marți, 7 octombrie 2014

Astrotarot octombrie: RAC, LEU şi FECIOARĂ



Zodia sau Ascendentul RAC


Armonie în familie – după acest lucru tânjeşti în această perioadă. Simţi cum căminul şi mediul familiar/familial sunt actorii principali în piesa dedicată sufletului tău. Munceşti din răsputeri pentru bunăstarea familiei, poate doreşti să renovezi sau să schimbi decorul căminului. Şanse sunt şi pentru rotunjirea veniturilor prin muncă sau poate se schimbă ceva la locul de muncă, schimbare care ţi-ar aduce mai multă responsabilitate dar şi mai mulţi bani în portofel.
Este posibil să apară ceva tensiuni în parteneriate (fie sentimentale, fie de afaceri): acest fapt te-ar putea distrage de la planurile tale care au legătură cu familia şi cariera. Concentrează-te şi încearcă să menţii un echilibru între aceste sectoare de viaţă!
Mercur retrograd te îndeamnă să revii asupra unor probleme familiale mai vechi pentru a rectifica ceva acolo unde ştii că ai greşit.


REGINA DE MONEDE reprezintă persoanele care sunt realiste, „cu picioarele pe pământ”, care sunt responsabile şi perseverente în a acorda celor dragi susţinere şi siguranţă. Pentru tine poate să simbolizeze faptul că te regăseşti  în descrierea calităţilor de mai sus pentru această perioadă. Acum este momentul să te concentrezi asupra lor şi să le fructifici!






Zodia sau Ascendentul LEU


În această perioadă te simţi pe val. Ai încredere în propria persoană, eşti optimist şi dornic de schimbare. Poate că doreşti să începi un curs de perfecţionare sau să începi studiul unui domeniu care te pasionează. Acorzi o mare importanţă comunicării de orice fel în această perioadă, poţi face diverse drumuri scurte şi dese către o instituţie importantă.
Mercur retrograd vine şi-ţi reaminteşte că ai ceva de rezolvat în sectorul comunicării cu cei apropiaţi ţie, cu cei care te înconjoară. Ţi se cere mai multă profunzime în relaţiile cu aceştia şi să-ţi rectifici greşelile faţă de ei. Dacă îţi vei rectifica greşelile, şansele de a-ţi revigora iubirea vor fi maxime…
Tot ca o lecţie pentru tine vine şi Pluton din Capricorn care este pus pe sancţiuni şi tăieri în cazul în care nu înveţi regulile lui: munca susţinută în echipă, colaborarea cu colegii în vederea găsirii soluţiilor practice , serviabilitate şi perseverenţă în muncă.


Este o perioadă a deciziilor, trebuie să te hotărăşti pe care drum trebuie să păşeşti… Cartea ÎNDRĂGOSTIŢII nu reprezintă neapărat o carte a dragostei ci mai degrabă simbolizează luarea deciziilor cântărite mai întâi cu ajutorul iubirii necondiţionate, cu inima, cu simţirea. Reprezintă şi momentul ajuns în care eşti nevoit să alegi, să renunţi la ceea ce este vechi în modul tău de a fi şi să începi o viaţă nouă a cărei lumină o dă chiar schimbarea ta.



Zodia sau Ascendentul FECIOARĂ


Acorzi o atenţie deosebită sectorului material şi al posesiunilor de tot felul. Situaţia materială se poate îmbunătăţi în această perioadă, lucru care te face mai ataşat de cămin, dorind să-l redecorezi, să-l amenajezi ca un loc plăcut şi încântător.
Intuiţia ta este la cote maxime în această perioadă. Ştii exact ce ai de făcut şi ai sentimentul că ştii tot despre anumite lucruri ascunse ochilor lumii. Atenţie să nu exagerezi şi să crezi că le ştii pe toate…
Mercur retrograd te îndeamnă să-ţi revizuieşti modul cum îţi faci cunoscute capacităţile şi valorile tale personale. Nu cumva îţi analizezi calităţile într-un mod exagerat până ajungi în punctul de a nu mai fi mulţumit de ele?
În sfera sentimentală îţi trebuie multă precauţie. Sentimentul de posesivitate este foarte ridicat în această perioadă şi ţi se pot aduce anumite teste din partea lui Pluton. Există riscul apariţiei unor schimbări ce pot duce la gelozii de nestăpânit, la sentimentul de neputinţă. Trebuie să încerci să devii puţin mai flexibil(ă) în această perioadă!
 

REGELE DE CUPE personifică inteligenţa intuitivă, gândirea ghidată de sentimente, amabilitate şi dorinţa de a fi într-un mediu armonios lipsit de conflicte. Iată calităţi ce îţi pot fi de folos în această perioadă. Focusează-te asupra lor şi dezvoltă-le! Apariţia acestei cărţi mai simbolizează pentru tine nevoia ta de pace interioară, seninătate şi iubire faţă de tine însuţi; dezvoltă-le în primul rând pentru TINE pentru ca apoi să poţi împărtăşi şi cu cei dragi beneficiile acestor calităţi…

Mihaela M. Atomei
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu