duminică, 3 septembrie 2017

PREVIZIUNILE ASTROTAROT pentru perioada 4 – 10 septembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Întâlnești persoane care îți pot marca existența. Datorită acestor persoane poți acumula cunoaștere elevată care să-ți aducă beneficii în viitor.
De ceva vreme te axezi, în principal, pe tot ce înseamnă muncă (mai ales munca în echipă, care poate fi confortabilă sau nu).
În această perioadă cresc responsabilitățile, ceea ce înseamnă că dorința de a te manifesta liber(ă) este îngrădită. Tocmai din această cauză te poți confrunta cu depresii, temeri și singurătate. Atenție la starea ta de sănătate!
Vestea bună este că ai toate șansele de reușită dacă vei munci la planurile tale cu determinare. Eforturile tale vor fi apreciate de persoanele importante, cu autoritate.
Sfârșitul de săptămână îți va aduce surprize plăcute, alături de persoane dragi cu care sărbătorești ceva. Cert este că, în sfârșit, faci ceva ce îți place!


Mesajul tarotului pentru tine este 6 DE BÂTE.
Ai fost pus(ă) , nu demult, în situația de demonstra ce ești în stare să faci. O competiție, un concurs sau orice altceva în care a trebuit să arăți tuturor că ești capabil(ă).
Această carte spune că reușești în scopurile tale și ai toate șansele unei victorii. Ceilalți te vor privi cu admirație dar și cu invidie.
Meriți să porți laurii cu mândrie!








Zodia/ascendentul TAUR

Te simți lipsit(ă) de energie și persoanele cu care intri în contact la începutul săptămânii, cer prea mult de la tine. Adaptarea și îmbrățișarea schimbării îți va aduce, cu siguranță,  mari avantaje la locul de muncă.
Ceva te va nemulțumi: impactul pe care îl ai asupra celorlalți nu este suficient de mulțumitor pentru tine. La fel, este posibil să simți că lucrul în care ai investit o mare parte din energie, nu dă rezultatele așteptate, simți că nu te afli pe calea dorită de tine. Și apoi, colac peste pupăză, nici sectorul financiar nu este tocmai roz: apar plăți ce trebuiesc efectuate și te simți agitat(ă). Noroc de unii prieteni sau persoane dragi care îți sunt aproape și îți înțeleg păsurile!
Nu durează mult și îți vei reveni rapid: vei ști ce ai de făcut și simți că de data aceasta nu ai cum să dai greș! 


Mesajul tarotului pentru tine este MARELE PREOT.
Ai demonstrat, nu demult, că ești demn(ă) de încredere și îți asumi responsabilitățile cu realism. Ai acordat protecție acolo unde era cazul, însă și ai acționat cu serveritate acolo unde situația a cerut-o.
Această carte spune că toate acestea au condus către asimilarea și dezvoltarea înțelepciunii, purtându-te către scopuri mărețe în care sunt incluse dreptatea și spiritualitatea.
Ești privit(ă) de către ceilalți ca pe un maestru, ca pe un exemplu viu al triumfului datorită conectării cu Divinul.
La fel, la rândul tău, vei avea sprijin moral din partea cuiva cu asemenea atribute, persoană care să-ți marcheze viața: un mentor, un ghid spiritual etc. care îți va deschide poarta înțelepciunii.


Zodia/ascendentul GEMENI

Vrei să expui conceptele în care crezi și filosofia ta de viață, ești dezinvolt(ă) și prețuiești propria ta libertate, mai ales în cunoaștere. Optezi mereu pentru cunoașterea fără frontiere. Acum te ”lupți” cu tendința de impunere a celorlalți. Cineva își însușește o idee pe care tu însuți ai elaborat-o, dorind să culeagă de unul singur laurii.
Ești nevoit(ă) ca în această perioadă să echilibrezi  responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă cu cele din familie. Cineva din familie se dovedește a fi destul de autoritar și critic, amenințându-ți siguranța de sine. Fii mai precis(ă) cu treburile dedicate familiei și încearcă să intuiești ceea ce vor șefii de la tine la locul de muncă. Este greu, dar nu imposibil! Ai să vezi că totul va apuca o direcție dorită de tine, într-un final.


Mesajul tarotului pentru tine este 3 DE SPADE.
Nu demult, ai fost supus(ă) unor dubii sau ai fost forțat(ă) să iei niște decizii asupra cărora nu te-ai concentrat prea mult sau nu ai dat atenție intuiției tale așa cum se cuvenea.
Acum  cartea îți spune că vei întâmpina dificulăți în acceptarea rezultatului. Te simți dezamăgit(ă) deoarece ai sperat într-o altfel de evoltuție a planurilor tale. Aflând adevărul, chiar dacă acum este destul de incomod, te va elibera și îți va aduce pace.







Zodia/ascendentul RAC

Treci printr-o perioadă în care ai nevoie de certitudini materiale și financiare. Aștepți niște bani promiși sau partenerul este cel care va aduce ceva bani. Dar cum îi primești, așa se duc!
Începi să pui la îndoială tot ce ai învățat până acum. Cu toate că știi cum să te raportezi în fața celorlalți,  în sinea ta ai dubii. Te simți neapreciat și orice sfat practic sau chiar o critică din partea cuiva, îți provoacă depresie.
Spre sfârșitul săptămânii vei avea parte de surprize plăcute. Cineva, o persoană importantă pentru tine, va aprecia ceea ce faci și îți va propune o colaborare care poate fi fructuoasă. Important este să acționezi și să nu lași să treacă timpul!


Mesajul tarotului pentru tine este 2 DE MONEDE.
Ai avut parte de o oportunitate, probabil ai pus bazele unui proiect. Ai procedat bine, deoarece era păcat să-ți scape printre degete.
Cartea îți spune că trebuie să pui accentul pe adaptabilitate. Nu te aștepta ca totul să meargă lin, fără să te izbești de probleme. Direcția pe care ai luat-o este bună și îți va aduce mari avantaje și noi persoane cu care să colaborezi, însă acum trebuie să dezvolți această capacitate: aceea de a fi flexibil cu ceea ce ai la îndemână și cu ceea ce ți se oferă. Fii creativ(ă)! 





Zodia/ascendentul LEU

Există riscul apariției certurilor, mai ales cu partenerul de viață. Evită să faci remarci dure acestuia sau altcuiva deoarece s-ar putea să nu ai dreptate în totalitate. Riscul de a greși este destul de înalt. Îți spun și de ce: conjuncția MercurRx – Marte se află chiar în penultimele grade ale zodiei tale și înseamnă riscul de rupturi, despărțiri sau, în cel mai bun caz, certuri inutile.
În schimb, focusează-te pe cunoaștere, învață, studiază și călătorește (dacă nu poți în mod fizic, atunci cu mintea). Acumulezi cu multă ușurință cunoaștere care îți va fi de folos în viitor.
O a două problemă cu care te vei confrunta sunt banii. Te simți pus(ă) cu fața la pământ și dezorientat(ă).
Va trece imediat și treaba asta apoi vor urma zile mai senine, poate o călătorie, o deplasare sau cineva de la drum  te va face să te simți minunat.


Mesajul tarotului pentru tine este 9 DE CUPE.
De curând ți-ai dat seama că trebuie să lași deoparte trecutul și să privești înainte pentru a face ceva de care să fii mândru. Știi că trăirea în trecut nu te lasă să trăiești prezentul, făcându-te să pierzi din vizor oportunități cu care s-ar putea să nu te mai întâlnești vreodată.
Cartea îți promite că vei atinge momente de mulțumire și că ești mândru de ceea ce ai realizat până acum. Însă nu trebuie să te culci pe o ureche deoarece această fericire poate dispare exact așa cum a apărut. Bucură-te de ceea ce ai realizat și nu te opri pentru mult timp din mers. Procedând așa vei avea și mai multe motive de bucurie împreună cu cei dragi.



Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Munca este prioritară pentru tine. Ești mulțumit(ă) de o oportunitate care a apărut înaintea ta pentru a face rost de ceva bani. Trebuie să fii atent(ă) la starea de sănătate care ți-ar putea crea probleme, poate și stresul care îți tot dă târcoale.
Se întrevăd și probleme în cuplu cu partenerul de viață. Ai o tactică cam rece față de acesta care vrea puțin romantism din partea ta. Poate tocmai această cerință te scoate din sărite. Așadar, precauție și la acest capitol, barem până în pragul  sfârșitului de săptămână.
Sfârșitul de săptămână, așa cum am amintit adineaori, îți poate aduce, în sfârșit lucruri frumoase: noutăți în familie, mai ales în cea de origine, dar și posibilitatea de a face pace cu tine însuți și, implicit, cu ceilalți.


Mesajul tarotului pentru tine este CAVALERUL DE MONEDE.
Ai avut de curând o propunere. Acum îți faci inventarul capacităților tale pentru ale folosi în acest scop care se anunță a fi avantajos și cu multe promisiuni.
Cartea îți sugerează să acționezi fără să-ți asumi riscuri și fără a te aventura. Deocamdată contează să menții o atmosferă solidă și sigură în jurul tău.
Lasă trecutul în spate, privește înainte și așteaptă momentul oportun, fără să renunți la perseverență și creativitate.






Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Simți nevoia de schimbare în iubire, vrei să aduci o briză proaspătă în relație. Dacă ești singur(ă), cu siguranță îți place de cineva iar acum această atracție se acutizează dar fără rezultatele pe care le aștepți.
Apar unele situații la serviciu care te îngrijorează sau poate doar ai niște neliniști pe care nu ți le poți explica.  Dar și unele probleme de sănătate care îți cam dau de furcă. Însă nu trebuie să-ți prea multe griji deoarece superiorii îți apreciază eforturile.
Spre sfârșitul săptămânii pot apare câteva tensiuni în familie și cu partenerul, dar trec repede deoarece te vei concentra pe întâlnirea cu diverse persoane care te fac să te simți bine. Poate fi vorba de o ieșire, o petrecere unde vei fi în centrul atenției.


Mesajul tarotului pentru tine este 8 DE CUPE.
De curând ai crezut că „tot ce zboară, se mănâncă”. Te-ai încrezut în promisiuni iluzorii și ți-ai făcut speranțe acolo unde era necsară doar o bună doză de realism.
Cartea spune că suferi și, fiind conștient(ă) că nu se mai poate continua în acest mod, renunți la trecut și te hotărăști să te retragi undeva de unde să reflectezi cu calm. Acest lucru îți va aduce în curând o stare de mulțumire, în primul rând cu tine însuți.







Zodia/ascendentul SCORPION

Te desprinzi cu greu de niște obișnuințe pe care ți le-ai format de-a lungul timpului. Trebuie acum să lupți pentru a câștiga trecere în fața șefilor, superiorilor, fiind conștient(ă) că este important pentru tine.
O relație de iubire te nemulțumește, o simți prea rece și critică. La fel, este posibil să apară sentimentul de singurătate, te simți mai puțin valoros pentru celălalt și, colac peste pupăză, nici cu banii nu stai tocmai pe roze.
În schimb, vei fi satisfăcut(ă) de rezultatele muncii tale. Ești apreciat(ă), este posibil să se rotunjească bugetul  și să te bucuri de o oportunitate care tocmai s-a deschis. Vei fii foarte surprins(ă)!


Mesajul tarotului pentru tine este CAVALERUL DE BÂTE.
Ți s-au promis anumite lucruri frumoase sau realizări fructuoase iar acum nu mai răbdare. Abia aștepți să începi să acționezi.
Cartea îți spune că ai în această perioadă ai șanse de reușită în ceea ce îți propui cu condiția să nu depășești măsura și să nu grăbești lucrurile într-un ritm forțat. Tot acum, rezolvi probleme din trecut. Acum dispui de ceea ce îți trebuie pentru a avea reușită.







Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR
Te confrunți cu ceilalți pentru niște idei, concepte. Vrei să aduci o schimbare în acest domeniu dar te izbești de atitudinea plină de orgololiu a celor cu care intri în contact.
În plus, ambientul familial și cel familiar, locul unde îți petreci cel mai mult din timpul tău, poate fi destul de nemulțumitor. Atunci când vine vorba despre acest sector, este ca și când se atinge un punct sensibil al tău. Ai impresia că te sacrifici prea mult pentru ceilalți iar aceștia tot nemulțumiți sunt. Și în felul acesta  apare suferința.
Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile încep să se schimbe așa cum îți dorești. Vei simți cum creativitatea îți curge prin sânge, împrospătându-te și făcându-te să poți da tot ce-i mai minunat din tine! Este ca și cum ai avea o baghetă magică și poți crea ce-ți dorești.

Mesajul tarotului pentru tine este ÎMPĂRATUL.
Creativitatea și sensibilitatea te-au ajutat să pui bazele unor scopuri și  să te descoperi. Acum vei deveni stăpân pe tine.
Cartea spune că dispui de acele calități care să te ducă spre reușită. Tot cartea spune că trebuie să dezvolți asumarea responsabilităților, fără să fii condus de emoții în gestionarea treburilor importante, ci să conteze doar corectitudinea, demnitatea și dreptatea.
Este posibil să întâlnești o persoană care să întruchipeze astfel de caracteristici, persoană care îți va fi de un real ajutor în scopurile tale.






Zodia/ascendentul CAPRICORN

Te preocupă aspectul financiar, loc  unde simți că mereu apar probleme. Acum ai parte de întârzieri ale unor plăți care ți se cuvin, ori simți că partenerul nu este chiar corect în ceea ce privește acest aspect.
În această perioadă îți dorești o apropiere față de prietenii și rudele care fac parte dintre cei „aleși”. Ești sensibil(ă) la nevoile lor, însă atitudinea lor este puțin distantă sau poate tu ești cel/cea care face din țânțar armăsar acum. Cert este că nu accepți cu ușurință anumite critici și corecturi  venite din partea acestora, dar nici ei nu-ți acceptă sensibilitatea exagerată și temerile nefondate.
Spre sfârșitul săptămânii este posibil să descoperi ceva care îți va aduce o oază de lumină: un percurs spiritual te va ajuta să renaști sau un eveniment v-a modifica pozitiv mediul în care trăiești.


Mesajul tarotului pentru tine este 4 DE CUPE.
Poate te-ai încrezut prea mult în sprijinul celor apropiați. Poate ți-ai creat impresia că aceștia sunt trup și suflet pentru tine, mai ales că ați petrecut momente frumoase împreună.
Cartea spune că ai tendințe să exagerezi în nemulțumirea ta. Tot cartea te întreabă: nu cumva ceri prea multe de la ceilalți și astfel  te concentrezi doar pe nemulțumiri?
Acest lucru îți pune un voal peste ochi, nelăsându-te să vezi dincolo, nu te lasă să vezi esența lucrurile importante.
Nu te mai axa pe nemulțumire și ai să vezi cât de multe oportunități se vor ivi în fața ta!




Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Ești foarte sensibil(ă) în relația cu celălalt. Simți că acesta îți încalcă niște drepturi, gândindu-se doar propria persoană, fără să te includă și pe tine în calculele sale. De aici și până la a te îndoi de propriile valori care te definesc, nu este decât un pas.
Intri în tot felul de procese de conștiință, ești confuz(ă) și nu știi ce să mai crezi despre cum ești tu și ce vrei cu adevărat.
Iar, colac peste pupăză, nici cu banii nu stai tocmai strălucit! Îți vine greu să te conformezi unor astfel de suferințe. Vestea bună este că toate aceste neajunsuri nu durează mult.
Spre sfârșitul săptămânii ai întâlniri importante, pe placul tău. Te simți apreciat(ă) pentru eforturile tale. La fel, este posibil să sărbătorești un eveniment.


Mesajul tarotului pentru tine este 9 DE BÂTE.
Ai trecut prin niște evenimente care s-au derulat cu rapiditate și nu ai avut timp să reflectezi asupra acestora.
Acum te afli într-o fază în care îți este teamă să mai începi ceva, să ieși din zona ta de confort. Ți-e teamă să nu se deschidă niște răni mai vechi, unele chiar închipuite. Trăiești într-o permanentă  stare de veghe.
Încearcă să te eliberezi din această stare deoarece povara pe care o duci acum se va îngreuna astfel încât cu greu o vei putea duce.
Învață din trecut dar, în același timp, nu uita că nimic nu se va repeta cu aceeași precizie. Dacă te pierzi în teamă vei pierde multe lucruri frumoase din jurul tău.



Zodia/ascendentul PEȘTI

Schimbările de la locul de muncă apasă greu pe umerii tăi. Ești nevoit(ă) să te adaptezi rapid unor schimbări cu care nu ești de acord. Dacă te forțezi să accepți noile condiții de muncă, ți-ar putea aduce prestigiu.
Simți că în această perioadă suferințele tale interioare se acutizează. Te simți victimă, te vezi doar  că suferi iar gândurile negative îți invadează mintea. În plus, ai parte și de contradicții cu ceilalți: aceștia te critică din orice (mai ales partenerul). Nu trebuie să arunci toată vina asupra lor: și tu te afli acum într-o fază în care vezi doar partea goală a paharului.
 Atenție să nu exagerezi cu viciile, amăgindu-te că îți vor aduce pacea mult dorită!
Sfârșitul săptămânii îți aduce o conștientizare a propriei valori. Se întrevăd evenimente care îți vor schimba în mod pozitiv cursul material al vieții: te vei trezi, dintr-o dată, sub lumina reflectoarelor, ești apreciat(ă) și, în plus, îți vei da seama că îți place să lucrezi cu noile condiții.




Mesajul tarotului pentru tine este MAGICIANUL.
Faptul că ai fost deosebit(ă) de ceilalți, faptul că ai fost nominat(ă) ca fiind puțin excentric(ă) a declanșat apariția puterii interioare și a capacității de a gestiona totul în favoarea ta dar și spre încântarea celorlalți.
Cartea spune că ajungi acum să conduci orice situație sau eveniment către un scop bine precis, care să fie mulțumitor pentru toată lumea.
Curaj, cărțile bune sunt în mânile tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu