sâmbătă, 11 noiembrie 2017

PREVIZIUNI 2018 Zodia/ascendentul TAUR



IANUARIE:
Ideile, filosofiile și stilul tău de viață trec  prin trasformări profunde, influențate de persoanele cu care ai de a face. Alege-ți cu grijă persoanele care stau în jurul tău deoarece acestea îți marchează vrând nevrând viața în bine sau nu. Ai o relație bună cu acelea care împărtășesc aceleași interese, mai ales pentru mister, devenind un mic Sherlock Holmes. Relațiile cu persoanele aflate la distanță de tine îți pot răsturna planurile, te pun în agitație datorită veștilor sau  culturii lor cu care simți că nu ești compatibil(ă). Studiile la distanță și călătoriile din obligație  devin anevoioase.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna ianuarie:
Runa ODIN: - este necesar să transformi orice teamă  într-o provocare. Schimbarea există și nu poți face nimic, nu poți lupta contra ei, dar poți să te adaptezi și să înveți să o folosești în favoarea ta. Nu-ți fie teamă, mergi mai departe! Doar așa vei știi ce înseamnă să trăiești cu adevărat.

FEBRUARIE:
Ai mult de muncă în perioada aceasta, vei fi încărcat(ă) de responsabilități, neavând, în felul acesta să te ocupi de familia și căminul tău. Este posibil să ai unele dezacorduri cu persoanele cu autoritate asupra ta (șefi, profesori, soț sau tată, persoane cu funcție înaltă de care depind anumite demersuri ale tale). Ți se cere să fii deschis(ă) noului, să fii inovativ(ă) și adaptabilă la situațiile date, fără să ții la toate tradițiile și la toate obiceiurile tale din trecut. Dacă vei reuși toate acestea se întrevăd reușite în plan material și financiar.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna februarie:
Runa RAIDO: - orice schimbare te transformă, te face să renaști din propria cenușă și îți redă puterea pe care ai pierdut-o încetul cu încetul. Este timpul să abandonezi tiparele vechi care au legătură cu diferite relații și obișnuințe care te secătuiesc. Începi o nouă viață, fii deschis(ă) acesteia!


MARTIE:
Vei avea dorința și motive să ieși din „bârlogul” tău călduros și sigur pentru a socializa. Preferi să ieși pentru a te relaxa dar și pentru a da avânt planurilor tale. Abia acum simți că anul a început pentru tine. Poate vrei să te înscrii la niște cursuri sau să frecventezi anumite grupuri cu care rezonezi. Simți nevoia unei apartenențe de grup. Ți se cere o adaptare rapidă, dar dacă ai folosit cum se cuvine primele două luni, în scopul adaptării la situațiile care s-au prezentat în viața ta, acum va fi floare la ureche. Dacă nu, va trebui să te „lupți” cu tine însuți. Important să nu renunți imdiat ce dai de greu deoarece vei cunoaște persoane care îți pot fi de mare ajutor.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna martie:
Runa THURISAZ: – renaște autostima și ai curajul de a te arunca în situații care freamătă de aventură. Nu vrei să te plictisești și cauți să ieși din monotonie. Este bine să-ți folosești aceste calități pentru a planifica atent orice mișcare pentru a nu fi luat(ă) prin surprindere de evenimente. Merită acum o măsură de precauție în plus.


APRILIE:
Se întrevăd niște schimbări care te bulversează. Te simți pus(ă) la zid,  o victimă a evenimentelor care pot cauza destabilizări financiare datorită unor legături cu străinătatea, călătorii sau vești. Tot acum se pot croniciza unele afecțiuni medicale și se cere vigilență din partea ta. În ciuda faptului că te confrunți cu probleme, Venus din zodia ta te sprijină, fiindu-ți un mic înger păzitor. Te simți plin(ă) de senzualitate și de farmec șarmant. Îți expui concepțiile cu delicatețe, fapt ce te duce cu un pas înainte, lăsând problemele în urmă.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna aprilie:
Runa  ALGIZ: - nu este bine să te retragi în solitudine acum. Acest lucru va atrage după sine fel și fel de dubii și preocupări în plus. Mai bine focusează-te pe evoluția ta. Runa spune că optimismul și buna dispoziție te vor proteja precum un scut. Apelează la cineva mai în vârstă și cu o mai mare experiență decât tine. Vei primi sfaturi utile pe care le poți folosi.

MAI:
Va fi o perioadă favorabilă socializării. Așadar, caută acele persoane cu care ai ceva în comun și pune bazele unor noi proiecte. Sunt favorizate studiile și călătoriile. Ai ocazia să te ocupi de ceea ce îți place să faci, mai ales de plimbări în natură sau grădinărit. Responsabilitățile în familie dar și cele de la locul de muncă cresc, fapt care ar putea duce la stres și anxietate. Apar cheltuieli suplimentare prin plata unor taxe. Tot acum unele persoane pe a căror ajutor te-ai bazat nu își onorează promisiunile.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna mai:
Runa INGUZ: - nu este indicat să renunți la ceva ce îți face plăcere dacă nu este nociv și nu dăunează celorlalți. Atât timp cât nu faci rău nimănui cu ceea ce te bucură, lasă-ți această libertate de a fi tu însuți, cel puțin în acele activități care îți plac (manifestarea iubirii prin gesturi de tandrețe, meditații și dezvoltare personală prin spiritualitate și comunicare).

IUNIE:
Se anunță probleme financiare. Te preocupă mult acest sector în această perioadă. De vină pot fi plățile unor facturi și taxe care te iau pe nepregătite. Unii prieteni sau cunoștințe îți vor fi sprijin în această perioadă.  Cel mai bine este să te focusezi pe carieră deoarece doar de aici  vei avea de câștigat. În schimb, studiile și legăturile cu străinătatea sau contactul cu persoanele de la depărtare de casă, având alte culturi, sunt favorizate.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna iunie:
Runa PERTHO: - câteodată este bine să îți asumi și unele riscuri pentru a putea evolua, pentru a nu stagna în aceeași apă. Puiul, pentru a părăsi cuibul, trebuie să învețe să zboare, iar acest fapt poartă cu sine riscul de a cădea de multe ori. Așa și tu: trebuie să te debarasezi de teamă pentru a putea învăța să-ți conduci viața. Runa anunță că totul poate fi posibil. Și ceea ce este bine și ceea ce este negativ. Important este să valutezi bine situațiile înainte de ate arunca în acestea și totodată, să nu ratezi șansele care se perindă prin fața ta.

IULIE:
Această perioadă se pare a fi o prelungire a lunii trecute. Studiile, contactele cu persoanele care au aceleași interese ca ale tale sunt favorizate. Dacă ai de pregătit un examen, vei avea reușită și te vei face remarcat(ă). Problemele financiare se țin scai de tine! Apar cheltuieli în familie și nu vei reuși să te bucuri de nimic pentru tine. Atenție la certuri și dicuții contradictorii în familie! Probabil de vină este tot partea financiară destul de precară. Tot acum se va ivi o persoană importantă care te va sprijini.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna iulie:
Runa LAGUZ: – nimic nu este pierdut chiar dacă așa ți se pare uneori. Ai capacitatea de a te ridica și de a-ți reconstrui viața. Această rună îți spune că acum ai parte de vindecare, inspirație și creativitate care te vor purta către succes dacă le vei folosi.


AUGUST:
În această perioadă nu vei putea suporta să ți se spună ce să faci. Consideri că le știi pe toate, mai ales în familie. Posibile certuri cu partenerul și s-ar putea să fii tu cel/cea vinovată în mare parte. Vei avea posibilitatea să te dedici și activităților care îți sunt pe plac, care te vor bucura. Vei avea o relație bună și cu proprii fii, lucru ce îți va aduce seninătate în acest domeniu. Tot acum iubirea capătă o nouă direcție (ai șansa să te îndrăgostești dacă ești singur(ă) ). Dacă formezi un cuplu cu cineva, îți vei vedea partenerul prin prisma pasiunii și a erotismului. Ți se cere multă atenție în carieră deoarece ai tendința de a te supăra din nimicuri, fapt ce va purta la rupturi de relații în acest domeniu.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna august:
Runa MANNAZ: - te poți baza pe inteligența ta dar trebuie să ții cont că și ceilalți au inteligența lor proprie. Este cazul să armonizezi aceste inteligențe pentru a da rezultatul scontat. Procedând astfel nu numai că vei avea armonie cu ceilalți dar vei avea conștiința că ai acționat corect față de tine dar și față de ceilalți. Dacă nu vei proceda astfel, să nu te miri atunci când vei suferi de solitudine!

SEPTEMBRIE:
Abia acum se poate spune de o perioadă de respiro și pentru tine. Îți expui ideile cu multă facilitate. La fel, socializezi ușor, bucurându-te de compania unor persoane care te bucuri să le revezi sau să le întâlnești. Ai vești bune de departe, poate niște propuneri care vor scoate la iveală latura ta creativă. Ai, totuși, piedici financiare și nu te bagi în chestiuni ce țin de voluntariat sau forme de activități din care nu câștigi nimic.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna septembrie:
Runa LAGUZ: - dacă te simți în derivă, recitește predicția pentru luna iulie. Ceva ai greșit (sau vei greși dacă nu iei aminte bine la această rună) și va trebui să înveți mai bine mesajul  oferit de această rună. Verifică și pune în practică!

OCTOMBRIE:
Vei simți o îmbunătățire a sectorului financiar. Te dedici muncii și familiei, reușind să „dai Cezarului ce-i al Cezarului”, adică vei reuși să te ocupi minunat de ambele sectoare. Este un bun prilej de a te ocupa de ascensiune în carieră dar și de a rezolva unele probleme din familie sau care țin de trecut. Sociabilitatea ta în această perioadă va fi rezervată doar pentru un anumit tip de persoane, adică nu prea vei dori să ai contacte cu persoane prea sensibile sau prea rigide. Le preferi pe acelea care știu ce înseamnă toleranța și compromisul.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna octombrie:
Runa OTHILA: - este bine să acorzi atenție acum tradiției deoarece îți va face bine. Te va reuni cu persoanele dragi. Nu este necesar să aștepți nu știu ce sărbătoare pentru a fi împreună cu aceștia. Este de ajuns să fii amabil(ă) și dispus(ă) să acorzi pritenie sinceră persoanelor de lângă tine. În felul acesta te vei asigura confort emotiv și siguranță, ție și celor dragi.

NOIEMBRIE:
În această perioadă vei avea mari pretenții de la partener. Vei prefera viața socială care te pune în contact cu diverse persoane importante care te pot ajuta sau te vor încuraja să te manifești în felul tău. În schimb situația din cariera ta este destul de anevoioasă și trebuie să muncești mult astfel încât să obții aprecierea din partea șefilor sau a persoanelor de care depinde ascensiunea ta în acest domeniu. Nici situația din familie nu este tocmai fericită. Apar probleme din trecut pe care ești nevoit(ă) să le suporți.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna noiembrie:
Runa TIWAZ: – lasă-te ghidat(ă) de către cine are mai multă experiență decât tine. Încearcă să fii obiectiv(ă) și să înțelegi că nu le știi pe toate și ai nevoie de persoane competente de la care să înveți ceva care să te ajute și să te îndrume în scopurile tale. Corectitudinea vis-à-vis de ceilalți este esențială în această perioadă.


DECEMBRIE:
Apar niște suferințe mai vechi, niște răni sufletești se deschid. Va fi o perioadă agitată datorită faptului că unele persoane de la care ai așteptat ajutor, se retrag. Există riscul să pierzi ceva important. Familia va fi cea care te va susține. Aici, în acest sector, te vei simți împlinit(ă), vei gusta din bucuria de a fi împreună cu persoanele apropiate la bine și la greu.
RUNELE îți indică de ce anume trebuie să ții cont în luna decembrie:
Runa TIWAZ: - dacă suferi în această perioadă înseamnă că nu ai respectat mesajul runei pentru luna noiembrie. Dat fiind că se repetă runa, imediat după luna precedentă, înseamnă că nu i-ai dat importanța cuvenită. Recitește predicția pentru luna noiembrie și aplic-o acum. Încă mai ai timp să corectezi.

Acum iată mesajul arcanei majore din TAROT care să-ți fie ghid pe tot parcursul anului și să-l citești atunci când vrei un răspuns la o frământare de-a ta:
ÎMPĂRATUL
Acest an va fi o perioadă în care trebuie să demonstrezi că ești capabil(ă) să ții sub control totul: orice și oricând. Vei avea multe responsabilități pe care trebuie (ești nevoit(ă) ) să le asumi.
Este responsabilitatea ta să îți folosești capacitățile și cunoștințele deoarece doar cu ajutorul acestora vei reuși să duci ceea ce dorești sau ceea ce ai în plan la bun sfârșit. Dacă nu le vei folosi, vei pierde!
Cartea spune că este mai mult decât necesar să ai ambiție și determinare, aceste caracteristici fiind foarte diferite de încăpățânarea care te domină de obicei. Educă-ți încăpățânarea pentru a scoate din ea ceva folositor ție, dar și pentru cei din jurul tău.  Fă în așa fel încât ca  în locurile în care îți petreci timpul să domine vigilența, ordinea și protecția venite din partea ta. Doar așa vei avea succes în ceea ce ți-ai propus pentru acest an.
Nu uita că în tot acest timp vei avea tendința de a te comporta dur cu ceilalți, fapt care va atrage divergențe. Ordinea și controlul se pot menține și cu o atitudine tolerantă în limitele cerute. Important este să înțelegi cum să menții echilibrul fără a sta în extreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu