joi, 16 noiembrie 2017

SATURN ne dă termen limită...



Nu vreau să par sau să fiu patetică!
Departe de mine gândul acesta, însă trebuie să menționez că anul 2018 nu va fi unul ușor, dimpotrivă. Va fi un an al plăților și al răsplătirii.

Cu Jupiter în Scorpion, cu Uranus în Taur și cu Saturn în Capricorn nu vom păși nicidecum pe un covoraș de roze delicate. Va fi un covor de roze dar să nu uităm că rozele au spini.
Se va contrabalansa tot ceea ce a fost clădit pe nisip. Se va dărâma orice situație în care noi am crezut că „Lasă că merge și așa!”

Cei care au muncit cu ei înșiși, cu familia, și-au văzut de treabă conștiincioși la muncă, au fost perseverenți în a fi cei mai buni dintre cei buni, acum vor primi răsplata.
În schimb, cei care au fugit de responsabilități, cei care au fost dominați de frici, precum că nu vor reuși și s-au retras, cei care s-au culcat pe o ureche cu gândul  „Lasă, merge și așa!”, vor plăti.

Saturn nu ne va mai da timp pentru a modifica ceva, de a corecta ceea ce am greșit PÂNĂ în IANUARIE 2018.
De aceea, încercați să vă modificați greșelile ACUM, cât încă mai aveți timp. Nu lăsați să vă prindă anul fără să fi muncit la ce țineți, la ce iubiți, la ce nu vreți să pierdeți.
Inițial am vrut să scriu un articol despre ingresul lui Saturn în Capricorn la sfârșitul lui decembrie și cam ce va aduce el anul viitor, însă m-am răzgândit. Tocmai datorită faptului că STĂPÂNUL TIMPULUI, SATURN, nu ne va oferi TIMP la anul, ci atunci doar vom plăti. Exact ca atunci când ne apropiem de scadență pentru plata unei facturi și trebuie să facem rost de bani, ACUM trebuie să tragem tare și să muncim unde avem de lucrat.
 Jupiter va fi doar un soldățel la comanda lui Saturn...





De aceea, am decis să vă aduc aceste avertismente și să bateți fierul ACUM, cât încă este cald. În luna decembrie voi scrie ce fel de plată și ce răsplată va aduce Saturn fiecărei zodii în parte. Acum, doar munciți cu voi și nu lăsați să vă scape printre degete ceea ce iubiți și nu vreți să pierdeți (nu mă refer neapărat la iubire și la dragoste...) . Bani, familie, sănătate, munca, prestigiu etc...
Începând cu anul viitor, Saturn îi va da putere lui Lilith să ducă la îndeplinire ceea ce și-a propus și va conlucra cu Uranus și cu Jupiter. Nu se va glumi cu Saturn! Lui Saturn nu-i sunt pe plac persoanele evazive care nu sunt în stare să ia o decizie singuri, cele care acționează la primul impuls fără să gândească și cele prea sensibile, capricioase care se autovictimizează. Să ne aducem aminte de  legendele în care se povestește că  Saturn (Cronos) și-a devorat proprii copii pentru a nu i se lua tronul... așadar, nu are milă!

3 comentarii: