duminică, 12 noiembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 13 – 19 noiembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

În această perioadă atenția ta se va îndrepta spre muncă și spre relațiile cu cei din jur. Munca acompaniată de un ideal, de un scop în acest domeniu, îți va aduce mari satisfacții. Acum ai puterea și forța de a te reinventa, de a renaște, așadar folosește aceste calități în muncă și ai să vezi ce bine îți va merge în acest domeniu.
În relații intervin unele schimbări datorită presiunii de a lua unele decizii. Interlocutorii tăi vor avea tendința de a lua decizii sub presiune, provocată de tine. Unele decizii sunt destul de proaste care te vor dezavantaja în carieră și în familie. În schimb, în societate vei petrece momente frumoase alături de prieteni și de persoane cu care rezonezi.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este ASUL DE SPADE.
Este necesar pentru tine să clarifici anumite chestiuni dar cu toleranță și înțelegere. Trebuie să înțelegi că fiecare eveniment, situație, persoană chiar, nu este doar „bună” sau „rea”, ci deține în sine ambele valențe. Aici este datoria ta de observa ce anume îți face ție bine și ce nu, fără a face atac la persoana în cauză ci să înțelegi opțiunea și alegerea acesteia. Totodată ție îți va aduce o eliberare și claritate. 





Zodia/ascendentul TAUR

Acum tot ce va conta pentru tine, în principal, vor fi activitățile tale și relațiile în care investești pasiune și dedicare, dar și munca.
Atenția ta față de partener va reînviora relația, simțindu-te sigur(ă) pe tine. Totodată vei avea ocazia de a întâlni persoane care îți vor fi de ajutor și îți vor oferi sprijinul lor. Este bine să te dedici activităților care te pasionează și să îți folosești creativitatea deaorece vei avea multe de câștigat acum de pe urma acestora.
Mai puțină creativitate și libertate ai parte, însă, la locul de muncă. Aici este bine să te conformezi la responsabilitățile pe care le ai de îndeplinit. Deși vei avea tendința să te răzvrătești, cel mai bine ar fi să aștepți până săptămâna viitoare. Acum folosește-ți energia în acest sector în scopul ducerii la bun sfârșit sarcinile ce ți-au fost date.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 5 DE CUPE.
Această carte îți atrage atenția asupra faptului că acum vei avea tendința de a te concentra asupra pierderilor, neglijând, în felul acesta, ceea ce ai și pe cine a rămas lângă tine, la bine și la greu.
Trebuie să privești dincolo de suferințele provocate de deznădejde și să îți spui neîncetat că ceea ce a fost aparține de domeniul trecutului și că este momentul să mergi mai departe cu ceea ce ai în prezent.
Ridică-ți privirea și bucură-te de viață! Fericirea nu stă în ceea ce ai pierdut, ci în ceea ce ai în prezent. Bucură-te de el!

Zodia/ascendentul GEMENI

Acorzi atenție în această perioadă familiei, muncii dar și pasiunilor tale, activităților care îți aduc satisfacție.
Sunt posibile dezacorduri cu partenerul de viață sau cu membrii familiei. Ceva din trecut revine și trebuie să-i faci față.
Ai șanse să cunoști noi persoane care să te propulseze în ceea ce îți place să faci. Va trebui să faci unele schimbări care să îți aducă siguranță pe viitor, poate niște cursuri de pe urma cărora să primești atestat pentru a putea profesa sau a te dedica mult mai eficient pasiunii tale. În felul acesta te vei pune în contact cu persoane care îți vor fi de ajutor.
Este posibil să simți un val de iubire care te va acapara, ducându-te la extaz.
Tot acum este bine să te focusezi asupra muncii deoarece se întrevăd avantaje, reușind să te pui în valoare. Există posibilitatea avansării. Dacă nu ai un loc de muncă, acum există posibilitatea de a găsi unul. Așadar, ieși și caută-l! Muncile casei se dovedesc, la fel, a avea rezultate bune și satisfăcătoare.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este CAVALERUL DE CUPE.
Primești mesaje de iubire destul de clare, idiferent dacă vin din partea unui partener, al unui admirator sau din partea copiilor tăi. Cert este că ești plin de farmec și emani pace și voie bună prin toți porii, reușind astfel să aduci o atmosferă plăcută oriunde te afli.
Dacă nu ai motive să fii în acest fel, cartea îți spune că este în favoarea ta să adopți un astfel de atașament deoarece vei avea de câștigat simpatie și apreciere.
Tot acum este posibil ca o persoană cu asemenea caracteristici să îți aducă bucurie. 


Zodia/ascendentul RAC

Familia și pasiunile, activitățile care îți fac plăcere îți vor pune motoarele în mișcare în această perioadă.
Este posibil să apară unele divergențe cu familia datorită unor schimbări de planuri. Probabil partenerul vine cu idei care nu sunt în concordanță cu ale tale. Unele chestiuni apărute din trecut se cer a fi rezolvate repede și fără tergiversări.
Este posibil să te specializezi sau să practici ceea ce îți place. Tot acum, prin intermediul acestor activități, vei avea posibilitatea să cunoști persoane potrivite care să îți dea o mână de ajutor.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 4 DE CUPE.
În această perioadă vei avea tendința de a fi nemulțumit(ă). Nimic nu te mai entuziasmează. Se pare că pentru tine monotonia prinde contur acum.
Cartea spune că nu ai motive să te plângi, în cazul că începi să te lamentezi, ci datorită faptului că nu mai nimic de cucerit, că știi că fiecare zi este identică cu cea de dinainte, ești îmbufnat(ă) și prost dispus(ă). Atenție să nu cazi în depresie! Cu toate acestea să știi că nu ai motive întemeiate să te simți astfel.
Cartea spune că trebuie să îți ridici privirea, să te apuci de ceva pentru a ieși cât mai repede din starea în care tinzi să te afunzi. Oportunități ai suficiente, însă trebuie să faci și tu ceva pentru a le putea fructifica.

Zodia/ascendentul LEU

În această perioadă te vei simți împovărat(ă) de o grămadă de responsabilități în familie și nu numai.
Persoanele din jurul tău cer prea mult de la tine. Dacă frecventezi o școală sau un curs, simți că nu te adaptezi deși îți place ceea ce faci. Tot ceea ce trebuie să faci este să te folosești de propria creativitate căutând soluții și să rezolvi problemele cu care te confrunți.
Nici în familie lucrurile nu stau chiar pe roze. Te confrunți cu opinii diferite și ești nevoit(ă) să renunți la ceva pentru a ieși cu bine din situația în care te afli. Trebuie să renunți la ceva și să o iei de la capăt cu alte principii.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este LUMEA.
Această carte anunță că o  perioadă, un ciclu din viața ta a ajuns la termine și trebuie să te lansezi spre viitor cu un nou elan. Ai multe posibilități de a te pune pe picioare și le ai la îndemână. Cartea te invită să apelezi la acele persoane care te pot ajuta și să te folosești de toate capacitățile tale pentru a ajunge la scopul dorit. Stabilitatea, creativitatea, profunzimea și comunicarea vor fi îngerii tăi protectori acum, în această perioadă.




Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Grijile materiale și financiare te iau cu asalt. Situația financiară precară te pune în dificultate și nu reușești să achiziționezi sau să practici ceea ce iți place. Vei simți un joc sinusoidal în acest sector, apar câștiguri și pierderi atunci când nu te aștepți. Dacă dorești să avansezi în carieră este un bun moment de a apela la calitățile tale și să le fructifici. Îți va fi destul de greu deoarece aspectele astrale generează pentru tine un soi de neîncredere în capacitățile tale, dar vei găsi soluțiile potrivite.
Unele relații se vor dovedi de un real ajutor, pe când altele te vor împiedica să te manifești. Tu ai capacitatea de simți cine îți merită atenția și cine nu, așadar focusează-te acum în acest sector, al prieteniilor, al cunoștințelor și apelează în caz de nevoie. Vei primi răspunsuri favorabile de la persoanele cu care rezonezi. Tot acum, studiul și cursurile sunt avantajate.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 8 DE BÂTE.
Această carte îți aduce surprize, de obicei plăcute, dacă știi să vezi partea pozitivă a evenimentului. Este necesar de a grăbi unele situații, de a nu pierde timpul în detalii. Acum ți se cere să acționezi deoarece acum vei afla adevărul. Dacă ai avut tendința să tergiversezi, acum trebuie să acționezi pentru a culege ceea ce ai semănat.






Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Datorită lui Marte în zodia ta simți că ai unele modificări ale personalității tale: devii ușor irascibil și tinzi să iei decizii imediate sub domeniul impulsului. În această perioadă este posibil să suferi de pe urma acestor modificări deoarece ceilalți, mai ales cei din familie, vor reacționa într-un mod nu tocmai favorabil. Totodată vor apărea unele responsabilități care te vor suprasolicita.
Într-un fel, prezența acestei planete îți aduce și curajul de a acționa. Este momentul să îl direcționezi într-acolo unde nu aveai înainte curaj să pui în aplicare ceva. 
Din punct de vedere financiar, lucrurile merg spre bine: ori vei avea un câștig, ori îți vei folosi capacitățile la maximum în carieră care, ulterior, îți vor aduce apreciere și beneficii din partea șefilor.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este PAJUL DE CUPE.
Vor veni unele propuneri din exterior, oportunități de a arăta ce poți, venindu-ți, în acest fel, încrederea în propria persoană. Este posibil să întâlnești persoane cu asemenea caracteristici și care te vor impresiona într-un sens pozitiv.
Această carte spune că acum rezolvi mult mai multe din problemele tale folosind latura prietenoasă a personalității tale.





Zodia/ascendentul SCORPION

Începi săptămâna cu o deschidere față de ceilalți, fiind în bună dispoziție. Însă această latură nu durează prea mult deoarece, începând de a doua zi vei avea tendința de interiorizare.
Îți va fi destul de greu să menții un echilibru în relații și răbufnești imediat ce simți că cei apropiați deviază de la normele tale. Devii despotic(ă) și sever(ă), cauzând astfel divergențe în carieră dar și în familie.
Ai  energie și dacă o vei consuma în a rezolva problemele de la serviciu sau pentru a te face apreciat(ă) la muncă și în familie, decât s-o folosești contra celorlalți, vei avea multe de câștigat.
Tot în această perioadă ai posibilitatea de a te dedica acelor activități care îți fac plăcere, reușind să descoperi exact ceea ce îți trebuie.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este REGELE DE MONEDE.
Această carte te invită la realism și îți aduce aminte că prezentul este important cu tot ceea ce include. La fel, persoanele care te înconjoară devin parte din tine și ești responsabil(ă) pentru acestea. Este bine să privești acum situația prin prisma mterialismului atâta timp cât cei care te înconjoară nu suferă de pe urma acestui atașament al tău.
Cartea mai spune că este posibil ca o persoană realistă, care știe să se bucure de ceea ce îi oferă viața, să te sprijine sau să te inspire.



Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

În această perioadă te interesază mult ceea ce cred ceilalți despre tine. Dai importanță părerilor acestora, mai ales când vine de carieră. Preferi ca în societate să fii văzut(ă) bine cu toate că numai tu știi că problemele financiare și cele familiale se țin scai de tine.
Ai de achitat niște plăți dar nu ai cu ce. Partea financiară este blocată și simți că nu te poți mișca în direcția dorită de tine.
Joi și vineri vei avea ocazia să rezolvi unele probleme din familie sau probleme care au legătură cu trecutul. Așadar, bate fierul cât este cald în aceste două zile!
Este bine să fii atent(ă) și acorzi o atenție în plus și stării de sănătate.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este REGINA DE BÂTE.
Această carte îți spune că este bine să fii conștient(ă) de propria valoare, să fii entuziast(ă) și dinamic(ă) în această perioadă deoarece vei avea multe de câștigat. Devii un pilon pentru ceilalți, fiind capabil(ă) să-i scoți din deznădejdile lor.
Cartea îți spune că, de asemenea, vei fi sprijinit(ă) de o persoană care încarnează aceste caracteristici.





Zodia/ascendentul CAPRICORN

În carieră apar unele situații deranjante pentru tine. Ești mult prea sensibil(ă) în acest sector și ții la tot ce se crede despre tine. Este bine să te adaptezi fiecărei circumstanțe deoarece ai capacitatea de găsi soluțiile potrivite pentru a-i da direcția dorită de tine.
Vei fi solicitat(ă) într-un grup sau vei participa la întruniri care te vor propulsa în scopurile tale. Aspectele astrale din aceste zile te invită să arăți ce poți și să te focusezi asupra relațiilor care promit a fi un sprijin în viitor.
Capitolul finanțe este destul de firav, probabil și datorită unor plăți care s-au acumulat și pe care trebuie nepărat să le achiți. 
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 4 DE SPADE.
Cartea te anunță de anumite inconveniente și anume că este posibil să iei o pauză forțată datorită unei epuizări. Fii atent(ă) să nu exagerezi cu munca și cu nopțile pierdute. Cert este că vrei să te detașezi de o idee, de un concept și faci eforturi pentru asta.
Cartea îți spune că în această perioadă este bine să meditezi după orice eveniment sau situație pentru a afla cum trebuie procedat și cum să mergi mai departe.




Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Vei fi  implicat(ă) în călătorii sau vei primi vești de la persoane venite de departe. Nu prea te bucuri deoarece vei fi nevoit(ă) să ții niște reguli. Cert este că îți va fi benefică această ieșire sau această întâlnire. Totodată vei adopta unele concepte și vei modifica stilul de viață.
 Vei cunoaște persoane care sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine. Dispui acum de o inteligență sclipitoare care te va ajuta să te adaptezi oricărei cerințe, reușind să scoți ceea ce vrei din orice situație.
Depui o muncă grea, pretențioasă pentru cariera ta dar va merita efortul tău. Vei avea ceva dificultăți în relații, dar vei trece și peste asta cu brio.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 3 DE MONEDE.
Această carte îți aduce posibilitatea de a te afirma și de a cunoaște persoane care îți vor aprecia calitățile. Dacă ai de dat un examen sau un interviu, această carte arată că ai toate șansele de a-ți face cunoscute cunoștințele și capacitățile.








Zodia/ascendentul PEȘTI

Treci prin niște crize interioare și ești nemulțumit(ă) de viața socială pe care o duci. Cei care au promis că te vor ajuta se retrag.
În sectorul carierei, însă, vei reuși să te descurci destul de bine cu toate că te domină temerile și anxietatea. Persoanele importante și cele cu autoritate asupra ta îți vor aprecia ideile.
Este posibil să călătorești sau să adopți unele idei venite din partea unor persoane care au acumulat cunoștințe de undeva, de departe.
 
Cartea din tarot care îți va fi ghid în această perioadă este 8 DE CUPE.
Această carte spune că este posibil să abandonezi ceva sau pe cineva la care ții foarte mult dar care nu mai este rentabil sau rezonabil. A ajuns momentul de a-ți stabili unele priorități în propria viață. Vei considera că ai luat o decizie bună deoarece, în acest fel, vei fructifica acele calități de care ești conștient(ă) că le deții. Perioadele de solitudine îți vor face bine în această perioadă deoarece te vor face să vezi totul printr-o altă prismă.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu