marți, 5 septembrie 2017

Marte în zodia Fecioară 5 septembrie – 21 octombrie (de la BERBEC până la FECIOARĂ)



Toată această perioadă, în care Marte traversează această zodie de pământ, va aduce concretizări și idei numai bune pentru a fi puse în practică.
De aceea, m-am gândit că v-ar bucura dacă voi spune pentru fiecare zodie ceea ce promite Marte, planeta acțiunii, în perioada sa de ședere în Fecioară. Tot ceea ce am scris, referitor la acest subiect, se bazează pe următoarele aspecte astrologice  pe care le-am luat în considerare în analiza de față:
-conjuncția cu Mercur și în trigon cu UranusRx (10-13 septembrie)
-conjuncția cu Mercur în opoziție cu NeptunRx (14-21 septembrie)
-conjuncția cu Venus în opoziție cu NeptunRx (30-6 octombrie)
-conjuncția cu Venus în trigon cu PlutoRx și în cuadratură cu Saturn (30 septembrie-10 octombrie)
Fiecare zodie are alături și sfatul venit din partea runelor pentru această perioadă cu Marte în Fecioară. Deocamdată am publicat primele 6 zodii, celelalte le voi publica în curând.


Zodia/ascendentul BERBEC

Marte îți activează sectorul muncii și al tabieturilor tale zilnice. Aici vei primi startul unei activități pe care o vei practica cu mult entuziasm sau poate fi vorba despre aceeași muncă dar cu un alt stil de abordare.
Cu siguranță îți va aduce faimă și promisiunea unui viitor roditor.
Atenție la orice semn de  slăbiciune pe care îl emite organismul: este un semnal că trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății și odihnei.


Ce îți transmit runele:
Runa HAGALAZ (dreaptă)
Această rună îți spune că ai capacitatea de a-ți controla energia către direcții precise. Chiar dacă te simți că bați pasul pe loc, să știi că nu este deloc așa. Dispui acum de o minte organizată și apreciezi ordinea. Acestea sunt calitățile care te vor conduce acolo unde vrei.




Zodia/ascendentul TAUR

Vei avea multe beneficii din partea ingresului lui Marte, mai ales în sectorul creativității și al iubirii.
Există toate șansele apariției unei noi iubiri sau să se reînvigoreze relația actuală. La fel, relația cu proprii fii devine armonioasă, o bucurie pentru ambele generații.
Pune accentul pe acele activități care îți fac plăcere deoarece există posibilitatea ca mai târziu să fructifici acele pasiuni.
Atenție la teama de a greși! Te va ține în frâu și îți va diminua energia.


Ce îți transmit runele:
 Runa ALGIZ (dreaptă)
Chiar dacă problemele și dificultățile nu te ocolesc, te simți protejat(ă). Ai persoane în jurul tău care te iubesc și simți dragostea divină care se revarsă asupra ta.
Vei acumula cunoștințe spirituale care îți sunt de mare folos, ție și celor care te înconjoară. Fii atent(ă) la anumite „semne”. Vei primi mesaje și sfaturi venite din alte planuri ale Universului.






Zodia/ascendentul GEMENI

Vei simți prezența lui Marte în viața ta în această perioadă deoarece îți va aduce câteva schimbări în mediul în care trăiești. Situații din trecut revin în actualitate, punându-te pe jar.
Te ocupi în principal de familie, poate și de familia  de origine, iar aceasta îți consumă timp și energie deoarece trebuie să-ți împarți timpul în mod armonios și cu serviciul.
În schimb, ai să te surprinzi și pe tine! Schimbările te întăresc și îți aduc posibilitatea să te autodescoperi și să vezi ce persoană interesantă și minunată ești!




Ce îți transmit runele:
Runa EHWAZ (dreaptă)
Se instaurează noi colaborări. Ai ocazia de a avea încredere în tine deoarece ești plin(ă) de curaj care duce către succes. Cert este că nu vei avea timp să te plictisești curând!









Zodia/ascendentul RAC

În toată această perioadă vei avea curajul de a-ți exprima părerile pe față. Anumite persoane te vor adora pentru asta, altele nu, mai ales acelea cu care intri în contact la serviciu. Vei avea o tendință majoră de critica și de a-ți exprima nemulțumirile.
Vei avea dorința de învăța ceva nou deoarece curiozitatea este mare acum.
 În plus, ți se cere prudență în caz că ești nevoit(ă) să călătorești. 


Ce îți transmit runele:
Runa ISA
Vei avea o perioadă destul de agitată în care dubiile se joacă cu siguranța ta. Atitudinea ta față de partener va deveni de genul milităriei, așadar, să nu-ți fie mare mirarea în caz că acesta te acuză că te-ai distanțat sentimental. Încearcă să nu faci o mică religie din convingerile tale!





Zodia/ascendentul LEU

Se întrevăd mari șanse de „a prinde taurul de coarne”, organizându-ți astfel, după bunul plac, situația materială. Probabil și datorită faptului că ești nemulțumit(ă) de ceea ce aduce partenerul, te decizi cu mult elan să-ți  îmbunătățești veniturile și ai toate șansele să faci carieră.




Ce își transmit runele:
Runa PERTHO (dreaptă)
Ești fascinat(ă) de tot ce înseamnă întrecere și concurs și vrei cu tot dinadinsul să câștigi. Ai curajul să ieși din carapace iar acest lucru îți aduce  noroc deoarece poți întâlni diverse oportunități care să te propulseze spre scopurile tale.







Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Ai tendința de a deveni un mic despot cu ceilalți. Vrei totul să fie perfect, oamenii cu care interacționezi să fie perfecți, evenimentele să fie perfecte! Cam greu de gestionat acest tranzit al lui Marte, dar foarte necesar, dacă vrei să ai pace cu cei din jur!
Vestea bună este că ai mare putere de muncă, vei putea pune în practică acele proiecte la care visezi demult timp. Vei avea minunata șansă de a te axa pe ceva care îți place foarte mult și , din acesta, să obții profit.


Ce îți transmit runele:
Runa ANSUZ (întoarsă)
Trebuie să fii foarte precaut(ă) deoarece există riscul să-i rănești pe ceilalți prin cuvinte: sarcasmul și tendința de a te lega de ceilalți din nimicuri, sunt destul de mari. Trebuie să fii atent(ă) și la persoanele care îți dau sfaturi: printre acestea se află o persoană care vrea să te instige împotriva celorlalți, așadar, nu da crezare zvonurilor și bârfelor. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu