duminică, 10 septembrie 2017

PREVIZIUNILE ASTROTAROT pentru perioada 11 – 17 septembrie



Zodia/ascendentul BERBEC
Ești preocupat(ă) pentru partea materială a vieții, pentru ceea ce ai,  dar și pentru propriile valori interioare. Cineva sau ceva te va destabiliza, producându-ți stări de anxietate. Trebuie să fii atent(ă) și la subtilitățile vieții, nu trebuie neapărat să le înțelegi, ci să le simți. Prea multă rațiune te poate debusola, nu poți simți dacă procedezi corect sau nu și tinzi să dai vina pe celălalt.
Expansivitatea ta nu este bine privită de apropiații tăi. Încearcă să-ți  temperezi dorința de a discuta cu aceștia oricând și orice.
La mijlocul săptămânii vei simți o îmbunătățire a funcționării relațiilor cu ceilalți iar jovialitatea ta este bine primită de cei din jurul tău.
Pot ieși la suprafață niște chestiuni din trecut pe care trebuie să le rezolvi.
Sfârșitul săptămânii îl dedici acelor activități care te fac fericit(ă).
 
Mesajul tarotului pentru tine este REGINA DE MONEDE.
Perseverența ta te-a dus acolo unde ai vrut iar acum ești prins(ă) de partea materială a vieții. Privești tot ceea ce ai acumulat și te identifici, totodată, cu rodul muncii tale.
Cartea spune că perioada de acumulare a bunăstării nu s-a terminat, ci vei atrage în continuare prosperitate, însă nu uita să fii și generos/generoasă cu cei din jur.
La fel, o persoană cu o funcție  importantă, dar generoasă, îți este de ajutor acum.  Dar din dar se face rai!






Zodia/ascendentul TAUR
Te confrunți cu o pierdere a încrederii în tine. Poate toată această situație vine din cauza unor pretenții prea mari din partea ta.
Te vei simți strâmtorat(ă) și în privința banilor: cheltuieli mari și câștiguri mici.
De miercuri, cerul de  deasupra ta se va însenina și te vei simți apreciat de cei din jur.
Sfârșitul săptămânii nu te prinde într-o stare tocmai bună: responsabilitățile  în  cămin cresc și te simți obosit(ă). Pauzele dese în care să poți avea momentele tale de solitudine și în care să meditezi  vor fi ca un balsam pentru tine.
 
Mesajul tarotului pentru tine este STEAUA.
Poate  de curând ai trecut printr-o perioadă nu tocmai fericită și te simți obosit(ă). Cartea vine cu vești bune și îți spune că începi să înflorești. Dacă problemele materiale au fost cele care ți-au creat probleme, acum vei simți o ameliorare și vei reuși cu succes să menții un echilibru în acest sector.
La sfârșitul acestei săptămâni vei vedea că toate lucrurile s-au aranjat în favoarea ta.







Zodia/ascendentul GEMENI
În casă domină o atmosferă restricționistă și primești critici pentru orice, iar acest lucru te face să suferi.
Dar ai puterea de a înfrunta toate aceste stări care te secătuiesc. Datorită acelor activități care îți plac, te transformi ca Cenușăreasa și, imediat, devii prințesa balului.
Vei avea un câștig sau șefii îți apreciază eforturile. Cu toate că încă nu te poți bucura că ai scăpat de greutăți în sectorul financiar, reușești să realizezi ceea ce ți-ai propus și faima ta este în creștere, așa că focusează-te pe carieră și nu te descuraja la orice obstacol.
Sfârșitul săptămânii îți aduce surprize: mici călătorii prin împrejurimi, reuniuni cu prietenii sau rude care te fac să te simți bine.
 
Mesajul tarotului pentru tine este 4 DE SPADE.
Ai trecut de curând printr-o perioadă de mari frământări emotive, ai fost dezamăgit(ă) de ceva. Acum este timpul să te odihnești, să lași deoparte grijile pentru ceilalți și să te gândești și la tine.
Ia-ți o pauză, mergi la un salon de frumusețe, citește etc. atunci când ai timp și te-ai lichidat de obligațiile de la locul de muncă.
Cartea spune că orice repaus în această perioadă îți va aduce beneficii deoarece îți vei pune mintea în ordine și vei ști care sunt prioritățile.





Zodia/ascendentul RAC
Poate vrei să te integrezi într-un grup dar nu ai suficiente resurse și te simți nesigur(ă) pe tine.  Nici relațiile cu cei apropiați nu sunt strălucite: pretențiile și criticile din partea ta dar și a lor, pot fi nocive și se poate lăsa cu despărțiri și prietenii rupte.
Nu trebuie să suferi  deoarece acum este momentul de a alege grâul de neghină!
După toate acestea, conștientizezi relațiile cu persoanele care sunt cu adevărat pe seama sufletului tău: vă acordați atenție reciproc.
Spre sfârșitul săptămânii ai tendința de a te îngrijora din orice și ești exagerat de protectiv(ă) cu cei dragi. Așadar, atenție! Aceștia pot considera protecția ta ca pe o posesivitate.
 
Mesajul tarotului pentru tine este LUMEA.
Ți-ai dat seama că ești o persoană puternică și că nu ai de ce să-ți fel și fel de complexe. Acum cartea îți spune că ai lumea la picioare, metaforic vorbind. Adică, vei ști când și cum să procedezi, vei observa imediat oportunitățile și le vei fructifica, acesta fiind un semn al puterii tale interioare, putere pe care ai dobândit-o din experiențele prin care ai trecut.
Iată o perioadă favorabilă, numai bună de folosit!






Zodia/ascendentul LEU
Te frămânți pentru reputația ta, ești îngrijorat(ă) de părerile altora despre tine, mai ales ale persoanelor care au importanță pentru tine. În carieră trebuie să te sacrifici pentru a atrage laude și aprecieri, lucru care este extrem de frustrant pentru tine. Dar toate aceste sacrificii nu se vor lăsa nerăsplătite! Ai șansa unei avansări la locul de muncă sau apariția unui câștig substanțial.
Cu toate că îți place compania altor persoane, îți dai seama că anumite momente de solitudine sunt ca un balsam pentru sufletul tău. Devii mult mai intuitiv(ă) și vei știi cum să-ți organizezi viața.
Sfârșitul săptămânii îți aduce stări de nerăbdare, vrei totul imediat și nu suporți așteptarea. Nu suporți să-i vezi pe ceilalți indiferenți la sacrificiile tale.
 
Mesajul tarotului pentru tine este 8 DE MONEDE.
Dacă te-ai forțat și ai muncit  în ultima vreme faără să vezi rezultatele, acum ai această șansă: îți vezi munca ta răsplătită. Acum ai mai multă dorință de a munci și chiar o faci cu drag. Cu toate că nu este o muncă ușoară, pui pasiune și astfel vei reuși să ajungi acolo unde dorești.
Nu uita, dacă nu pui pasiune și nu te dedici muncii sau scopurilor tale acum, așa cum spune cartea, riscurile nu te vor ocoli și vei pierde multe oportunități.






Zodia/ascendentul FECIOARĂ
Suferi din cauza unor convingeri de-ale tale. Știi că greșești în sinea ta, însă nu renunți la ele deoarece te fac să te simți sigur(ă) pe tine.
Ești nevoit(ă) să te dedici mai mult carierei și faci eforturi să fie luate ideile tale  în considerare. Te simți nesigur(ă) pe capacitățile tale și ai tendința de a te considera inferior/inferioară celorlalți. Însă nu ceda! Dispui de o mare creativitate pe care o și simți. Nu rămâne decât s-o exteriorizezi!
Sfârșitul săptămânii îți va aduce dorința de a petrece timpul împreună doar cu familia, departe de tumultul societății.
 
Mesajul tarotului pentru tine este 9 DE BÂTE.
Ai luat de curând o decizie pripită iar acum îți pare rău. Îți este teamă, nu ești străin de consecințele acestei decizii deoarece ai mai trecut prin așa ceva, însă trebuie să înțelegi că nu toate experiențele sunt egale și au același deznodământ.
Cartea spune că trebuie să-ți învingi orice complex și să ieși din colivia în care te-ai închis singur(ă). Multe din temerile tale de acum sunt nefondate și există doar în închipuirile tale. Datorită fricii vei pierde multe lucruri frumoase.





Zodia/ascendentul BALANȚĂ
Treci prin crize interioare, probabil îți pui întrebări despre scopul vieții, despre ceea ce reprezinți tu. Ai fi vrut să faci parte dintr-un grup care să-ți împartă niște lămuriri, dar ești singur(ă), tu, cu gândurile tale.
Dar îți este bine așa: solitudinea pe care o trăiești îți aduce multe beneficii și mai valoroase decât ai fi crezut. Te iluminează și nimeni nu îți poate da răspunsuri mai potrivite pentru tine decât tu însuți.
Tot în această perioadă crește dorința de a fi apreciat(ă) de superiori pentru eforturile tale. Dacă împletești îndatoririle cu intuiția, adică să-ți dai seama ce se așteaptă ceilalți de la tine și să pui în practică, vei avea succes și, negreșit, vei deveni o persoană valoroasă în ochii acestora.
Vei cunoaște persoane sau te vei apropia de persoanele care îți vor aduce satisfacții.
 
Mesajul tarotului pentru tine este 8 DE CUPE.
Iată că și pentru această perioadă tarotul îți transmite același mesaj: încă mai ai de lăsat o parte din trecutul tău care nu îți este folositor. Este ca o continuare a ceea ce ai început săptămâna trecută. Apariția acestei cărți înseamnă că nu ai terminat procesul și încă mai ai de lucru la acest capitol al vieții tale.
(Vezi Previziunile Astrotarot de săptămâna care tocmai a trecut și confruntă-le cu cele de acum. Le găsești în arhiva acestui blog.)





Zodia/ascendentul SCORPION
Te simți singur și neînțeles de nimeni. Însă în ciuda acestora,  ție îți place așa cum ești.
Vei trece prin niște perioade de criză provocate, în special, de lipsa banilor: poate te-ai bazat pe niște bani din partea cuiva și ți-ai făcut planuri. Ești nevoit(ă) să renunți la ceva ce îți place deoarece acești bani ori nu sunt suficienți, ori întârzie să apară.
Mijlocul săptămânii îți aduce șanse prin care să-ți ridici nivelul de conștiință prin spiritualitate. Intri în contact cu locuri, persoane care au un nivel înalt de energie și care te influențează în mod pozitiv.
Sfârșitul săptămânii vine cu agitație și dorința de a fi apreciat(ă) pentru munca pe care o depui. Te izbești de neclintirea unora, dar să știi că sacrificiile tale nu vor rămâne nerăsplătite.

Mesajul tarotului pentru tine este REGELE DE SPADE.
Treci printr-o perioadă în care îți descoperi laturile  puternice ale personalității tale. Te mândrești cu ele deoarece rezultatele acțiunilor tale îți spun că nu dai greș. Este ca și cum te simți un rege pe teritoriul din jurul tău și toți supușii te văd inteligent și determinat. Persoanele din jurul tău îți poartă un  soi de respect  dar amestecat cu teamă.
Cartea te atenționează să nu exagerezi deoarece există riscul să rămâi singur în regatul tău de gheață.






Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR
Relațiile cu ceilalți nu sunt tocmai excelente. Auzi critici peste critici, ți se atrage atenția din orice. Din fericire pentru tine, tu nu simți prea puternic aceste opreliști, ori nu le dai importanță, așa că treci  mai departe.
Problema pe care o simți mai acut  este cea legată de bani. Îți crează dificultăți banii proveniți de la partener sau banii promiși din altă parte: ori sunt prea puțini, ori se tot amână restituirea. Cert este că nu te poți bucura pe deplin în această perioadă.
Sunt șanse să asimilezi noi învățături, noi filosofii, să te apropii de spiritualitate prin intermediul unui curs, persoane venite de departe etc. Tot ceea ce înveți acum îți va fi de mare ajutor și te va întregi sufletește.

Mesajul tarotului pentru tine este 10 DE BÂTE.
Ți-a fost teamă de ceva, poate de un ajutor care ți s-a oferit. În trecut  ai fost trădat și ai rămas cu această teamă în suflet.
Cartea spune că datorită acestei temeri, acum duci greul de unul singur. Te simți copleșit(ă) de probleme și te chinui să le duci la un bun sfârșit.
Tot cartea îți spune că vei reuși, însă cu mare efort.









Zodia/ascendentul CAPRICORN
Simți că ți se interzice cam tot ce îți face plăcere. Totodată te confrunți și cu orgoliul celorlalți iar acest fapt te pune în dificultate și în discuții contradictorii din nimicuri.
În schimb, ai toate șansele să fii apreciat de superiori la locul de muncă. Și partenerul de viață sau, dacă nu, cel puțin persoanele cu care intri în contact vor fi fascinate de tine, de precizia cu care intuiești tot ce te înconjoară. Doar că există riscul să te culci, imediat, pe o ureche și să devii de neclintit dintr-ale tale.
Duminică se anunță o zi romantică sau, cel puțin, o zi în care dorești să-ți petreci ziua alături de cei dragi ție.

Mesajul tarotului pentru tine este REGELE DE CUPE.
Iată o carte care îți promite aprinderea micilor scântei ale iubirii. Nu este neapărat vorba despre o iubire romantică, ci poate fi vorba despre o iubire părintească, ocrotitoare și blândă. Ori tu vei avea aceste disponibilități emotive cu cei dragi, ori în vecinătatea ta se află o astfel de persoană care întruchipează aceste caracteristici și îți va fi de mare ajutor.










Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR
Suporți destul de greu niște schimbări care au loc în relațiile cu persoanele apropiate. Ești pe cale să ai niște crize interioare, să-ți pui întrebări existențiale, să afli rostul la tot ceea ce ți se întâmplă. În plus, nu vei reuși să te concentrezi pe ceea ce-ți face plăcere, simțind că ți se interzice acest drept fundamental.
Însă te vei dedica muncii, unde ai mare putere de muncă. Întâlnești persoane care te pot inspira.
Sfârșitul săptămânii îl petreci în mijlocul persoanelor care sunt pe sufletul tău. Reușești să întregești ceea ce ai simțit pierdut de curând.

Mesajul tarotului pentru tine este 2 DE CUPE.
Este o carte pozitivă care îți promite armonie cu persoane ce le vei cunoaște în curând. Poate fi vorba și despre o împăcare.
În special se tratează de prezența unei atmosfere calme, calde și toleranța defectelor și diferențelor celuilalt.
Dacă simți că nu te caracterizează aceste descrieri, cartea îți trage un semnal de alarmă că este necesar să dezvolți astfel de însușiri caracteriale pentru o reușită în ceea ce ți-ai propus.







Zodia/ascendentul PEȘTI
Apar schimbări în mediul în care trăiești. Ești nevoit(ă) să renunți la unele obiceiuri ce ți le-ai format în ultimul timp. Ți se pare că ești înconjurat(ă) de o atmosferă rigidă și apăsătoare, terminându-se, totodată, libertatea de care te-ai bucurat.
Dar te adaptezi foarte repede, întâlnești persoane noi la locul de muncă cu care simți că ai ceva în comun.
Chiar dacă ai început săptămâna destul de dur, vei ajunge la concluzia finală că această perioadă nu a fost chiar așa de rea, dimpotrivă, ți-a scos în față șanse și oameni noi.
 
Mesajul tarotului pentru tine este PUTEREA.
O carte pozitivă care anunță că ai o mare capacitate de a transforma orice obstacol în șanse. Datorită modului tău de a te manifesta în mediul în care îți desfășori activitatea, vei avea succes în orice. Important este să nu uiți că tot acest succes se câștigă datorită împletirii blândeței cu determinismul, niciodată impunând sau forțând nota.







4 comentarii: