duminică, 17 decembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 18 – 24 decembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Luni te pregătești sau primești vești de departe pentru o întâlnire importantă, cu cineva care contează pentru ascensiunea ta socială. La fel, poate fi vorba și despre o pregătire a unei călătorii. Cert este că abia aștepți această schimbare a programului tău.
Marți și miercuri ești preocupat(ă) să faci impresie bună celor cu care intri în contact. Poate de această impresie depinde cariera și reputația ta în societate. Se întrevăd două zile efervescente deoarece trebuie să arăți că ești la înălțime și responsabil(ă).
Joi s-ar putea să afli niște vești neplăcute. Poate fi vorba despre vreo pierdere materială sau de altă natură, despre lipsa unui ajutor promis sau despre niște restricții care te afectează.
Vineri vei avea ocazia de a găsi soluții și vei știi cum să acționezi.
Sâmbătă se întrevede a fi o zi minunată care îți va aduce bucurii.
Duminică vei fi mult prea sensibil(ă) emoțional și există riscul să interpretezi greșit anumite vorbe ale celor din jur. Atenție la apariția certurilor. Lasă pentru săptămâna viitoare nevoia de a oferi și a cere explicații.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 7 DE MONEDE.
Această carte îți spune că este inutil să „îngrași porcul în ajun” deoarece nu vei avea rezultatul imediat. Cartea îți spune că trebuie să aștepți să crească ceea ce ai plantat, fără să grăbești în vreun fel procesul de maturizare al proiectului la care ai muncit. Așteptarea este cea mai bună soluție. Dar  vestea bună este trebuie să fii sigur(ă) că va fi așa cum ai sperat, însă trebuie să te conformezi timpului. 






Zodia/ascendentul TAUR

Luni ai parte de o schimbare pozitivă. Ceva sau cineva îți va aduce o bucurie care te va transforma și îți va aduce speranță și optimism. Poate fi vorba despre o realizare a partenerului sau a cuiva de pe urma căruia beneficiezi și tu.
Marți continuă amprenta pozitivă din ziua precedentă. Poate vei pune la cale o călătorie sau o surpriză pentru cineva. Vei întâlni persoane care îți vor aduce bucurii.
Miercuri apare o schimbare neplăcută pe care ești obligat(ă) s-o accepți. Vei primi sprijin din partea cuiva apropiat.
Joi și vineri vor fi două zile destul de dificile și apăsătoare pentru tine. Se pot isca neînțelegeri cu ceilalți sau simți că nu ești răsplătit(ă) pentru munca și eforturile  pe care le depui. Însă acum înțelegi unde ai greșit și vei încerca să nu mai repeți greșelile.
Sâmbătă se anunță a fi o zi frumoasă în care vei îmbrățișa cu drag orice schimbare. Ești deschis celorlalți. Vei simți o puternică transformare în interiorul tău, o transformare care îți va da putere.
Dacă în ziua precedentă te-ai simțit zmeul zmeilor, astăzi, duminică  vei fi cuprins(ă) de temeri și anxietate. Vorbele cuiva te-ar putea răni, însă respectiva persoană nu o face intenționat. Ești tu mult prea sensibil(ă) acum în ceea ce privește legătura cu ceilalți.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGINA DE CUPE.
Această carte anunță o perioadă în care vei da o mare importanță sentimentelor. Vei fi foarte creativ(ă) și intuitiv(ă). Totodată vei știi să culegi orice oportunitate de a te simți fericit(ă) și vei recunoaște cu ușurință persoanele care știi că te iubesc cu adevărat. Este posibil să primești ajutor din partea unor femei care țin la tine ca la propriul lor copil. Le vei recunoaște!





Zodia/ascendentul GEMENI

Luni se întrevede o realizare venită din partea unui grup, unei asociații din care faci parte sau din partea partenerului. Este  vorba despre o schimbare pozitivă care te va bucura: o reușită la examene sau contacul cu persoane care îți vor aduce bucurie la o petrecere.
Marți primești satisfacții de la locul de muncă. Partenerul poate avea o reușită  din care vei trage și tu foloase.
Miercuri vei trece prin niște crize interioare datorită unor pierderi. Unele schimbări venite din partea unor persoane pe care le credeai ca fiind aproape de tine, te pot destabiliza și te fac să nu mai încredere. Însă vei fi suficient de vigilent(ă) și să ții situația neplăcută în frâu.
Joi te vei confrunta cu mici probleme de sănătate care îți vor crea nervozitate. Tot acum, vei avea parte de o dezamăgire legată de o călătorie sau de contactul cu persoane de departe. Este cazul să îți revizuiești unele concepte de viață deoarece acestea îți aduc suferință. Acum  vei descoperi care sunt acestea.
Vineri te gândești la călătorii, la întâlniri cu persoane care îți pot fi de ajutor. Se pare că sunt persoane care nu aparțin cercului tău de prieteni, sunt persoane cu care nu ai o profundă legătură și este foarte bine așa. Locul de muncă și obligațiile casnice nu te lasă să te manifești așa cum ți-ai dori.
Sâmbătă este o zi frumoasă în care te vei simți admirat(ă) de toate persoanele cu care intri în contact.
Duminică preferi o atmosferă intimă, departe de locuri și persoane  zgomotoase. Unele persoane cu care intri în contact astăzi pot spune lucruri exagerate care te vor scoate din sărite.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este TURNUL.
Această carte spune că acum vei fi obligat(ă) să renunți la unele idei și concepte comode dar greșite cu care îți clădești viața. Este posibil să ai parte de răsturnări de situație și de așteptări neîmplite.Cartea îți spune că orice neplăcere venită în această perioadă este o lecție pentru tine. Învață din acestea și mergi mai departe construindu-ți viața după alte proiecte viabile, nu doar după acelea  care îți oferă o siguranță falsă.




Zodia/ascendentul RAC

Luni vei simți că îți este apreciată munca: fie că este vorba de carieră sau de căminul tău. Vei avea parte de surprize frumoase.
Marți vei fi sociabil(ă) dornică de legături cu persoane de departe. Vei primi vești bune dar poate fi vorba și despre cadouri.
Miercuri se întrevăd niște schimbări în carieră care nu îți sunt pe plac sau apar unele  situații în care va trebui să dai dovadă de responsabilitate, abilitate și adaptabilitate, însă vei ști cum să le faci față cu brio.
Joi și vineri apar tot felul de neliniști și nemulțumiri, acestea pornind din interiorul tău de data aceasta, neavând a face cu exteriorul. Ești predispus(ă) la autoînvinovățire și spre depresie. Contactul cu persoane îți va face bine, așadar ieși din casă, ocupă-te de îndatoririle de la locul de muncă sau invită la tine pe cineva de suflet cu care să poți discuta.
Sâmbătă  apar vești bune de departe sau te întâlnești cu persoane care îți sunt foarte dragi. Iată o zi în care îți descrețești fruntea.
Duminică este o zi în care te simți bine alături de ceilalți însă apare nervozitate, oboseală și agitație datorită treburilor  de care ești nevoit(ă) să te ocupi.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGINA DE SPADE.
Această carte îți transmite că trebuie să menții un control asupra emoțiilor tale,. Ești prea emotiv(ă) și îți trebuie o detașare față de tot ce te înconjoară. Puțină răceală și detașare față de cei din jur, uneori, nu strică. Dimpotrivă, ceilalți te vor considera o persoană înțeleaptă care știe să manevreze situațiile date spre bine.
Tot acum, o femeie pe care o consideri severă poate fi o muză de inspirație sau un model  pentru tine. Ai ce învăța de la ea!


Zodia/ascendentul LEU

Luni vei simți o satisfacție față de ceea ce ești și ceea ce ai realizat până acum. Te vei simți împlinit(ă) în unele domenii ale vieții tale.
Marți te vei dedica unui proiect sau asupra muncii în echipă, la locul de muncă sau acasă și vei avea satisfacții și în aceste sectoare. Totuși niște vești de departe te pot destabiliza.
Miercuri, cum am spus și pentru ziua precedentă, este posibil să ai probleme venite din sectorul deplasărilor, al călătoriilor lungi, al depărtării, al problemelor cu legea. Poate fi vorba despre niște vești nu tocmai plăcute care să te afecteze. Însă nu trebuie să disperi deoarece vei găsi soluții.
Joi și vineri se întrevăd probleme în cuplu dar și în parteneriate care țin de asocieri în vederea afacerilor. Niște chestiuni din trecut te vor lua acum  cu asalt.
Sâmbătă, în sfârșit, vei avea momentele tale de respiro și te vei bucura de puterea ta de a transforma totul în avantajul tău.
Duminică vei petrece clipe minunate în familie însă există riscul să fii frustrat(ă). Interiorul tău nu este ok și treci prin crize interioare care îți aduc complexe de inferioritate și neîncredere în tine, în capacitățile tale.
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este LUNA.
Iată că această carte îți spune că te vei confrunta cu temeri, neliniște și interiorizare. În sufletul tău nu este claritate și te simți pândit de tot felul de situații care accentuează stările tale de neliniște și nemulțumire. Atenție, această carte anunță instalarea unei depresii, așadar fii pe fază și nu o lăsa să te acapareze. Concentrează-te pe acele situații din viața ta care te fac fericit(ă).





Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni și marți te vei bucura, vei socializa, cu toate că în sectorul familial nu ești prea mulțumit(ă). Vei avea o satisfacție care va crește încrederea în tine. Poate vei trece de un examen, de o probă care contează pentru tine. Cert este că te vei simți stăpânul propriului destin.
Miercuri apar niște norișori pe cerul tău. Este posibil să te confrunți cu unele schimbări care să te suprasolicite și să te oblige să ieși din tiparele sigure pe care ți le-ai creat.
Joi și vineri apar niște discuții neplăcute cu rude sau colegii de muncă. Sunt persoane în care ai avut încredere că te vor sprijini și că te vor înțelege. Vei avea parte, însă, de persoane care să te sprijine, dar altele decât cele în care ai crezut.
Sâmbătă te vei simți aproape de familie, de persoana iubită, de cei dragi.
Duminică apar niște reproșuri venite din partea familiei. Atenție și la unele secrete de-ale tale care s-ar putea să fie descoperite. O zi marcată de agitație, nervozitate și teamă, însă vei avea puterea de a dirija totul în favoarea ta.
 
 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este MOARTEA.
Această carte îți spune că trebuie să iei în calcul anumite schimbări inevitabile. Vei avea parte de schimbări destul de neplăcute dar care vor face curățenie în viața ta: ceea ce este nefolositor pentru tine, vei pierde și vei fi nevoit(ă) să începi altceva nou cu o altă structură. Nu prea ai cum să te împotrivești ci doar să accepți ceea ce se va întâmpla în această perioadă.





Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni și marți ești destul de satisfăcut(ă) de relațiile pe care le ai. Ești optimist(ă) și ai încredere că tot ceea ce vine poate fi în favoarea ta. Este posibil să primești bani sau bonusuri care să îți rotunjească bugetul.
Miercuri și joi sunt două zile în care te vei simți ca fiind prins(ă) într-o menghină: apar probleme de rezolvat, probleme pe care le-ai tot amânat și acum sunt urgente. Este posibil să te confrunți cu situația în care vei fi constrâns(ă) de ceva sau te vei confrunta cu despărțiri, așadar, fii prudent(ă) în tot ceea ce faci.
Vineri apar probleme financiare și te vei simți dat(ă) deoparte de la bucuriile la care tânjești de ceva vreme. Poate să fie vorba despre cheltuieli care să îți golească portofelul și de pe urma cărora, tu personal, să nu te alegi cu nimic.
Sâmbătă vei avea ocazia de a sărbători cu cineva drag, să primești cadouri și să fii răsfățat(ă). Bucură-te de această zi!
Duminică apar unele neînțelegeri și nemulțumiri. Ori ești nemulțumit(ă) de colegii de muncă ori apar discuții cu rudele. Se pare că aceștia vor spune niște vorbe în vânt care te vor afecta. În rest, se anunță o zi care te va bucura și te vei simți bine tu cu tine însuți alături de cei dragi.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGELE DE SPADE.
Această carte îți spune că trebuie să fii mai decisiv(ă) atunci când situația o cere. Tergiversarea nu îți va aduce nimic bun, dimpotrivă, faptul că amâni, înrăutățește problema, nu o rezolvă. Cartea îți spune că trebuie să iei frâiele în mâini și să iei unele decizii decisive, să fii hotărât(ă) și în plin(ă) cunoștință de cauză că ești și vei fi răspunzător/răspunzătoare pentru faptele tale. Tot cartea îți  mai spune că cineva cu spirit hotărât și decisiv îți va influența în bine această perioadă, chiar dacă la prima vedere nu pare așa.


Zodia/ascendentul SCORPION

În primele două zile ale săptămânii vei avea parte de satisfacții materiale dar și relaționale. Este posibil să fii ținta unor surprize plăcute care să îți aducă voie bună dar și siguranță. Poate vei participa la o mică petrecere unde te vei simți foarte bine. La locul de muncă apar niște modificări care vor fi în avantajul tău financiar.
Miercuri ești plin(ă) de farmec, reușești să muți pionii în favoarea  ta însă vei simți unele semne de oboseală și accentuări ale  afecțiunilor de sănătate cu care te confrunți.
Joi și vineri apar unele probleme cu care te-ai confruntat în trecut. Poate să fie vorba despre nemulțumiri în mediul în care îți desfășori activitatea zilnică. Vineri, însă, o satisfacție materială îți poate ridica moralul.
Sâmbătă, atmosferele de la locul de muncă și  din familie sunt relaxante și te pot duce la împlinire sufletească.
Duminică apar restricții din partea bugetului, îți este teamă să nu pierzi niște bani sau ești nevoit(ă) să cheltuipeste așteptările tale. Poate îți dorești ceva dar este prea scump și nu îți poți permite. Oricum, frustrările din cauza banilor și nu numai,  bat la ușa ta astăzi.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 6 DE BÂTE.
Iată că această carte îți promite succes și realizare în planurile tale. Este timpul să faci ceea ce ți-ai propus deoarece ai șanse să ți se deschidă unele porți prin care să treci victorios/victorioasă. Este timpul să porți coroana de lauri și să sărbătorești pentru reușitele tale!








Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni vei rezolva ceva de care vei fi mândru/mândră. Apare o schimbare la care te vei adapta foarte ușor, reușind să fructifici oportunitatea.
Marți și miercuri apar șanse de ceva bani sau poate vei face niște achiziții importante pentru casă și familie. S-ar putea ca tu să nu fii chiar mulțumit(ă) dar cei dragi se vor bucura de ceea ce faci.
Joi și vineri s-ar putea să te confrunți cu niște dezamăgiri venite din partea unor persoane care, până nu demult, s-au dovedit a fi niște persoane de încredere. Acum, însă, vei descoperi că acestea și-au urmărit propriile lor interese, fără să le pese de tine. Trebuie să știi că Cerul te va susține și vei avea capacitatea și posibilitatea de a rezolva ceea ce ți-ai propus fără ajutorul nimănui.
Sâmbătă este posibil să te pregătești de o mică plimbare în care ai să te simți foarte bine.
Duminică apar niște temeri și anxietate care au legătură cu trecutul tău sau, mai degrabă,  cu familia de origine. Este posibil să suferi tocmai datorită conceptelor și ideilor tale. Nu tot ce zboară se mânăncă, deci nici ideile tale nu sunt toate bune!

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este JUDECATA.
Această carte îți spune că vei avea ocazia ca în această săptămână să îți dai seama că unele chestiuni nu sunt așa cum par a fi, însă vei simți o mână ocrotitoare în destinul tău. Așteptarea nu mai durează  și , în sfârșit, să fii „eliberat(ă)”de cineva. Cert este că o perioadă în care ai suferit, poate lua sfârșit acum. Dacă ți s-a făcut o nedreptate, acum vei avea ocazia să ți se recunoască câștigul de cauză.






Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni vei avea o realizare sufletească, poate ceva ce ține de familie. Cert este că te vei bucura de o oportunitate.
Marți și miercuri ar trebui să îți meargă minunat. Vei avea parte de susținere din partea unui grup, asociații în care ești implicat(ă), poate niște persoane influente îți oferă o mână de ajutor. În aceste două zile, este posibil să apară unele schimbări neașteptate în familie care să te afecteze ușor.
Joi și vineri este posibil să apară unele cheltuieli, taxe de plătit și să fii astfel puțin strâmtorat(ă) la capitolul bani. Vei găsi, totuși, soluții și idei care te vor salva de la colaps financiar, acum de sărbători.
Sâmbătă, familia îți va da o mână de ajutor sau poate va fi o oportunitate care te va bucura.
Duminică vei avea ceva neînțelegeri cu anumite persoane în care ai avut încredere. Este posibil să auzi niște bârfe care să te deprime și să îți provoace teamă, frustrare și anxietate. Atenție și la tendința de a te certa cu cineva.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 9 DE BÂTE.
Cartea arată că ai fost rănit(ă) sufletește de  multe ori în trecut, răni pe care nu le poți uita, iar acum îți este mereu teamă să nu mai treci din nou prin așa ceva. Cartea spune că rănile tale s-au vindecat: au rămas cicatricile dar nu mai există rana deschisă care să îți cauzeze așa mare durere. Acum este timpul să arunci bandajul pe care l-ai folosit pentru a acoperi rana. Este timpul să privești cu încredere în viitorul tău și să lași trecutul în spate, acolo unde îi este locul. Altfel, nu te vei mai mișca din loc și ai să suferi mereu și mereu pentru un trecut care a fost, deci nu mai există.
Așadar, aruncă bandajul și uită de rana închipuită: te-ai vindecat, nu mai are rost să te simți și să te comporți ca un om mereu suferind de ceva.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni este posibil să participi la o reuniune în care să sărbătorești ceva. Poate fi vorba despre o mică petrecere organizată într-un grup sau într-o asociație de care aparții.
Marți și miercuri vei simți nevoia de o măsură de stabilitate și siguranță în viața ta. Liniștea și izolarea de locurile, de persoanele zgomotoase îți pot aduce multă pace sufletească. Tot acum poți primi aprecieri venite din partea unor persoane importante pentru tine. Te va deranja, totuși, atitudinea unor prieteni sau rude care s-au gândit să îți schimbe programul cu 360 de grade. Iubești schimbarea în general, dar nu acum și nu în felul acesta.
Joi și vineri   vei afla pe ultima sută de metri, că mai trebuie să faci ceva: șefii sau persoanele importante pentru cariera ta vin cu ideea că mai ai ceva de rezolvat. Tot acum ești nevoit(ă) să lupți mai intens pentru renumele tău într-o societate și ți se cere mult prea mult. Îți vor sări în ajutor niște persoane apropiate care te vor sprijini. Trebuie doar să apelezi la ele.
Sâmbătă se întrevede a fi o zi de relax, simți că poți, în sfârșit, să fii tu. Te vei întâlni cu persoane care îți fac bine.
Duminică este o zi destul de tensionată pentru tine. Este posibil să iasă discuții de pe urma unor probleme cu banii sau să descoperi că ai fost păcălit(ă). Poate și plata unor taxe te va pune pe gânduri.
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 7 DE SPADE.
Cartea spune că unele chestiuni se pot rezolva uneori și cu ajutorul unor mici tertipuri care „prind” la public. Uneori nu este  „păcat” să îți folosești viclenia și istețimea pentru a ieși cu bine din unele chestiuni care, dacă s-ar parcurge drumul corect, ar ieși la final un adevărat război cu victime, printre care poți fi și tu. Așadar, câteodată, o mică minciună nu face rău nimănui atâta timp cât aceasta este folosită în scopuri nobile. Însă... nu exagera, deoarece riști să fii prins(ă), descoperit(ă)  de cine nu trebuie. Totul se face cu o limită, așadar și aceste mici tertipuri pe care le folosești. Încearcă ca de la începutul săptămânii să știi exact ceea ce ai de făcut și nu abuza, deoarece finalul va fi tragic dacă vei fi descoperit(ă).

Zodia/ascendentul PEȘTI

Începutul de săptămână sună promițător pentru sectorul carierei. Aici vei avea șansa să fii recunoscut pentru meritele tale și, poate, ți se vor acorda ceva bonusuri.
Marți și miercuri vei avea o mare priză în societate, loc în care te vei desfășura după bunul plac: vei avea contacte cu persoane de departe, relația cu partenerul va fi una excelentă, vei avea ocazia să întâlnești persoane care te vor încânta. Singura problemă ar fi banii: ori aceștia nu sunt suficienți pentru ce ai vrea tu să faci cu ei, ori întârzie să își facă apariția.
Joi și vineri suferi din cauza unor vești neplăcute de departe. Este bine să faci în așa fel încât acestea să nu îți afecteze relația la locul de muncă și cu șefii. Mai bine ar fi să te concentrezi asupra muncii tale pentru a nu te trezi cu pierderi.
Sâmbătă vei fi  plin(ă) de voie bună. Poate vei fi invitat(ă) la vreo petrecere.
Duminică este posibil să fii supărat(ă) pe superiorii tăi deoarece nu s-au ținut de promisiuni. Te scoate din sărite modul superficial cu care aceștia îți tratează interesele. Este posibil ca aceștia să treacă și la amenințări, așadar să fii prudent(ă) în tot ceea ce faci și spui în această săptămână dacă cariera și locul tău actual de muncă contează pentru tine.
 
Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGELE DE MONEDE.
Această carte îți spune că trebuie să fii realist(ă) în alegerile tale. Pentru tine, în acestă perioadă contează mult cariera, așadar trebuie să-i acorzi atenția cuvenită. Înainte de a-ți cere drepturile trebuie să fii sigur(ă) că ai făcut totul pentru a le merita. Responsabilitatea este unul dintre așii din mânecă.
Tot acum, o persoană responsabilă și de încredere, care știe cum să facă bani, te va inspira.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu