținul pe care îl ai,cu mai multă băgare de seamă (echilibrul celor două monede aflate în mișcare),cu ajutorul intuiției (apa) și a cunoștințelor tale (vapoarele).





Zodia sau Ascendentul PEȘTI


Este o perioadă importantă pentru a lega diverse parteneriate care pot fi sentimentale, de prietenie sau care te pot ajuta în asimilarea informațiilor ( studii, cursuri etc.) de pe urma cărora vei putea culege beneficii.
Soarele prezent în Fecioară te provoacă să fii stăpân pe propriile-ți emoții, ți se cere o mai mare luciditate și să-ți examinezi propriul comportament față de ceilalți. Pluton te ajută acum să legi prietenii durabile cu acele persoane care te pot inspira, care te susțin și te învață cum să lupți în viață pentru a reuși.
Educă-ți modul sumbru de a privi viața, descătușează-te de negativism și lasă loc schimbării să-și facă treaba!
De la jumătatea lunii, pot să apară diverse oportunități în sectorul profesional care să te forțeze să faci uz de capacitățile tale la maximum. Așadar, luptă împotriva temerilor și fricilor tale, lasă deoparte tendința de a te victimiza și treci la treabă! Nu vei regreta dacă te vei încrede în puterile tale! 


Cartea 4 DE CUPE este o carte a cărei imagine prezintă un tânăr care se complace în stagnare. Acesta este nemulțumit de ceea ce are, nu-și recunoaște propria valoare  (cele 3 cupe aflate pe terenul înverzit). Este atât de prins în nemulțumirea și în neîncrederea sa încât nu observă apariția unei noi oportunități (mâna care ține a patra cupă). Așadar, ridică-ți ochii și bucură-te de ceea ce ai și mulțumește-i lui Dumnezeu pentru toate darurile din viața ta… în felul acesta vei observa și alte șanse ce ți se oferă!


Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu