duminică, 5 noiembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 6 – 12 noiembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Prima parte a săptămânii: Ești interiorizat(ă) și preferi să-ți manifești activitatea doar în locuri familiare. Relațiile cu prietenii, cunoștințele apropiate sunt dificile și pline de neîncredere deoarece, poate, ai trecut prin experiența negativă a trădării. Redescoperi frumusețea solitudinii și te încarci pozitiv cu ajutorul celor dragi sau, dacă nu, prin anumite obiceiuri la care ții, vindecându-ți sufletul. Tot acum simți presiunea responsabilităților de la serviciu sau a deciziilor unor persoane cu greutate din cariera ta.
A doua parte a săptămânii: Se simte o schimbare a macazului: începi să te ocupi de ceea ce îți place. Acorzi atenție acelor îndeletniciri care te bucură, să îți petreci timpul liber în companii care te fac să te simți bine și apreciat(ă) pentru ceea ce ești. Te poți confrunta cu unele probleme financiare, poate fi vorba despre împrumuturi nerestituite la timp. La locul de muncă pot apărea discuții și idei contradictorii. Se pare că nu vrei să accepți schimbări din partea celorlalți.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea ÎMPĂRATUL.
Cartea spune că perseverența, responsabilitatea și munca te vor ajuta acum. Poate vei atinge și finalizarea proiectelor dacă vei fii consecvent(ă).
Tot cartea îți spune că dacă ai probleme în dragoste sau în relațiile cu cei din jurul tău, ai o parte din vină și tu, nu numai celălalt. Poate ești prea dur(ă) și acționezi prea direct față de dorințele acestora fără să-ți pese prea mult. Împăratul îți spune, în cazul acesta, să nu te aștepți ca totul să decurgă lin și senin. Este cazul să renunți la atitudinea dictatorială dacă vrei ca celălalt să-ți arate înțelegere și afecțiune.

Zodia/ascendentul TAUR

 Prima parte a săptămânii: Stai bine cu tine însuți. Îți place solitudinea și cooperarea cu persoanele pe care le cunoști, cu bune și cu rele. Îți dau un fel de siguranță dar și posibilitatea să te manifești așa cum ești tu în realitate. Tot acum te poți bizui pe sprijinul partenerului sau pe cel al unor persoane care au posibilitatea de a te ajuta. Mai puțin bine va fi la locul de muncă unde este prezentă  agitația și nu se concretizează mai nimic. Colegii (cât și atmosfera de la locul de muncă) ți se vor părea destul de impulsivi și neechilibrați, dându-ți o oarecare nesiguranță.
A doua parte a săptămânii: Apar schimbări în climatul rutinei, al confortului tău din cămin. Ceva te ia cu asalt și îți crează stres. Poate membrii familiei nu îți iau în calcul meritele și te simți neapreciat(ă). În schimb, ai soluții ingenioase, chiar îndrăznețe,  care te pot scoate din încurcături. Mai puțin duminică, când Luna aplică un aspect de cuadratură lui Mercur din Săgetător. În această zi s-ar putea să te înșeli în anumite privințe și este bine să nu dai curs polemicilor. Tot duminică este posibil să ai de a face cu câteva probleme de sănătate, așadar, dedică această zi îngrijirii tale dar și a celor din jurul tău.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea 9 DE BÂTE.
Prezența acestei cărți îți spune că este vorba în această perioadă despre teamă de trecut. Ai o teamă de a nu trece din nou prin anumite experiențe nedorite trăite cândva de tine. În loc să trăiești prezentul din plin te uiți mereu înspre trecutul care te bulversează. Cartea îți spune să lași această teamă deoparte și să nu mai privești trecutul trist deoarece nu mai are cum să te atace. Rănile tale s-au vindecat, este momentul să te eliberezi de pansamentele care nu mai au ce să protejeze. Este timpul să privești viața din alte unghiuri, cu alte concepții. Nu pierde șansele care sunt  în fața ta. 


Zodia/ascendentul GEMENI

Prima parte a săptămânii: Ești deschis(ă) cu persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Ai încredere în tine și ești plin(ă) de farmec. Vei avea tendința să te plictisești repede de îndatoririle casei și vrei să ieși în societate. La fel, relația cu cei de care depinde cariera ta poate fi destul de anevoioasă (luni) deoarece îți este greu să intuiești ceea ce vor aceștia de la tine, dar îți vei reveni repede. Marți și miercuri sunt zile bune pentru a fructifica toate calitățile tale în scopul de a-ți mări bugetul. 
A doua parte a săptămânii: Se întrevăd conflicte cu cei apropiați, poate fi vorba despre colegii de muncă sau să te dezamăgească echipa cu care lucrezi. Ești foarte creativ(ă) în această perioadă dar se pare că nu prea contează la locul tău de muncă sau în familie. Cel mai bine este să prezinți ideile tale unor asociații sau unor grupuri care știi că ți-ar aprecia propunerile. Este posibil să ai succes. Atenție și la unele probleme de sănătate. Sâmbătă și duminică sunt zile pe care le petreci în familie, departe de freamătul societății.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea 8 DE MONEDE.
Cartea te îndeamnă să pui pasiune în ceea ce faci. Muncii (indiferent dacă este vorba despre munca de acasă sau cea de la serviciu) trebuie să-i acorzi o atenție specială pentru a fi productivă așa cum dorești și, mai ales, trebuie s-o faci cu plăcere, să nu te plictisească. Încearcă să vezi partea bună în ceea ce faci, fii răbdător/răbdătoare, nu te subestima dar nici nu te supraestima și ai să vezi că rezultatele dorite de tine nu vor întârzia să apară.




Zodia/ascendentul RAC

Prima parte a săptămânii: Faptul că te sacrifici să fii altfel, că te forțezi să te adaptezi schimbărilor, îți aduce beneficii în carieră și o rotunjire a bugetului. Sfera afectivă se aprinde oferindu-ți momente fericite alături de o persoană specială din viața ta. Poate fi vorba și despre o susținere din partea unor persoane aflate la mare distanță de tine sau o vizită a acestora. Cert este că acum te vei simți bine și radiezi. Folosește această perioadă să faci ce îți place.
A doua parte a săptămânii: Ți se interzic unele lucruri pe care vrei să le faci, fie din lipsă de bani fie din alte motive. Acum munca îți dă satisfacții și te răsplătește pentru curajul de a-ți pune în practică ideile. La sfârșitul săptămânii vei fii surprins(ă) de contradicții cu ceilalți. Poate fi vorba și despre  schimbări care să-ți bulverseze programul pe care l-ai gândit pentru aceste zile. Cert este că te simți bine alături de acele persoane care îți susțin ideile și vei avea parte de astfel de persoane în aceste zile, așadar, bucură-te!

Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea LUMEA.
Cartea anunță o perioadă, în sfârșit, fericită. Dacă nu demult ai trecut prin perioade nu tocmai strălucite, acum ai șansa să te bucuri de fiecare clipă care îți aduce bucurie. Dacă nu vei avea împlinire în toate planurile țintite de tine, cu siguranță vei avea împlinire în cele mai importante, simțind  o rază de lumină care îți va  încălzi  inima.







Zodia/ascendentul LEU
Prima parte a săptămânii: Te afli în grupuri de persoane cu care rezonezi și te simți bine sau primești vești de departe. Totuși nu ești atât de liber(ă) să faci ceea ce îți place. Ai unele responsabilități de efectuat. În aceste zile iubești intimitatea și te bucuri de protecția căminului. Însă apar și unele tulburări de sănătate, poate stresul și responsabilitățile prea mari de la locul de muncă nu te lasă în pace.
A doua parte a săptămânii: Acum îți dorești acțiune. Debordezi de creativitate și nerăbdarea de a trece la treabă cu toate că ai unele temeri.  Ai idei și soluții care să te scoată din încurcături. La sfârșitul săptămânii te confrunți cu probleme în sectorul material. Este riscul apariției complexelor de inferioritate datorită acestora, dar îți revii repede. Noi propuneri de colaborare este posibil să apară când nu te aștepți. Nu refuza nici o ofertă  deoarece nu știi de unde sare iepurele cel mare.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea REGINA DE BÂTE.
Cartea de față îți spune că vei avea o perioadă în care te vei simți mândru/mândră de ceea ce ai realizat până acum și iubești fiecare clipă a vieții tale. Ești capabil(ă) de a te entuziasma și acest lucru te ajută să vezi partea pozitivă a vieții, să o trăiești cu mult curaj. Este posibil să întâlnești o persoană care să întruchipeze aceste caracteristici, ghidându-te pe calea dorită de tine. Cartea spune că este bine să demonstrezi celor din jur că se pot încrede în capacitățile tale, astfel vei avea parte de multe șanse de a te realiza.
 

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Prima parte a săptămânii: Dai atenție carierei și este foarte bine deoarece versatilitatea de care dai dovadă îți va aduce câștig. Tot acum vei reuși, fără prea mari eforturi, să acaparezi atenția persoanelor importante pentru tine. Important este să nu te închizi în niște concepte de care ții cu dinții ci să optezi pentru diversificare, luând totul ca pe un joc distractiv. Vei avea numai de câștigat! Miercuri este posibil să ai ușoare probleme cu banii, poate trebuie să plătești niște taxe.
A doua parte a săptămânii: Te dedici unor asociații sau intri într-un grup cu care ai aceleași interese. Și aici ești deschis(ă), comunicativ(ă) și plin(ă) de farmec, reușind astfel să stabilești contacte dorite de tine. Sunt facilitate interviurile și studiul. În plus, dispui acum și de o mare creativitate, găsind soluții la problemele tale și, mai ales, ești de mare ajutor în căminul și familiei tale. Singura problemă ar fi că vineri și sâmbătă poate vei simți invidia unor prieteni, cunoștințe, rude apropiate pe care le consideri de încredere. Este bine să nu pui la suflet și să îți vezi de drumul tău, nu îți închide oportunitățile pentru aceștia. Important este că familia te susține și vei câștiga. Duminică este posibil să petreci momente frumoase în societate, poate vei fi invitat(ă) la o petrecere.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea 5 DE CUPE.
Apariția acestei cărți îți spune să te trezești la prezent, să înveți să trăiești și să te bucuri de ceea ce ai, fără a te gândi constant la ceea ce ai pierdut. Cartea spune că datorită acestui atașament nu poți merge mai departe și te blochezi în situații negative pe care ți le creezi singur(ă). Ce a fost, a fost! Ridică-ți privirea spre ceea ce ai acum și bucură-te. Este de ajuns să privești la lucrurile frumoase din viața ta pe care le ai în prezent. Fă pace cu trecutul, învață din experința sa și continuă-ți drumul. Ai  persoane sincere foarte aproape de tine care te iubesc cu adevărat!


Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Prima parte a săptămânii:  Ești mai interesat(ă) de tot ce ține de depărtarea de casă, drumuri lungi și călătorii. Poate fi vorba și despre niște vești de departe. Sunt favorizate studiile la distanță. Este posibil să te ocupi și de unele legalități, documente ce trebuiesc atestate sau aprobate. Cariera și ceea ce cred superiorii despre tine poate avea un mare impact asupra ta. Tot acum ești mult mai energic(ă), fiind decis(ă) și, uneori, condus(ă) de bruschețe, comportament de  care  persoanele importante pentru tine nu vor fi tocmai încântate. Cert este că în sectorul muncii și al banilor îți va merge bine. Este posibil să rupi unele relații de colaborare în favoarea altora mai avantajoase.
A doua parte a săptămânii: Vrei să ieși în societate, să te bucuri de compania unor persoane care au aceleași interese ca ale tale însă te supără partea financiară. Este posibil să apară unele cheltuieli nedorite pe care tot le-ai amânat. Atenție să nu pierzi ceva important. Există riscul să fii victima hoților și este recomandat să fii foarte prudent(ă). Tot acum apar unele complexe de inferioritate, nu ai încredere în propriile capacități. Însă Mercur și Saturn din Săgetător te susțin și îți oferă acea inteligență și înțelepciune de care ai nevoie pentru a depăși orice situație neplăcută cu ceilalți. Tot acum, cineva din rândul cunoștințelor, rudelor apropiate îți oferă ajutor și sprijin în ceea ce faci. Duminică ai o tendință spre perfecționism, fapt care duce la diferite dezacorduri cu cei din jur.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea ROATA NOROCULUI.
Această carte îți aduce o schimbare destul de importantă, fie că este vorba despre o schimbare a prismei prin care îți vezi viața, fie o schimbare care ține de exterior, care nu depinde de tine. Cert este că un ciclu din viața ta s-a terminat, lăsând loc altuia nou, mai bun. Indiferent în ce constă această schimbare este una binevenită pentru tine. Privește-o ca pe o șansă!





Zodia/ascendentul SCORPION

Prima parte a săptămânii: Treci prin niște profunde schimbări interioare și ești foarte adaptabil(ă) în această privință. Folosești această energie pentru a descifra misterele care îți stârnesc interesul, departe de ochii lumii și nu te bazezi prea mult pe intuiție în acest caz  deoarece îți este teamă să nu greșești,  ci pe logică. Intuiția o folosești atunci când este vorba de creativitate, de iubire, de acele activități care îți fac plăcere și te ridică la un nivel mai înalt de cunoaștere interioară. Simți pe fiecare cu cine ai de a face și nu dai greș.
A doua parte a săptămânii: Te preocupă niște probleme de sănătate dar și niște deplasări pe care ești nevoit(ă) să le faci. Cu toate acestea te simți bine în pielea ta și te ocupi de acele activități care te bucură și te înnobilează. Sfârșitul de săptămână vine cu stres în carieră, te simți obosit(ă) datorită eforturilor pe care trebuie să le faci. Dă frâu creativității și acționează! Ai să vezi că persoanele importante pentru tine îți vor aprecia inițiativa.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea PAJUL DE CUPE.
Apar noi sentimente care țin de iubire sau de dedicare în activități care îți fac mare plăcere. Vei afla că multe persoane din anturajul tău te apreciază și acest lucru face să îți crească inima. Este bine să fii deschis(ă) ofertelor de prietenie deoarece unele persoane îți pot fi de un real sprijin. La fel și tu, la rândul tău, poți aduce zâmbete pe fețele din anturajul tău.





Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Prima parte a săptămânii: Relațiile sunt privilegiate. Întâlnești persoane care te vor ajuta. Dacă ești singur(ă) și în căutarea unui partener, ai șansele acum să-l/s-o întâlnești în cadrul unei organizații, întruniri sau la vreo petrecere. Dacă formezi deja un cuplu cu cineva, ai șansele unei revigorări a relației cu acea persoană. Relațiile familiale dar și cele de care depinde cariera ta, se scald în două ape, când caldă când rece.
A doua parte a săptămânii: Ești deschis(ă) și comunicativ(ă) cu persoanele aflate la distanță de casă. Poate ești nevoit(ă) să faci o deplasare mult așteptată în interes personal. Cert este că o să ai succes în ceea ce vrei să întreprinzi, însă nu uita, este nevoie și de perfecționism și perseverență, de intuiție și strategie. Dacă nu îți reușesc planurile, este necesar să treci în vizor și să lucrezi la ceea ce am amintit adineaori.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea 6 DE CUPE.
Este posibil să revină ceva din trecut: sentimente, dorințe, scopuri. Ți se oferă o șansă de a te întoarce înapoi în trecut și să continui ceea ce ai abandonat din diferite motive. Poate să apară o cunoștință mai veche de care ești legat(ă) sufletește care îți aduce bucurie și te sprijină.







Zodia/ascendentul CAPRICORN

Prima parte a săptămânii: Țintești reușita în carieră și ai toate șansele să faci posibil acest lucru. Știi și cum să  întorci orice schimbare în favoarea ta.  Trebuie să fii atent(ă) și la semnalele organismului când îți spune că ceva nu este în regulă. Relațiile de orice fel se reînviorează și guști din dulceața iubirii.
A doua parte a săptămânii: Se schimbă macazul priorităților tale și îți dorești mai mult să ai momente de solitudine pentru a-ți face ordine în gânduri. Treci prin niște crize interioare și ai nevoie de pace și liniște pentru a le face față. Însă activând la locul de muncă și cooperând cu familia, te ajuți în acest mod să treci mai ușor peste tot. 
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea 4 DE MONEDE.
Cartea îți spune că este bine că dai atenție aspectului material al vieții însă riști să nu știi limita. Excesivitatea în acest sector te duce într-acolo încât uiți să trăiești, să te bucuri de ceea ce îți oferă viața. Uiți că, câteodată, merită să te lași dus(ă) de val. Fiind o persoană cu picioarele pe pământ, reușești foarte ușor să revii acolo de unde ai plecat, așadar fă-ți cadou ceva ce te bucură, bucură-te de val.





Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Prima parte a săptămânii: Începi această perioadă ocupându-te de acele activități care îți fac plăcere și îți aduc bucuria de a trăi. Ai șanse bune în comunicare, reușind să țintești acolo unde dorești și să-i atragi pe ceilalți de partea ta. Munca îți aduce mari satisfacții în ciuda faptului că întâmpini unele dificultăți datorită ideilor  contradictorii, situație care te obosește.
A doua parte a săptămânii: Relațiile cu familia și cu cei de care depinde cariera ta nu sunt unele dintre cele  excelente. Te izbești de multă rigiditate care nu te lasă să îți manifești creativitatea în aceste sectoare. Te simți constrâns(ă) să cedezi în favoarea șabloanelor și tiparelor impuse de alții. Orientează-te spre grupuri și asociații care sunt de aceeași părere ca și tine. Aici vei avea parte de succesul dorit.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea REGINA DE SPADE.
Apariția acestei cărți anunță o întâlnire cu o persoană inteligentă, independentă, cerebrală care spune deschis ceea ce gândește, fiind sigură pe sine. O astfel de persoană te poate ghida spre ceea ce dorești tu să faci. Tot această carte spune că ar fi bine să nu te lași influențat(ă) de exterior și să continui să lupți pentru ceea ce ți se cuvine de drept.






Zodia/ascendentul PEȘTI

Prima parte a săptămânii: În prima zi a săptămânii simți o tensiune în mediul familial și nu ai stare. Apoi apar vești de departe care, s-ar părea, sunt pozitive și îți dau speranță. Vei reuși să te ocupi de ceea ce îți face plăcere, de activități care îți aduc bucurie. Tot acum se îmbunătățeste și relația cu partenerul.
A doua parte a săptămânii: Apar dispute la serviciu, posibil datorită unor reguli noi care îngrădesc libertatea de manifestare în acest sector. Totuși, vei reuși să comunici bine cu superiorii și să-i atragi de partea ta. Vei găsi soluții care vor fi pe placul persoanelor importante pentru tine, dar și tu rezonezi cu ceea ce îți propun acestea. Duminică este posibil să petreci o zi puțin neconfortabilă datorită faptului că nu reușești să te faci suficient de bine înțeles/înțeleasă de către  ceilalți. Poate fi vorba și despre preocupări în legătură cu situația în carieră.
 
Mesajul tarotului pentru această perioadă vine prin cartea ASUL DE CUPE.
Această carte îți spune că ești pe cale să cunoști noi sentimente de satisfacție, bucurie și pace sufletească. Este important să îți deschizi inima și să fii sincer(ă) în primul rând cu tine însuți. În felul acesta vei descoperi calea care te duce spre fericire. Fericirea o găsești în interiorul tău, nu în exterior, chiar dacă ți se oferă prin intermediul evenimentelor și situațiilor pe care le trăiești. Bucură-te de ceea ce îți oferă viața!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu