duminică, 7 ianuarie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 8 -14 ianuarie



Zodia/ascendentul BERBEC

În primele două zile ale săptămânii vei deveni mult mai sensibil(ă) când vine vorba despre relația cu partenerul dar și despre relațiile cu ceilalți, în general. În relația cu partenerul îți va merge bine, vei simți iubirea.
În schimb, în ceea ce privește relațiile cu persoanele de care depind cariera și faima ta sunt cam anevoioase: te vei simți pus(ă) la punct, îngrădit(ă) și lipsit(ă) de atracție pentru a face ceva în acest sector cu entuziasm. Este posibil ca cineva cu autoritate să te certe sau să fie cu ochii pe tine.
Miercuri și joi este posibil să primești niște bani care nu sunt munciți: bonusuri, prime, cadouri sau, pur și simplu, partenerul aduce ceva bani în casă, contribuind la mărirea bugetului. Atenție, este posibil să ți se „scoată ochii” și să îți spună respectiva persoană cât de mult te ajută... Dar  nu contează, atâta timp cât îți va merge bine în carieră, la locul de muncă.
Weekend-ul este o perioadă în care nu ai voie să te plictisești. Se anunță o călătorie, o deplasare sau o întâlnire cu persoane de departe. Această perioadă îți va colora frumos relația. Ai grijă la niște afecțiuni medicale din cauza cărora să te îngrijorezi. Există și riscul să faci exces de anumite produse care îți fac rău.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea STEAUA.
Iată că această carte anunță apariția unei perioade plină de speranță și optimism. Este posibil să se realizeze confirmarea și lansarea unui proiect la care lucrezi de ceva timp. Tot această carte îți spune că reușitele tale depind de cât de mult ești sincer(ă) cu tine însuți, să fii „dezbrăcat(ă)” de toate prejudecățile pe care alții ți le-au introdus în subconștientul tău.





Zodia/ascendentul TAUR

În primele două zile ale săptămânii muncești cu drag pentru familie și te dedici acesteia. Vei comunica mai ușor cu membrii acesteia acum. Greul vine din partea unor persoane care locuiesc departe de tine și trebuie să colaborezi cu acestea după modelul lansat de acestea, fie că vrei, fie că nu. Vine un fel de impunere al unor reguli pe care tu trebuie să le respecți. Dar acest lucru îți va aduce contacte importante, deci eforturile tale nu vor fi zadarnice. Atenție la starea ta de sănătate!
Miercuri și joi este atins sectorul relațiilor, loc în care tu trebuie să dai dovadă de multă claritate. Ai tendința de a-i atrage atenția partenerului din orice, devenind mult prea perfecționist cu acesta. La fel se va întâmpla și față de ceilalți membrii ai familiei tale, așadar încearcă să nu fii dus(ă) de valul impulsivității. O veste bună de departe sau o călătorie așteptată îți poate crea o atitudine pozitivă față de ceilalți. Ai șanse bune în societate și în relațiile cu persoane din afara familiei și  carierei.
Weekend-ul te va aștepta cu o transformare, te ajută să schimbi ceva chiar dacă tu nu prea vrei și îți este teamă. Este posibil ca partenerul să contribuie cu ceva la rotunjirea bugetului. Dacă nu este partenerul, atunci vei primi ceva important din altă parte: un bonus, un cadou, o atenție.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea CARUL.
Această carte anunță o perioadă propice pentru a extinde anumite proiecte, idei. Este o perioadă favorabilă în tot ce întreprinzi acum deoarece dispui de prezență de spirit, curaj și energie pentru a conduce totul la bun sfârșit. Încearcă să pui în practică și nu vei avea ce regreta!






Zodia/ascendentul GEMENI

Primele două zile ale săptămânii vei fi foarte creativ(ă) și sociabil(ă). Acum te exprimi și te faci înțeles/înțeleasă mult mai ușor. Contactele cu străinătatea sau cu persoane aflate la mari distanțe de tine, de casă îți pot fi de folos. Este  un bun moment să rezolvi și din problemele ce vizează copiii. Atenție la tendințele spre depresie datorită complexelor de inferioritate: cauza acestora pot fi unele presiuni făcute asupra ta, ca și cum cineva vrea să iei imediat o decizie importantă, primind și amenințări, dar tu nu ești încă pregătit(ă).
Miercuri și joi sunt zile pline de stress, mai ales la locul de muncă sau în treburile casnice. Este posibil să fii nedreptățit(ă), să te simți vizată de colegi sau poate ești tu cel/cea care ceri prea mult sau ai așteptări prea mari din partea celorlalți. Atenție să nu le îngrădești libertatea celor din jur, dar și să fii atent(ă) la sănătate: te enervezi foarte repede.  Este o bună perioadă de transformare, adică dacă vrei să te schimbi, să îți revizuiești conceptele, să te auto disciplinezi, acum le poți face mult mai ușor. Sunt șanse să ți se returneze o sumă de bani.
În weekend devii mult mai atent(ă) când vine vorba de partenerul de viață dar și asocierile de care aparții, fie ele prin carieră, fie asocieri datorită intereselor comune. În această perioadă te cam uiți pe tine și dăruiești timp și atenție persoanelor pe care le-am amintit adineaori. Persoanele importante, superiorii tăi te obligă, prin atitudinile lor, să fii mai sensibil(ă), mai intuitiv(ă) în ceea ce privește  responsabilitățile tale.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea MAGUL.
Iată o carte cu un mesaj important: ai tot ce îți trebuie la îndemână pentru a reuși în ceea ce ți-ai propus. Trebuie doar să le folosești! În niciun caz nu este momentul să fii inactiv(ă). În această perioadă vei atrage atenția persoanelor care te interesează în mod deosebit: dacă vrei o mărire de salariu, acum poți să arăți șefilor de ceea ce ești în stare; dacă vrei atenția partenerului acum ai șanse să-l încânți etc.





Zodia/ascendentul RAC

În primele două zile ale săptămânii te vei confrunta cu divergențe în familie. Împrejurările te obligă să iei niște decizii pe care tu le cam ocolești de ceva vreme. Acum dai nas in nas cu realitatea și cu urmările tregiversării. Vei avea și momente bune, pozitive care îți vor aduce posibilitatea de a contribui la rotunjirea bugetului.
Miercuri și joi apar momente frumoase alături de partener sau posibilitatea de a fi atras(ă) de cineva care să declanșeze animte sentimente. Este o bună perioadă pentru a te dedica propiectelor tale deoarece debordezi de creativitate, fascinație și ai încredere în intuiția ta. Nu este momentul să stai închis(ă) în casă: este indicat să ieși, să socializezi, să te joci cu copiii în mod constructiv, să te întâlnești cu prietenii și să pui „osul la treabă”. Poți avea, însă, ceva probleme financiare care să te blocheze.
Weekend-ul îți aduce posibilitatea de a contribui la rotunjirea bugetului. Ti se ofera un loc de munca sau o promovare. Dacă nu, cu siguranță vei avea mult de lucru acasă și iți rezolvi o grămadă de probleme casnice. Este posibil să primești niște vești de departe nu tocmai bune care te vor băga în sperieți  ori vei avea conflicte interioare datorită unor concepte care se bat cap în cap cu ceea ce simți și crezi tu de fapt. Se anunță mici probleme de sănătate, așadar, fii precaut(ă)!

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 7 DE BÂTE.
Această carte îți spune că trebuie să lupți mai mult pentru poziția ta. Dacă ai ajuns în vârf nu înseamnă că acolo vei rămâne liniștit(ă) și nestingherit(ă) pentru mult timp. Sunt câteva persoane care te invidiază și râvnesc la poziția ta, așa că, prinde-ți elan și încearcă să demonstrezi că ești capabil(ă) să te menții în poziția în care te afli. Vestea bună este că persoanele care te vor jos, nu vor reuși deoarece tu ai mai multe capacități decât acestea, însă trebuie să lupți și să demonstrezi că ești capabil(ă). Nimeni nu poată să ghicească de ce anume ești tu în stare. Tu ești singura persoană în măsură să te faci cunoscut(ă).


Zodia/ascendentul LEU

Primele două zile ale săptămânii sunt benefice pentru socializare, mai ales pentru întâlnirile cu rudele sau prietenii. Aceștia te pot impulsiona să treci la acțiune sau să faceți ceva împreună, lucru care te entuziasmează. Mai puțină fericire ai din partea locului de muncă sau de la îndatoririle casnice. Ți se cere să adopți o atitudine calculată și disciplinată, sau vei avea multe responsabilități și nu vei știi cum să le scoți la capăt. Într-un final vei avea niște idei excelente care te vor scoate din impas.
Miercuri și joi apar conflicte în familie. Ceva te deranjează și este posibil să izbucnești. Membrii acesteia sunt destul de severi și au pretenții din partea ta. Vestea bună este că toate aceste probleme se pot rezolva cu ajutorul locului de muncă și cu îndeplinirea responsabilităților. Cineva cunoscut te-ar putea ajuta.
Weekend-ul îți aduce o gură de aer! Ești foarte capabil(ă) în această perioadă datorită felului de a fi: senin(ă) și degajat(ă). Privești cu încredere în viitor însă te sperie necunoscutul și faptul că trebuie să faci niște schimbări care ți se par cam dubioase. Încearcă să asculți și de propria intuiție nu doar să te conduci după dorințele tale.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea PAJUL DE MONEDE.
Apar vești care te vor mobiliza. Poate fi vorba despre o propunere care să îți aducă ceva bani sau o colaborare din care să iasă un proiect cu promisiuni bune în viitor. Cert este că această carte îți spune că se întrevăd ceva schimbări și este cazul să îți pui capacitățile la bătaie. Șansele nu te ocolesc!






Zodia/ascendentul FECIOARĂ

În primele două zile ale săptămânii vei da o mare importanță veniturilor și banilor, în special. Este posibil ca ceea ce ai întreprins acum ceva timp să necesite o cheltuială sau bani în plus. La fel, tot în această perioadă, apare necesitatea de a face uz de capacitățile tale, să demonstrezi, mai ales ție, că ești stăpân(ă) pe tine și pe ceea ce ai. Acest lucru te va ajuta în carieră dar și în relația cu familia. Este posibil să primești ceva bani, însă ce iei de pe mere vei da pe pere.
Miercuri și joi pot apare divergențe cu unele persoanele apropiate pe care le consideri ca fiind prietenii tăi. Problema este că vă bănuiți unul pe altul de nesinceritate. Există însă o bună socializare cu ceilalți și le vei simți susținerea. Aceștia te vor încuraja să-ți duci proiectele la care ții foarte mult,  la bun sfârșit. Tot acum, este posibil să obții un certificat, o diplomă sau să faci niște cursuri de specializare.
În weekend apar probleme în familie sau te răscolesc unele probleme din trecut și ești nevoit(ă) să le rezolvi. Cert este că faci niște schimbări în acest domeniu. Este posibil ca partenerul să-ți pună niște frâne la demarările tale. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 7 DE CUPE.
Această carte îți spune că ai multe posibilități și șanse din care să alegi. Nu ești lipsit(ă) de oportunități și nu știi pe care dintre ele să alegi. Cert este că te fascinează mereu altceva. Oricum, cartea spune că acum îți faci planuri și visezi cu ochii deschiși. Deocamdată nu faci nimic concludent, doar „studiezi” posibilele alegeri. Se anunță, așadar, o perioadă în care ai la ce te gândi!






Zodia/ascendentul BALANȚĂ

În primele două zile ale săptămânii vei simți nevoia de a fi tu însăți, să fii liber(ă), în fapte și în gândire. Însă ceva îți va umbri această dorință: niște probleme din trecut, posibil cu familia, apar și nu te vor lăsa în pace până nu vei lua o decizie. În aceste două zile îți trebuie o mare răbdare și autocontrol deoarece se pot naște dispute. Indiferent prin ceea ce treci, aminteșteți că ești mai puternic(ă) decât crezi.
Miercuri și joi apar niște taxe sau plăți pe care trebuie să le achiți neapărat. Pot să apară unele cheltuieli suplimentare în scopul rezolvării unor probleme în familie. Tot acum, niște persoane (care nu fac parte din familie și nici din cunoștințele apropiate) care ți-au promis că te vor ajuta, îți întorc spatele. La locul de muncă se anunță o atmosferă pozitivă, cel puțin în aceste două zile.
Weekend-ul te așteaptă să ieși în lume să întâlnești persoane care îți aduce o pozitivitate anume sau doar să îți întâlnești prietenii și rudele apropiate. Poate faci o pregătire mai profundă într-un domeniu care îți place.  În schimb, îți faci griji pentru locul de muncă sau un mic impediment îți cam strică voia bună.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea PAJUL DE CUPE.
Această carte îți spune că vei avea multe rezolvări dacă îți păstrezi calmul și vei avea o atitudine amabilă și afectuoasă. Este posibil ca cineva să îți declare simpatia sinceră, iubirea sau aprecierea. Cert este că sentimentele bune și pozitivitatea te pot conduce către multe oportunități decât dacă ai ceda nervilor și supărărilor.





Zodia/ascendentul SCORPION

În primele două zile ale săptămânii este posibil să îți faci mii și mii de gânduri. Este posibil să fii neliniștit(ă) din cauza unei afecțiuni medicale. Tot acum vei fi dezamăgit(ă) de persoane în care ai crezut sau persoanele cu autoritate te tratează necorespunzător. În schimb, în carieră dar și în familie, apar oportunități de care trebuie să profiți.
Miercuri și joi te vei simți minunat în compania unor persoane plăcute. Este posibil să începi o activitate, un curs, care să contribuie la stabilitatea ta. Te vei simți foarte încrezător/încrezătoare în capacitățile tale, poate în mod excesiv, deoarece unele persoane (mai ales acelea de care depinde cariera ta dar și membrii familiei) nu îți vor putea suporta atitudinile. Așadar, fii atent(ă) cum (re)acționezi!
Weekend-ul îți aduce oportunități de a-ți rotunji bugetul sau de a te face apreciat(ă) de superiori. Este posibil să nu îți poți permite să faci ceea ce îți place datorită lipsei banilor sau să te simți speriat(ă) că nu ești la înălțimi într-o activitate anume. Însă dacă ești deschis(ă) schimbărilor și le vei îmbrățișa, vei avea ocazia de a-ți consolida sistemul tău de valori.
 
Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 6 DE MONEDE.
Această carte îți spune că vei primi o mână de ajutor de la cineva care are mai mari posibilități decât ale tale. Important este să ceri ajutor și să nu te ascunzi. Ajutorul pe care îl primești este unul cântărit, în sensul că acea persoană nu o face din milă și nici datorită generozității. O face deoarece așteaptă ceva la schimb de la tine și să fii gata să îl răsplătești pentru actul său generos. La fel , este posibil ca tu să fii gata de a sări în ajutor persoanelor care au nevoie de tine, dar este bine să nu dai mai mult decât acestea merită și să le ceri o favoare ca contraschimb.


Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

În primele zile ale săptămânii participi la o întrunire, faci parte dintr-un grup de persoane cu care rezonezi. Însă este posibil să te confrunți cu probleme financiare destul de apăsătoare. Poate cineva te ajută într-un proiect însă trebuie să plătești. Tot acum este posibil să te simți destabilizat(ă), ca și cum valorile tale vechi se prăbușesc. Nu lăsa problemele să te doboare!
Miercuri și joi te vei simți mai bine din punct de vedere material, familia te susține însă ai ceva probleme de sănătate. Este posibil să primești niște vești de departe nu tocmai confortabile.
În weekend începi să te gândești și la tine, lăsând grijile și poverile deoparte. Acest lucru îi poate deranja pe unii membrii ai familiei. Partea bună este că ai un moment de respiro, dedicându-te acelor  activități care îți plac, poate faci și o călătorie sau să primești vești sau oaspeți de departe.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 3 DE BÂTE.
Această carte îți spune că trebuie să te oprești puțin din drum și să privești drumul pe care îl mai ai de parcurs. Este momentul să îți limpezești gândurile. Ai ajuns, acum unde ești acum, într-o poziție elevată. Ești cam pe la jumătatea drumului, drum care te va duce acolo unde dorești. Inspiră profund, meditează și abia apoi să mergi mai departe. Numai așa poți înainta fiind sigur(ă) că faci alegerea bună și corectă.





Zodia/ascendentul CAPRICORN

În primele zile ale săptămânii ești foarte hotărât(ă) să îți urmezi principiile, încât sfidezi orice regulă venită din exterior. Această atitudine îți poate aduce dificultăți în carieră. Dacă vrei aprecierea șefilor sau a persoanelor de care depinde reputația ta, este bine să fii mai maleabil(ă), înclinat(ă) spre a face pace sau unele compromisuri. Tot acum este posibil să îți schimbi serviciul sau ești nevoit(ă) să te adaptezi circumstanțelor.
Miercuri și joi te regăsești bine într-un grup de cunoștințe, te aliezi unor persoane pentru scopuri comune sau participi la întruniri. Este posibil să începi o nouă specialitate sau să faci progrese într-un domeniu care simți că „este” pentru tine. Cert este că sociabilitatea îți va deschide noi porți și îți vei clădi noi relații de prietenie. Poate în plan material lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori, însă nu este o mare problemă acest lucru, deocamdată.
În weekend te izbești de neseriozitatea unor cunoștințe. Probabil le vezi prea prinse de treburile lor și pe tine nu te bagă în seamă, uitând ce ți-au promis. Important este că, orice ar fi, tu vei avea puterea și forța de a răzbi, de a face față problemelor. Atenție și la starea de sănătate.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea ROATA NOROCULUI.
Acestei cărți i se mai spune și Roata Destinului, dar nu în sensul că destinul îți este scris acolo, undeva, și nu poate fi schimbat pe veci. Este vorba că apar oportunități de care ar trebui să profiți. Faptul că a apărut acestă carte demonstrează că ești pregătit(ă) să încerci și altceva, că este timpul să schimbi macazul. Așadar, spor la cules oportunități care te vor conduce spre bine!






Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

În primele două zile ale săptămânii este posibil să apară ceva probleme de sănătate. Totodată, o călătorie, o deplasare se poate dovedi anevoioasă pentru tine: ori o faci obligat(ă) fiind, ori te dezamăgește ceva. Atenție la tendințele depresive: există riscul să trăiești într-o lume a ta plină de melancolie. Profită de toate circumstanțele în care te afli acum pentru a cunoaște noi prieteni și pentru a învăța ceva nou.
Miercuri și joi apar noi șanse în carieră. Eforturile în acest domeniu îți sunt răsplătite iar superiorii țin cont de precizia cu care ți-ai îndeplinit responsabilitățile. Dacă nu ai făcut-o până acum, în aceste zile ai timp să faci lucrul acesta.
Weekend-ul te așteaptă cu surprize din partea unor persoane care îți promit sprijinul. Participi la întruniri care îți pot aduce beneficii, mai ales în faptul că îți îmbogățești lista de contacte importante pentru tine. În plan financiar întâmpini niște greutăți dar sunt rezolvabile.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea PUTEREA.
Această carte îți aduce aminte că dispui de resurse interioare fascinante. Nu este momentul să te lași purtat(ă) de gânduri negative. Învinge-le și fii blând(ă) cu tine dar fără să te sustragi de la responsabilități. Ai capacitatea, mai ales acum, în această perioadă, să „îmblânzești” orice situație sau persoană care îți este potrivnică. Important este să nu răspunzi cu agresivitate ci cu o bună doză de blândețe.




Zodia/ascendentul PEȘTI

În primele două zile ale săptămânii este posibil să treci prin niște crize interioare, să te confrunți cu situații care te obligă să iei anumite decizii. Cineva care ți-a promis că te ajută, vrea ceva în schimb și poate nu știi ce să faci. La locul de muncă îți merge bine și ai capacitatea de a te adapta și să pui unele idei la bătaie.
Miercuri și joi este posibil să faci o călătorie, să întâlnești pe cineva venit de departe sau chiar să câștigi un concurs. Poate la locul de muncă îți va fi mai greu însă, în rest, te vei simți bine. Cresc circumstanțele de a cunoaște persoane dispuse să te ajute, să înveți ceva de la ele sau doar să te sprijine în acțiunile tale.
Weekend-ul te așteaptă cu noi propuneri, contracte sau cu promovare. Cariera va conta mult în acestă perioadă, oferindu-ți noi oportunități de câștig. Important este să nu îți mai fie teamă. Poate ar fi cazul să privești totul mai degajat și cu optimism.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea ÎNDRĂGOSTIȚII.
Această carte îți spune că vei avea posibilitatea de a alege. Se vor așterne înaintea ta multe oportunități și va trebui să iei o decizie. Deși cartea te duce cu gândul la iubire, nu înseamnă neapărat acest lucru. Este mai degrabă o carte care impune necesitatea unor hotărâri, dezbateri și compromisuri. Dacă ai o practică spirituală care simți că îți limpezește mintea atunci când vine vorba despre a face o alegere, acum este o bună perioadă de a o practica mai des. Vei avea rezultatele cele mai bune.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu