duminică, 19 noiembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 20 – 26 noiembrie




Zodia/ascendentul BERBEC

Dacă ești departe de casă, la începutul acestei perioade vei avea succes și îți poți îmbunătăți parteneriatele (nu este exclusă nici iubirea). Așadar nu ezita să ieși și să îți expui ideile. Tot acum, niște vești sau idei venite de departe te-ar putea salva dintr-o situație. Profită acum deoarece de marți, treburile încep să se strice în acest capitol, dar, în schimb, îți va merge bine în carieră dacă vei lucra strategic, ordonat și precis. Procedând astfel, superiorii îți vor recunoaște meritele, câștigând încredere în tine. Este posibil să primești un bonus sau un cadou.
Ți se cere să fii cumpătat(ă) în relații deoarece există riscul apariției certurilor. Sfârșitul de săptămână te așteaptă cu ceva probleme bănești, însă vei fi satisfăcut(ă) de ceea ce ai realizat.


Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin 7 DE CUPE.
Cartea arată că ești încrezător/încrezătoare în viitor deoarece acesta se așterne în fața ta cu numeroase oportunități. Îți place să ții cont de tot ceea ce ți se oferă, în felul acesta știi sigur că nu vei pierde nimic. Trebuie, însă, să fii atent(ă) deoarece riști să fii prea credul(ă), căzând, astfel, în propria capcană sau în capcana pusă de altcineva. Nu crede tot ce auzi ca fiind adevărul pur. Pentru tine este bună deviza „crede...dar și cercetează”.



Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii dispui de o mare intuiție, vei ști ca prin farmec să îți rezolvi unele probleme ce țin de casă sau de locul de muncă. Apoi (marți, miercuri) macazul se schimbă. Relațiile pot prinde o direcție foarte bună. Devii mult mai deschis(ă) socializării, având mai multe șanse cu persoanele aflate la depărtare. La fel, dacă dorești să pleci sau te afli departe de casă,  îți poate surâde „norocul”. Joi este o zi destul de tensionată datorită unor schimbări neașteptate în sectorul muncii sau al treburilor casnice. Sfârșitul de săptămână este destul de aglomerat, însă ai suficientă energie pentru  a-ți atinge scopurile, mai ales în carieră, chiar dacă te simți obosit(ă). Cu siguranță o să fii apreciat(ă) de persoanele importante pentru tine.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin 7 DE MONEDE.
Cartea spune că muncești mult, iar pentru asta vei fi răsplătit(ă), dar la timpul potrivit. Va trebui să mai aștepți puțin până vei culege roadele. Tu, poate, ești dezamăgit(ă) de rezultate. Poate te așteptai la ceva mai mult, însă nu dispera. În curând vei avea ceea ce speri, dar cu răbdare!







Zodia/ascendentul GEMENI

Începi săptămâna cu dorința de socializare, dai importanță parteneriatelor atât de mult încât te identifici cu interlocutării tăi. Marți și miercuri se anunță o bună perioadă pentru carieră datorită faptului că știi anume cum să procedezi pentru a reuși. Planurile în acest sector îți vor reuși, însă nu vei avea timp pentru tine și pentru a te dedica acelor activități care îți fac plăcere. Dacă ai copii mici, este indicat să-i supraveghezi mai atent și să le dai atenția cuvenită. Sfârșitul săptămânii vine cu lipsa satisfacțiilor  la locul de muncă. Este posibil să te deranjeze unele însărcinări de aici sau chiar treburile casnice. Ți se stârnește dorul de ducă sau poți avea vești de departe. Acum este binevenită  lecturarea  unor cărți sau să te dedici studiului deoarece vei asimila foarte repede.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin NEBUNUL.
Cartea spune că ești atras(ă) de tot ce înseamnă noutate. Curiozitatea este pe primul plan, atrăgându-te în dansul său nebunesc, fără prejudecăți. Ai nevoie de a cunoaște, de a simți și de a experimenta. Viața pare mai frumoasă și mai ușoară din acest unghi și pentru a da curs unui proiect îți trebuie puțin curaj nebunesc pentru  a-l începe. Toate sunt bune și frumoase, însă, nu uita că există și riscuri: acelea de a nu observa pericolele și erorile pe care le faci.




Zodia/ascendentul RAC

Poziția ta la locul de muncă contează mult acum și ai șansa de a te relansa în acest sector. La începutul săptămânii dispui de aspecte astrale care marchează pozitiv acest segment de interes. Dacă ai dorința să avansezi, acum este momentul să arăți ce poți. Și acasă treburile merg bine, apoi marți și miercuri așteaptă-te la reacții nu tocmai frumoase din partea familiei și din partea unor persoane în care ai crezut, persoane importante pentru tine. Este posibil să te confrunți cu schimbări de situație și nu neapărat în modul cum te aștepți. Ceea ce este frumos în aceste zile este că îți dedici timp să te ocupi și de tine, de ceea ce îți place. Pe la sfârșitul săptămânii vei trece prin crize interioare, îți dai seama că ceea ce faci nu îți place cu adevărat sau nu ai timpul și spațiul necesar pentru a te manifesta. Ești puțin confuz(ă) acum , dar în săptămâna care va urma îți vei reveni.

Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin 2 DE MONEDE.
Iată o carte care îți sugerează nevoia de adaptare, oriunde este nevoie. Acum nu ai altceva de ales, decât să jonglezi cu posibilitățile pe care le ai la îndemână. Cartea nu spune că va fi ușor, însă nici imposibil sau greu, ci totul depinde de abilitatea de fructifica ceea ce ți se oferă. Cartea spune că ai portițe deschise, important este să vrei să intri și să experimentezi jocul.






Zodia/ascendentul LEU

Te simți mulțumit(ă) de ceea ce faci și pui pasiune în acele activități care te atrag în mod deosebit. Folosește ziua de luni pentru a da interviuri sau în scopul studiilor și al contactelor deoarece la comunicare stai foarte bine. Marți și miercuri ai șanse de ascensiune la locul de muncă, dar îți trebuie multă răbdare și mai ales să nu pui la suflet ceea ce spun sau fac colegii de muncă sau echipa cu care lucrezi. Familia este cea care te încurajează acum. Ai grijă la starea de sănătate.
În week-end, este posibil să apară unele discuții în familie, să se infiltreze niște factori externi (probleme la serviciu, spre exemplu) în relația ta cu partenerul. Vei simți că aceștia cer prea mult de la tine și îți constrâng libertatea. Libertate vei avea dacă îți vei lăsa creativitatea să zburde: poți învăța ceva nou, poți crea ceva artistic etc. 
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin 9 DE BÂTE.
Situațiile prin care vei trece în acestă săptămână nu îți sunt deloc străine. Te-ai mai confruntat cu ele în trecut. Însă trebuie să ții cont de câteva lucruri: 1) rănile din trecut s-au vindecat, nu mai ai răni deschise doar îți este teamă să nu te rănești din nou, 2 )teama de a nu fi rănit(ă) te ține departe de ceea ce îți place, te ține prizonier(ă). Cartea îți spune că este timpul să înveți din trecut și să-i dai drumul. Ești mai înțelept/înțeleaptă decât ieri și mai puternic(ă) datorită acelor experiențe nefaste. Ai încredere în tine, aruncă bandajele deoarece nu ai nicio rană și mergi mai departe.


Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Îți place să îți petreci timpul în familie, însă de data aceasta există o combatere în idei. Marți și miercuri te ocupi de activități care îți vor ridica moralul: poate faci ceva educativ împreună cu copiii sau, pur și simplu, te ocupi de tine și îți ocupi  timpul tău liber cu ceva sau cu cineva care îți face plăcere. Este posibil să întâmpini probleme cu banii, să apară cheltuieli neașteptate. În week-end este bine să acorzi mai multă atenție stării de sănătate. Se pare că lipsa banilor este o sursă a nervozității tale. În schimb, acasă și la locul de muncă totul ar trebui să meargă bine.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin REGINA DE MONEDE.
Realismul, simțul responsabilității și perseverența îți pot fi parteneri ideali în scopurile tale pentru această perioadă. Chiar dacă îți lipsesc multe, ai destule asupra cărora le poți da atenție, mulțumindu-te acum cu ceea ce ai și că ai ajuns până aici. Dacă vei folosi calitățile descrise mai sus, acestea te pot purta departe. Tot acum, o femeie cu picioarele pe pământ îți va da un sfat sau un ajutor.





Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începi săptămâna cu idei foarte bune, de aceea, încearcă să le expui publicului, persoanelor de care depinde evoluția ta în societate sau în studii. Timiditatea și teama nu-ți vor aduce nimic bun. Ai încredere în tine și procedează, deoarece nu ai să te întâlnești prea des cu aceste aspecte astrale. Miercuri și joi apar nemulțumiri în casă, cu membrii familiei și în mediul familiar ție. Este posibil să ai accese de furie, având reacții necontrolate cu aceștia. Ai, însă, șanse să îți îmbunătățești bugetul. Sfârșitul de săptămână îți vine în întâmpinare cu șansa de a te ocupa de acele activități care îți sunt pe plac, însă constați că partea financiară nu te mulțumește suficient. Lasă pe săptămâna viitoare problemele de rezolvat în sectorul banilor. Tu bucură-te de viață acum cu cei pe care îi iubești!
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin CAVALERUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că ai posibilitatea să rezolvi multe probleme din trecut deoarece dispui de o mare energie și nerăbdare. Toate bune și frumoase până aici, dar, această nerăbdare te poate costa dacă nu o direcționezi acolo unde trebuie și când trebuie. Dacă lucrurile scapă de sub control pot determina certuri cu cei cu care intri în contact. De obicei anunță și rezolvări în care sunt necesare prezența de spirit și pasiune, iar ție nu îți lipsesc în această perioadă. Însă, puțină atenție nu strică nimănui!



Zodia/ascendentul SCORPION

La începutul acestei perioade ai frumoase șanse în sectorul financiar sau, dacă nu, în posibilitatea de a-ți fructifica capacitățile de a reuși în plan material și la locul de muncă. Miercuri și joi ai mare încredere în tine și este bine să fructifici această perioadă pentru a-ți promova ideile, dar și pentru a acumula altele noi. Sunt posibile discuții contradictorii cu persoane și certuri. Atât tu cât și ceilalți doriți să aveți dreptate și de aici ies conflictele. Sfârșitul săptămânii îți aduce idei inovative în caz că dorești să te ocupi de treburile casnice, ale familiei, dar și ale mediului în care îți petreci cel mai mult timp. Ești mult mai deschis(ă) către schimbare acum, însă totul depinde de decizia partenerului sau al asociatului tău. Atenție la problemele de sănătate!
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin 5 DE CUPE.
Cartea spune că ești un veșnic nemulțumit. Ba te concentrezi prea mult pe ceea ce ai pierdut, ba pe ceea ce nu ai. Mereu îți lipsește ceva! Acest lucru te face să nu vezi frumusețile din jurul tău, ceea ce ai, ceea ce ai realizat până acum. Cartea spune că nu știi să te bucuri de viața pe care o ai și că a ajuns momentul să îți schimbi prisma prin care privești în jur. Încearcă să observi cu atenție ceea ce ai realizat până acum, de persoanele pe care îți sunt alături, uitând, însă,  de ceea ce ai pierdut sau la care nu poți permite în acest moment. Nu-i așa că te simți mai bine acum? Continuă să faci așa toată săptămâna și apoi mai vorbim!

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul de săptămână te prinde în mare formă. Conlucrezi la un plan împreună cu partenerul, poate este vorba despre o călătorie, o deplasare într-un loc unde vă place. Cert este că ai șanse să intri în contact cu diverse persoane care să îți ofere sprijinul lor. Pe la mijlocul acestei perioade apar cheltuieli care îți pot dezechilibra bugetul, abținându-te de la ceea ce dorești. Week-end-ul vine cu încredere în tine, cu dorința de a socializa și de a face planuri, însă te împiedică ceva. Poate fi vorba despre probleme de sănătate sau de lipsa sprijinului unor persoane pe care te-ai bazat. Există riscul apariției  unor dispute sau al unor dezamăgiri profunde.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin CAVALERUL DE CUPE.
Apar vești bune pentru viitorul tău. Poate fi vorba despre certitudinea unei iubiri sau al unei realizări pe care ți-ai dorit-o demult timp iar acum se concretizează. Te poți aștepta la vești rapide, neașteptate dar plăcute, pacifice și care te vor lua prin surprindere. Tot cartea îți spune că eleganța și diplomația te vor ajuta mult în această perioadă. Așadar, înarmează-te cu ele!





Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul acestei perioade te surprinde activând în mediul în care trăiești: ori ai de schimbat ceva, ori te pregătești pentru o schimbare dorită, de altfel. Ești optimist și încrezător că totul va merge conform planurilor tale. Miercuri și joi apare stresul și neliniștea. Persoanele importante (chiar și cele de care depinde cariera ta) pe care ai contat își arată colții, schimbându-și opiniile. Te poți bucura, însă, de sprijinul prietenilor și rudelor apropiate. Sfârșitul de săptămână te așteaptă cu probleme financiare. Atenție să nu îți pierzi încrederea în tine! Nu prea este indicat să ieși în societate deoarece vei cheltui sume de bani destul de mari. Însă este foarte binevenită energia de care dispui acum dacă o vei direcționa către carieră. Muncind acum vei avea răsplata potrivită.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin DIAVOLUL.
Iată o carte interesantă pentru tine în această perioadă. Cartea îți spune că ai foarte multe dependențe de care ești foarte legat(ă), sclavizându-te. Se pare că ai tendința de obține ceea ce vrei prin metode nu tocmai ortodoxe, ca apoi, tot tu să suferi. De când nu te-ai mai conectat cu Dumnezeu, cu Divinitatea? Cartea arată că te focusezi prea mult pe lucrurile materiale ale vieții, acelea care îți aduc plăcere și atât. De aceea nu te simți fericit(ă). Tot această carte îți spune că este cazul să renunți la anumite obișnuințe nocive pentru tine, dar și pentru cei din jurul tău. Rupe lanțurile care te țin legat(ă) prin dependență și nu te fac fericit(ă).

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul acestei săptămâni îți aduce succes în societate. Orice întreprinzi va avea o direcție dorită. Dacă ai de dat un interviu, dacă vrei să te integrezi într-un grup, acum este momentul potrivit deoarece ideile tale vor fi excelente și apreciate de cine trebuie. Miercuri și joi se recomandă să fii precaut(ă) deoarece se întrevăd dificultăți. Un drum pe care ești nevoit(ă) să-l faci îți poate aduce probleme sau să îți creeze disconfort din punct de vedere al sănătății. Tot acum se pot declanșa discuții aprinse de pe urma cărora vei suferi. Sfârșitul săptămânii îți aduce noi responsabilități în carieră. Ești nevoit(ă) să dai dovadă de precizie și perfecționism, fapt ce te va epuiza, însă ai ocazii de a te afirma în societate.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin REGELE DE MONEDE.
Dacă vei da dovadă, în toată acestă perioadă, de responsabilitate și realism și dacă te bucuri de ceea ce ți se oferă, cu siguranță vei avea succes în ceea ce faci. Această carte îți spune că te poți bucura de plăcerile vieții însă nu trebuie să uiți de ceea ce este important pentru tine. Tot acum vei primi sprijinul cuiva destul de important.






Zodia/ascendentul PEȘTI

Acum cariera contează pentru tine și știi că urmează să fii răsplătit(ă). Cu toate că, câteodată, îți place să faci pe victima, știi să reziști încercărilor ca nimeni altul. De aceea, acum , la începutul săptămânii, este posibil să primești niște răspunsuri favorabile în ceea ce privește cariera. Ai bune șanse să activezi într-un grup sau să te asociezi unor persoane. Îți este teamă de acestea, dar merită să încerci deoarece se întrevăd bune ocazii pentru a te afirma. La sfârșitul săptămânii apar niște vești de departe care te debusolează. Tot acum există riscul apariției unor divergențe care te vor pune în agitație. Există și o parte frumoasă al acestui sfârșit de săptămână: aceea de a-ți rotunji bugetul sau de a-ți activa în mod favorabil sectorul finanțelor dar și cel al carierei.
 
Mesajul tarotului pentru această săptămână vine prin MARELE PREOT.
Dispui de mult tact și ai abilitatea de a echilibra două situații diferite sau să faci față conflictelor cu mare delicatețe și corectitudine morală. Dacă știi că ai lacune în aceste privințe, este indicat să ți le dezvolți în acestă perioadă deoarece acestea vor fi mijloacele cu ajutorul cărora vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Tot această carte arată că ai nevoie de cineva care este mult mai înțelept decât tine, că este momentul de a te orienta către cineva care să îți fie maestru pentru o perioadă. Vei avea multe de învățat și de câștigat!




  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu