joi, 2 noiembrie 2017

PREVIZIUNI 2018 Zodia/ascendentul BERBEC



Zodia/ascendentul BERBEC

IANUARIE: Se anunță schimbări în carieră care îți cer să dai dovadă de multă responsabilitate. Este posibil să ai de a face cu un nou personal, cu un nou șef căruia trebuie să îi demonstrezi de ce anume ești în stare. Trebuie să știi că ai resurse și capacități pe care să te bazezi, așa că, ai șansele să demonstrezi ceea ce poți și vei câștiga stima și aprecierea acelor persoane importante pentru tine.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna ianuarie:
Runa URUZ – Pune-ți în joc puterea de a te elibera de ceea ce este inutil pentru tine dar trebuie să fii atent(ă) să nu arunci grâul împreună cu neghina. Discerne bine ceea ce faci și ține cont și de tradiție. Aceasta îți poate fi de folos în această perioadă.

FEBRUARIE: Vor fi schimbări destul de drastice și în sectorul activării tale în diferite grupuri sociale. Rupturile care se întrevăd vin deoarece pentru tine este pregătit altceva. Trebuie să privești totul ca pe o șansă spre altceva mai bun. Acum va trebui să înțelegi profunzimea evenimentelor: pierzi ceva pentru a câștiga altceva. Ai ocazia să activezi în grupuri noi, să cunoști persoane noi care să fie pe măsura inteligenței și personalității tale și care să îți fie de un real folos.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna februarie:
Runa RAIDO – orice schimbare te transformă, te face să renaști din propria cenușă și îți redă puterea pe care ai pierdut-o încetul cu încetul. Este timpul să abandonezi tiparele vechi care au legătură cu diferite relații și obișnuințe care te secătuiesc. Începi o nouă viață, fii deschis(ă) acesteia!

MARTIE: Îți lipsește curajul de înfrunta noutatea. Dacă nu ai pus în aplicare sfaturile din lunile precedente îți va fi greu acum. Te sperie orice contact cu persoanele care au o altă cultură decât a ta, un alt stil de viață. Tot acum este posibil să primești vești destul de neplăcute de departe sau ești nevoit(ă) să faci multe drumuri pentru documente. În această perioadă vei realiza că nu știi ce vrei și îți schimbi des opiniile. Este bine să te axezi pe carieră și pe ceea ce este bine pentru familia și casa ta. Astea trebuie să conteze acum!
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna martie:
Runa RAIDO – iată că această rună a apărut și în această lună. Recitește tot ce am scris pentru luna februarie și vezi ce ai făcut și ce nu. Raido îți spune că încă mai ai timp să lucrezi la capitolul acceptării modificărilor di viața ta.

APRILIE: Înțelegi destul de greu unele situații din viața ta, mai ales pe cele din carieră și din familie. Îți vine greu să împaci și capra și varza, dar trebuie s-o faci  dacă vrei clipe de seninătate. Trebuie să accepți responsabilitățile de la locul de muncă și să nu te răzvrătești acestora deoarece vei câștiga foarte mult dacă îți vei vedea conștiincios de treburile și îndatoririle tale. Punctează pe perioadele de solitudine deoarece acestea îți vor limpezi gândurile.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna aprilie:
Runa TIWAZ – lasă-te ghidat(ă) de către cine are mai multă experiență decât tine. Încearcă să fii obiectiv(ă) și să înțelegi că nu le știi pe toate și ai nevoie de persoane competente de la care să înveți ceva care să te ajute și să te îndrume în scopurile tale. Corectitudinea vis-à-vis de ceilalți este esențială în această perioadă.

MAI: Iată o perioadă în care conștiinciozitatea ta dă roade. Dacă te-ai ținut de treabă, acum vei vedea și vei culege fructele muncii tale. Vei fi mândru/mândră  de reușitele tale financiare. Poate mai puțin mândră vei fi de cele ale partenerului sau vei fi nemulțumit(ă) de unele acorduri care nu s-au concretizat. Tot acum te bucuri de o perioadă de seninătate și liniște interioară care îți aduce beneficii. Poate fi vorba și despre un bun răspuns al tratamentelor medicale în cazul unei boli.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna mai:
Runa DAGAZ – marea majoritate a problemelor tale sunt datorită lipsei de claritate și daorită faptului că nu te încrezi în capacitățile tale dar nici ale celorlalți. Procedând în  acest fel tinzi să vezi partea goală a paharului fără să dai importanță celei pline.
Dacă faci lumină asupra trecutului tău, o să vezi lucrurile mai clar și ai posibilitatea să înveți din acesta.

IUNIE: Îți este teamă să nu fii trădat(ă) de prieteni și faci foarte bine dacă menții o oarecare distanță de aceștia, în sensul să nu îți destănui toate secretele și păsurile. Deschiderea socială îți face bine, îți place să cunoști persoane noi care îți trezesc interesul. Vei avea succes la studiu dar și să găsești soluții pentru a-ți rezolva problemele, așadar punctează asupra acestui sector. Este posibil să te supere unii membri ai familiei și ești nevoit(ă) să le rezolvi anumite probleme care se  lasă cu cheltuială.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna iunie:
Runa EHWAZ – nu trebuie să faci cine știe ce salturi mortale pentru a fi luat în seamă de cineva. Este de ajuns să fii deschis(ă) în mod prietenos cu cei din jur, indiferent dacă sunt apropiați sau nu. Trebuie însă să cunoști care este limita, atâta tot!

IULIE: Ai de învățat să ții cont și de părerile persoanelor mai cu experiență din familia ta. Nu este vorba de vârstă ci de priceperea acestora într-un domeniu anume. Ai șansă de câștig dacă ții la perseverență și dedicare în muncă. Îți fac bine momentele petrecute în intimitatea familiei. Tot acum ai șanse să rezolvi multe treburi în acest domeniu. Chestiunile din trecut le poți rezolva cu succes. Se anunță o perioadă destul de propice.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna iulie:
Runa KAUNAZ – ai nevoie de ierta și de a fi iertat(ă) pentru a atinge acea fază frumoasă a vieții tale. Fără iertare totul rămâne blocat în niște energii negative care nu te lasă să evoluezi, nu te lasă să îți redescoperi puterile tale interioare.

AUGUST: Puterea ta de a fascina crește și ești foarte creativ(ă) în această perioadă. Îți place să te ocupi de copii pe care să-i implici în tot felul de activități care fac plăcere tuturor. Este o perioadă favorabilă iubirii și vei fi prins(ă) în mrejele sale.  Tot acum se întrevede și o subțiere considerabilă a bugetului. Poate fi vina și a unor bani promiși care nu își fac apariția favorizând fel și fel de probleme.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna august:
Runa ISA – se recomandă autocontrol și să ai grijă să nu joci jocul hazardului în care este implicat locul de muncă sau banii tăi. La fel, încearcă să ții un regim alimentar, fără a te lăsa în voia exceselor. Acum, orice exagerare îți poate face rău, atât financiar cât și fizic și psihic.

SEPTEMBRIE: Ai mari șanse de a reuși în carieră. Te afirmi la locul de muncă prin soluțiile tale la fiecare problemă. Acum ai o minte analitică și organizatorică care te avantajează în acest sector. Este posibil să ai noi propuneri de colaborare și te vei înțelege bine și cu cei din familie. Acum vei reuși să rezolvi multe din problemele tale în aceste domenii.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna septembrie:
Runa LAGUZ – nimic nu este pierdut chiar dacă așa ți se pare uneori. Ai capacitatea de a te ridica și de a-ți reconstrui viața. Această rună îți spune că acum ai parte de vindecare, inspirație și creativitate care te vor purta către succes dacă le vei folosi.

OCTOMBRIE: Se întrevăd dificultăți de relaționare cu ceilalți, dar și cu partenerul de viață. Simți că nu primești iubirea pe care o meriți dar nici nu tu ești în stare s-o dăruiești. Atenție să nu intervină o ruptură în relații. Îți trebuie mult tact și diplomație pentru a evita izbucniri care pot duce la astfel de riscuri. La fel, trebuie să procedezi și dacă ai chestiuni legale de rezolvat.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna octombrie:
Runa URUZ – iată o a doua apariție a acestei rune în acest an, prima dată fiind pentru ianuarie. Recitește pentru predicția astrotarot pentru luna ianuarie pentru a înțelege mai bine și pentru a vedea cum stă situația actuală. Se pare că este destul de important mesajul său pentru tine. Atenție la alegerile pe care le faci, să nu cumva să dai deoparte ceea ce este prețios pentru tine și apoi să regreți.

NOIEMBRIE: Vei rezolva multe probleme care țin de carieră. Acum ai experiență și știi cum să faci față chestiunilor privitoare la acest sector. Tot acum simți o apropiere către spiritualitate și vrei să înțelegi misterele vieții. Ai o intuiție ascuțită care te va pune în gardă și vei fi precaut(ă) în fața unor situații prezente. Te împaci cu trecutul și ești capabil s-o iei de la capăt. Tot acum ți se pot returna niște datorii.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna noiembrie:
Runa THURISAZ – renaște autostima și ai curajul de a te arunca în situații care freamătă de aventură. Nu vrei să te plictisești și cauți să ieși din monotonie. Este bine să-ți folosești aceste calități pentru a planifica atent orice mișcare pentru a nu fi luat(ă) prin surprindere de evenimente. Merită acum o măsură de precauție în plus.

DECEMBRIE: Ai contact cu străinătatea, cu persoane aflate la mare distanță de tine. Este posibil să primești niște vești nu tocmai plăcute sau să-ți fie teamă de ceva ce are legătură cu acestea. Îți cam lipsește curajul de a acționa în această perioadă. Dorești să te ocupi de alte lucruri, să călătorești, să iei contact cu persoane de altă cultură. Dar probabil te vei simți anxios/anxioasă. Atenție la starea  de sănătate, să nu faci excese pentru a nu-ți provoca probleme medicale.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna decembrie:
Runa FEHU – ești nevoit(ă) să muncești în această perioadă cu tine și să înveți să transformi capacitățile tale în fapte. Să nu le lași să doarmă din caza fricii de a pierde. Fericirea  stă  și în bucuria de a împărți ceea ce ai cu cineva care îți atinge  sufletul. 


Acum iată mesajul arcanei majore din TAROT care să-ți fie ghid pe tot parcursul anului și să-l citești atunci când vrei un răspuns la o frământare de-a ta:
ÎNDRĂGOSTIȚII
Va fi un an în care va trebui să ții cont că alegerile pe care le faci sunt foarte importante acum deoarece vor fi destule evenimente în care vei fi supus(ă) la posibilitatea de a alege. Indiferent ceea ce vei alege va fi bine pentru tine.
Cartea îți spune că orice vei face, orice vei alege, să fie făcut cu inima. Să încerci să simți și să îți folosești intuiția. Dacă vei proceda în acest fel, acest an va fi unul frumos.
Tot în acest an este posibil să întâlnești pe cineva sau să-l redescoperi pe cel de lângă tine,  care să fie aproape de tine și tu vei simți că este alesul/aleasa inimii tale.
Totodată, cartea spune că nu numai în dragoste vei simți fiori ci și în relațiile cu cei dragi, devenind mai protectiv(ă) și le vei demonstra acestora afecțiunea ta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu