duminică, 27 august 2017

PREVIZIUNILE ASTROTAROT pentru perioada 28 august – 3 septembrie



Zodia/ascendetul BERBEC
Este o perioadă agitată, ciudată chiar. Treci prin crize interioare care te bulversează. Uneori ai impresia că nu mai știi în ce și în cine să crezi. Dacă locuiești cu cineva, este posibil ca acum să ai dubii în ceea ce privește corectitudinea celuilalt la cheltuielile comune. Totodată, poate veni vestea neplăcută că o sumă de bani promisă va mai întârzia o vreme.
Vestea unei călătorii, întâlnirea cu persoane de departe sau, pur și simplu, anumite discuții în care sunt implicate mai multe persoane poate fi o cauză a nervozității tale din această perioadă. Însă nu trebuie să-ți faci probleme: totul va fi  în favoarea ta. Dacă ai de expus un plan publicului sau șefilor, persoanelor de care depinde cariera ta, acum este momentul tău! Puterea ta de convingere este răsunătoare.
În planul sentimental se întrevăd câteva schimbări: iei niște decizii și/sau te îndrăgostești.


Mesajul tarotului pentru tine este 3 DE CUPE.
Ești pe punctul de a sărbători o reușită sau, pur și simplu, te bucuri alături de persoane cu care rezonezi și aveți planuri comune. Cert este că de curând ai intrat într-un nou ambient în care ai cunoscut persoane noi, iar acum, îți dai seama că acestea îți pot favoriza anumite proiecte.
Tot această carte face aluzia la necesitatea ta acum de a avea în jur  persoanele dragi cu care te simți bine. Cartea îți spune că este bine pentru sufletul tău ca în această perioadă să organizezi întâlniri cu persoane care îți ridică moralul. Vei avea parte numai de avantaje!





Zodia/ascendentul TAUR
În ciuda faptului că te simți privat(ă) de anumite bucurii în ultima vreme, descoperi, în mediul intim în care trăiești și în familie, numeroase surprize care îți pot ridica moralul. Sau chiar nevoia ta de a fi în solitudine pentru a citi și a studia ceva ce te interesează poate fi o mană cerească.
Este posibil ca cineva mai în vârstă să-ți arate o cale, o deschizătură de drum și să-ți aducă iluminare. Un mentor, niște idei, concepte cu care te vei întâlni acum, sau poate o simplă călătorie departe de casă,  va produce o schimbare profundă în felul tău de a fi. Este ca o renaștere, o regenerare a personalității tale, prinzi putere și te trezești la viață.
Ultimele două zile ale săptămânii se pot dovedi destul de obositoare fiind în centrul atenției și trebuie să faci față avalanșei de solicitări, ori lucrurile la locul de muncă nu sunt tocmai senine datorită schimbărilor bruște, fiind incluse și manifestările surprinzătoare destul de ciudate ale șefilor sau ale persoanelor cu autoritate.


Mesajul tarotului pentru tine este JUDECATA.
Faptul că ți-ai dat seama că ai motive de bucurie, că viața este frumoasă indiferent de greutățile ce o însoțesc, ai atras regenerarea și îți reprinzi puterea. Încet-încet revii în toată plinătatea forțelor tale, devenind capabil(ă) pentru a ține în frâu interperiile vieții, transformându-le în oportunități.
Cartea spune că ai ajuns într-o fază a vieții tale în care ești pregătit(ă) să începi de la capăt, cu alte forțe și planuri.
Acționează și te vei bucura de fructele reușitei tale!







Zodia/ascendentul GEMENI
Ideile fixiste ale unor persoane din jurul tău îți poate da o oarecare repulsie de a fi în preajma acestora. Mediul din imediata ta apropiere ți se pare ostil și simți că te constrânge. De aici până la neînțelegeri și certuri nu există decât un pas.
În schimb, relația cu partenerul începe să strălucească. Sectorul dedicat dragostei se iluminează și îți dăruiește clipe minunate alături de partener și nu numai. Și prietenii sau anumite persoane dragi  îți pot dărui surprize plăcute.
În preajma sfârșitului acestei săptămâni te dedici cu succes familiei sau unor planuri care îți acaparează toată atenția. Partenerul îți poate reproșa răceala sentimentelor tale.
O întâlnire importantă, o călătorie sau intrarea în contact cu unele ideologii, filosofii noi pentru tine îți poate aduce stres și agitație. Tot acum, descoperi unele lucruri care nu sunt tocmai în regulă în relația cu prietenii și cunoștințele apropiate ție.


Mesajul tarotului pentru tine este 2 DE CUPE.
Ți-ai dat seama că ai potențial creativ formidabil, l-ai folosit iar acum te simți înconjurat de persoane care sunt interesate de munca ta și de ceea ce reușești să faci.
Cartea spune că ai șanse de a aduna în jurul tău persoane care îți pot crea șanse de reușită, faci noi cunoștințe care te-ar putea sprijini în viitor.
La fel, dragostea plutește în aer!







Zodia/ascendentul RAC
Îți plac secretele și faci o pasiune pentru cercetare, pentru descoperirea lucrurilor ascunse.  Ești pornit(ă) să afli cât mai multe lucruri, să faci ce îți place întâlnindu-te cu persoane care să-ți satisfacă aceste exigențe.
Sectorul în care ești nemulțumit(ă) este cel care se ocupă de finanțe. Situația financiară dar și cea familială lasă de dorit și simți că ți se interzic multe bucurii datorită lipsurilor și dorințelor nesatisfăcute.
Descoperi că unele persoane pe care le-ai crezut că sunt de partea ta, îți întorc spatele.
Apar oportunități de a-ți rotunji bugetul dar și apariția armoniei în relațiile apropiate. Relația cu partenerul se îmbunătățește. La fel, poți primi vești bune de departe.
Sfârșitul săptămânii îți aduce schimbări la care trebuie să te adaptezi, mai ales în sectorul financiar care depinde de capacitatea partenerului de a aduce bani sau nu. 


Mesajul tarotului pentru tine este 8 DE CUPE.
Ai ajuns la concluzia că ceea ce ai sperat nu sunt decât niște himere, niște iluzii pe care nu le poți atinge iar acum suferi. Simți că a ajuns momentul să renunți la ceva care nu are nici un viitor, care nu funcționează și nu va da roadele așteptate.
Cartea te sfătuiește să iei o pauză în care să reflectezi la ceea ce vrei să faci cu viața ta. Este timpul să lași trecutul în spate și să privești înainte, luând doar lecțiile învățate pentru a nu mai repeta greșelile și având brațele larg deschise în întâmpinarea schimbărilor care îți vor aduce noi oportunități.





Zodia/ascendentul LEU
Te afli într-un punct care aparține trecutului. Apar probleme cu care te-ai mai confruntat și nu și-au găsit rezolvarea. Simți că toată situația este apăsătoare și te zbați să găsești un echilibru.
În schimb, ai mari șanse să-ți consolidezi relația cu partenerul dar și să te implici în activități care îți ridică moralul. Cineva mai în vârstă și înțelept din anturajul tău (sau pe care îl vei cunoaște în această perioadă) îți dă indicații prețioase și te  apreciază foarte mult.
Sectorul financiar este cel care te preocupă în mod deosebit. Vei găsi metode de al solidifica însă nu vor lipsi eforturile și sacrificiile. Este posibilă apariția unor discuții contradictorii referitor la nemulțumirea ta ce ține de bani cu partenerul de viață sau cu cine împarți cheltuielile. 


Mesajul tarotului pentru tine este 3 DE BÂTE.
Nu demult ți-ai dat seama că ai ajuns într-o fază a vieții tale în care ești cu adevărat mulțumit(ă) de ceea ce ai realizat până acum. Ți-ai spus „În sfârșit, am făcut-o și pe asta!” iar acum ești pe punctul de a avea noi orizonturi de cucerit, noi idealuri, noi planuri care să-ți aducă mulțumire și împlinire.
Cartea spune că nu ești decât la jumatea drumului, având dinaintea ta multe lucruri frumoase de făcut și împlinit. Vei avea ocazii de a culege fructele oportunităților pe care le ai în față, nu îți rămâne decât să le cucerești!






Zodia/ascendentul FECIOARĂ
Prezența celor din jur nu te satisface. Ești foarte selectiv(ă) când vine vorba despre persoane care sunt în mediul tău intim, iar acum ești obligat(ă) de circumstanțe să accepți prezența celorlalți care au alte norme de viață, diferite de ale tale. Nu cumva ești prea drastic(ă) cu cei din jur?
Te copleșește o situație mai veche și neclară. Totuși, sentimente din trecut revin în actualitate, declanșând o energie care te înviorează. La fel, ai toate șansele să demarezi ceva avantajos pentru tine dar și pentru cei din jurul tău.
Tot în această perioadă ești obligat(ă) să renunți la ceva ce îți place datorită lipsei de resurse sau din cauza nehotărârii.


Mesajul tarotului pentru tine este 5 DE SPADE.
Ai avut o perioadă în care ai meditat, ai reflectat la aspectele vieții tale și ai ajuns la unele concluzii care te nemulțumesc. Acum ești dominat(ă) de decizia unei revanșe, de a purta o discuție pentru a avea câștig de cauză.
Cartea arată că vrei cu tot dinadinsul să ai dreptate, chiar dacă, în sinea ta, știi că nu este așa. La sfârșit te vei trezi că toată această agitație nu a dus la nicio victorie, dimpotrivă te vei simți și tu la rândul tău un învins.
Tot cartea te sfătuiește să lași treburile să decurgă de la sine în această perioadă, fără să forțezi, bătându-te cu pumnii în piept că ai doar tu dreptate, altfel te vei simți și tu un învins exact ca ceilalți, fără niciun câștig de cauză.



Zodia/ascendentul BALANȚĂ
Este posibil să îți dai seama că persoanele care ți-au promis că te vor sprijini, refuză să o facă. Suferi și nu înțelegi de ce îți întorc spatele. Totuși, reușești să te bazezi și să primești sprijinul unor vechi prieteni care acum se întorc în viața ta.
Totodată, este posibil să începi un studiu, o nouă cercetare într-un domeniu pe care l-ai  tot amânat.
De ceva vreme treci prin situații destul de încărcate care te destabilizează: responsabilități mult mai greu de dus în mediul în care îți desfășori activitatea zilnică, neînțelegeri cu cei care te înconjoară în familie. Acum aceste neajunsuri se accentuează. Atenție, așadar!


Mesajul tarotului pentru tine este REGINA DE SPADE.
Poate ai avut, nu demult, o clarificare destul de agresivă cu cineva. Te-a luat valul și ai spus cuvinte care au durut iar acum îți dai seama că ai greșit reacționând imediat.
Nu-i nimic! Cartea spune că ai acumulat înțelepciune și știi când să reacționezi în mod corect. Dispui de inteligență și disciplină care te vor ajuta să împlinești ceea ce ai în vizor. Câștigi respect din partea celorlalți; aceștia te văd ca pe o persoană cerebrală.
La fel, este posibil să primești sprijin din partea unei persoane cu aceste caracteristici, fiind o sursă de inspirație pentru tine.




Zodia/ascendentul SCORPION
Faci eforturi substanțiale pentru a-ți menține o bună reputație în rândul persoanelor importante pentru tine. Pe deasupra te neliniștesc și niște plăți, taxe sau datorii pe care trebuie să le achiți. Ajutorul promis întârzie să apară,  însă  începând cu  jumătatea acestei săptămâni, se întrevăd oportunități de câștig și șanse de a acumula.
Ai o oarecare reținere pe la sfârșitul săptămânii, când vine vorba despre prieteni și cunoștințe. Îți vine greu să fii sociabil. Tot acum, este posibil, să afli de eschivarea acestora de la treburi importante. 


Mesajul tarotului pentru tine este PUTEREA.
Este posibil ca o schimbare neașteptată să fi intervenit în viața ta, luându-te prin surprindere. Reacția ta de atunci a condus spre cartea prezentă acum să te înștiințeze că ești în stare să stăpânești cu succes situația actuală.
Cartea spune că acum ești încrezător în capacitățile tale, direcționezi și rezolvi cu înțelepciune și determinare orice problemă.
Tot cartea spune că este momentul să rezolvi și să acționezi în conformitate cu principiul blândeții, fără urme de impunere. Doar așa vei vedea rezultate frumoase din ceea ce faci.




Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR
Treci printr-o etapă în care îți reconstruiești fiecare părticică a ta. Cu dificultate reușești să îți menții poziția în societate dar și în familie.  Ai trecut de curând printr-o perioadă nu tocmai roză care a lăsat câteva cicatrici pe inima ta. Acum încerci să te regăsești.
Tot acum, atenția ta se va îndrepta spre sectorul finanțelor care se dovedesc destul de slăbuțe. Niște cheltuieli în plus poate să-ți destabilizeze situația economică, și așa destul de fragilă.
Spre  sfârșitul săptămânii participi la întâlniri cu prietenii care îți vor ridica moralul. Așteaptă-te la vești de departe care nu îți sunt tocmai pe plac: poate fi vorba despre o solicitare la locul de muncă. 


Mesajul tarotului pentru tine este 2 DE SPADE.
Poate ai avut de luat o decizie care te-a făcut să te simți eliberat(ă) dintr-o strâmtoare. Acum, este posibil să treci printr-o fază în care să te adaptezi la schimbările survenite. Nici nu știi dacă este bine sau este rău.
Cartea spune că vei trece printr-o perioadă în care refuzi să iei decizii deocamdată: încă trebuie să procesezi schimbarea precedentă. Găsește echilibrul dintre minte și inimă și apoi, la sfârșitul acestei săptămâni, vei știi încotro s-o apuci. 







Zodia/ascendentul CAPRICORN
Te simți lovit(ă) de destin și nu știi cum să ieși din situația în care te afli. Ceva a cauzat o ruptură și te simți abandonat(ă). Este posibil ca unele persoane să nu-și fi jucat cărțile în mod corect iar acum îți este greu să mai crezi în oameni.
Aceste momente de solitudine îți clădesc caracterul, știind ce ai de făcut în următoarea etapă.
Tot acum, ești capabil(ă) de a descoperi o cunoaștere care îți va aduce satisfacție și îți va arăta calea. Intuiția ta funcționează la cote înalte.
Îți trebuie, însă, o doză mare de maleabilitate și să-ți dezvolți capacitatea de a împăca și capra și varza, mai ales în familie și cu superiorii de la locul de muncă. 


Mesajul tarotului pentru tine este 10 DE BÂTE.
 Poate ți s-a oferit ajutor și ai refuzat datorită fricilor care te macină. Ți-a fost teamă să nu cazi în mâini profitoare. Acum se pare că te simți încovoiat de greutatea poverii sufletești pe care ești obligat(ă) să o duci.
Cartea spune că ești supraîncărcat(ă) de responsabilități pentru care nu ai fost suficient pregătit(ă). Te așteaptă o perioadă de stres și o suprasolicitare fizică și psihică.
Tot cartea îți spune că ai capacitatea de a duce la termen tot ce ți-ai propus dar cu un plus de sacrificiu. 






Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR
Te preocupă în mod deosebit succesul și faima, relația cu superiorii este importantă pentru tine. Ești constrâns(ă) să lupți pentru a le demonstra acestora că ești perfect(ă) în ceea ce faci.
Odată ce ieși din această fază demonstrativă, te simți mai liber(ă), gata de a ieși în lume, de a socializa, de a te distra. Chiar dacă te lupți cu anumite crize interioare, depresie, probabil și din cauza unor  bani care întârzie să apară, te simți în apele tale.
La sfârșitul săptămânii apar schimbări pe care trebuie să le combați cu stoicism. Ești nevoit(ă) să respecți anumite criterii, termeni sau reguli. Cu toate acestea,  câștigi trecere spre o avansare sau îmbunătățire a situației financiare.


Mesajul tarotului pentru tine este CAVALERUL DE BÂTE.
Nu demult ai primit niște vești care ți-au stârnit entuziasmul. Acum abia aștepți să pui în aplicare proiectele pe care le ai în vizor. Nu mai răbdare și simți că pământul arde sub tălpile tale.
Cartea spune că ești suficient pregăti(ă) pentru a avea un nou avânt să-ți rezolvi, în sfârșit, problemele trecutului. Însă riști să strici ceva cu nerăbdarea ta pe care abia reușești s-o stăpânești. 







Zodia/ascendentul PEȘTI
Te iau prin surprindere niște vești, probabil ce țin de locul de muncă: ori trebuie să începi munca și nu te simți pregătit(ă), ori sunt ceva schimbări, reguli, însărcinări care nu-ți plac și te iau prin surprindere.
Însă nu trebuie să-ți faci griji deoarece ai  multe posibilități de a te face apreciat de cine trebuie și să-ți asiguri bugetul.
Se întrevăd noi cunoștințe care să-ți aducă stabilitate sau, la fel de bine, sunt șanse să consolidezi relațiile actuale din care să scoți ceea ce este mai bun.
Spre sfârșitul săptămânii intri într-un soi de agitație și simți că nu îți găsești locul.

Mesajul tarotului pentru tine este PAJUL DE CUPE.
Ai petrecut de curând clipe frumoase alături de cineva sau ai luat parte la un eveniment fericit care ți-a rămas în suflet.
Această carte promite o continuare a stării de bucurie, ți se vor ivi în cale anumite „semne” care îți vor da de înțeles că iubirea te îmbrățișează. Devii visător, simți că o avalanșă de emoții stârnesc trăiri minunate. La fel, poți întâlni o persoană cu aceste caracteristici care să te „farmece”.
Dacă nu este vorba despre iubire, atunci, cu siguranță, ceva frumos îți va ieși în cale în această perioadă. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu