duminică, 22 octombrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 23 – 29 octombrie



Zodia/ascendentul BERBEC

La începutul săptămânii  tot ce înseamnă depărtare (călătorii, surse de documentare care se află departe de locul în care te-ai născut, întâlniri cu persoane care locuiesc departe sau primești mesaje din partea cuiva aflat la mare distanță de tine) devine foarte important pentru tine. Tot acum îți vei da seama că unele concepții, idei, filosofii ale tale sunt pline de erori și știi că trebuie să le schimbi cumva. Însă vei avea posibilitatea să faci ceva îți place, ceva cu care rezonezi, întâlniri care îți aduc o oază de lumină.
Mijlocul săptămânii este destul de stresant. Poate vei fi nevoit(ă) să faci multe eforturi în carieră și/sau pentru a fi apreciat(ă) de persoanele importante pentru tine. În relații există riscul unor rupturi. Dacă vei trece prin astfel de probleme, adu-ți aminte că acestea au loc cu scopul de a te învăța rolul  compromisului și responsabilitatea în relații  și să dai acestor trăsături  valoarea care merită.
Sfârșitul săptămânii vine cu suferință interioară. Te simți victima unor situații care ți-au scăpat de sub control și nu știi ce să faci. Soluția vine din întâlnirile cu alte persoane noi, cu grupuri care au aceleași interese ca ale tale. Acestea te vor face să te simți „de-al lor” iar tu ai nevoie de cineva acum care să te accepte așa cum ești tu.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea 2 DE BÂTE.
Dacă nu demult ai acționat din impuls acum vei contempla ceea ce ai realizat, bun sau mai puțin bun.
Într-un fel ești și vei fi liniștit(ă), știind că ai procedat așa cum trebuia și ești mulțumit(ă) de rezultat chiar dacă, uneori, treci repede de la stări de optimism la cele de tristețe.
Acum este bine să stai liniștit(ă) o perioadă, cel puțin până îți pui în ordine haosul care există acum în viața ta.




Zodia/ascendentul TAUR

 La începutul săptămânii acorzi importanță banilor veniți din alte surse decât din munca pe care o depui. Poate fi vorba despre câștiguri suplimentare dar și pierderi pe de altă parte, dar și de venitul partenerului tău. Cert este că treci prin crize interioare care îți aduc neliniște dar și forță și încredere în intuiția ta care te va ajuta să treci cu brio peste toate problemele.
Mijlocul săptămânii: Orice înseamnă depărtare, începând de la distanță fizică, persoane aflate departe de tine dar și studiul la distanță, nu îți face bine în această perioadă. Fie te obosește peste măsură dându-ți disconfort și accentuarea unor afecțiuni medicale, fie îți vin impuse niște reguli sau învățături, idei cu care nu rezonezi. Partenerul dar și unele persoane importante pentru tine te susțin și te ajută.
Pe la sfârșitul săptămânii se accentuează presiunea din partea persoanelor importante din cariera ta. Vei avea nevoie de adaptare dar și de inovație. Tot acum este nevoie să-ți înțelegi și partenerul, deoarece s-ar putea să aibe dreptate în unele situații.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea DREPTATEA.
Dacă nu demult ai avut curaj să-ți expui toate păsurile , să spui ceea ce te deranjează fără să ții cont și de părerea celuilalt, acum va trebui să suporți consecințele.
Cartea Dreptatea este o carte care reprezintă Karma în tarot, adică plata sau răsplata unor fapte, indiferent scopul acestora.
Cartea spune că dacă te vei afla, în această perioadă, într-o situație nefericită sau fericită este vina ta dar și meritul tău, după caz.
Soluția matură în acestă perioadă este de a-ți responsabilitatea în mâini. Cert este că după aceste experiențe vei deveni mult mai înțelept/înțeleaptă.

Zodia/ascendentul GEMENI

 La începutul săptămânii acorzi o mare importanță relațiilor pe care le ai cu cei din jur. Însă munca te obosește și nu prea știi cum să faci față cerințelor, dar cei din jur te vor insipra.
Mijlocul săptămânii: Treci prin niște crize interioare care pot degenera într-o ușoară depresie. Cauza poate fi prea multe așteptări pe care le ai din partea celor din jur, speranțe deșarte sau promisiuni neîmplinite ale celor care ți-au promis ceva. Încearcă să nu intri în disperare și să concentrezi asupra muncii deoarece aici, în acest sector vei avea multe idei extraordinare.
Sfârșitul săptămânii îți aduce dorința de a călători, de a ieși din casă pentru a descoperi altceva decât rutina zilnică. Ai ocazia să faci ceva ce îți place și să te întâlnești cu persoane cu care ești pe aceeași lungime de undă.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea NEBUNUL.
Te simți ca la un început de drum: plin de entuziasm dar și temeri. Totuși, în cazul tău, entuziasmul va învinge și vei fi fascinat(ă) de tot ce te înconjoară, fără să cântărești bine ceea ce este pro și contra. Pentru tine entuziasmul este ca un medicament pentru suflet și te face să te simți altfel și interesant, însă cartea îți spune să iei în seamă și dezavantajele care se pot ascunde în spatele promisiunilor unei situații fascinante.


 

Zodia/ascendentul RAC

La începutul săptămânii munca ți se pare o corvoadă. Te simți obosit(ă) și fără vlagă. Este bine să perseverezi deoarece se întrevăd reușite în sectorul material, aducându-ți o creștere a bugetului dar și îți va aduce o bună reputație la locul de muncă.
Mijlocul săptămânii: Te vei simți preocupat(ă) de relația cu partenerul. De altfel, toate relațiile le iei în colimator, mai ales pe cele familiale și care au legătură cu persoanele care îți influențează cariera. Există puțină tensiune în acestea, dar relația cu partenerul îți va aduce o oază de bucurie.
Sfârșitul săptămânii îți aduce o mică neliniște interioară care te va face să îți îndrepți atenția spe acele persoane pe care le-ai neglijat în decursul acestei săptămâni. Te înmoi în relațiile cu cei dragi dar și cu cele care au legătură cu cariera ta, devenind mai  comprensibil(ă). Ai ocazia să repari ceea ce se ăoate repara însă nu prea ai șanse să te simți bine, ca și cum nu ai face parte din acel mediu. Dar te vei integra în mod minunat.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea REGELE DE BÂTE.
Dacă nu demult ți-ai arătat latura expansivă și jucăușă, acum trebuie să iei în serios situațiile în care te afli.
Cartea te îndeamnă la perseverență și la activitate dar și să îți dezvolți capacitatea de a te pune pe picioarele tale.
Tot acum, este posibil să întâlnești pe cineva cu asemenea caracteristici care să te inspire.






Zodia/ascendentul LEU

La începutul săptămânii te concentrezi asupra acelor activități care îți produc bucurie. Relațiile cu copiii se îmbunătățesc prin implicarea acestora în diverse activități de cunoaștere. Nici relația cu partenerul nu poate sta deoaparte de la acestă împrospătare. Ceea ce te poate împiedica ca bucuria ta să fie totală este lipsa banilor dar și câștigul destul de mic al partenerului.
Mijlocul săptămânii aduce un soi de tensiuni la locul de muncă. Poate fi vorba despre neînțelegeri cu colegii cărora nu prea le arde de muncă și simți că tot greul trebuie să-l duci tu. Important este să nu te lași influențat(ă) și să îți continui treaba deoarece se întrevăd mari reușite în acest sector, reușite pe care le poți sărbători cu familia.
Sfârșitul săptămânii: Te detașezi de tot ce îți este familiar pentru a acorda mai multă atenție partenerului sau dacă nu, acelor relații amicale cu prietenii. Mai mult îți prinzi această „pauză” pentru a te relaxa și a te depărta puțin de obligații.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea 10 DE MONEDE.
Dacă ți-ai dat seama de curând cât de norocos/norocoasă ești cu ceea ce ai, acum vei avea ocazia de a primi mult mai multe. Este vorba de noi prietenii și asociații destul de favorabile  care îți vor aduce stabilitate. Faptul că ești sociabil(ă) îți va aduce în această perioadă multe oportunități.






Zodia/ascendentul FECIOARĂ

La începutul săptămânii vei face niște schimbări în familie sau în mediul în care îți desfășori activitatea. Faci niște achiziții sau niște restructurări care îți vor consuma mult timp și energie. Tot acum ies la suprafață unele chestiuni mai vechi care se cer a fi rezolvate.
Mijlocul săptămânii: Vrei să te ocupi, în sfârșit, de ceea ce îți place ție dar constați că nu ai suficiente resurse materiale. Important este că vei primi sprijin din partea celor din jurul tău. Tot acum în relația cu partenerul se simte o îmbunătățire.
Sfârșitul săptămânii: Te dedici muncii în speranța unei creșteri a bugetului dar și pentru a câștiga o reputație înaintea șefilor. Ar fi toate bune și frumoase dacă nu ar fi existat unele persoane dintre colegi care să-ți bage bețe între roți. Însă nu trebuie să te afecteze ci este important să înaintezi în treburile tale așa cum știi tu mai bine. 
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea 5 DE CUPE.
Treci printr-o perioadă a nemulțumirilor. Parcă tot ceea ce ți se întâmplă atrage o și mai mare tristețe.
Cartea îți spune că trebuie să-ți ridici privirea și să privești în jurul tău. Așa vei observa că acum, unde ai ajuns cu eforturile tale, este rezultatul unei bune organizări pe care ai avut-o.
Poate de curând ai trecut printr-o pierdere. Nu te adânci și mai tare în tristețe și disperare, ci bucură-te de ceea ce ai, fii fericit(ă) și mulțumit(ă) cu ceea ce ți-a rămas. Nu este totul pierdut!


Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Venus în zodia ta te face sociabil și fermecător/fermecătoare la începutul săptămânii. Ești dispusă să relaționezi, să fii o bună companie celor din jurul tău. Singura problemă ar fi anturajul de la locul de muncă dar și îndatoririle de aici. Nu prea ai chef de muncă și acest lucru îți strică buna dispoziție.
Mijlocul săptămânii: Se întrevăd probleme în familie, în mediul în care îți desfășori activitatea zilnică. Tot acum apar probleme din trecut care se vor a fi rezolvate. Cu toate acestea îți dai seama cât de valoros/valoroasă ești pentru familie și vei simți dragostea acestora.
Sfârșitul săptămânii îl vei petrece făcând ceva ce îți place, te ocupi de acele activități care îți fac bucurie. Însă ceva te reține, și anume, problemele financiare. Poate vrei să participi la o reuniune și nu ai posibilitatea de a fi prezent(ă). Însă nimic nu este o problemă majoră pentru tine deoarece știi să te bucuri de ceea ce îți oferă viața.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea 6 DE SPADE.
Dacă nu demult te-ai simțit trădat sau chiar tu ai trădat pe cineva, acum ai ocazia să îți dai seama că nu mai are rost trecutul.
Cartea îți spune că trebuie să lași trecutul în urmă și să te ocupi de prezentul și viitorul tău. Știm că te îndrepți spre incertitudine dar, cel puțin, ai o șansă în față. Și poate chiar în acea șansă stă împlinirea ta.





Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul săptămânii te poți aștepta la o creștere a bugetului care poate veni prin intermediul unei propuneri de câștig. Cert este că se întrezăresc diferite șanse de face bani, dar și de a-ți crește autostima. Singurul inconvenient ar fi că nu ai timp sau nu vei putea să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere.
Mijlocul săptămânii: Dai importanță persoanelor cu care intri în contact. Ești sociabil(ă) și știi să punctezi bine punctul de pe „i”, adică reușești să ajungi acolo unde țintești. Totuși este posibil ca unele afecțiuni medicale dar și unele persoane care nu îți înțeleg perseverența, să îți strice perioada.
Sfârșitul săptămânii: Apar unele probleme din trecut. Este posibil ca și mediul familial și familiar să unul mai ostil în care să nu te simți bine. Poate fi vorba de niște presiuni asupra ta sau niște schimbări neașteptate care să îți dea planurile peste cap.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea ÎMPĂRĂTEASA.
Cartea care a apărut ca mesaj pentru tine este una foarte pozitivă și reprezintă fertilitatea sau roadele de pe urma exploatării oportunităților.
Acum ți se ivesc aceste șanse de fructifica ceea ce gândești și vrei pentru tine și pentru cei dragi. Te vei simți ocrotit(ă) și ghidat(ă) de persoane importante.






Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii ești înconjurat(ă) de o fascinație aparte. Te simți sigur(ă) pe tine și știi să te faci apreciat(ă) de marea majoritate. Îți cam lipsește cheful de treabă și nici nu prea te trage inima să îți iei multe responsabilități în spate.
Mijlocul săptămânii vine cu obligația unor plăți și, totodată, cu probleme financiare. Vei primi, însă, ajutor din partea unor persoane apropiate.
Sfârșitul săptămânii: Vei avea ocazia să cunoști câteva persoane care îți pot fi de ajutor în viitor. Datorită firii tale deschise vei reuși să le „acaparezi”. Problema ar fi că este posibil ca unele prietenii ale tale să strice datorită unor zvonuri sau neadevăruri spuse despre tine. Atenție cui îi încredițezi anumite secrete sau planuri de viitor!
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea 7 DE SPADE.
Această carte te pune chiar în gardă cu o posibilă trădare din parte cuiva cunoscut și în care ai încredere! Imagine figurează un personaj care își fură propria tabără. De ce? Tocmai pentru că acea tabără îl consideră unul de-al său. Așa și în cazul tău. Tu nu poți concepe că unii prieteni pot fi josnici, dar ține minte: „paza bună trece de primejdia rea”!






Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul săptămânii: Apar unele afecțuini medicale care îți dau de gândit. Poate fi vorba și despre o reacție a organismului la stres. Cert este că nu prea ești bine nici fizic, nici sufletește. Ceea ce îți face cu adevărat bine este să fii lăsat(ă) în pace, în solitudinea ta pentru a-ți pune în ordine gândurile și tot ce ai de făcut.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te simți sigur(ă) pe tine și pe principiile tale. Relaționezi foarte ușor și ai idei geniale.  Folosește aceste oportunități de a te implica în ceva care simți că vei avea succes deoarece ai în mâini niște cărți bune.
Sfârșitul săptămânii: Te preocupă mult partea financiară. Poate ai multe taxe de plătit și nu prea știi cum să le faci față acestora. Punctează pe carieră și asupra locului tău de muncă deoarece aici vei avea multe șanse de profit. Poate nu în această perioadă, dar știi cum se spune: „bate fierul cât e cald!”. Nu se știe de unde sare iepurele: acum sau mai târziu!
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea REGELE DE SPADE.
Cartea îți spune că vei avea o atitudine destul de rigidă vis-à-vis de ceilalți. Pe deoparte îți asigură protecție, dar pe de cealaltă parte te îndepărtează de persoanele care ți-ar putea fi de ajutor în caz de nevoie.
Cert este că , dat fiind apariția acestei cărți, îți face bine o astfel de atitudine, însă trebuie să fii cu băgare de seamă pe cine îndepărtezi cu atitudinea ta justițiară.
Totodată cartea spune că este posibil să întâlnești pe cineva cu aceste caracteristici care să te fascineze dar și să îți fie de ajutor.


Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii ești implicat(ă) în tot felul de activități în grupuri sau în asocieri cu alte persoane. Este o îndeletnicire ce îți place mult și rezonezi cu aceasta. Problema este de ordin financiar. Poate nu ai cu ce să contribui sau, dimpotrivă, te simți complexat(ă) uitându-ți valorile interioare. Încearcă să îți repeți că ești bun(ă) acolo unde ești acum deoarece Cerul spune altceva decât piedicile ce ți le oferă viața zi de zi.
Mijlocul săptămânii îți aduce vești nu tocmai plăcute. Poate fi vorba despre persoane aflate la mare distanță de tine și să afli ceva neplăcut de la acestea. Totodată poate fi vorba și despre o călătorie care nu va fi așa cum te-ai așteptat. Cert este că suferi (poate și fizic) și perseverezi în acea suferință deși ai avea căi de ieșire. În schimb, în carieră îți merge bine și, la fel, în sectorul banilor începi să simți că acesta prinde direcția dorită de tine.
Sfârșitul săptămânii: În sfârșit, ai ocazia să te simți mai bine. Te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai văzut demult timp. Tot acum, activitatea ta socială este în creștere și foarte efervescentă așa că, profită de aceste situații să poți ajunge acolo unde dorești.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea PAJUL DE MONEDE.
Dacă de curând ai cunoscut diferite persoane, ai posibilitatea de a fi chemat la un interviu sau ți se va propune ceva concret. Cartea îți spune că apar șanse de te (re)lansa. Totodată apar și vești bune și în alte sectoare ale vieții, nu numai în cel al finanțelor.







Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii cariera te preocupă în mod deosebit. Muncești mult pentru a acapara atenția șefilor sau atenția persoanelor importante care te pot propulsa în carieră. Vei primi beneficii de pe urma acestor eforturi.
Mijlocul săptămânii: Socializezi foarte ușor și primești sprijin din partea unor persoane importante însă îți vine greu să te decizi pentru o propunere. Tot acum ești nevoit(ă) să contribui cu niște bani într-un grup sau o asociație pe care o frecventezi.
Sfârșitul săptămânii: Apar unele probleme în sectorul sănătății. Este posibil ca acestea să intervină datorită unor schimbări bruște sau din cauza stresului. Tot acum apar niște vești de departe sau poate tu ești nevoit(ă) să călătorești undeva iar acest fapt te scote din zona ta de confort. În schimb, se întrevăd rezultate bune în sectorul financiar și în zona carierei, așadar țintește către acestea.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână adresat ție este cartea MAGICIANUL.
Iată încă o dată acestă carte! Este un mesaj sublim faptul că ți-a apărut de două ori la rând o carte foarte pozitivă din tarot.
Magul îți oferă posibilitatea de a arăta tuturor ceea ce poți și vei reuși să le acaparezi atenția.
Citește și previziunile de săptămâna trecută și vezi ce ți-a promis MGICIANUL atunci, tot asta îți promite și acum.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu