duminică, 4 martie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 5 – 11 martie



Zodia/ascendentul BERBEC

Luni ești mult mai atent(ă) cu partenerul însă ceva tot nu merge așa cum îți dorești. Reacțiile partenerului dar și ale colaboratorilor tăi sunt strict dependente de felul cum te comporți tu. Reacțiile tale vulcanice îi pot destabiliza și nu vor suporta prezența ta. Atenție, așadar, la modul tău de a interacționa cu ceilalți dacă vrei ca totul să meargă fără probleme. Dacă trebuie să pleci undeva, această călătorie te va încărca de energie pozitivă. La fel, este posibil să primești vești bune de departe de la cineva drag ție.
Marți și miercuri dacă trebuie să obții bani de undeva, ai toate șansele. Vei avea abilitatea de a pune punctul pe i în carieră într-un sens pozitiv din care să extragi beneficii. Nu este bine să stai deoparte în aceste zile, ci să te implici în activitățile societății. Chiar dacă nu o să ai timp pentru tine să știi că se merită orice efort din partea ta deoarece nu ai să fii dezamăgit(ă) de rezultate.
Joi și vineri. Dacă ai în plan o deplasare, este bine să ții cont de problemele de sănătate pe care le ai. Orice călătorie îți va face bine deoarece îți va aduce un strop de relaxare dar îți va accentua discomfortul fizic. Atenție mărită la drum! Dacă nu pleci nicăieri, atunci este posibil să primești vești de departe care nu îți sunt chiar pe plac.
Sâmbătă și duminică sunt două zile destul de dificile pentru tine. Vei simți cum ți se pun limite din toate părțile și nu vei fi apreciat(ă) pentru ceea ce faci. Pregătește-te să treci printr-o perioadă epuizantă. Momentele de reculegere și meditațiile te-ar putea ajuta enorm de mult.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 4 DE SPADE.
Această carte îți spune că vei trece printr-o perioadă în care îți va fi greu să dai înainte în ritmul dorit de tine. Piedicile vor exista la fiecare pas pe care îl faci. Nu este exclus să ai nevoie de îngrijiri medicale. Cert este că nu ai o perioadă prea fericită și este bine să îți acorzi mai multe pauze în care să te ocupi de ceva care să îți ridice moralul. Totuși, solitudinea, meditația și credința ta pot face minuni pentru tine în această perioadă.


Zodia/ascendentul TAUR

Luni este o zi în care vei constata o tensiune, mai ales în mediul unde petreci cel mai mult timp. Pot apare neînțelegeri cu cei din jur care îți vor aduce confuzie și nervozitate.
Marți și miercuri va predomina un bun raport cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Este foarte bine aspectat contactul cu grupurile de oameni, cu societăți, asociații de unde poți primi ajutorul de care ai nevoie. Dacă ai de făcut o documentație, dacă ai nevoie să ți se aprobe legal un proiect, acum este o bună perioadă de a acționa. Singurele impedimente vor fi în carieră și în familie unde va exista tensiune datorită neputinței tale de a te adapta rapid la schimbări.
Joi și vineri sunt zile în care te va preocupa situația financiară, mai ales dacă ai de primit niște bani de undeva. Cineva din familie te va sprijini. Vineri vei întâmpina dificultăți din partea unei asociații sau al unor persoane care au scopuri diferite de ale tale. Important este să știi că în aceste zile este indicat să ai partea ta de solitudine, să te desprinzi de tot și de toate, să ai pauze dese în care să reflectezi în liniște la ceea ce ai de făcut. Procedând așa, vei avea parte de revelații în ceea ce privește problemele tale.
Sâmbătă și duminică se anunță a fi două zile destul de tensionate. Este posibil să primești vești nu tocmai plăcute de departe sau o confirmare la dubiile tale. Dacă trebuie să pleci la drum, trebuie să fii foarte prevăzător-prevăzătoare și atent(ă). Unele afecțiuni medicale îți pot da supărări. Partenerul de viață și contactul cu persoane de la care ai ce învăța, îți vor ridica moralul făcându-te să te simți mai bine.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 5 DE CUPE.
Această carte te avertizează că în perioada de față va predomina nemulțumirea față de tot ce te înconjoară. Îți va fi destul de greu să vezi luminița de la capătul tunelului, nu pentru că nu ar exista, ci pentru că nu vrei să o vezi. Vei fi mult prea ocupat(ă) cu problemele care te frământă, astfel încât uiți că ai în viața ta persoane și situații care îți fac viața mai frumoasă. Cartea îți spune că nu este cazul să te adâncești în probleme și în griji mai mult decât este necesar că oricum nu rezolvi nimic. Cel mai bine este să te concentrezi asupra ceea ce ai, asupra persoanelor care îți sunt alături la bine și la greu, mereu prezente în viața ta, asupra hobby-urilor tale, asupra activităților care te ajută să te regenerezi. Este o greșeală ca în această perioadă să te concentrezi asupra trecutului, mai ales dacă ai pierdut ceva.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni te vei simți obstacolat(ă), te vor cuprinde nesiguranța și sentimentul că nu ești la înălțime, te simți inferior/inferioară față de ceilalți. Să nu dai curs acestor complexe, ci încearcă să fii în contact cu acele persoane care știi sigur că te apreciază cu adevărat.
Marți și miercuri este indicat să te axezi asupra muncii, asupra carierei și să arăți tuturor de ceea ce ești în stare să faci la locul de muncă. Nu neglija acest aspect în favoarea prietenilor sau rudelor tale apropiate deoarece riști să pierzi niște oportunități.
Joi și vineri ești mult mai atent(ă) în sectorul parteneriatelor. Devii mult mai interesat(ă) de partener cu care este posibil să mergi la o petrecere sau la o reuniune cu prietenii. Este binevenită orice activitate făcută împreună. Este posibil să îți reușească un acord pe care l-ai făcut sau trebuie să îl faci cu o cunoștință apropiată. Nu te aștepta la minuni în carieră sau în familie deoarece aici, în aceste două zile, predomină tensiuni cu care te descurci destul de greu.
Sâmbătă și duminică te vei preocupa pentru niște bani care nu provin din munca ta dar care îți sunt promiși de către cineva. Nu este indicat să faci tranzacții deoarece riști să pierzi și nici să te bizui pe niște bani care nu au șanse să apară curând. Cel mai bine focusează-te asupra serviciului și carierei tale deoarece „ce-i în mână, nu-i minciună”.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 10 DE BÂTE.
Această carte îți spune că vei avea o perioadă foarte încărcată în care vei avea foarte multe lucruri de făcut. Te vei simți ca și cum doar tu cari toate greutățile lumii. Îți aduci aminte de legenda lui Atlas? Ei, cam așa vei fi tu în această perioadă: un Atlas al lumii tale și al celor din jurul tău. Este vina ta, în principal, dacă te simți apăsat de probleme deoarece vei avea tendința să refuzi orice ajutor, nu vrei mila nimănui și îți este teamă că cine te va ajuta nu își va face treaba bine, așa cum vrei tu. Este bine? Este rău? Depinde de tine...

Zodia/ascendentul RAC

Luni vei avea o stare de nervozitate care vizează în mod deosebit familia. Ceva nu iese așa cum ți-ai dorit ori responsabilitățile din carieră afectează bunul mers al relațiilor familiale. Indicat este să te ocupi de responsabilitățile care îți revin la locul de muncă.
Marți și miercuri faci ceva ce îți place. Este posibil să faci o achiziție pe care ai dorit-o demult timp sau te ocupi de acele activități care îți readuc zâmbetul pe buze. Primești vești bune, confirmări pozitive iar relația cu partenerul se îmbunătățește. Singura problemă principală rămâne neîmplinirea în plan financiar datorită cheltuielilor.
Joi și vineri este bine să te pregătești de neînțelegeri. Există riscul unor certuri, vești nu tocmai bune de departe. Călătoriile nu sunt avantajate în aceste două zile. Cel mai bine este să te ocupi de munca, de serviciul tău deoarece sunt șanse să fii apreciat(ă) de către superiori. Atenție la problemele de sănătate! Este cazul să fii mai atent(ă) cu organismul tău printr-o dietă sănătoasă și o îngrijire adecvată.
Sâmbătă și duminică apar tensiuni în cuplu. Cauza principală sunt lipsurile materiale și instabilitatea de la locul de muncă. Dacă nu știi să îți asumi responsabilitățile în carieră așa cum trebuie, riști să porți tensiunea de aici în căminul tău, în relația ta. Există riscul de a întrerupe activități cu anumiți parteneri de afaceri, așadar fii foarte atent(ă) la ceea ce îți dorești pentru viitorul apropiat. Cel mai indicat mod de a combate aceste stări de tensiune este să îți iei partenerul de mână și să ieșiți undeva unde să vă simțiți amândoi bine sau să vă ocupați de activități care să vă unească decât să vă dezbine. Procedând în acest mod vei avea parte de clipe de relaxare care îți vor limpezi mintea și vei ști care îți sunt prioritățile.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 7 DE MONEDE.
Această carte îți spune să ai răbdare. Nu te grăbi și nu grăbi maturarea roadelor muncii tale. Cartea îți spune să muncești sârguincios deoarece la timpul potrivit vei gusta și din fructele dulci ale muncii tale. Este posibil să te simți plictisit(ă) de ceea ce faci, să te saturi de stilul de viață pe care îl duci. Cel mai bine este să îți iei o pauză și să reflectezi bine unde vrei să ajungi peste câțiva ani, unde te vezi în viitor și dacă îți va plăcea.

Zodia/ascendentul LEU

Luni sunt posibile probleme și tensiuni în relațiile cu prietenii sau cu rudele apropiate. Indiferent cu ce probleme te confrunți din partea lor, se pare că faci tot ce vrei tu. Totuși, este bine să iei în considerare ceea ce îți spun aceștia.
Marți și miercuri sunt zile în care predomină problemele în familie  iar aceste probleme îți pot afecta și relațiile cu cei din jur. Totuși,  vei avea ocazia de a rezolva unele probleme din trecut. Este posibil să te ajute o persoană foarte intuitivă. Trebuie să profiți de conjunctura acestor zile pentru a aranja treburile la seriviciu și în economiile tale. Oricum, posibilitățile de a aduce bani în casă sau să materializezi un proiect sunt destul de mari.
Joi și vineri vei avea chef de ducă, să ieși cu prietenii, să te distrezi însă problemele finaciare te țin legat(ă). Te vei ocupa, totuși, de activități care îți fac plăcere însă nu cu intensitatea dorită de tine. Dacă trebuie să primești bani de undeva, riscul ca aceștia să nu-și facă apariția este destul de mare, așadar nu te baza pe ceva de care nu poți fi sigur(ă).
Sâmbătă și duminică sunt zile prielnice pentru a face ceva la locul de muncă. Dacă muncești în aceste zile ai mari șanse de triumf deoarece eforturile tale nu vor trece neobservate de către superiori. La fel, deschizi portița unor intrări de bani, așadar nu neglija acest aspect chiar dacă ești nevoit(ă) să renunți la o călătorie. Relația cu familia se poate îmbunătăți. Nu neglija sănătatea: sunt posibile probleme în acest sector.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea MARELE PREOT.
Această cartea îți spune că este bine ca în această perioadă să te ghidezi după legile morale, după ceea ce trebuie să faci, nu după visele tale. Este necesar să lași deoparte dorințele tale și să te concentrezi acum la ce ai de făcut, asupra responsabilităților tale. Caută pe cineva cu experiență și mai matur decât decât tine care să te îndrume și să te învețe ceea ce trebuie să faci. Sunt șanse destul de mari să întâlnești pe cineva erudit, cunoscător, care să te îndrume în modul cel mai potrivit.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni problemele financiare nu te vor ocoli. Vei simți din plin lipsa banilor. Poate dorești să achiziționezi ceva care îți place însă există acest blocaj financiar care nu te lasă să te miști.
Marți și miercuri sunt zile potrivite pentru a stabili contacte cu rude apropiate sau cu prieteni de încredere. Aceștia te-ar putea ajuta în unele proiecte sau să îți dea o mână de ajutor în materializarea unor dorințe ale tale. Tot acum este posibil să vezi adevărata față a unor persoane pe care le credeai corecte în ceea ce te privește și să rămâi dezamăgit(ă). Nu uita să îți asumi responsabilitățile la locul de muncă, deoarece se întrevăd probleme dacă neglijezi acest sector în favoarea dorințelor tale.
Joi și vineri se întrevăd greutăți în relaționare. Se pot isca conflicte cu ceilalți sau poți avea parte de o nedreptate din partea celor cu care intri în contact. Apar probleme din trecut pe care ești obligat(ă) să le rezolvi. Pentru a trece mai ușor prin aceste zile este indicat să te axezi asupra muncii, să îți consumi din energie dedicându-te responsabilităților pe care le ai la locul de muncă și meditațiilor, solitudinii pentru a-ți pune în ordine gândurile și prioritățile.
Sâmbătă și duminică este destul de dificil să te simți bine în aceste zile. Ceva te împiedică să faci ceea ce îți dorești și vei simți prezența obstacolelor una peste alta. Te vei simți nesigur(ă) pe tine și pe capacitățile tale. Este o perioadă delicată în care prezența unor persoane de încredere este mai mult decât necesară. Ai nevoie de confortul dat de persoane cu care rezonezi și care reușesc să îți ofere câteva idei ajutătoare.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea CAVALERUL DE CUPE.
Această carte îți spune că este mai mult decât necesar să adopți un comportament pliiin de gentilețe față de ceilalți pentru a reuși în ceea ce ți-ai propus. Trebuie să reziști tentației de a critica și de a te arăta mereu nemulțumit(ă) deoarece nu vei face altceva decât să agiți mai tare apele în loc să le liniștești. Este bine ca în această perioadă să te concentrezi asupra charmului tău, asupra modului amabil de a colabora cu ceilalți pentru ca la sfârșitul acestei perioade să fii mulțumit(ă) de rezultate. Succes!

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni se întrevăd probleme în familie care apar din trecut și așteaptă să fie rezolvate fie că îți place, fie că nu îți place. Riscurile de certuri și rupturi relaționale sunt foarte mari.
Marți și miercuri vei avea posibilitatea de a-ți rotunji bugetul. Pentru asta nu uita să punctezi asupra carierei deoarece vei avea multe avantaje dacă superiorii îți vor vedea interesul pentru ceea ce ai de făcut. Se îmbunătățește și relația cu membrii familiei. Singura neplăcere rămâne faptul că nu poți să te ocupi de activitățile care îți plac sau ești lipsit(ă) de creativitate în această perioadă.
Joi și vineri există certuri sau neînțelegeri cu colegii de muncă sau cu persoanele din mediul unde petreci mult timp. În schimb, reuniunile cu persoane cu care ai aceleași afinități, sunt bine aspectate. Este bine ca în această perioadă să studiezi sau să te dedici unui scop deoarece acum poți rezolva o grămadă de treburi.
Sâmbătă și duminică apar din nou tensiuni în familie dar și cu partenerul de viață. Va fi o perioadă destul de dificil de gestionat. Dacă vrei să nu ai probleme majore, cel mai indicat este să   îți consumi energia făcând ceva practic, de exemplu muncind muncă fizică sau făcând sport, altfel te vei descărca asupra celorlalți cu riscul rupturilor de relație.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  CAVALERUL DE SPADE.
Nu mică mi-a fost mirarea când am extras cartea pentru zodia ta. Această carte îți spune că în această perioadă vei fi faorte nervos/nervoasă și vei avea tendința să îți descarci furia, care mocnește în tine, asupra celor din jur. Fii foarte atent(ă) deoarece riști să faci erori destul de grave, aproape imposibil de remediat. Așadar, înainte de a acționa sau de a deschide gura, gândește de două ori și vezi dacă relațiile pe care le riști contează sau nu pentru tine. Dacă nu contează, atunci trebuie să te eliberezi de relațiile toxice. Dacă da, contează, atunci abține-te să spui cuvinte care rănesc deoarece totul se va întoarce împotriva ta.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni vei observa și vei suferi de pe urma unor persoane apropiate care ți-au trădat așteptările. Poți rezolva o serie de probleme din trecut sau cu familia. Dacă te concentrezi asupra carierei vei avea șanse să o consolidezi.
Marți și miercuri vei avea parte de evenimente care te vor obosi peste măsură. Schimbările în familie dar și pretențiile superiorilor te vor lăsa fără vlagă. Cel mai indicat este să lupți pentru ceea ce îți place deoarece ai șanse mari să câștigi. Activitățile plăcute și hobby-urile vor avea un efect relaxant asupra ta. La fel, relația cu partenerul poate să înflorească. Nu este un bun moment să stai în casă: ieși și întâlnește-te cu persoane, cu grupuri de oameni care au aceleași interese ca și tine.
Joi și vineri vei simți mult mai acut lipsa banilor. Este bine ca în această perioadă să nu neglijezi cariera, ci să încerci să-ți surprinzi superiorii deoarece vei avea numai de câștigat. Dacă vrei să faci ceva pentru îmbunătățirea raportului cu familia, acum este momentul prielnic. Poți rezolva și o serie de probleme din trecut sau care au legătură cu casa ta.
Sâmbătă și duminică se întrevăd certuri cu echipa de la locul de muncă. Este bine să dai atenție problemelor de sănătate, să nu le neglijezi. Există riscul de a întâmpina dificultăți la locul de muncă. Este bine să îți faci timp și pentru tine,  pentru a te ocupa de acele activități care îți fac plăcere. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  ASUL DE SPADE.
Această carte îți spune că vei avea tendința să fii foarte decisiv(ă) și tranșantă. Este o greșeală sau nu în funcție de cât de departe vrei să ajungi cu atitudinea de războinic. Nu mereu îți aduce victorie! Cert este că trebuie să iei niște decizii care pot rupe unele colaborări în favoarea altora. Îți trebuie multă claritate pentru a trece prin sită persoane și situații de care vrei să te debarasezi. Gândește de două ori înainte de a lua o decizie!

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni ai șanse să te întâlnești cu persoane care te pot ajuta în planurile tale. Vei fi afectat de probleme financiare însă vei reuși să treci peste ele.
Marți și miercuri se îmbunătățește situația financiară și rezolvi unele treburi ce țin de partea materială. Se îmbunătățește și relația cu membrii familiei sau rezolvi niște treburi care fac parte din trecutul tău. Niște vești proaste de departe îți pot strica buna dispoziție.
Joi și vineri apar tensiuni în familie dar și în carieră datorită felului tău agresiv de a te comporta în aceste două zile. Luna tranzitează semnul tău unde îl întâlnește pe Marte. Nu uita că îl găzduiești pe zeul războiului, făcându-te să-i adopți comportamentul fără să vrei. Așadar, cumpătare! În schimb ai parte de mari rezolvări. Primești răspunsurile pe care vrei să le auzi. Totodată te implici și în activitățile care îți fac plăcere.
Sâmbătă și duminică sunt zile în care situația financiară te afectează drastic. Vei fi nevoit(ă) să strângi tare cureaua. Mare atenție să nu pierzi bani! Riscul de a pierde ceva de valoare este foarte mare. Tot acum, este posibil, să îți apară vestea unei plăți pe care trebuie să o achiți. Cineva cunoscut sau din familie te va susține și te va ajuta.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  REGELE DE SPADE.
Această carte îți spune că vei avea o atitudine destul de rece și rigidă cu cei din jurul tău, încât aceștia nu te vor recunoaște. Dacă este bine sau nu, tu trebuie să decizi deoarece „cârma” este în mâinile tale. Important este să știi că-i poți răni foarte ușor pe cei din jurul tău cu o astfel de atitudine, chiar dacă tu nu îți dai seama. Cartea îți spune să nu te miri de ce toată lumea începe să te ocolească sau să se comporte diferit cu tine decât până acum. Totuși, cartea nu spune că trebuie să lași garda jos, dimpotrivă, este nevoie să adopți acest comportament însă cu cine trebuie și cu cine merită, nu cu toți pe care îi întâlnești în cale.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni te preocupă problemele din carieră, te îngrijorează reputația ta în societate. Este posibil ca un eveniment din familie să te afecteze sau să influențeze părerea superiorilor despre tine.
Marți și miercuri ai multe oportunități de a-ți rezolva din probleme. Vei primi și vești că ești bun(ă) de plată, însă nu sunt sume mari. Este un bun moment să cauți ajutor și să apelezi la persoanele care ți-au promis că te ajută. La fel, acum îți vei da seama cine este sincer și este cu adevărat lângă tine. Dacă ai un examen sau trebuie să participi la un concurs sunt mari șanse să treci cu brio peste toate probele la care ești supus.
Joi și vineri este posibil să te confrunți cu ceva probleme de sănătate. La fel, vei întâmpina dificultăți din partea unor persoane care te-au mințit sau te-au dus cu zăhărelul. Nu îți consuma energia cu astfel de treburi și concentrează-te asupra carierei și căminului tău. Ai mari șanse să rezolvi unele probleme din trecut cu ajutorul familiei.
Sâmbătă și duminică apar conflicte în familie. Principala cauză poți fi chiar tu deoarece vei încerca să pui limite celorlalți. Mai bine ieși cu prietenii undeva unde să te poți simți bine. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  PAJUL DE CUPE.
Această carte îți spune că este bine ca în această săptămână să îmbraci haina iubirii. Demonstrează afectivitate și iubire persoanelor din jurul tău și nu ai să regreți. Vei vedea cum treburile se vor aranja de la sine. Este posibil să primești vești mult așteptate sau să ți se confirme niște așteptări pe care le ai.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni dacă te afli departe de casă, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută. Tot astăzi, cineva îți va fi de mare ajutor.
Marți și miercuri apar tensiuni în carieră sau trebuie să lupți pentru reputația ta în societate. În aceste zile ai mari șanse să câștigi ceva bani sau să faci economii. Cineva te ajută cu idei bune. Se pot întrevede câteva probleme în parteneriate. Nu uita de momentele de pauză, relaxare și meditație care te-ar putea salva din multe probleme deoarece te vor ajuta să îți faci ordine în idei.
Joi și vineri este posibil să te confrunți cu probleme financiare, să afli că trebuie să plătești ceva într-un anumit termen. Sunt binevenite ieșirile în societate, cu prietenii sau să faci noi cunoștințe.
Sâmbătă și duminică vei afla de nesinceritatea unor persoane în care ai avut încredere. Fii atent(ă) și la problemele de sănătate care se pot croniciza, fii atent(ă) la organismul tău și simptomele prin care acesta îți vorbește. Familia se dovedește a fi sprijin pentru tine. Este bine să te concentrezi asupra carierei dacă în aceste zile lucrezi, deoarece se întrevăd șanse de reușită.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  TURNUL.
Această carte îți spune că trebuie să fii atent(ă) pe ce anume te bazezi atunci când te decizi să înaintezi. Problemele nu te vor ocoli în această săptămână deoarece, până acum, te-ai ghidat după concepte eronate, greșite sau ai luat decizii nu prea potrivite pentru tine. Acum a ajuns momentul unei schimbări care să te elibereze de sub presiunea erorilor și ți se dă șansa să construiești din nou dar asupra unei temelii puternice și cu mult realism.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni treci prin momente destul de incerte, probabil datorită unor întâlniri cu persoane care îți accentuează stări de tensiune. Însă orice ar fi, se va rezolva așa cum îți dorești.
Marți și miercuri primești vești bune, mult așteptate de departe sau trebuie să pleci într-un loc unde te vei simți foarte bine. Ești foarte sociabil(ă) și vei reuși, totodată, să cucerești și inima partenerului, îmbunătățind relația. În aceste zile este recomandat să nu stai în casă, ci să ieși în societate deoarece nu ai să regreți. Probleme se pot anunța la locul de muncă unde există o stare de tensiune ce contrastează cu spiritul tău din aceste două zile.
Joi și vineri sunt două zile destul de stresante, probabil datorită responsabilităților ce îți revin în carieră sau trebuie să te lupți pentru a fi apreciat(ă) la adevărata ta valoare. Este bine ca în aceste zile să punctezi asupra muncii tale deoarece sunt șanse să fii premiat(ă)  într-un fel.
Sâmbătă și duminică afli că trebuie să plătești niște taxe sau trebuie să contribui cu ceva bani pentru un proiect. Deschierea de care dai dovadă și faptul că ești sociabil(ă) te pot scuti de multe probleme. Dacă ai de învățat în aceste zile este bine să nu neglijezi acest aspect.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea  MAREA PREOTEASĂ.
Această carte îți spune să nu neglijezi propria ta intuiție deoarece are multe să îți spună în această săptămână. Tu deții o cunoaștere importantă pe care nu o arăți ușor la vedere și nu oricui. Acum este momentul să o folosești. La fel, este posibil ca o persoană învăluită în mister să îți ofere sprijin sau idei extraordinare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu