duminică, 1 februarie 2015

Astro-săptămâna 2 – 8 februarie



Zodia sau Ascendentul BERBEC

O perioadă destul de tulbure în sectorul ce vizează relaţiile afective. Te pot cuprinde diverse temeri, te poţi simţi nefericit şi neîmplinit în relaţia ta afectivă. Nu trebuie să iei prea în serios aceste stări deoarece sunt prezente momentan doar în subconştient, poate nu au o bază reală… Luna Plină din Leu îţi poate aduce un mai mare interes asupra acelor lucruri care îţi fac plăcere în particular, însă, în acelaşi timp, doreşti să socializezi, să activezi şi în anumite grupuri cu care să colaborezi. Ar fi indicat să îmbini toate aceste dorinţe ale tale, să aduci un echilibru în aceste sectoare: sunt şanse de afirmare în plan profesional. Ai o intuiţie marcantă în această perioadă care, folosită, te poate scoate cu bine din anumite circumstanţe. 

Zodia sau Ascendentul TAUR

Iată o perioadă în care dorinţa de a socializa şi de a intra în contact cu persoane care au aceleaşi interese este mai ridicată. Conjuncţia Marte – Chiron din Peşti îţi este benefică ajutându-te să te faci remarcat datorită cunoaşterii şi a deschiderii tale către alte orizonturi. Însă trebuie să-ţi învingi teama care te copleşeşte câteodată: teama de respingere şi de a nu pierde terenul de sub picioare. Cu Luna Plină din Leu te vei simţi mult mai ataşat de „regatul” tău familiar şi familial unde doreşti să rezolvi anumite probleme mai vechi însă va trebui să clarifici sau să aranjezi şi anumite îndatoriri cu superiorii. Acest lucru te suprasolicită şi-ţi poţi pierde răbdarea accentuând starea de confuzie. Atenţie, aşadar la modul tău de a comunica şi acordă o mai mare atenţie economiilor tale.

Zodia sau Ascendentul GEMENI

Agitaţia şi suprasolicitarea din sectorul socio-profesional continuă să te obosească. Toate aceste tensiuni te pot conduce către acţiuni intolerabile de către partenerul tău. Teama pentru siguranţa propriului serviciu dar şi teama de a nu face faţă responsabilităţilor de zi cu zi în familie te fac să pierzi din vedere şi frământările partenerului. De aici, iată, pot lua naştere diverse tensiuni cu acesta… ca şi cum nu erau suficiente… Luna Plină din Leu te poate conduce către o deschidere spre comunicare. Ai şanse de a te face remarcat datorită cunoştinţelor tale din diverse domenii cu condiţia de a te apleca şi asupra altor idei venite din exterior… Socializarea şi „ieşirea în lume” îţi poate aduce beneficii în această perioadă.

Zodia sau Ascendentul RAC

Este posibil ca în această perioadă să-ţi doreşti să pleci undeva, departe, să laşi în urmă grijile zilnice şi să te delectezi cu alte culturi şi obiceiuri, altfel decât rutina zilnică. Dar…ţi-e teamă… ţi-e teamă de a nu pierde controlul asupra la ceea ce ştii tu cel mai bine să stăpâneşti din jurul tău. Aşa că te mulţumeşti cu puţinul care te înconjoară… Cu Luna Plină din Leu te vei simţi mult mai ataşat de lucrurile materiale ale vieţii tale, dorindu-le în siguranţă…de altfel, ele sunt mândria ta… Totodată, este posibil să simţi un puternic contrast dintre valorile tale personale şi ale partenerului.

Zodia sau Ascendentul LEU

Prezenţa Lunii Pline în semnul tău accentuează sensibilitatea şi ataşamentul faţă de propria persoană. Poate doreşti ca partenerul să-ţi acorde o şi mai mare atenţie decât până acum, te aştepţi ca acesta să-ţi intuiască stările tale interioare. Stăpâneşte-ţi emoţiile şi nu le da frâu liber… ceilalţi nu te vor privi aşa cum îţi doreşti! Este mult mai indicat să-ţi consumi toată această energie interioară cu ceva constructiv pentru sufletul tău, să încerci să te regăseşti… de ce nu, chiar şi din punct de vedere spiritual… te va fortifica.

Zodia sau Ascendentul FECIOARĂ

Simţi că ai o grămadă de treburi de rezolvat în sectorul parteneriatelor de orice fel. Doreşti să clarifici anumite situaţii dar inhibiţia te pândeşte la fiecare pas. Lasă-te purtat de intuiţie şi ghidează-te şi după impulsul dat de propria-ţi inimă. Prea multă planificare şi analiză îţi poate anula din start reuşita. Luna Plină din Leu te îndeamnă să te detaşezi de grijile cotidiene şi să acorzi o mai mare importanţă sufletului tău. Acţionează conform inimii tale şi vei găsi vindecare…



Zodia sau Ascendentul BALANŢĂ

Este posibil să devii mult mai atent şi să te dedici colaborării cu ceilalţi. Lucrul în echipă îţi poate aduce beneficii mai ales în sectorul familial şi familiar. Colaborarea şi serviabilitatea ta faţă de familie vor (re)construi relaţiile cu cei dragi ţie, făcându-le mai puternice şi ajutându-te să te regăseşti, simţindu-te util. Luna Plină din Leu îţi va intensifica dorinţa de socializare, de a avea contact cu persoane similare ţie. Un moment prielnic de a stabili contacte cu diverşi colaboratori.

Zodia sau Ascendentul SCORPION

Starea de tensiune prezentă săptămâna trecută, persistă şi în această perioadă dar cu o intensitate ceva mai scăzută. Eşti mult mai deschis colaborării, fapt care te va ajuta să te remarci în societate şi la locul de muncă. Ai mai multă încredere în viitor că acesta îţi va surâde la un moment dat! Luna Plină din Leu te face mai dornic de a te simţi în centrul atenţiei, de a ţi se recunoaşte meritele. Pentru a reuşi, depinde de modul în care te detaşezi de propriul trecut şi de anumite temeri adânc înfipte în sufletul tău, temeri care te inhibă şi te împiedică să te vindeci…

Zodia sau Ascendentul SĂGETĂTOR

Persistă o teamă de a nu fi recunoscut la adevărata ta valoare  de către superiori şi de către membrii familiei tale. Este posibil să te simţi înconjurat de tot felul de obstacole care te menţin pe loc. Îţi doreşti să acţionezi, să schimbi modul de a interacţiona cu apropiaţii. Luna Plină din Leu te va purta către dorinţa de a închega noi contacte cu mediul exterior în care îţi desfăşori activitatea. Doreşti să te depărtezi, oarecum, de rutina zilnică şi să evadezi… Valorile şi capacităţile tale sunt bine ascunse… scoate-le la lumină! Vindecarea trecutului şi a sufletului tău va depinde mult de ceea ce faci cu acestea!

Zodia sau Ascendentul CAPRICORN

Nu te închide în faţa noilor perspective! Frica de a nu pierde terenul de sub picioare îţi poate bloca evoluţia şi dezvoltarea valorilor tale. Contactul cu persoanele dragi din jurul tău îţi poate aduce o creştere a autostimei, aşadar, fii deschis şi vindecă-te prin comunicarea cu cei apropiaţi. Aceştia, la rândul lor, te vor vedea ca pe o persoană fascinantă…Luna Plină din Leu îţi poate influenţa starea ta de spirit vis à vis de valorile partenerului şi de partea materială a acestuia. În această perioadă acorzi o mai mare atenţie veniturilor financiare.

Zodia sau Ascendentul VĂRSĂTOR

Luna Plină din Leu îţi dinamizează starea emoţională care este legată de sfera parteneriatelor. Partenerul poate fi mult mai sensibil în această perioadă la imaginea sa şi la modul cum îl priveşti. Acest lucru poate degenera diverse tensiuni în cuplu. În schimb, este o perioadă prielnică pentru a acţiona şi a te decide să-ţi explorezi resursele tale personale care te pot vindeca şi transforma în ceea ce ţi-ai propus. Caută-te şi regăseşte-te!

Zodia sau Ascendentul PEŞTI

O perioadă destul de dificilă care îngreunează, oarecum, accesul către recunoştinţa din partea superiorilor. Te poţi simţi privat de perspective în domeniul carierei şi te pot cuprinde stări de panică şi neputinţă. Luna Plină din Leu te va sprijini dacă vei fi deschis către colaborare faţă de echipa cu care lucrezi, faţă de colegi, faţă de familie. Aceştia ţi-ar putea ridica, într-un fel, moralul. La fel, şi solitudinea te poate ajuta să te regăseşti şi să te (re)descoperi.
 Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu