duminică, 3 decembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 4 – 10 decembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Începi săptămâna zbătându-te de anumite concepții, prejudecăți peste care nu prea poți trece. Mercur Rx și Saturn îți pun bețe printre roți în demararea unor planuri pe care le-ai stabilit. Poate este ceva legat de documente ce țin de locul de muncă sau de persoanele din apropierea ta.
Marți și miercuri vei fi dispus să fii aproape de familia ta, să rezolvi anumite probleme care vin din trecut. Marți poți rezolva totul  cu ajutorul intuiției și cu puterea ta de a te transforma în ceea ce vrei să fii: o persoană puternică capabilă să își ducă planurile la bun sfârșit. Miercuri, însă, ești nevoit să lași garda puțin mai jos dacă nu vrei să suferi: încearcă să înțelegi și persoanele care îți sunt aproape.
Joi și vineri sunt șanse ca, în sfârșit, să te ocupi de ceea ce îți place. Vei avea multe avantaje: vei străluci în public, chiar și în relația ta de iubire se va observa un nou suflu datorită ție deoarece, pur și simplu, vei radia și vei emana bucurie și viață. Totodată, îți dai seama ce anume ai de reparat în privința cooperării cu ceilalți.
Sâmbătă și duminică va trebui să pui în practică ceea ce cunoști. Trebuie să îți învingi teama și anxietatea, să te sacrifici puțin. Nu prea ai de ales dacă vrei să câștigi. Vei fi nevoit(ă) să te zbați, dar vei triumfa dacă nu vei cădea pradă dogmelor instituțiilor cu care vrei să colaborezi. Tot acum deplasările, veștile de departe îți vor da de furcă, vei fi nevoit(ă) să faci multe drumuri fără rezultate concludente.

Tarotul îți oferă ca mesaj cartea MAGICIANUL.
Iată o carte care îți transmite că vei avea abilitatea de a-i convinge pe ceilalți. Vei avea totul de partea ta: de la energie, inteligență până la intuiție și putere de a concretiza. Trebuie doar să le folosești! Vei avea posibilitatea de a acapara atenția acelora pe care îi ai în vizor, așadar, mult succes!








Zodia/ascendentul TAUR

Începutul de săptămână îți aduce ceva bănuți însă și ceva cheltuieli din partea partenerului (sau a cuiva care îți este dator) sau neînțelegeri cu acesta în privința banilor.
Marți vei avea succes în relațiile cu cei apropiați, este posibil să primești un sprijin din partea cuiva, să faci o înțelegere cu aceștia. Miercuri îți aduce conflicte interioare: este posibil să te simți obosit(ă) și lipsit(ă) de energie datorită unor schimbări nedorite care au loc la muncă sau datorită unor probleme de sănătate care te supără.
Joi și vineri ești indispus(ă) datorit(ă) unor probleme din trecut care revin și ești nevoit(ă) să faci uz de creativitate și voie bună pentru a aranja ceea ce trebuie în familie. Vestea bună este că ai o mare putere de transformare, chiar dacă treci prin niște crize interioare. Acum ai ocazia de a renunța la acele concepte de viață care îți conduc viața și nu te lasă să te desfășori. Tot acum vei asimila acele informații de care ai nevoie pentru a repara ceva ce te-a făcut sau te face încă să suferi.
Sâmbătă și duminică vei avea ocazia să faci ce îți place însă vor interveni niște schimbări în planul financiar, mai ales în acel plan care aparține partenerului sau al unui asociat. Este posibil ca acesta să contribuie cu bani mai puțini decât cei prevăzuți. Ca o completare pozitivă, apar vești bune de departe sau este posibilă însușirea unor concepte de viață sau promisiuni care să te scoată din starea în care ești. 
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea REGELE DE BÂTE.
Această carte îți transmite să nu rămâi imobilizat(ă) așteptând ca totul să se rezolve de la sine deoarece vei avea o mare dazmăgire. Trebuie să treci la fapte, folosindu-ți voința și să fii conștient(ă) de propria ta valoare. Doar așa vei avea succes. Este posibil să primești ajutor din partea unei persoane curajoase care să te inspire.







Zodia/ascendentul GEMENI

Este posibil ca luni să ai o mică contarzicere cu partenerul de viață datorită anumitor prejudecăți ale acestuia, însă pare că vei avea câștig de cauză.
Marți ai posibilitatea să faci ceva pentru a-ți rotunji bugetul, să primești șansa unei colaborări în vederea unui câștig financiar.
Miercuri apar unele cheltuieli neașteptate cum ar fi plata unor facturi sau a unei datorii.
Joi și vineri apar noutăți, vești care te-ar putea bucura. Apar colaborări și intri în contact cu persoane care te vor sprijini. Este posibil să ai surprize plăcute. Ți se cere atenție mărită totuși  în sectorul muncii deoarece aici sunt posibile ceva neînțelegeri cu colegii de muncă, dar și mici probleme cu sănătatea. În aceste două zile relația cu partenerul se va îmbunătăți, așadar punctează pe acestea.
Sâmbătă și duminică se vor dovedi două zile destul de apăsătoare deoarece te vei confrunta cu unele probleme din trecut și cu neînțelegeri în familie. Apar tot felul de discuții fără niciun rezultat. Cel mai bine este să amâni orice nevoie de clarificare  pentru săptămâna viitoare.
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea REGINA DE BÂTE.
Învățându-i pe ceilalți, vei avea ocazia să te autodescoperi pe tine. Este foarte important ca această abilitate a ta să fie acompaniată de înțelepciune. Învață să stârnești interesul fără a impune celorlalți ceea ce știi. Trebuie să-i faci pe ceilalți că se poate avea încredere în tine, că ceea ce faci este și în interesul lor.
Totodată, cartea îți transmite că este posibil ca o femeie să te sprijine și să te inspire în ceea ce faci în această perioadă.





Zodia/ascendentul RAC

La începutul acestei săptămâni te poți confrunta cu o dificultate de a te adapta unor situații, în special acelora care țin de munca pe care o desfășori.
Marți devii o persoană fascinantă, cu încredere în sine însă destul de capricioasă pentru ceilalți. Acum afli și descoperi ceva ce îți va fi util.
Miercuri va veni cu fel și fel de responsabilități care îți vor afecta starea de spirit, făcându-te ușor agitat(ă).
Joi și vineri vei avea ocazia să te bucuri de o mărire a bugetului sau vei primi cadouri, atenții din partea cuiva. Tot acum este posibil să primești rezultatele unor colaborări.
Sâmbătă și duminică se anunță a fi două zile destul de tensionate. Se pot ivi probleme de sănătate dar și neplăceri cu echipa cu care muncești sau cu cei care sunt în jurul tău. Există riscul de a se rupe unele legături ce țin de muncă. Atenție la certurile și dezacordurile ce țin de acest sector. Ai tendința să fii extrem de pretențios/pretențioasă, așadar, mai bine amână totul pentru săptămâna viitoare.
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea 2 DE CUPE.
Această perioadă îți aduce noi colaborări sau va ieși în evidență anumite legături cu persoane cu  care ai făcut niște înțelegeri. Tot acum există posibilitatea să cazi la unele înțelegeri cu cineva. Este posibil ca o întâlnire cu cineva de sex opus să îți stârnească un anumit interes. Cartea îți spune că ai tendința să fii foarte ușor de impresionat de anumite gesturi ale celor cu care intri în contact și acorzi  prea multă importanță formalităților. Așadar, fii cu ochii în patru și să nu pierzi ocaziile ce ți se arată. Se anunță o perioadă în care socializezi cu persoane care ți-ar putea fi de ajutor.



Zodia/ascendentul LEU

La începutul săptămânii descoperi că unele proiecte ale tale depind în mare măsură de anumite persoane care ți-au promis sprijin iar tu nu poți face mare lucru în favoarea acestora.
Marți ești plin(ă) de dubii însă familia îți va veni în ajutor, încurajându-te. Miercuri este o zi destul de dificilă deoarece trebuie să te lupți cu momentele tale de descurajare. Pe unele persoane din anturajul tău le simți ceva mai impulsive cu ideile lor și îți dezechilibează starea ta interioară.
Joi și vineri sunt două zile în care vei avea posibilitatea să te ocupi de activități care îți sunt pe plac. Poate că ai să simți ceva tensiune în familie, aceasta fiind cu ochii pe tine  la orice mișcare pe care o faci, având pretenții exagerate de la tine.
Sâmbătă și duminică te gândești foarte mult la partea financiară. Lipsa banilor îți poate afecta activitatea și creativitatea sau, dimpotrivă, distracțiile și asumarea unor riscuri îți pot provoca o gaură în buget și să te doară această lipsă materială. Atenție, există riscul să apară complexe de inferioritate, să te simți la un nivel mai jos decât ceilalți. Să nu intri în disperare deoarece săptămâna viitoare va veni și vremea ta!
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea 8 CUPE.
Iată o perioadă în care ești nevoit(ă) să abandonezi ceva care îți plăcea în mod deosebit. Este o perioadă în care conștientizezi că trebuie să apuci alt drum, că un drum din viața ta s-a încheiat și acum ai alte priorități. Este posibil să te simți singur(ă) dar ești horărât(ă) să încerci și altceva. Este de admirat că nu te lași cu una cu două și știi să înfrunți cu mult curaj necunoscutul ce se așterne în fața ta.






Zodia/ascendentul FECIOARĂ

La începutul săptămânii acorzi o deosebită importanță carierei și a felului cum ceilalți te privesc și gândesc despre tine. Acest lucru te-ar putea îndepărta de familie și să nu te ocupi așa cum trebuie de responsabilitățile acesteia și să primești unele reproșuri.
Marți și miercuri intri în contact cu persoane care ți-au promis un ajutor sau un sprijin în planurile tale. Tot acum este posibil să scoți niște bani din buzunar pentru asta.
Joi și vineri, familia devine atenția ta prioritară, ca și cum ai dori să te revanșezi față de membrii acesteia. Urmează două zile în care preferi să fii „vedeta” acestora și vei rezolva o multitudine de probleme care țin de familie.
Sâmbătă și duminică devii foarte pretențios/pretențioasă și parcă nimeni nu îți mai intră în voie. Aglomerația responsabilităților din familie devine copleșitoare pentru tine și simți că nu te mai înțelegi cu nimeni. 
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea ASUL DE SPADE.
Iată că și în această săptămână continuă avertismentele lansate de Asul de Spade cu o săptămână în urmă. Este interesant că acest mesaj apare și acum, fapt ce demonstrează că nu prea ai înțeles mare lucru din săptămâna care tocmai a trecut. Trebuie să ai grijă ce decizii iei acum deoarece acestea vor hotărî, într-un fel, soarta ta din viitorul apropiat. Dacă nu ai renunțat la ceva care te influența negativ, ar fi cazul s-o faci. Îți recomand să recitești Previziunile Astrotarot pentru săptămâna trecută și vezi unde trebuie să lucrezi.



Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii te găsește într-o poziție favorabilă în ceea ce privește contactele aflate la depărtare. Tot acum este posibil să faci niște călătorii care să îți aducă beneficii culturale sau care să îți ofere  idei pentru ceea ce vrei tu să faci.
Marți și miercuri sunt zile în care te dedici carierei și dai atenție persoanelor care au o influență asupra carierei tale. Apar unele reușite în sectorul material-financiar. Tot acum ești foarte sensibil(ă) la ce anume cred ceilalți despre tine. Unele schimbări în relații pot să îți aducă neplăceri în sectorul carierei și cel al familiei. Vor fi tensiuni pe care cu greu le vei suporta.
Joi și vineri dorința ta de a socializa sunt în creștere însă te opresc lipsurile materiale. Planurile tale sunt încetinite de unele plăți și datorii pe care trebuie să le achiți. Dar asta nu te oprește să fii plin(ă) de fascinație și să încânți pe cine se află alături de tine. Întâlnești persoane care ar putea fi de un real folos și s-ar putea să-ți ofere sprijin în ceea faci.
Sâmbătă și duminică îți aduc zile de sacrificiu, de solitudine și îți dai seama că unele persoane din anturajul tău nu sunt tocmai de încredere. Tot acum pui umărul pentru a rezolva unele probleme familiale și simți că familia este singura pe care te poți sprijini cu adevărat atunci când ai nevoie.
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea 10 DE CUPE.
Cu toate că, uneori, îți vine greu să crezi, familia este cea care te încarcă pozitiv. Acest mesaj scoate în evidență importanța familiei în viața ta și trebuie să-i acorzi atenția necesară pentru a fi cu adevărat fericit(ă). Persoanele apropiate te cunosc cel mai bine cu bune și cu rele, așadar este mai simplu să fii tu însuți în compania lor, fără a încerca să joci anumite roluri. Această carte îți transmite că este momentul să te apropii de cei dragi și să faceți planuri împreună.




Zodia/ascendentul SCORPION

Te preocupă imposibilitatea de a te manifesta așa cum îți dorești. Simți că ești prins(ă) în restricții financiare și depinzi mult de alte persoane decât de tine însuți.
Marți este o zi în care ai ocazia să îți dezvolți posibilitatea de a acumula cât mai multe cunoștințe în domeniile care te interesează. Miercuri îți poate aduce niște vești nu tocmai plăcute. Este posibil să faci o călătorie care nu îți place în mod deosebit sau să ai contacte cu persoane pentru care trebuie să depui niște eforturi. Unele probleme de sănătate ar putea să-ți dea neplăceri.
Joi și vineri sunt zile în care te preocupi în mod deosebit de ceea ce cred persoanele importante despre tine și lupți pentru renumele tău în carieră. Acum, în aceste zile, crește posibilitatea de câștig financiar și de stabilirea unor noi contacte.
Sâmbătă și duminică îți aduc posibilitatea de a lua contact cu persoane care te vor sprijini în ceea ce faci însă va trebui să demonstrezi ceea ce știi și ceea ce poți. Tot acum se simte cel mai puternic lipsa banilor și neputința ta de a acumula suma pe care o dorești.
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea REGELE DE MONEDE.
Cartea spune că ai tendința de a cheltui multă energie și bani pe ceea ce îți place. Ar fi minunat pentru tine dacă îi vei implica și pe cei dragi ție în proiectele tale. Dacă ai o relație care scârție acum este bine să îi dai atenție partenerului și să îi trezești bucuria de a trăi alături de tine. 








Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni ești mult mai sensibil(ă) când vine vorba despre relațiile cu ceilalți. Îți face plăcere să iei contact cu persoane care manifestă aceleași interese ca ale tale și care îți susțin ideile. Problema intervine atunci când dai peste persoane care nu sunt de acord cu tine în familie (prea temătoare) și în carieră (prea perfecționiste). 
Marți și miercuri treci prin niște crize interioare care accentuează nevoia ta de a-i înțelege mai bine pe cei de lângă tine. Totodată crește nevoia de a-ți proteja secretele, nedorind să împărtășești nimănui din planurile tale.
Joi și vineri vei schimba macazul, acum știind ceea ce îți dorești, ai mult curaj de a înainta, cu toate că simți că te sacrifici prea mult. Este posibil să primești vești bune de departe sau să faci anumite deplasări în vederea stabilirii unor contacte.
Sâmbătă și duminică ești preocupat(ă) de carieră și de ceea ce îți oferă aceasta. Vei fi nevoit(ă) să depui mai multe eforturi în ceea ce privește dăruirea ta profesională și, totodată, să ai grijă la modul cum economisești banii.
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea CAVALERUL DE MONEDE.
Această carte îți spune să nu grăbești unele evenimente, ci să lași ca totul să decurgă natural. Este bine, însă, să fii un bun observator și să descoperi atent(ă) tot ceea ce îți este favorabil și ce nu. Acționând fără să iei în calcul unele lucruri s-ar putea să ratezi. Nu uita că „graba strică treaba”.







Zodia/ascendentul CAPRICORN

La început de săptămână, este posibil, ca unele probleme de sănătate să îți dea de furcă. Este posibil să suferi și datorită unor idei de ale tale la care ții strâns cu dinții.
Marți și miercuri ești dornic(ă) de a fi în centrul atenției partenerului, fiind mai protector și iubitor cu acesta. Este posibil să fii invitat(ă) la o petrecere sau la o festivitate.
Joi și vineri te ocupi de ceea ce este necesar familiei, folosind strategii care mai de care mai ingenioase și creative. Vei reuși, cu ajutorul eforturilor tale, de a-ți susține familia.
Sâmbătă și duminică este posibil să fii nevoit(ă) să îți schimbi unele idei pe care le-ai elaborat de-a lungul vieții. Cele prezente te fac să suferi, de aceea, puțină maleabilitate îți va fi de bun augur. Orice proces de rezistență din partea ta îți aduce suferință în acest sector.
Ai o mare putere de transformare în această perioadă, așadar încearcă să te  adaptezi.
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea CUMPĂTAREA.
Ești o persoană care știe să se descurce singură și nu îți trebuie neapărat pe cineva. Totuși ce este prea mult strică, de aceea această carte vine să îți spună că este bine să menții un echilibru între ceea ce vrei tu și ceea ce vor ceilalți. Compromisul este foarte necesar în bunul mers al relațiilor, așadar ești nevoit(ă) să-l adopți, mai ales în această perioadă.






Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul acestei perioade preferi să faci totul de unul/una singur(ă), fără să-i implici pe cei care sunt în afara relațiilor tale zilnice. Simți că nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic, doar ție. Ai mari șanse de a te afirma prin ceea ce îți place să faci, printr-un hobby sau printr-o pasiune.
Marți este o zi favorabilă pentru a te dedica muncii deoarece ai șanse să aduci un bun aport bugetului și să fii apreciat(ă) de superiori. Miercuri sunt posibile stări de oboseală și neînțelegeri cu colegii sau cu persoanele cu care intri în contact.
Joi și vineri se schimbă macazul și apare dorința de socializare. Chiar și relația cu partenerul prinde un nou avânt. Este posibil să primești o propunere de colaborare și promisiunea unui sprijin.
La sfârșitul săptămânii vei prefera o mică retragere în sine pentru a anliza tot ce ți se întâmplă. Nu ai chef de a intra în contact cu alte persoane ci preferi solitudinea. Tot acum descoperi unele ascunzișuri ale persoanelor care s-au oferit să te ajute și simți că nu ai încredere în acestea. Ascultă-ți intuiția deoarece îți va spune multe.
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea SOARELE.
Te așteaptă o mare reușită în planurile tale. Această carte este pozitivă care anunță că norii care ți-au acoperit cerul  încep să se risipească.. Soarele arată nevoia de a te bucura de ceea ce ai, de prezent, împreună cu persoanele care îți sunt aproape. Cartea spune că vei avea multe reușite dacă vei demonstra latura ta solară acelora cu care intri în contact.




 

Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii ai șansa de a rezolva unele treburi care apar din trecut, dar și pe cele familiale. Ți-ai fi dorit să petreci mai mult timp în sânul familiei, dar îndatoririle nu te lasă.
Marți și miercuri te vei ocupa de acele activități care îți fac plăcere, de hobby, de copii dar și de iubirea pentru partener. Miercuri, însă, apar probleme cu banii.
Joi și vineri ai ocazia să te afirmi la locul de muncă. Ai multe șanse de a te face apreciat(ă) în ochii șefilor, așadar bate fierul cât este cald!
Sâmbătă și duminică apar momente de stres și oboseală. Îți pierzi răbdarea și ești foarte nervos/nervoasă. Poate ești prea exigent(ă) cu ceilalți. Responsabilitățile de la muncă ți se par destul de exagerate și ar fi indicat să nu opui rezistență chiar dacă este așa. Unele treburi se pot rezolva săptămâna viitoare. 
 
Tarotul îți oferă ca mesaj  cartea 2 DE BÂTE.
Ai ajuns într-o etapă a vieții tale în care nu știi ce este bine și ce nu pentru tine. Ești evaziv(ă) în luarea unor decizii și este bine așa. Este bine să fii neutru/neutră în fața unor hotărâri pe care le ai de luat. Deocamdată este bine să analizezi bine unde ai ajuns și ceea ce îți dorești de la viață și abia apoi să hotărăști. Oarecum ești mulțumit(ă) de rezultat iar acest lucru îți oferă seninătate. Încearcă ca în această săptămână să rămâi așa.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu