duminică, 25 februarie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 26 februarie – 4 martie



Zodia/ascendentul BERBEC

Luni rezolvi anumite treburi în familie. Indiferent ce ai spune, să știi că nu îți merge chiar rău în acest sector, dimpotrivă se întrevăd reușite cu membrii familiei tale. Poate este vorba despre o colaborare, o activitate care să îți rotunjească veniturile.
Marți și miercuri te dedici activităților care îți aduc bucurie. Este posibil să faci o călătorie, să primești vești de departe sau să primești vizita cuiva. Creativitatea ta este în creștere, de aceea, punctează în aceste zile asupra puterii tale de creație și dă drumul proiectului pe care îl ai în minte. Este posibil să ai probleme financiare care să îți dea bătăi de cap.
Joi și vineri se anunță probleme de sănătate, așadar ai grijă și fii atent(ă) la orice simptom. Configurația astrală susține precauția în acest sector: dacă iei din timp, adică de pe acum, afecțiunile se vor vindeca cu ușurință. Pe plan material trebuie să îți meargă bine deoarece se întrevăd șanse de câștig sau de o propunere pentru a face bani mai mulți. Punctează asupra carierei și arată-le superiorilor de ceea ce ești în stare.
Sâmbătă și duminică sunt zile prielnice pentru relația cu partenerul. Vei simți o îmbunătățire și o tendință a ta de a acorda mai multă atenție laturei sentimentale. Mai puțin bine va fi în carieră și în familia de origine. Vor exista diverse discuții contradictorii și destui nervi încât să te simți obosit(ă).

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 3 DE CUPE.
Această carte îți spune că este posibil să participi la o reuniune în care se sărbătorește ceva. Dacă nu va fi nimic din toate acestea, atunci vei avea motive de bucurie pentru o reușită. Cert este că nu ai motive să fii trist(ă) chiar dacă ți se pare că totul merge strâmb. Cartea promite o bucurie pentru această săptămână.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni ești sociabil(ă) și acest fapt îți deschide câteva porți. Vei avea parte de sprijinul unor persoane importante. De aceea este bine să ceri ajutor.
Marți și miercuri se acutizează niște probleme în familie. Sunt posibile certuri cu partenerul. Toate acestea se datorează faptului că nu te simți suficient de apreciat(ă) pentru ceea ce faci. Vestea bună este că vei reuși să faci față cu brio și îți vei rezolva din probleme.
Joi și vineri te vei ocupa de acele activități care îți fac plăcere, te vei simți liber(ă) și mulțumit(ă). Este posibil să primești vești bune de departe, să faci sau să primești o vizită care să te bucure. Ceea ce îți displace este că te vei simți obligat(ă) să socializezi, să intri în contact cu persoane cu care nu vrei să ții neapărat o legătură. Partea financiară, la fel, lasă de dorit.
Sâmbătă și duminică se continuă atmosfera zilelor precedente însă cu mici adăugiri. Se întrevăd șanse de câștig de la locul de muncă. Poate că nu vei vedea imediat însă pleci pe o bună premisă dacă te vei concentra în acest sector. Rezolvări în familie dar vei avea parte și de mici probleme de sănătate: fii atent(ă) la orice simptom care te deranjează deoarece ar putea evidenția o posibilă afecțiune.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGELE DE MONEDE.
Această carte îți spune că în această săptămână vei avea rezolvări financiare. Este posibil ca cineva cu o funcție înaltă să îți dea o mână de ajutor. Cartea spune că în această perioadă este bine să nu pierzi nicio ofertă în care există posibilitatea de a-ți rotunji bugetul. Talentul tău înnăscut de a „mirosi” prilejurile de a face bani, îți va spune dacă ceea ce faci este corect sau nu. Încrede-te în instinctul tău!


Zodia/ascendentul GEMENI

Luni ai mari șanse de reușită în carieră, să îți îmbunătățești situația financiară printr-o muncă suplimentară sau primind un bonus. Cu toate că nu îți este ușor, este bine să profiți de această zi pentru a-i face pe superiori să te aprecieze.
Marți și miercuri este posibil să te simți obosit(ă), să ai ceva probleme de sănătate dar vor trece cu ajutorul partenerului. La fel, nu evita să ieși în societate, să te întâlnești cu prietenii, cu persoane cât mai multe, să vorbești și să participi activ  deoarece se întrevăd ocazii bune pentru a rezolva ceva important pentru tine. Relația cu partenerul are toate șansele să fie lipsită de surprize neplăcute.
Joi și vineri pregătește-te psihic pentru apariția unor probleme din trecut care te vor răscoli. Posibile conflicte cu familia dar și cu superiorii de care depinde cariera și faima ta. Este posibil să auzi niște vorbe care te vor dărâma sufletește. Cel mai bine este să fii cât mai retras(ă) în aceste zile, să nu te amesteci în problemele altora. O poți scoate la capăt cu brio dacă te ocupi de muncă, de casă și dacă îți faci timp pentru a medita cu scopul de a intra în contact cu Divinul. Spiritualitatea va fi pentru tine un balsam pentru minte, corp și suflet.
Sâmbătă și duminică sunt zile în care vei avea ocazia să te bucuri împreună cu partenerul sau cu persoanele cu care colaborezi. Este posibil să sărbătorești ceva sau să pleci undeva. Toate bune și frumoase în afară de situația materială care lasă de dorit: este posibil să faci niște cheltuieli, unele neașteptate fiind obligat(ă) să umbli la economii.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 2 DE BÂTE.
Această carte îți spune în această perioadă vei fii sau vei avea nevoie de solitudine pentru a-ți pune ordine în gânduri și în priorități. Dacă ești o persoană care, de obicei, se plânge mereu cât de rău o duce, această carte spune că nu este adevărat. Nu o duci rău și nici nu ești plin(ă) de suferințe, dimpotrivă, ai cu ce te mândri. Această carte spune că ai ajuns într-un punct în care ești chiar satisfăcut(ă) de ceea ce ai realizat. Te uiți în trecut și ești mândru de tine. Așadar, fruntea sus, în caz că te confrunți acum cu probleme! Ai trecut prin mai multe de atât și ai ieșit mereu la suprafață. Cartea de față îți spune să nu intri în disperare deoarece nu ai motive serioase.

Zodia/ascendentul RAC

Luni ești mult prea emotiv(ă) și riști să cauzezi neînțelegeri cu partenerul de viață dar și cu alte parteneriate cu care colaborezi. Este posibil să primești vești bune de departe sau să faci o călătorie. Cert este că ai o satisfacție pe care o aștepți demult.
Marți și miercuri sunt șanse să îți rotunjești bugetul. Cert este că apar oportunități la locul de muncă sau munca ta este apreciată și acest fapt îți aduce o mare mulțumire. Nu prea stai bine la capitolul taxe sau datorii deoarece trebuie să scoți bani din buzunar pentru a le achita iar acest fapt nu te prea încântă deoarece ai alte planuri cu banii.
Joi și vineri ai nevoie să fie în jurul tău doar de persoanele foarte apropiate. Sunt posibile ceva probleme de sănătate. Se pare că nu prea ești în formă pentru a lucra în echipă la locul de muncă. Ceva se întâmplă, în mediul unde îți desfășori activitatea zilnică,  posibil certuri sau dezacorduri cu colegii. Partenerul te va susține și vei simți că îi pasă de tine foarte mult.
Sâmbătă și duminică se pare că nimeni nu îți mai intră în grații. Discuții și probleme din trecut ies la suprafață și ești pus(ă) să iei decizii. Decât să stai în certuri cu cei de lângă tine, mai bine mergi la o biserică, fă voluntariat, ocupă-te de spiritualitate și meditează în solitudine deoarece doar în aceste domenii te vei simți mai bine.

 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este ASUL DE SPADE.
Această carte îți spune că ești obligat(ă) să iei unele decizii iar acest fapt îți provoacă stress. Se pare că ești gata să pornești pe un drum gândit de tine fără să ții cont și de părerile celor din jur. Atenție mare deoarece pot ieși scântei și nu cred că asta îți dorești cu adevărat.

Zodia/ascendentul LEU

Luni nu prea ai chef să muți munții. Îți este bine așa în starea contemplativă în care te afli. Se pare că solitudinea nu este chiar așa plictisitoare, dimpotrivă.
Marți și miercuri sunt zile în care te simți foarte sigur(ă) pe tine și de aceea, activitățile care îți fac plăcere și cărora te dedici cu pasiune pot contribui la dezvoltarea ta personală deoarece dispui de o mare energie și de un bun avânt. Mai puțin bune sunt treburile din domeniul carierei și cele din familie. Sunt posibile certuri cu partenerul.
Joi și vineri sunt posibile intrări de bani datorită unei oferte suplimentare de muncă. Dacă ți se oferă ceva nu rata deoarece îți va fi ușor să-i impresionezi pe șefi cu dorința ta de a face ceva în plus. Se pare că datoriile nu te vor ocoli și în aceste zile vei simți foarte acut lipsa banilor și nu mai poți să te ocupi ca până acum de ceea ce îți place.  
Sâmbătă și duminică te vei simți mai în largul tău. Ești dornic(ă) de a ieși în lume, să socializezi. Relația cu partenerul se îmbunătățește, în schimb, cea de la locul de muncă se deteriorează. Este posibil să descoperi niște secrete usturătoare în privința cuiva în care ai avut încredere. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 4 DE CUPE.
Această carte îți spune că vei avea tendința de a te simți nemulțumit(ă) de tot ce ai în jurul tău, cu toate că nu ai motive să te simți așa. Știi cum se spune acea vorbă că „ți s-a aplecat de atâta bine!”. Ei, cam în felul acesta ești tu în această perioadă: ai ajuns într-un punct în care te-ai realizat dar ai început să te plictisești și să fii nemulțumit(ă) de rezultate. Simți că vrei altceva, nu tot mereu aceleași lucruri, nu aceeași rutină. Cartea spune că nu o duci deloc rău, dimpotrivă chiar foarte bine, dar se pare că trebuie să mai condimentezi nițel situațiile, mediul în care trăiești pentru a ieși din plictiseală și rutină. Ia ridică-te din culcușul tău și treci la treabă!

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni ai o realizare în societate, într-un grup, poate obții ceva care te bucură, însă ai ceva probleme financiare și nici nu te poți ocupa de ceea ce îți place chiar dacă vrei o pauză doar pentru asta, pentru tine.
Marți și miercuri sunt zile în care preferi solitudinea, preferi să faci unele treburi departe de ochii lumii și ești foarte secretos/secretoasă. Ai rezolvări în carieră unde  ești admirat(ă) și în familie unde ești salvatorul tuturor membrilor acesteia. Mici probleme de sănătate ar putea să te incomodeze. La fel, deplasările și timpul petrecut de aiurea în societate îți va crea stări de nervozitate.
Joi și vineri sunt posibile certuri în cuplu dar și neînțelegeri cu partenerii cu care colaborezi. Nu scapă de acuzele tale nici cei din familia ta, dar nici superiorii. Nu încerca să arunci vina asupra lor deoarece nu sunt chiar atât de vinovați precum crezi, ci tu ești acela/aceea care vânează orice „greșeală” a celuilalt. Cel mai indicat este să îți muți energia în altă parte, de exemplu să te ocupi de acele activități care  îți fac plăcere, să te întâlnești cu câțiva prieteni buni sau să îți iei partenerul de mână și să ieșiți la plimbare, la o serată, într-un restaurant.
Sâmbătă și duminică ai posibilitatea de a-ți rotunji bugetul printr-o ofertă de muncă. Poate un membru al familiei îți va face o propunere și nu știi ce decizie să iei. Oricum, dacă te afli într-un impas financiar, familia va fi cea care te va salva. Este posibil să îți faci griji pentru copiii tăi (în cazul în care ai), așadar ai grijă și fii cu ochii în patru!

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este PAJUL DE CUPE.
Această carte îți spune că este posibil să primești niște vești sau dovezi de iubire din partea unei persoane pe care o apreciezi. Această persoană este tânără, simpatică și romantică și te tentează cu atitudinea sa bazată pe sensibilitate. Este posibil să fie chiar copilul sau nepotul tău care îți demonstrează afecțiune și iubire. Cert este că această perioadă este plină  de iubire.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni faima, reputația ta va crește, te vei simți în centrul atenției. După felul cum se prezintă conjunctura astrală de azi este posibil ca o dorință să ți se îndeplinească. Este posibil să faci ceva bun pentru sănătatea ta, destul de șubredă în ultimul timp, sau începi un proiect care te va aduce pe culmi înalte.
Marți și miercuri apar bune șanse în relații. Acum, în aceste două zile, este indicat să punctezi asupra îmbunătățirii acestora. Vei ieși ușor în evidență pentru curajul cu care ești dotat(ă) în aceste zile, ești pus(ă) pe acțiune. Miercuri este posibil să simți mult mai acut lipsa banilor. Poate ești nevoit(ă) să plătești ceva. Atenție să nu pierzi ceva!
Joi și vineri vei intra într-o perioadă în care te vei victimiza. Ai tendința de a vâna greșelile celorlalți și să crezi că datorită lor nu ești fericit(ă). Probabil că te vei simți așa și datorită stresului și a preocupărilor pentru sănătate. Oricum, ai tendința să judeci totul prea mult și astfel îți complici și mai mult lucrurile decât să le rezolvi. Cel mai bine este să punctezi în aceste zile asupra familiei și să rezolvi probleme din trecut, să punctezi asupra carierei dar și să investești în ceva important sau, dacă nu, să faci economii.
Sâmbătă și duminică apar probleme în familie sau probleme cu care te-ai confruntat în trecut. Sper că ai făcut ceva zilele trecute în această privință deoarece acum îți va fi greu să rezolvi ceva. Probleme se anunță și în domeniul carierei. La fel, reputația ta nu este așa cum ți-ai dorit: cineva nu te respectă. Este bine să punctezi asupra relației de prietenie, să fii sociabil(ă) și să nu stai în casă. Este bine să ieși în societate, chiar dacă te enervează unele persoane cu sensibilitatea lor exagerată. Aceste zile este bine să te ocupi de ceea ce îți face plăcere: compensezi în felul acesta nemulțumirile din alte sectoare de viață.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este MARELE PREOT.
Această carte te îndeamnă să fii corect(ă) din punct de vedere moral. Este bine să te pui în locul celuilalt înainte să-l judeci. Cert este că ai nevoie de autoeducație, să devii criticul tău înainte de a corecta pe cel de lângă tine. Tot această carte spune că este posibil să descoperi ceva, o metodă care să te ajute să îți atingi un plan, un scop. Totuși, indiferent ce crezi tu despre ceilalți, cei de lângă tine te văd ca pe o persoană elevată, sigură pe sine și cu o intuiție dezvoltată. Pe lângă toate acestea, este posibil ca cineva mai în vârstă, erudit, cu o bună educație să îți fie de ajutor sau să te îndrume către ceva măreț.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni te vei bucura de niște vești dar trebuie să suporți o schimbare care nu îți pică chiar bine. Este posibil să fii obligat(ă) să faci niște schimbări în rutina ta. În schimb, poți să fii sigur(ă) pe tine că vei reuși în tot ce îți vei propune. Profită de această zi și acționează deoarece astăzi ai o mare capacitate.
Marți și miercuri se întrevăd greutăți  în carieră sau trebuie să te confrunți cu vorbe ale altora care te atacă. Înfumurarea celor cu care ai de a face te calcă pe nervi. Dacă știi că ai dreptate este bine să îți ții punctul de vedere, dacă nu, este bine să taci pentru a nu complica treburile. Oricum, se pare că în aceste două zile îți este mai bine să fii în solitudine, este bine să muncești fizic pentru a te descărca de tensiunea ce ai acumulat-o și să te ocupi de finanțele tale, economisind sau investind în ceva de valoare.
Joi și vineri nu este bine să stai în casă ci să ieși, să intri în contact cu persoane care au aceleași interese ca și tine. Atenție la felul cum interpretezi ceea ce ți se spune: nu treci prin filtrele corecte și riști să faci erori. Există riscul unor certuri cu partenerul sau cu o persoană pe care te bazezi, certuri care să te vor face să suferi. Totuși, conjunctura astrală te va susține și este bine ca în aceste zile să faci ceva pentru relațiile tale, să le îmbunătățești cumva și să fii cât mai sociabil(ă) deoarece nu vei avea nimic de pierdut.
Sâmbătă și duminică vei avea conflicte cu persoanele cu care te întâlnești destul de des și cu rudele apropiate. Nu degeaba se spune vorba aia: „mai răruț, că-i mai drăguț”. Dacă ești nevoit(ă) să înveți, să studiezi ceva, acum vei asimila și procesa  informațiile destul de greu. Acum, în aceste zile, cel mai bine este să te ocupi de muncă și de familie. La fel, pentru economii sau investiții este o bună perioadă.

 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este REGINA DE CUPE.
Această carte îți spune că trebuie să fii mai atent(ă) cu persoanele la care ții cu adevărat. Este bine să îți arăți sentimentele și iubirea pentru acestea deoarece persoanele care te înconjoară nu sunt prea sigure că le iubești. Tot această carte îți spune că ceea ce creezi (fie că investești în relațiile tale familiale sau în altfel de parteneriate, fie că te vei dedica unui hobby) acum îți va aduce satisfacții sufletești. Bazează-te pe instinctul matern și protector care se află în tine: nu vei regreta dacă vei adopta atitudinea maternă față de persoanele dragi ție.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni se întrevăd probleme cu finanțele. Aștepți bani de undeva însă aceștia sunt blocați și întârzie să apară. Totuși apare o rezolvare în această privință prin intermediul cuiva cunoscut. Dacă ai probleme în familie sau în carieră și vrei să îți faci un bun renume, acum este bine să faci ceva, să acționezi.
Marți și miercuri apar șanse să ieși în lume printr-o călătorie sau la o întâlnire în care ai să fii plin(ă) de succes. Este posibil să primești vești bune care să îți dea speranță. Oricum grijile nu te vor părăsi: posibile probleme la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea, posibile probleme de sănătate minore. Relația cu partenerul este pe un drum bun.
Joi și vineri ai parte de mult stres. Ai de rezolvat o grămadă de treburi și nu știi cum să le faci față cu brio. Din punct de vedere financiar o poți duce mai bine însă ai multe alte lucruri de aranjat în carieră sau în scopurile tale, în special. Este recomadat ca, din când în când, să iei o pauză în care să fii singur(ă) și să gândești la rece orice problemă pe care o întâmpini. Nu se recomandă să te grăbești deoarece riști să dai greș și nu cred că asta îți dorești.
Sâmbătă și duminică ai parte de rezolvări pe de o parte și probleme pe cealaltă parte. Principala problemă ar fii banii, partea financiară. Ești constrâns să fii mai econom (cu Pluton și cu Saturn în sectorul banilor nu prea ai de ales... dacă vrei să obții ceva de calitate trebuie să te supui strângerilor curelei). Cel mai indicat este să ceri soluții, sfaturi calificate, să examinezi situațiile similare prin ce au trecut alții și cum au rezolvat. 

 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 5 DE BÂTE.
Această carte îți spune că este momentul să arăți celorlalți ce poți tu cu adevărat. Nu este momentul să fii cuprins(ă) de panică sau de deznădejde, ci trebuie să te înarmezi cu mult curaj și să ieși în față. Imaginează-te că ești la un concurs și faci parte din grupul de participanți la concurs: joci corect și trebuie să pui la bătaie toate forțele, priceperea și cunoașterea ta. Cartea nu este o carte negativă, dimpotrivă te avertizează că este timpul să te trezești deoarece există riscul ca altcineva să facă pasul tău și astfel să pierzi oportunitatea și nu cred că ai dori asta. Spor!!

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni dai mai multă importanță relațiilor și parteneriatelor. Este posibil să cunoști pe cineva care te poate ajuta într-o problemă. Se întrevăd conflicte familiale dar și cu superiorii.
Marți și miercuri este posibil să primești niște bani sau să ți se promită o anumită sumă. Este posibil ca în aceste zile să te simți asaltat(ă) de tot felul de gânduri, să intervină o mică depresie care să te izoleze de ceilalți. În ciuda acestor probleme, această solitudine îți face bine deoarece vei reuși să stabilești liniștit(ă) prioritățile. În aceste două zile ai posibilitatea să îți rezolvi niște probleme din trecut, cu familia dar și să faci ordine în responsabilitățile de la locul de muncă.
Joi și vineri vei simți nevoia de a interacționa cu persoane cu picioarele pe pământ, realiste care să te ajute să clarifici anumite situații. Este posibil să faci o călătorie, să primești vești de departe sau, pur și simplu, să îți schimbi stilul sau filosofia de viață. Cert este că va fi o schimbare care se va dovedi destul de bună. Relația cu partenerul prinde o direcție bună, așadar punctează să îți îmbunătățești relația.
Sâmbătă și duminică apar probleme de integrare în societate. În carieră ai de luptat pentru reputația ta. Apar probleme și în cuplu. Soluția pentru a nu stârni certuri este de a te retrage, de a lua pauze pentru a te liniști. Lasă să treacă valul și vei avea ocazia să rezolvi problemele săptămâna viitoare.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este 9 DE SPADE.
Această carte îți spune că vei multe preocupări în această săptămână. Vei avea nopți în care nu vei dormi prea bine datorită grijilor și gândurilor. De aceea, dat fiind că știi dinainte ce te așteaptă, încearcă să acționezi cât mai corect în zilele următoare pentru a evita toată această agitație. Poți preveni grijile din viitor acționând corect azi, însă pe cele din trecut va trebui să le suporți, din nefericire.


Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni este o zi potrivită pentru a face ceva la locul de muncă, ceva care să îți rotunjească bugetul destul de precar în ultima vreme. Nu da cu piciorul la posibilitățile de a lucra ore suplimentare pentru a-ți crește venitul. În plus, superiorii te vor aprecia.
Marți și miercuri vei acorda mai multă importanță relațiilor și parteneriatelor, indiferent care sunt acestea. Te vei simți bine în compania persoanelor cu care ai încheiat niște acorduri și aveți aceleași interese. Mai dificil va fi în familia de origine, în mediul unde îți petreci cel mai mult timp dar și în carieră, datorită limitelor ce ți se impun și a faptului că nu ți se recunosc meritele așa cum îți dorești.
Joi și vineri vei avea tendința de a intra într-un repaus, vei simți că ai nevoie de o pauză dar nu pentru a sta degeaba ci , mai degrabă, pentru a te ocupa și de treburile tale. Este posibil să ai probleme interioare, sufletești care te vor măcina și nu spui nimănui. Acest fapt îți va crea stres care va duce la stări depresive dacă îl scapi de sub control. Suferința ta principală este imposibilitatea de a fi mulțumit(ă) în plan material, financiar. Treci printr-o perioadă destul de grea din acest punct de vedere. Posibil să ai de plătit ceva sau să întârzie apariția unor bani promiși.  Depresia vine și din această cauză. Situația astrală indică punctele forte ale acestor zile pentru tine și acestea sunt: cariera și locul de muncă. Muncește și dedică-te carierei: chiar dacă rezultatele nu apar imediat dar pui o cărămidă importantă la temelia situației tale financiare din viitor.
Sâmbătă și duminică este posibil să ieși, să pleci undeva sau să primești niște vizite de departe. Dacă nu va fi nimic din toate acestea, cu siguranță vei primi niște vești bune de departe care te vor bucura. Sunt posibile noi parteneriate, nu neapărat de iubire, deși este posibil și asta,  care să îți aducă o oază de lumină în viața ta. Cert este că te vei simți mult mai senin(ă) chiar dacă vei continua să te simți limitat(ă) în unele privințe.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este ASUL DE CUPE.
Această carte îți spune că este timpul să te ocupi și de inima ta, nu neapărat în sens medical ci în sensul dedicat iubirii. Asul de cupe promite că îți va aduce în această săptămână multe ocazii în care să simți iubirea și sentimentele frumoase pe care le au cei din jurul tău pentru tine. Așadar, lasă-te purtat(ă) de valul iubirii și bucură-te de ea, acum cât ți se oferă această ocazie.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni îți va merge bine, chiar  dacă simți că totul s-a pornit împotriva ta. Ai mari șanse să rezolvi treburi care te interesează cu adevărat, pentru care îți place să lupți și ai intuiția necesară pentru a reuși. Este posibil să ai probleme cu banii.
Marți și miercuri apar vești neplăcute de departe sau trebuie să faci o călătorie pe care nu o dorești. Cert este că ceva te dă peste cap, punându-ți limite exagerate. Este indicat să folosești aceste zile în scopul avansării tale în carieră, să lucrezi la reputația ta și să faci ceva pentru familie: ai șanse să îți atingi scopurile în domeniile enumerate.
Joi și vineri vei acorda importanță relației dar și parteneriatelor de orice fel. Este posibil să fii exagerat de critic(ă) și pretențios/pretențioasă în ceea ce privește partenerul. Se întrevăd probleme și cu familia sau apar probleme din trecut. La fel, în carieră treburile nu merg chiar pe roze. Iată o perioadă tensionată din care ieși doar cu ajutorul și sprijinul prietenilor de încredere și datorită activităților  de care îți face plăcere să te ocupi.
Sâmbătă și duminică este o bună perioadă de a te dedica muncii, domeniului financiar și să faci ceva pentru a crește respectul celorlalți (mai ales a superiorilor) față de tine. Nu este indicat să frecventezi grupuri sau te întâlnești cu prieteni deoarece ai să fii dezamăgit(ă). Cel mai bine punctează asupra domeniilor pe care le-am enumerat mai sus. Familia și puțină solitudine pot face minuni pentru tine.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este PUTEREA.
Această carte îți spune că nu ai motive să te plângi chiar dacă asta faci aproape mereu. Încearcă să vezi partea plină a paharului și nu te mai crampona de obstacolele vieții care, bineînțeles, nu ocolesc pe nimeni. Cartea spune că vei dispune de o mare forță interioară necesară pentru a rezolva o multitudine de lucruri. Ceea ce trebuie să dezvolți este tactica și diplomația. Cartea te sfătuiește să fii calm(ă) în orice situație deoarece cu blândețea și cu tact vei îmblânzi leul cel fioros.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu