luni, 12 martie 2018

JUPITER RETROGRAD ÎN SCORPION ( 8 martie - 10 iulie)



În astrologie, Jupiter simbolizează expansiunea, puterea optimismului dar și a dreptății. Tocmai datorită acestor calități este considerat ca aducător de noroc deoarece favorizează apariția șanselor.

Jupiter este marele zeu care l-a detronat pe Saturn, propriul său tată. Saturn și-a înghițit toți fiii abia născuți pentru a evita să fie detronat, însă  Jupiter a fost salvat la naștere de către mama sa Rhea. De aceea, Jupiter personifică însăși oportunitatea, a doua șansă care, ulterior, poate fi considerată drept noroc: cei care au o a doua șansă  au deja  „norocul” de partea lor.

Planeta nu este de partea celor care stau cu mâinile în sân și așteaptă să pice pară mălăiață... Guvernează zodia Săgetătorului, o zodie de foc în care acțiunea este principalul motiv al reușitei. Jupiter guvernează și zodia Pești ca guvernator secundar. Personal, prefer să lucrez cu astrologia modernă în care nu se acordă prea mare importanță guvernatorilor secundari ai zodiilor. Așadar, pentru mine, Jupiter este (doar) „stăpânul” Săgetătorului.

Acum, dat fiind că Jupiter se află în Scorpion, el ne aduce o mai mare curiozitate pentru tot ce ne-a fost ascuns până acum: aflăm cu mai multă ușurință anumite lucruri, vom reuși să descoperim anumite tertipuri cu ajutorul cărora ne vom atinge țintele.
Jupiter retrograd în Scorpion ne spune că avem ocazia să reanalizăm ceea ce avem de făcut. Ni se oferă șansa să rectificăm ceva pentru a avea succesul dorit. Spre norocul nostru, Jupiter nu este „frustrat” atunci când este retrograd, așa cum sunt celelalte planete.
Despre cum „lucrează” Jupiter pentru fiecare zodie atunci când este retrograd, vă voi spune în curând. Până atunci, recitiți articolul http://astro-tarologie.blogspot.it/2017/10/jupiter-in-scorpion-pentru-un-de-zile.html ce l-am scris cu câteva luni în urmă despre Jupiter în Scorpion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu