duminică, 6 august 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROLOGICE pentru perioada 7 – 13 august 2017



Zodia/ascendentul BERBEC

Primele zile ale săptămânii îţi vor  aduce posibilitatea de a-ţi însuşi o nouă conştiinţă de sine datorită aderării într-un grup de persoane care îţi pot mobiliza personalitatea spre o direcţie nouă şi interesantă pentru tine. Dacă nu ai tangenţe cu activităţile de grup, aceste revelaţii pot fi foarte bine susţinute de prezenţa unor concepte pe care le adopţi. Cert este că în aceste zile, viaţa ta socială este efervescentă, plină de surprize ce le vei ondula după bunul plac.
Te vei confrunta cu ceva probleme din cauza ta datorită unui exces de supremaţie: conjuncţia Marte – Soare din Leu îţi aduce tendinţa de a manifesta o agresivitate necontrolată în relaţiile cu cei apropiaţi, ai pretenţii ca aceştia să-şi plece capetele înaintea ta, recunoscându-ţi mereu meritele (pe bună dreptate sau nu).
Mijlocul săptămânii: Vei simţi nevoia de retragere, de a-ţi rezolva nişte neclarităţi, dubii interioare. Cauţi răspunsuri dar te izbeşti de ziduri înalte peste care nu poţi trece cu mintea omenească prinsă doar într-ale cele lumeşti, în materialism. Simţi că ai nevoia de ceva mult mai mult decât atât. Spiritualitatea dar şi iniţierea în ceva mistic te va ajuta să-ţi găseşti răspunsurile. Solitudinea îţi poate fi un aliat în aceste zile ale săptămânii. Te vei (re)apropia, totodată, de persoane care ţi-au marcat trecutul sau care te-au scos cândva dintr-un impas emoţional.
Sfârşitul săptămânii: Este o perioadă cu o multitudine de oscilaţii. Evenimente şi emoţii dau buluc peste tine făcându-te să-ţi scoţi gheruţele. Asta în principal vineri, zi în care te simţi încolţit(ă) de responsabilităţi şi cerinţe venite  din partea tuturor. Datoria ta este de a face tot posibilul să menţii un echilibru între ceea ce vrei tu şi ceilalţi, altfel te vei confrunta cu neplăceri.
În zilele de sâmbătă şi duminică vei avea parte de bucurii şi surprize. Poate te vei întâlni cu persoane plăcute sau vei afla veşti bune de departe.


Mesajul tarotului pentru tine este PUTEREA, o carte pozitivă în care se concentrează forţa interioară, încrederea şi capacitatea de a controla mediul în care îţi desfăşori activitatea. Este o carte  în care se descifrează clar mesajul că puterea este în mâinile tale. Important este ca această forţă să nu fie aplicată într-un mod agresiv, invaziv ci cu o bună doza de dulceaţă şi gingăşie, aşa cum ai încerca să domesticeşti un animal sălbatic. Rezultatele nu vor întârzia să apară!







Zodia/ascendentul TAUR
Pentru tine  fiecare  început de săptămână este ca un examen important. Îţi este greu să ieşi din colţul tău. Ieşirea la rampă, în special dacă ţine de responsabilităţile în carieră,  este destul de obositoare. În plus, eşti obligat(ă) să faci faţă unor chestiuni mai vechi din familie, care acum ies la suprafaţă  şi ameninţă echilibrul casă-muncă. Îţi trebuie un surplus de idei inovatoare pentru a putea contrabalansa într-un echilibru rezonabil acest segment al vieţii tale.
În schimb, trebuie să ştii că eşti bine văzut(ă) de şefi şi de colegi la locul de muncă. De fapt, asta îţi doreşti cel mai mult, nu-i aşa?
Mijlocul săptămânii: În această perioadă se întrevăd rezolvări. Ţi se deschid multe uşi prin care să ai acces la diverse soluţii. Cu toate acestea, vei fi nevoit să te confrunţi cu dezbateri dintre inimă şi minte, acestea fiind într-un contrast evident acompaniat de temeri şi frici, făcându-ţi tot felul de scenarii sumbre. Aspectele astrologice care te  însoţesc acum, îţi spun că trebuie să te ghidezi după ceea ce simţi deoarece intuiţia ta este foarte accentuată şi, astfel, te va ajuta să alegi ceea ce-ţi trebuie, ce îţi este cu adevărat necesar.
Sfârşitul săptămânii: Îţi aduce oportunităţi prin intermediul unor schimbări. Schimbările nu-ţi plac dar sunt necesare pentru a face loc evoluţiei, dezvoltării, al unui nou început cu iz proaspăt de viaţă. Îţi vine extrem de greu să te desprinzi de unele obiceiuri însă acest nou pas îţi va aduce o nouă perspectivă în familie, faci pace cu trecutul şi renaşti datorită unor concepte, filosofii de viaţă care îţi vor însemna viitorul. 


Mesajul tarotului pentru tine este JUDECATA, o carte care sugerează ieşirea dintr-o situaţie delicată. Spune că este timpul să ieşi la lumină, să arăţi ce poţi. Este ca o renaştere, o trezire la viaţă. Este timpul să te bucuri de ceea ce te înconjoară. Cartea spune că suferinţa pe care ai pătimit-o  s-a terminat şi acum te vei bucura de ceea ce îţi oferă viaţa. Acum vei aprecia mai mult ceea ce ai şi ceea ce vei avea deoarece negura în care te-ai aflat până acum, te-a forţat să vezi totul printr-o altă prismă. Bine ai venit la viaţă!








Zodia/ascendentul GEMENI
Prima parte a săptămânii te vei confrunta cu uşoare divergenţe cu cei apropiaţi. Poate fi vorba despre dorinţa ta de a pleca undeva spre diverse locuri, dorinţă care nu poate fi satisfăcută deocamdată din diferite motive sau vacanţa pe care ai mizat nu este chiar aşa cum te-ai aşteptat să fie. Te-ai fi  simţit  bine în această perioadă dacă nu ar fi fost unele persoane care îţi stau în coaste.
Mijlocul săptămânii: Acum atenţia ta se va îndrepta spre muncă, spre faima ta din această sferă dar şi asupra reputaţiei tale, în general. Ai şansa de a mări bugetul printr-o activitate care îţi face plăcere să o practici. Trebuie să depăşeşti anumite obiceiuri pe care le-ai acumulat din trecut, idei care acum valorează doar pe jumătate. Teama este cel mai de temut duşman al victoriei tale.
Sfârşitul săptămânii: Dacă nu ar fi fost unele probleme financiare, această perioadă ţi-ar fi dăruit numai clipe minunate. Poate ai de plătit nişte taxe sau trebuie să faci cheltuieli în plus care îţi subţiază bugetul. În afară de aceste inconveniente, bucuria de a fi împreună cu persoane care sunt pe măsura sufletului tău, este mare.
La fel, este posibil să demarezi o activitate remarcabilă sau să dai randament în aşa fel încât să-ţi aducă recunoştinţă din partea celorlalţi şi de aici să-ţi lărgeşti zona de activitate. 


Mesajul tarotului pentru tine este REGINA DE BÂTE, o carte care sugerează regalitatea şi curajul de a trăi în conformitate cu ceea ce simţi. Cartea spune că trebuie să fii mândru/mândră de ceea ce eşti şi vei reuşi în planurile tale doar dacă vei demonstra celorlalţi că eşti de încredere, că se poate baza pe tine şi că eşti cu inima deschisă. Tot această carte îţi arată că aceste calităţi le deţii deja şi le poţi folosi în avantajul tău. Cărţile bune se află în mâinile tale!









Zodia/ascendentul RAC
 În prima parte a săptămânii toată atenţia ta se îndreaptă spre veniturile partenerului, spre intrările financiare ale casei. Eşti destul de agitat(ă) datorită unor cheltuieli venite brusc şi pe nepusă masă care lasă un gol destul de însemnat în buget. Este posibil ca cineva din familie să-ţi acorde o mână de ajutor, să-ţi ofere nişte şanse de a te descurca. Oricum, ceea ce vei întreprinde în acest scop, acela de a solidifica bugetul, va avea rezonanţă.
Mijlocul săptămânii: În această perioadă eşti interesat(ă) de o călătorie, de veşti sosite de la depărtare de casă sau intri în contact cu persoane de pe alte meleaguri. Pui bazele unor prietenii, unor legături sociale din care poţi avea avantaje în viitor. Este posibil să te confrunţi cu adversitatea unor persoane cu care ai o strânsă legătură, acestea simţind o oarecare detaşare din partea ta în ceea ce le priveşte.
Sfârşitul săptămânii: Pui accentul pe căutare, schimbare în speranţa găsirii unei modalităţi de a-ţi rotunji venitul. Pui la bătaie farmecul, cunoştinţele şi reputaţia ta pentru a începe un nou drum în construirea  unui fundament bun pentru a te relansa în carieră. Aspectele astrale sunt promiţătoare pentru tine în acest sector, aşa că „bate fierul cât e cald”.


Mesajul tarotului pentru tine este 10 DE SPADE, o carte care sugerează o atmosferă glacială în jurul tău. Nu trebuie să te sperie prezenţa acestei cărţi, nu prezice nimic sumbru şi nici terori care se abat asupra ta. Prezenţa acesteia te pune în gardă şi îţi spune că datorită aşteptărilor tale prea înalte privitoare la ceilalţi, te vei confrunta cu unele dezamăgiri. Ceilalţi poate nu acţionează  intenţionat ci tu eşti excesiv de sensibil(ă) la orice mişcare greşită, chiar nevinovată a celuilalt. Totodată, cartea te avertizează să-ţi reevaluezi încrederea pe care o ai în ceilalţi: nu tot ce zboară se mănâncă!






Zodia/ascendentul LEU
Primele zile ale săptămânii se anunţă a fi destul de delicate în sectorul relaţiilor. Se descătuşează discuţii şi neînţelegeri, nemulţumiri şi aşteptări care întârzie să se contureze. Dat fiind că în zodia ta îl găzduieşte pe Marte, este posibil ca prezenţa sa să-ţi dea un anumit elan prea „agresiv” în acţiuni sau în modul tău de manifestare vizavi de ceilalţi. Aşadar, rişti ca ceilalţi să te înţeleagă greşit, dar şi tu, la rândul tău, rişti să acţionezi la primul impuls.
Mijlocul săptămânii: Această perioadă va scoate la iveală problemele şi nemulţumirile legate de veniturile partenerului sau veniturile din alte părţi pe care le aştepţi. Te cuprind fel de fel de temeri legate partea financiară, fapt pentru care simţi că se jertfesc şansele tale de a te bucura, de a face ceva ce-ţi place şi  eşti nevoit(ă) să renunţi  din această pricină. În sinea ta tu ştii că depinde de tine, de sacrificiile tale să te debarasezi de aceste probleme. Este bine să ştii toate acestea deoarece ai multă putere de a aranja treburile, într-un final, în favoarea ta.
Sfârşitul săptămânii: Este o perioadă favorabilă pentru tine. Legăturile cu persoane aflate la mare distanţă de casă îţi pot da o mână de ajutor în planurile tale. O călătorie îţi poate marca favorabil personalitatea. Adopţi unele filosofii de viaţă care te vor schimba mult, sporindu-ţi fascinaţia. Acum ai toate şansele să obţii ceea ce-ţi doreşti de ceva vreme. 


Mesajul tarotului pentru tine este REGELE DE MONEDE, o carte care sugerează capacitatea de a avea activităţi care aduc beneficii. Este momentul să pui în practică planurile care vizează un câştig sau o realizare materială. Ai un spirit practic care te poate salva din orice problemă dacă judeci la rece pro şi contra. 











Zodia/ascendentul FECIOARĂ
Primele zile ale săptămânii îţi aduc mult stres, agitaţie mai ales în sectorul muncii, în responsabilităţile tale zilnice. Eşti nevoit(ă) să lupţi, să ieşi la rampă, să arăţi cât de mult contează ceea ce faci. Nu din nevoia de a fi preamărit ci datorită faptului că ai tergiversat ieşirea din anonimat. Te vei simţi deranjat(ă) de orgoliul şi vanitatea altora. O vei simţi ca pe o agresiune la adresa ta, tulburându-te.
Mijlocul săptămânii: Te afli într-o perioadă în care mintea şi inima se bat cap în cap. Nu ştii ce să faci, ce decizii să iei. Simţi că dacă te laşi condus(ă) de raţiune, vei suferi iar dacă acorzi credit inimii ţi-e teamă să nu cazi în vreo capcană şi să ieşi cu inima frântă. Însă cerul spune că sunt şanse să fii fericit(ă) de alegerea pe care o vei face.
Sfârşitul săptămânii: Sunt mari şanse să apară nişte schimbări oportune în sectorul de viaţă care aparţine veniturilor partenerului sau din alte părţi. Poate ţi se restituie o sumă de bani, restituire pe care ai crezut-o pierdută. Tot acum, relaţia cu familia se solidifică şi te simţi în siguranţă.


Mesajul tarotului pentru tine este 7 DE MONEDE, o carte care sugerează capacitatea de a contempla şi de a aştepta. Cartea te sfătuieşte să nu te grăbeşti, dar să te dedici planurilor tale cu mult elan şi fără să aştepţi rezultate imediate. Orice precipitare poate cauza neplăceri. Răbdarea este cartea ta norocoasă în perioada aceasta! 











Zodia/ascendentul BALANŢĂ
Începutul săptămânii debutează cu restricţii. Te agasează nişte situaţii, un mediu în care trebuie să te prezinţi, un grup de care aparţii. Simţi că nu eşti în apele tale dar nu trebuie să-ţi faci prea multe probleme din această cauză. Te vei adapta destul de rapid şi nu vei mai simţi disconfortul. Schimbarea aceasta îţi va face bine, vei vedea!
Mijlocul săptămânii: Apar preocupări în câmpul muncii. Ţi-e teamă de unele decizii ale altora. Vei reuşi să treci peste orice obstacol folosindu-te de sensibilitate şi empatie. Totodată vei primi sprijin din partea familiei.
Sfârşitul săptămânii: Această perioadă atinge, în mod special, sectorul parteneriatelor. Indiferent despre ce relaţie este vorba (profesională, familială sau de iubire), lucrurile tind să se schimbe cu repeziciune, trecând de la beatitudine la împunsături. Dacă ai de gând să începi un curs, să te integrezi într-un grup sau să planifici ceva în care să fie implicate cât mai multe persoane, acum este un moment ideal deoarece ai o bună oportunitate de a ieşi în faţă. Trebuie să lupţi cu tendinţa ta de a evita hotărârile. Tergiversarea îţi poate aduce numai neplăceri, însă la fel de neplăcute sunt şi reacţiile adverse ale unor decizii luate fără a gândi în prealabil la consecinţe.


Mesajul tarotului pentru tine este 10 DE MONEDE, o carte a socializării şi a bogăţiei, atât interioare cât şi exterioare. Cartea spune că vei avea şanse de a-ţi găsi stabilitatea şi siguranţa unei vieţi plăcute, cel puţin acum. Tot ea îţi spune că nu ai motive întemeiate să-ţi faci mii şi mii de griji ci trebuie să întâmpini totul ca pe ceva care îţi aduce experienţe benefice pentru tine.










Zodia/ascendentul SCORPION
Începutul săptămânii: Iată o perioadă pentru tine în care trebuie să dai dovadă de flexibilitate. Ies la suprafaţă probleme din trecut cărora trebuie să le dai o atenţie specială deoarece sunt legate de familie, deci sunt destul de delicate. Te deranjează şi faptul că situaţiile date te scot la rampă fără voia ta. Totodată trebuie să faci faţă şi mareei de responsabilităţi la serviciu, de parcă toate s-au acumulat tocmai acum.
Mijlocul săptămânii: Te ocupi de ceea ce-ţi place: cauţi linişte cu ajutorul căruia poţi continua unele cercetări în ceea ce te interesează în mod personal. Ai tendinţa de a fi secretos/secretoasă acum. Dar parcă nu te poţi bucura suficient deoarece cântăreşti des dacă planurile tale merită toată această atenţie sau nu. Acum eşti foarte intuitiv(ă) şi merită să dai atenţie activităţilor care îţi aduc satisfacţie. Logica încearcă să te împiedice dar tu trebuie să urmezi ceea ce simţi că trebuie urmat, cu sau fără logică. Situaţia financiară precară ar fi unica problemă  care te-ar putea împiedica de a te simţi fabulos.
Sfârşitul săptămânii: Eşti cuprins de agitaţie datorită unor sarcini la locul de muncă. Eşti nevoit(ă) să te adaptezi rapid la unele cerinţe şi să colaborezi cu colegii, lucru destul de dificil (dar nu imposibil) pentru tine în această perioadă. Vestea bună este că tot ceea ce întreprinzi în acest sector îţi va aduce notorietate şi faimă. Vei fi apreciat(ă) de superiori şi îţi cresc veniturile. 


Mesajul tarotului pentru tine este CAVALERUL DE CUPE, o carte care sugerează o atmosferă plăcută şi pură în sentimente. Cartea spune că acum, în această perioadă, este bine să faci uz de romantism pentru a aduce un nou suflu în relaţie. La fel, o abordare calmă şi pacifică din partea ta poate face minuni în relaţiile cu ceilalţi. Cartea spune că vei simţi bucuria în suflet, pace şi realizare.










Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR
Începutul săptămânii: Sectorul vizat în care se întrevăd schimbări este cel al prietenilor apropiaţi, al rudelor pe care le frecventezi. Se produce o schimbare benefică în sensul că se cern relaţiile care merită atenţie din partea ta. La fel, ceilalţi te văd ca pe o persoană fascinantă şi astfel, vei reuşi să obţii atenţia celor pe care i-ai vizat în prealabil. Este posibil să ai dificultăţi în acceptarea unor idei, filosofii de viaţă diferite de ale tale sau, la fel de bine, poate fi vorba despre persoane de departe care vor să-şi expună conceptele cu orice preţ. Este bine să fii maleabil(ă) deoarece se întrevăd mari şanse de colaborare.
Mijlocul săptămânii: Acum este o perioadă în care ies la iveală chestiuni din trecut, dar şi situaţii din familie mai vechi şi neplăcute. Este o perioadă stresantă în care vei umbla pentru a rezolva aceste treburi. Un avantaj considerabil poate fi faptul că vei avea confirmarea unui câştig, unui venit financiar sau o mărire de salariu.
Sfârşitul săptămânii: În această perioadă te dedici, în sfârşit, acelor îndeletniciri plăcute pentru tine. Poate mergi la o petrecere sau îţi petreci timpul în locuri care te înnobilează, aducându-ţi bucurie. Cert este că personalitatea ta străluceşte. Din nefericire nu întâmpini numai drumuri pline cu petale de trandafiri: te confrunţi cu lipsă de bani sau cu cheltuieli neplanificate, cu plata unor taxe.


Mesajul tarotului pentru tine este 7 DE BÂTE, o carte a luptei şi a apărării. Este o perioadă agitată în care este bine să fii mereu într-o poziţie în care te poţi apăra în caz de neînţelegeri cu ceilalţi. Nu este o carte care sugerează lupta fizică ci cea psihică. Cartea te previne şi îţi spune că eşti expus(ă) invidiei şi negativităţii provenite de la cei cu care intri în contact. De aceea, este necesar să-ţi iei măsuri preventive în cazul în care cineva încearcă să te doboare. Tot cartea încearcă să te liniştească spunându-ţi că nu ai motive de teamă deoarece eşti într-o poziţie favorabilă şi vei avea câştig de cauză.






Zodia/ascendentul CAPRICORN
Începutul săptămânii este marcat de preocupări legate de partea financiară. Acum eşti mai adâncit(ă) în acest fel de griji decât de obicei deoarece intervin fel de fel de cheltuieli neprogramate. La fel, banii partenerului sau restituirea unui împrumut întârzie să-şi facă apariţia în bugetul casei. Important este că la serviciu eşti bine văzut(ă) şi chestiunea în cauză promite o avansare sau o mărire de salariu, dacă nu acum, cu siguranţă în viitorul apropiat.
Mijlocul săptămânii: Îl dedici unor mici călătorii, vizite la rude, nu prea departe de casă sau te dedici unui curs, unei asimilări de informaţii care îţi vor prinde bine în viitor. Eşti cuprins(ă) de teamă, de dubii şi poate că nu vei fi înţeles/înţeleasă de ceilalţi, te izbeşti de tot felul de teorii care nu corespund cu ceea ce simţi tu că ai nevoie. Partea bună a acestei perioade este că socializezi foarte bine, ştiind cum să intri pe sub pielea celorlalţi, înţelegându-le în mod  instant sensibilităţile şi acest lucru îţi poate aduce avantaje şi susţinerea unor persoane importante pentru tine.
Sfârşitul săptămânii: Este o perioadă destul de oscilatorie: când crezi că-i bine apare imediat ceva care să te deranjeze şi viceversa. Apar probleme în familie, te poate răscoli un trecut care acum se cere rezolvat. Însă ai puterea şi oportunităţi de rezolva totul după bunul plac şi să petreci momente frumoase împreună cu membrii acesteia.


Mesajul tarotului pentru tine este 3 DE MONEDE, o carte care sugerează sociabilitatea. Intri într-un cerc de persoane în care arăţi ceea ce poţi, de ce anume eşti capabil(ă). Cartea spune că vei trece la un nivel superior care îţi aduce beneficii şi aprecieri din partea altora. Este timpul pentru  a face un nou pas pozitiv înainte!











Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR
Începutul săptămânii este pentru tine o perioadă destul de dificilă deoarece apar probleme şi neînţelegeri cu ceilalţi. Persoanele cu care intri în contact îţi pot apare care fiind încrezute şi pline de ele, lucru ce nu suporţi, mai ales în această perioadă. Atenţie să nu cazi pradă complexelor de inferioritate şi depresiei. Este o perioadă delicată în care ai nevoie să-ţi demonstrezi forţa interioară. Înconjoară-te acum de prieteni şi rude care îţi aduc voioşie şi originalitate, care ştiu cum să te scoată din orice stare neplăcută provocată de alţii.
Mijlocul săptămânii: Îţi faci griji în privinţa finanţelor. Există riscul unor cheltuieli destul de mari care să modifice riguros situaţia bugetului. Sau, este posibil, ca nişte bani pe care te-ai bazat, să întârzie să-ţi facă apariţia. Partea bună este că găseşti sprijin în familie, pentru orice eventualitate iar situaţia la locul de muncă este una pozitivă sau ai nişte promisiuni pe care te poţi baza.
Sfârşitul săptămânii îl petreci cu rude şi persoane apropiate. Se întrevede o schimbare pozitivă, o atmosferă plăcută în care socializezi, întâlneşti persoane care te bucură. Tot acum este posibil să cazi în acord cu persoane care te pot ajuta în viitor. 


Mesajul tarotului pentru tine este 9 DE SPADE, o carte care sugerează teama şi părerea de rău. Eşti într-o perioadă delicată în care îţi vin fel şi fel de gânduri. Te bântuie unele situaţii din trecut şi eşti neliniştit(ă) din cauza lor. Cartea nu recomandă să acţionezi necontrolat sau cu ieşiri agresive faţă de ceilalţi ci te sfătuieşte, în caz că te confrunţi cu temeri, nelinişti, păreri de rău etc. , să recurgi la clarificări dar şi la activarea capacităţii de a suporta consecinţele.







Zodia/ascendentul PEŞTI
Începutul săptămânii: Apar schimbări, situaţii care ies de sub control. Te poţi confrunta cu diverse stări de agitaţie în sectorul muncii şi al sănătăţii. La muncă ţi se cere să dai tot ce-i mai bun din tine, întâlneşti situaţii de constrângere în care eşti nevoit să te ridici la un nivel înalt. La fel, este posibil ca unele situaţii să îţi creeze situaţii stânjenitoare în care să-ţi vezi demnitatea la pământ. Vestea bună este că, în ciuda tuturor problemelor, cazi în picioare. Reuşeşti să te adaptezi şi să ţinteşti acolo unde doreşti. Vei reuşi să câştigi admiraţia şefilor şi vei găsi sprijin în familie.
Mijlocul săptămânii: Acum se întrevăd situaţii în care izbucnesc criticile venite din partea celorlalţi. Îţi apar temeri, schimbări de personalitate datorită faptului că nu ştii în ce şi în cine să crezi. Atenţie să nu cazi pradă unor vicii pentru a te distanţa de realitate. Încearcă acum să asculţi şi opinia celorlalţi fără a te tulbura şi fără a-ţi pierde cumpătul atrăgându-ţi asupra ta negativitate. Este posibil să vezi că ceilalţi s-ar putea să aibă partea lor de dreptate şi să-ţi fie de ajutor acea viziune asupra lucrurilor.
Sfârşitul săptămânii: Această perioadă vizează sectorul finanţelor. Te poţi confrunta cu cheltuieli, plata unor taxe. Eşti nevoit(ă) chiar să renunţi la ceva ce îţi face plăcere datorită acestor inconvenienţe. Vestea bună este că reuşeşti să prinzi din zbor unele oportunităţi  care să îţi aducă ceva bani în plus, dar şi să dai randament la serviciu iar de pe urma acestei însărcinări, să apară o frumoasă recompensă materială.


Mesajul tarotului pentru tine este NEBUNUL, o carte care sugerează ambiguitatea. Cartea îţi spune că, în această perioadă, eşti în situaţia în care trebuie să faci exhibiţii pe o funie în faţa unui public larg. Este ca şi cum ai fi în atenţia tuturor şi aceştia cred că ai şanse de reuşită, dar, în acelaşi timp, şi să te prăbuşeşti dacă faci o mişcare greşită. Totul pare nebunesc, dar se poate sfârşi pozitiv cu un ropot asurzitor de aplauze în favoarea ta. Aşadar, dă curs iniţiativelor însă fii cu mare băgare de seamă la orice mişcare (nebunească sau nu) pe care o faci în această perioadă!




 Vă doresc o săptămână minunată, plină de tot ce-i frumos şi senin!
Mihaela M. Atomei



2 comentarii: