duminică, 1 octombrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 2 – 8 octombrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Sunt șanse să cunoști persoane care ți-ar putea da o mână de ajutor în planurile tale. Punctezi pe sociabilitate și acesta este un lucru foarte bun. Nici nu știi de unde poate sări iepurele!
Vei avea tendința să visezi cu ochii deschiși și îți va fi destul de greu să distingi realitatea. Solitudinea îți face bine deoarece, în felul acesta, vei reuși să-ți programezi mai bine prioritățile dar și să rezolvi anumite treburi care stagnau de mult timp.
Luna Plină de joi va fi acum în semnul tău și împreună cu ea vin și câteva atenționări: ai grijă să nu dai curs unor emoții dominate de impuls, acestea îți pot perturba buna înțelegere cu ceilalți, mai ales cu partenerul. Îți vine greu să te ocupi în egală măsură de responsabilitățile de la serviciu și de ale casei. Probabil simți că te subjugă, dar dacă ții la relațiile cu cei din jurul tău, mai bine este să te stăpânești  la orice tendință de acționa contra acestora.
De vineri, totul va intra, încet- încet, pe un făgaș normal, îți (re)descoperi calitățile și le folosești în mod productiv și în beneficiul tuturor celor care te înconjoară.
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea  REGINA DE BÂTE.
În ultimul timp ai dat dovadă de încredere în tine și propriile capacități și toate acestea ți-au dat prilejul de a-ți vedea eforturile răsplătite. Unul dintre ele este că continui cu această forță interioară și simți că nimic nu îți stă în calea împlinirii visurilor tale.
Cartea spune că puterea ta de decizie, faptul că iubești viața și înțelepciunea ta se împletesc armonios aducându-ți nenumărate reușite. La fel, o persoană care întruchipează aceste caracteristici îți este model și te va ajuta să răzbești prin orice dificultate.



Zodia/ascendentul TAUR

Ești mulțumit(ă) de rezultatele muncii tale, mai mult datorită aprecierilor persoanelor importante pentru tine. Mai mult de atât, dorești să te integrezi într-un grup sau într-o asociație, să cunoști persoane noi, deosebite, care să te fascineze și vezi în acestea un exemplu pentru tine.
Luna Plină de joi îți aduce o serie de griji și îngrijorări. Probabil  cauza ar fi  sectorul sănătății în care apare ceva ce îți va da agitație sau aflarea unor vești de departe care ar putea perturba liniștea ta.
Însă nu durează mult și totul se va îndrepta spre calm și liniște.
Sfârșitul săptămânii îți aduce o oază de liniște și bucurie: te ocupi cu mare dăruire de ceea ce îți face plăcere. Demarezi ceva important și acest fapt îți aduce încredere în tine și, totodată, șansa de a pune un pilon de bază cu scopul de a susține toată munca și pasiunea ta.
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea  REGELE DE MONEDE.
Ai capacitatea de a trăi fiecare clipă a vieții tale la maxim și culegi din acestea învățături care să-ți folosească mai departe.
Cartea spune că ești plin de responsabilitate dar, totodată, și înclinat(ă) spre plăcerile vieții.
Cartea mai spune că este bine ca în această perioadă să fii cât mai mult posibil cu picioarele pe pământ, fără să te pierzi în nimicuri care te-ar putea distrage de la soluționările pe care le cauți.




Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii debutează pentru tine cu o mare dorință de a atrage atenția persoanelor importante pentru cariera ta. Ai o mare intuiție și le  anticipezi reacțiile, demonstrându-le că ești mereu „pe fază”. Ceva mai greu îți este să gestionezi treburile casei și familiei, însă dispui de un mare simț al echilibrului și vei ști, fără doar și poate, să mulțumești pe fiecare.
Luna Plină de joi îți aduce posibilitatea de a intra în contact cu persoane noi și fascinante, să-ți faci noi prieteni, să participi la o reuniune importantă însă simți că trebuie să renunți la ceva care îți face plăcere. Cu toate că ești entuziasmat(ă) de această întrunire nu ești pe deplin satisfăcut(ă). Important este că totul ți se pare ca o joacă și nu te superi din orice, mai ales că apar momente plăcute cu persoana pe care o iubești.
Spre sfârșitul săptămânii vei continua să rezolvi anumite probleme care țin de carieră și de casă. Acum găsești metode ingenioase de a împăca aceste două sectoare contrastante la prima vedere.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea  6 DE MONEDE.
Dacă de curând ai trecut prin pierderi de orice fel sau te-ai simțit dat(ă) deoparte de la anumite privilegii ale vieții, acum este momentul să mulțumești Cerului că ești bine.
Cartea spune că generozitatea te caracterizează și aceasta îți poate aduce unele oportunități prin care să fii ajutat(ă) de către cineva pe care l-ai ajutat în trecut. Dacă nu, această tendință de ajutor există și vei observa oricum că anumite căi din viața ta se deschid încetișor.





Zodia/ascendentul RAC

La începutul săptămânii nu prea ai chef de muncă și nici de persoane prea analitice care despică firul în patru la orice spui. Preferi, în schimb, să intri în contact cu persoane care au cu ce contribui la îmbogățirea ta interioară, prin cultura lor, prin experiențele lor. Trăiești spiritualitatea prin toți porii.
Simți efectele negative ale Lunii Pline, mult mai devreme și mult mai acut decât celelalte semne. Așadar, simți că ceva este neregulă deja de miercuri.
Joi, când faza de Luna Plină este în plină acțiune, simți că faci eforturi să menții echilibrul între îndatoririle familiale și cele din carieră. Vrei să fii apreciat(ă) la locul de muncă dar în detrimentul familiei. Îți va fi destul de greu să împaci și capra și varza.
Sfârșitul de săptămână te va găsi în compania unor persoane cu care ai afinitate. Ori te afli într-o societate care este pe aceeași lungime de undă ca tine sau te bucuri de sprijinul unor persoane cărora le simți protecția și viceversa.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea ASUL DE CUPE.
Cartea are un mesaj foarte scurt și foarte clar pentru tine: Iubirea. Poți să rezolvi totul cu ajutorul iubirii, armoniei și păcii. Privește în trecut și observă situațiile și evenimentele care ți-au adus iubire și pace. Acestea sunt temelia unei bune conviețuiri de acum încolo.







Zodia/ascendentul LEU

Începi săptămâna cu o dispoziție pozitivă față de celălalt. Ești sociabil(ă) și îți face o mare plăcere să te ocupi, în sfârșit, de ceea ce îți aduce bucurie.
Totuși, în ciuda bucuriei tale, apar nori la orizont care îți perturbă serios planurile. Este posibil să pierzi ceva, un bun de valoare sau altceva în care ai investit sentimente. Poate vei simți că este ceva neregulă cu partenerul, mai ales când vine vorba de bani și de bunuri materiale.
Pe tine, Luna Plină de joi nu te afectează atât de acut ca pe celelate semne zodiacale. Simți și laturile pozitive ale acesteia prin manifestarea interesului pentru persoane de departe sau drumuri pe care le ai în plan. Poate fi vorba despre adoptarea unor noi idei despre viață care să îți dea un surplus de vitalitate. Cert este că acest fenomen de Lună Plină te îndeamnă să știi să faci diferența între persoanele care îți sunt doar de companie și cele care au o valoare morală și înțelepciune. Trebuie să fii atent(ă) să nu dai grâul pe neghină doar pentru că neghina îți face cu ochiul și îți gâdilă orgoliul (metaforic vorbind).
Sfârșitul de săptămână te surprinde cu responsabilități care țin de cariera ta. Vrei să duci toate la bun sfârșit numai să intri în grațiile șefilor sau ale persoanelor importante care au ceva de spus în acest sector. Merită să faci orice efort deoarece se întrevăd bune rezultate materiale.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea 10 DE BÂTE.
Dacă te-ai simțit în pericol, dacă te-ai simțit nesigur și nu ai luat nici o atitudine de a ieși din acea situație acum vei simți cum greul îți apasă umerii.
Câteodată este bine să înveți să spui și Nu persoanelor care simți că profită de generozitatea ta.
Cartea spune că acum vei simți că duci totul pe umerii tăi fără nici o urmă de ajutor extern. Te vei ajuta tu singur(ă). Poate este mai bine așa deoarece, în felul acesta, nimeni nu va avea așteptări și pretenții de la tine. Vei ajunge la destinație, cu siguranță, dar ceva mai greu decât dacă ai fi cerut ajutorul cuiva sau ai fi împărțit din sarcini și altora.


Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii îți aduce un câștig care poate fi surprinzător pentru tine. Apoi, încep turbulențe în sectorul parteneriatelor. Ai o încărcătură erotică destul de mare.  Începi să fii din ce mai interesat(ă) de sfera ta intimă și de plăcerea proprie, însă nu sub forma unui substrat romantic și înduioșător ci, mai degrabă, cauți o confirmare din partea celuilalt că ești (încă) atrăgător/atrăgătoare.
Luna Plină de joi îți aduce ceva probleme în sectorul financiar-material. Este posibil ca motivul să fie recuperarea greoaie a unor bunuri sau promisiuni de bani care se lasă așteptate. La fel, necesitatea unei renovări sau reparații să-ți dea peste cap bugetul.
Sfârșitul săptămânii îți aduce bucurie în suflet. Întâlnirea sau primirea unor vești de la persoane de departe îți înfrumusețează zilele. Poate exista și o călătorie care te va înălța sufletește și îți va schimba prisma prin care privești și trăiești viața.
 
 Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea CAVALERUL DE MONEDE.
Iată o carte care a mai apare de multe ori la zodia ta. Asta înseamnă că nu i-ai dat importanță așa cum se cuvine iar acum  trebuie să pricepi mai bine mesajul ei.
Cartea spune că ai tot ceea ce-ți trebuie pentru a avea stabilitate. Ai putere și capacitate de rezistență. Răbdarea cu care aștepți momentul potrivit îți este ca un inger bun care îți ține companie. Este momentul să te dezlipești de trecut și să privești încrezător în viitor însă nu uita că trebuie să și acționezi atunci când situația o cere. Nu te avânta înainte prea repede dar nici nu aștepta prea mult!
  


Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începi săptămâna destul de optimist(ă). Te gasești în situația în care trăiești clipele de față și te bucuri de ceea ce îți oferă viața acum.
Însă la locul de muncă ți-e teamă, simți anxietate și îți faci tot felul de scenarii care mai de care mai fanteziste, cu incapacitatea de a deosebi fantezia de realitate. Tot ceea ce ți se întâmplă consideri ca pe un afront la propria persoană și suferi degeaba. Dacă toate aceste simțiri interioare le-ai îndrepta spre încercarea de a intui ce vor de la tine șefii, vei avea succes. Este de ajuns să înveți să citești printre rânduri ceea ce ți se prezintă și să înțelegi subtilul.
Luna Plină de joi te pune față în față cu frustrările și neîmplinirile din relații. Simți că nu știi ce vrei cu adevărat și parcă nu te recunoști. Ești pus în fața unor alegeri și trebuie să te decizi: să renunți sau să continui. Pentru tine ar fi ideală o cale de mijloc dar nu ai cu cine să te înțelegi.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te (re)descoperi. Intri în contact cu valorile tale interioare iar acestea îți dau putere și te simți sigur(ă) pe tine alături de persoanele dragi.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea PAJUL DE MONEDE.
Ai avut o mică perioadă de bucurie și delectare cu persoane dragi. Acum ai în vizor o propunere de a începe ceva, de a schimba ceva în viața ta.
Cartea spune că vei avea anumite propuneri și oferte din care poți câștiga ceva bun sau care să aibe rezultate pozitive pentru viitorul tău.






Zodia/ascendentul SCORPION

Găsești satisfacție în aproape tot ce faci. Te simți bine în mediul tău familial și familiar. Este posibil să fii ceva mai sensibil(ă) și să simți că tot ceea ce vine din partea grupului sau din partea societății pe care le frecventezi, apasă greu pe umerii tăi.
Luna Plină de joi îți aduce în prim plan ceea ce se petrece la locul de muncă dar și starea ta de sănătate, fizică dar și psihică. Este posibil să descoperi ceva ce nu îți place și, astfel, intri în agitație. Reușești însă să rezolvi totul în mod rapid, fără să simți  repercursiuni. Dimpotrivă, după ce îți dai seama ce ai de făcut și treci imediat la acțiune, vei avea apreciere din partea persoanelor importante în cariera ta.
La sfârșitul acestei săptămâni acorzi importanță relațiilor. Vei fi în compania persoanelor potrivite pentru tine cu care te vei simți bine.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea 3 DE MONEDE.
Dacă de curând ai fost versatil și te-ai adaptat rapid schimbărilor, acum vei culege fructele dulci unei bune colaborări. Ești pe punctul de a intra în contact cu persoane importante care să-ți aducă notorietate și bune realizări. 








Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Trebuie să rezolvi din problemele familiale și ale casei. Tot acest efort  în care trebuie să te dedici și familiei dar și carierei pentru a nu perturba bunul mers al evenimentelor, îți dă o stare de stres. La muncă te simți analizat iar în familie apar tot felul de situații stranii la care nu te aștepți.
Luna Plină de joi îți aduce posibilitatea de a simți ceea ce îți place cu adevărat. Te dedici cu o mai mare pasiune acelor activități care înseamnă ceva pentru tine sau poate chiar îți dai seama de prezența unei iubiri în viața ta. Simțurile îți sunt mai ușor de stârnit. Agreezi mai mult companiile cu care intri în contact destul de des, te fac să te simți apreciat(ă) așa cum ești.
Sfârșitul săptămânii îl dedici carierei, muncii tale. Poate este vorba doar de niște planuri pe care ți le construiești încet-încet însă sunt de mari promisiuni pentru viitorul tău. Cert este că ai toată admirația persoanelor importante implicate în aceste proiecte.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea DIAVOLUL.
Dacă nu ai știut să menții un echilibru în viața ta acum te poți confrunta cu diverse situații în care te vei simți prins(ă) în capcană. Ești sclava/sclavul exceselor tale. Simți că ceva nu este în regulă cu tine și nu știi cum să ieși din situațiile în care ai ajuns cu sau fără voia ta. Încearcă să-ți revii și să te gândești la tine și la viitorul tău. Dacă îți vezi viitorul sumbru datorită acțiunilor necugetate pe care le-ai făcut, atunci este cazul să renunți la oferta tentantă a dependențelor care te pun în pericol. 



Zodia/ascendentul CAPRICORN

Dai o mare atenție persoanelor cu care intri în contact și mai acelora cu care rezonezi. Însă poate exista o contradicție între concepte și idei. Nu te deranjează prea tare, doar câteva dubii și nu o să știi pe cine să crezi.
Luna Plină îți scoate la iveală anumite chestiuni din trecut (familiale dar și care au legătura cu cariera ta) cărora trebuie să le dai acum atenție. Ești presat(ă) de timp și trebuie să acționezi repede, lucru care nu este chiar ușor pentru tine. Fii inovatoare/inovator și nu te speria de lucrurile noi, în felul acesta vei avea minte limpede pentru a găsi soluții.
Sfârșitul săptămânii îți aduce în dar bucuria de a face ceea ce-ți place  împreună cu persoanele dragi ție. Poate vei petrece mai mult cu copiii sau îi vei acompania într-un loc distractiv pentru toată lumea.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea MARELE PREOT.
Dacă ai trecut printr-un moment, de curând, în care a trebuit să ții ferm la stabilitate cu duritate, acum este momentul să te mai înmoi puțin.
Cartea spune că poți și ești capabil(ă) să rezolvi totul cu iubire divină, să vezi partea bună a spiritualității și să iei în considerare învățăturile marilor maeștri sau ghizi ai acestei lumi. Cu siguranță vei avea multe lucruri bune de învățat care te vor ajuta atunci când situațiile o cer.




Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Ești preocupat(ă) de partea materială a vieții. Evaluezi tot ceea ce intră și ce iese din bugetul tău. Îți faci mii și mii de griji că nu te descurci cu banii și nimeni nu îți sare în ajutor, dimpotrivă, întâlnești numai obstacole (plăți ale unor facturi, taxe). Dar te simți sigur(ă) pe tine spunându-ți într-un fel așa „bine că am de unde”.
Luna Plină de joi îți aduce în dar bucuria contactului cu alte persoane cu care rezonezi. Ești fascinat(ă) de ideile noi, de conceptele care ar putea schimba ceva. Vei cunoaște multă lume care va fi conform tiparului elaborat de tine: deschise și inovative.
Sfârșitul săptămânii îți aduce o destindere în sânul familiei sau în acele locuri plăcute pentru tine care te va relaxa. Ai ocazia să te simți ocrotit(ă) iar acest fapt te îmbogățește în interior, încărcându-ți bateriile.
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea STEAUA.
Dacă de curând ai trecut printr-o dezamăgire acum ți se va însenina cerul de deasupra capului.
Cartea spune că ai toate motivele să speri într-o perioadă senină și plină de bucurie. Ai posibilități de a culege fructele din mai multe locuri. Important este să nu îți pierzi încrederea în tine și în bucuria care te așteaptă, în ciuda dificultăților.





Zodia/ascendentul PEȘTI

Treci printr-o perioada de interiorizare. Te (re)descoperi și parcă îți este teamă de tine și de ceea ce cred ceilalți despre tine. Ești cuprins de gânduri și de fantezii/scenarii care n-au nimic în comun cu realitatea și te simți o victimă a circumstanțelor. Ai grijă să nu cazi în capcana viciilor, crezând că acestea te vor face să te simți mai bine.
Luna Plină de joi scoate în față problemele pe care le ai cu banii și cu partea materială a vieții. Apar cheltuieli neașteptate și te iau prin surprindere. Însă îți aduce și ceva pozitiv. Încearcă să dai tot ce-i bun din tine la serviciu, ocupă-te de carieră și ai să vezi ce roade minunate vei culege. Sunt bune oportunități de a contribui la succesul tău din viitorul apropiat.
Sfârșitul săptămânii vine cu multe surprize plăcute. Te întâlnești cu persoane care îți ridică moralul, te simți iubit(ă) și apreciat(ă). 
 
Mesajul  și ghidul tarotului pentru această săptămână  este cartea EREMITUL.
Poate de curând ai acționat făcând dreptate într-un caz și poate nu ai cântărit corect argumentele, grăbindu-te să tragi concluzii. Acum îți revine o pauză în care să te gândești la ceea ce ai de făcut.
Cartea spune că această interiorizare te va vindeca și te va ilumina, punându-ți în ordine gândurile și emoțiile.
Tot cartea spune că trebuie să privești spre trecut și să înveți din experiențele prin care ai trecut. Dacă nu faci asta, nu vei fi pregătit(ă) să întâmpini cum s-ar cuveni oportunitățile și, astfel, le vei pierde. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu