vineri, 23 martie 2018

MARTE ÎN CAPRICORN (17 martie – 15 mai) și ce aduce el fiecărei zodii


Marte, planeta curajului pentru unii și a agresivității pentru alții, va fi oaspetele Capricornului începând din 17 martie până în 15 mai. Poate nu ar fi atât de interesantă această trecere a sa dacă nu ar fi fost prezența unor planete importante: Saturn și Pluton.
Marte va pune paie pe foc, deci nu va calma deloc situațiile în care ne aflăm. Va fi însă de bun augur, această trecere a lui Marte prin Capricorn, pentru aceia care doresc să construiască ceva, să pună bazele unui proiect, să dea startul unei activități. Pentru ceilalți, va fi doar un soi de obstacol acumulat cu obstacolele deja prezente de ceva vreme.
Pentru acest fel de previziuni am ales să folosesc Runele celtice deoarece sunt pe aceeași vibrație a planetei Marte, luptătoare și energice.
Dar să vedem pentru fiecare zodie în parte, ce ne aduce Marte în Capricorn dar și Runele. Nu uitați să citiți și ascendentul, care este foarte important.


Zodia/ascendentul BERBEC

Dacă vrei carieră și renume ești nevoit(ă) ca în această perioadă să te supui normelor. Nu este momentul de a te răzvrăti și nici să-i faci pe superiori să înțeleagă ceea ce tu expui: s-ar putea să te trezești invitat(ă) să părăsești incinta. Înainte de a face orice pas, trebuie să te gândești la finanțele tale și da, este o bună perioadă pentru a te concentra asupra carierei deoarece se întrevede un câștig consistent.

Runa HAGALAZ îți spune că te vei simți singur(ă), ca și cum întreaga lume s-a pornit împotriva ta. Însă este doar un sentiment al tău. Realitatea este că tu dispui de o mare forță interioară care te va ajuta să răzbați și să pui la pământ orice obstacol. Ai o mare putere de concentrare, dacă asta îți dorești. Așadar, dacă îți dorești să fii mai organizat(ă) și disciplinat(ă) pentru a-ți crește eficacitatea, ai toate șansele să devii.

Zodia/ascendentul TAUR

Este posibil ca în această perioadă să faci schimbări majore: ori pleci într-o călătorie sau faci o deplasare importantă, ori te muți într-o altă localitate sau într-o  altă țară. Cert este că îți vei schimba anumite concepte de viață, vei cunoaște oameni noi, culturi noi. Toate acestea îți vor îmbogăți viața de acum înainte. Toate bune și frumoase până aici, însă nu vei avea motivație să muncești. Munca în echipă se va desfășura destul de dificil și vei avea ceva probleme de sănătate. Este posibil să existe mici conflicte  cu prietenii și colegii.

Runa FEHU îți spune că, chiar dacă ești liniștit(ă), în tine se aprind scântei și ai o energie debordantă în această perioadă. Această energie te poartă acolo unde dorești. Vor fi zile marcate de succes și speranță pentru proiectele tale.

Zodia/ascendentul GEMENI

Prezența lui Marte în sectorul sinistru al vieții tale, va acutiza și mai mult sentimentul de solitudine și rigiditate a mediului care te înconjoară: te vei simți ca un pește pe uscat. Această perioadă este propice pentru a te apropia de acele lucruri care îți provoacă teamă. Poate ar trebui ca  în această perioadă să te ghidezi după principiul ”de ceea ce ți-e frică, tocmai de acela nu scapi”. Profită de acest tranzit pentru a aprofunda misterele lumii, dar și pe cele spirituale. Totodată, axează-te pe muncă și pe carieră. În toate aceste puncte pe care le-am enumerat vei avea o mare susținere și energie. 

Runa SOWELO îți spune că vei avea o perioadă în care îți vei face ordine în idei deoarece dobândești o mare claritate. Această rună activează potențialitatea unei vindecări, așadar, dacă suferi de o boală, nu te lăsa. Fă tot posibilul pentru a o vindeca deoarece sunt mari șanse să te faci bine. Totodată, ți se vor mări șansele de a avea victorie și succes în orice domeniu.

Zodia/ascendentul RAC

Din nefericire, relațiile sunt punctul slab pentru tine în această perioadă. Există o mare tendință spre conflicte în care te vei simți victimă. Legăturile slabe cu unele persoane se pot încheia în această perioadă, pe când celelalte se pot dezvolta cu o și mai mare intensitate. Așadar, vei avea parte de una caldă și de una rece din partea lui Marte: pe de o parte îți va tria relațiile, făcând curățenie, iar pe cealaltă parte, îți va dărui un curaj nebunesc (din punctul tău de vedere) de a lua frâiele în mâini.

Runa JERA îți spune că ești protejat(ă) în orice schimbare radicală pe care o vei întâlni în această perioadă. Vor fi o multitudine de momente în care te vei simți fără energie și descurajat(ă). Cu toate acestea ai o mare putere interioară însă trebuie să faci sacrificii (autocontrolul emoțiilor și o bună organizare interioară) pentru a vedea rezultatele pozitive luând-o pe direcția dorită de tine. Se întrerupe ceva pentru a se face loc la altceva mult mai important pentru tine, pentru viața ta.

Zodia/ascendentul LEU

Vei avea o perioadă destul de agitată la locul de muncă. Ai mari șanse de a te face observat(ă) și apreciat(ă) de șefi sau de persoanele de care depinde avansarea ta. Ai o mare capacitate acum, de a pune în practică toate acele proiecte la care ai lucrat. Dacă nu, vei începe de acum. Relația cu familia se îmbunătățește, faci pace cu trecutul și pornești în căutarea norocului. În schimb, se pot rupe unele prietenii și colaborări în care ai pus suflet (situația de fața îți va testa prietenii și astfel vei afla cine îți este prieten adevărat). Unele călătorii sau concepte de viață pe care le-ai adoptat se dovedesc a nu fi așa cum ai sperat.

Runa BERKANA îți spune că există riscul să îți fie înșelate așteptările pe care le ai de la ceilalți. Te poți confrunta și cu o mare neîncredere în forțele proprii cauzându-ți astfel multe complexe de inferioritate, simțindu-te neiubit(ă) și neapreciat(ă). Această rună îți spune că a ajuns momentul de a te supune unei transformări radicale, să te înnoiești, să devii un alt TU. Este momentul să asculți și să aștepți.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Tu prinzi un mare avânt în iubire. Ai mai mult curaj, astfel încât te vor surprinde și pe tine unele atitudini ale tale. Ai ocazia să îți îndeplinești un vis, chiar dacă te va costa ceva bani sau trebuie să renunți la ceva: tu vei ști că merită investiția. Relațiile tale vor înflori, așadar este bine să îți consumi energia fortificându-le. În schimb, este posibil să fii bântuit(ă) de atacuri de panică, să ai sentimentul că totul decurge prea repede,  îți va fi teamă să nu greșești și apoi totul să se risipească într-o clipă.

Runa ALGIZ îți spune că trebuie să dai uitării tendințele de a te afunda în negativitate. Această rună înseamnă „ajutor divin” și iluminare, așadar o să fie o perioadă în care vei avea parte de protecție și noroc.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Vei avea parte de multe provocări din partea lui Marte. Ești obligat(ă) de către acesta să faci uz de o tactică mult mai dură pentru a ieși din problemele care s-au acumulat de ceva timp, mai ales în familie sau în mediul unde îți petreci cel mai mult timp. Relațiile cu cei cu care interacționezi vor fi destul de afectate. Vei fi obligat(ă) de circumstanțe să reacționezi mult mai prompt și decis, fără prea multe tergiversări ce vor agrava și mai mult situațiile în care te afli. Situații din trecut, pe care le-ai crezut uitate sau depășite, răsar la suprafață. Sfatul este să te ocupi de sfera materială și să îți cheltui energia în muncă deoarece sunt șanse să construiești ceva bun și pe termen lung.

Runa SOWELO îți spune că vei avea o perioadă în care îți vei face ordine în idei deoarece dobândești o mare claritate. Această rună activează potențialitatea unei vindecări, așadar, dacă suferi de o boală, nu te lăsa. Fă tot posibilul pentru a o vindeca deoarece sunt mari șanse să te faci bine. Totodată, ți se vor mări șansele de a avea victorie și succes în orice domeniu.

Zodia/ascendentul SCORPION

Pe tine te așteaptă zile efervescente (în sens pozitiv),  în compania persoanelor  cu care rezonezi. Ai o mare putere de asimilare a informațiilor dar și pentru a le pune în practică. Acum este o bună perioadă de a pune în practică ceea ce ai învățat. Vei fi energic(ă) și vei face multe deplasări în scopuri utile. Deplasările în locuri îndepărtate te vor obosi și te vei simți nesatisfăcut(ă) de rezultate. Este posibil să faci cunoștință cu multe persoane în această perioadă sau să ai atracție față de locurile circulate, în care se află multe persoane.

Runa DAGAZ îți spune că vei avea parte de claritate, de o renaștere și de succes. Acum vei avea posibilitatea să faci pace cu trecutul și să progresezi. În această perioadă ți se activează înțelepciunea, darul cu care ai fost înzestrat(ă) la nașterea ta și care te va ajuta să îți depășești limitele puse de alții dar și pe cele puse de tine însuți.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Tu ai parte de ambele părți ale monedei: și de cea norocoasă, dar și de cea mai puțin norocoasă. De când cu Saturn în sectorul financiar, ești constrâns(ă) să îți ții strâns pușculița, să nu cheltui. Marte va accelera puțin această limitare la cheltuit dar și te va îmbia să îți sacrifici pe negândite bănuții. Exact! Ai parte când de una caldă, când de una rece. Nu se poate spune că va fi o perioadă favorabilă, dar nici una rea. Cel mai bine este să te concentrezi pe carieră și asupra muncii, deoarece numai muncind cu sârg vei aduna ceva bănuți.

Runa THURISAZ îți spune că vei avea parte de luciditate și autostimă necesare pentru a le folosi în muncă. Datorită acestora vei fi răsplătit(ă). Tot această rună este aducătoare de puritate: te purifică, ținând departe de tine orice negativitate care ar putea veni spre tine. Într-un cuvânt: ești protejat(ă).


Zodia/ascendentul CAPRICORN

Nu știu ce să îți prezint mai întâi: atenționarea sau complimentul. Hai să încep cu complimentul: în toată perioada șederii lui Marte în zodia ta, vei avea o mare priză la oameni, dar nu la orișicine, ci doar la acele persoane cu care rezonezi. Este indicat să te integrezi în grupuri sau activități care îți merg la suflet. Vei avea o mare dorință de a te ocupa și de a te vedea numai pe tine în prim plan.
Și aici intervin cu atenționarea: există riscul ca datorită determinismului tău impunător și destul de agresiv, să rupi unele relații (de muncă, de familie, dar și parteneriate amoroase). Știind asta, acum nu îți rămâne decât să evaluezi dacă într-adevăr merită sacrificiul sau nu.

Runa TIWAZ îți spune că vei fi carismatic(ă) și fascinant(ă). Totodată vei fi plin(ă) de autoritate față de cei din jur în egală măsură cu loialitatea pe care o ai față de persoanele care merită cu adevărat acest sacrificiu din partea ta. Dacă ai dezbateri legale, această rună îți spune că dreptatea este de partea ta și ești favorizat(ă) în confruntările cu ceilalți.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Este posibil să te confrunți cu unele probleme de sănătate. Dacă ai neglijat unele tratamente medicale, acum riști să te trezești cu tot felul de complicații. În plus, te vei găsi în tot felul de situații limitative, în blocaje care te țintuiesc într-un loc pe când tu îți dorești altceva de la viață. Este bine să nu te împotrivești ci să lași ca totul să decurgă de la sine, fără să forțezi nota. Cel mai bine concentrează-te asupra muncii și carierei deoarece se întrevăd bune șanse care te vor salva din deznădejde.

Runa THURISAZ îți spune că vei avea parte de luciditate și autostimă necesare pentru a le folosi în muncă. Datorită acestora vei fi răsplătit(ă). Tot această rună este aducătoare de puritate: te purifică, ținând departe de tine orice negativitate care ar putea veni spre tine. Într-un cuvânt: ești protejat(ă).


Zodia/ascendentul PEȘTI

Pe toată această perioadă a șederii lui Marte în Capricorn este indicat să profiți de această prezență și să ieși în lume: întâlnește-te cu diferite persoane și să nu îți fie teamă de noul care bate la ușa ta. Dacă ai de susținut un proiect, cu siguranță vei atrage persoanele potrivite care să te ajute. Important este să nu uiți că trebuie să fii curajos/curajoasă pentru a ieși din propria matcă. Este posibil să te aștepți la cheltuieli destul de semnificative în această perioadă.

Runa JERA îți spune că ești protejat(ă) în orice schimbare radicală pe care o vei întâlni în această perioadă. Vor fi o multitudine de momente în care te vei simți fără energie și descurajat(ă). Cu toate acestea ai o mare putere interioară însă trebuie să faci sacrificii (autocontrolul emoțiilor și o bună organizare interioară) pentru a vedea rezultatele pozitive luând-o pe direcția dorită de tine. Se întrerupe ceva pentru a se face loc la altceva mult mai important pentru tine, pentru viața ta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu