duminică, 11 martie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 12 – 18 martie



Zodia/ascendentul BERBEC

Luni ești foarte ocupat(ă) cu reputația ta în carieră și cu reușitele socio-profesionale. Ai o intuiție extraordinară care îți va da  claritate asupra situațiilor cu care te confrunți. Ai mari șanse să rectifici ceva în sectorul financiar care nu a mers de ceva vreme.
Marți și miercuri trebuie neapărat să ieși în societate! În aceste zile se întrevăd reușite sociale, așadar este foarte important să stabilești întâlniri și consultații cu persoanele importante care au un rol hotărâtor în planurile tale. Nu neglija acest aspect! Nu este însă bine să faci tranzacții sau să iei hotărâri care țin de finanțele tale deoarece se întrevăd cheltuieli destul de mari.
Joi, vineri și sâmbătă este bine să iei o pauză. Meditația, solitudinea îți pot da o oază de pace și liniște interioară. La fel, contactul cu persoanele din trecutul tău, cu familia și locurile de origine îți pot oferi momente pline de bucurie. Nu uita că, în unele cazuri, trebuie să-ți calci orgoliul pentru a putea depăși anumite crize care s-au instalat în viața ta.
Duminică vei avea o zi destul de încărcată. Este posibil să te cerți sau să te contrazici cu ceilalți. Dacă muncești în această zi, ai mare grijă să nu te iei la harță cu superiorii. Este posibil să auzi ceva care nu îți place, care contravine cu felul tău de a fi. Dacă ții la persoanele cu care ai aceste dezbateri, dacă ții la locul de muncă, este indicat să îți iei responsabilitățile cât mai în serios deoarece aceștia nu glumesc și vor rezultate palpabile de la tine, nu doar vorbe și promisiuni.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea CUMPĂTAREA.
Deja numele acestei cărți îți spune ceva, nu-i așa? Este timpul ca în această săptămână să privești lucrurile dintr-un alt punct de vedere, adică să fii mult mai echilibrat(ă), matur(ă) și moderat(ă) în tot ce faci. Încearcă să procedezi în acest fel și ai să vezi rezultatele pozitive cum apar! Cartea în sine este pozitivă, transmițând o bună stare de sănătate și a vieții, în general, dar în conformitate cu cerințele sale, adică tocmai ce am spus mai sus.  

Zodia/ascendentul TAUR

Luni ești foarte sociabil(ă) și plină de speranță în planurile tale (mai puțin intră în joc cele sentimentale). Totuși, unele schimbări te iau prin surprindere și te pun în stres (atenție și la starea sănătății tale). Această zi este potrivită pentru a cere ajutor de la persoane influente deoarece sunt șanse de rezolvări.
Marți și miercuri te va preocupa în mod deosebit reputația ta la locul de muncă, cariera și reușita în plan socio-profesional. Se pun bazele unei rezolvări materiale dar cu un efort suplimentar din partea ta: vei fi nevoit(ă), dacă vrei ca totul să meargă conform planurilor tale, să faci efortul de a te adapta și de a contribui cu inovație și originalitate, să ieși din schemele clădite de tine cu scopul de a te proteja. Câteodată riscurile sunt necesare pentru a ajunge acolo unde dorești. Important este că intuiția nu te va lăsa la greu și vei vedea destul de clar situațiile în care te găsești.
Joi, vineri și sâmbătă vor continua tendințele zilelor trecute. Este bine ca în aceste zile să cauți răspunsuri și rezolvări la persoane sus puse, cu pregătire specială în domeniile care te interesează deoarece sunt șanse să reușești în planurile tale. Nu ezita, așadar, să ieși în lume, să întrebi, să cercetezi ce anume te interesează sau să cauți persoanele care te-ar putea ajuta. Bineînțeles, rezolvarea în plan financiar  rămâne încă o necunoscută pentru tine, însă nu trebuie să te descurajezi.
Duminică apar tensiuni din cauza banilor. Tot acum trebuie să îți schimbi niște concepte și planuri de care ții cu dinții. Rezolvi o problemă din trecut, aducându-ți ușurare în relațiile familiale, cu toate că te confrunți cu un stres continuu. Apar probleme de sănătate, așadar mare atenție în acest sector.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 6 DE CUPE.
Această carte îți spune că te vei întâlni cu persoane care îți sunt alături de mult timp. Le vei recunoaște ușor despre cine este vorba deoarece ai sentimente frumoase pentru ele și viceversa. Poate fi vorba despre prieteni vechi, despre o susținere din partea unei rude care te apreciază în mod sincer sau o persoană pe care nu ai mai văzut-o demult timp dar care știi că este alături de tine și te-a susținut mereu. Trecutul frumos dar și pacea interioară bat la ușa ta în această perioadă.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni vei trece printre momente de solitudine interioară probabil datorită problemelor financiare și al faptului că nu te poți desfășura așa cum îți dorești. Te descătușezi muncind la serviciu, în carieră unde ai nevoie de a te afirma. Și bine faci, deoarece vei avea șanse să fii „observat(ă)” de cine trebuie.
Marți și miercuri sunt posibile câteva probleme deoarece poți să afli motivul pentru care treburile la serviciu nu au mers așa cum ar fi trebuit. Nu este un moment potrivit să îți expui părerea contrară, cu toate că ești pregătit(ă). Cel mai bine este să îți fortifici relațiile (de iubire sau nu, este indiferent), să fii original(ă) și nu sta închistat(ă). Nu este bine să fii singur(ă) mult timp în aceste zile: socializează, relațiile au nevoie de aer proaspăt, așa cum numai tu poți să-l oferi prin ingeniozitatea ta.
Joi, vineri și sâmbătă te vei dedica carierei. Dacă îți vine dificil s-o faci, este bine să te forțezi puțin: se întrevăd șanse frumoase la locul de muncă, în carieră. Nu încerca să te împotrivești deoarece îți vei „șifona” reputația. Folosește-te de intuiție și sensibilitate pentru a putea reuși. Tot acum vei rezolva o problemă de la locul de muncă care dăinuie de ceva vreme.
Duminică te vei întâlni cu persoane în compania cărora  te vei simți bine. Important este să nu cazi pradă deznădejdii, disperării cauzate de problemele financiare.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 3 DE BÂTE.
Această carte îți spune că ai ajuns într-un punct al vieții tale în care trebuie să te oprești puțin și să faci o evaluare a priorităților tale. În niciun caz nu trebuie să privești în trecut, doar în viitor! Nu te concentra asupra trecutului, altfel te vei poticni și vei (re)porni foarte greu. Apariția acestei cărți îți spune că ești foarte pregătit(ă) pentru a face această evaluare deoarece ai ajuns într-o poziție elevată. Te așteaptă surprize plăcute!

Zodia/ascendentul RAC

Luni oferi multă atenție parteneriatelor, în special partenerului, în cazul în care nu ești singur(ă). Ai toate șansele să recucerești pe cel de lângă tine. Mai puțin ușor îți va fi în carieră unde va trebui să te conformezi schimbărilor ce survin pe parcursul acestei zile sau au survenit deja în zilele precedente.
Marți și miercuri te vei confrunta cu probleme legate de bani și vei avea tendința să arunci vina în celălalt, răsfrângându-se asupra vieții tale intime cu partenerul. Este posibil să te simți copleșit(ă) de lipsuri astfel încât te simți îngrădit(ă), ca și cum altcineva îți comandă ce să îți placă și ce nu. Cel mai bine este să te focusezi asupra carierei și muncii tale deoarece ai să obții rezultate excelente. Descătușează-ți creativitatea!
Joi, vineri și sâmbătă este posibil să primești vești bune de departe sau să faci o deplasare importantă în care rezultatul va fi pe placul tău. Te vei întâlni în aceste zile cu persoane care îți sunt alături și care te vor sprijini în proiectele tale. Însă, nu uita că trebuie să fii mai activ(ă) la locul de muncă, în familie, în relațiile cu cei din jur pentru a nu fi catalogat(ă) prea comod(ă) și capricios/capricioasă. În această perioadă ai mari șanse să (re)descoperi ceva ce îți place foarte mult și este cazul să ții cont de acest hobby deoarece te-ar putea ajuta să îți dai mai multă valoare.
Duminică este posibil să fii implicat(ă) în certuri și discuții contradictorii și s-ar putea să auzi lucruri despre tine care nu îți plac. Dacă muncești în această zi, ai mari șanse să lucrezi la majorarea bugetului tău.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea ROATA NOROCULUI.
Această carte îți spune că a ajuns momentul să faci o schimbare în viața ta. Cartea nu spune că este „norocoasă”, în cazul că denumirea cărții îți spune asta, ci este vorba despre o schimbare esențială, dar mai puțin dureroasă, adică nu intervine cu forța în viața ta. Avantajul este că tu ești acea/acela care vei direcționa schimbarea într-un sens pozitiv sau negativ  după caz și în funcție de cât ești deschis(ă) spre schimbare. Roata Norocului promite că ai ajuns într-un punct în care vei culege roadele muncii tale în sectorul sau planul la care ai muncit. De obicei, această carte aduce „noroc” doar dacă ai muncit cu tine însuți și ți-ai făcut idei clare despre ce vrei de la viață. Dacă nu, atunci cartea îți spune că schimbările din această perioadă te pot debusola dar nu îți fac rău.

Zodia/ascendentul LEU

Luni ai de rezolvat niște treburi la serviciu și le vei rezolva cu brio dacă te adaptezi rapid la schimbările care apar în această zi. Așteaptă-te  la reguli și sarcini care ți se vor părea destul de dure sau rigide. Dacă ții să ai un loc de muncă, bine ar fi să te conformezi: orice tentativă de a schimba ceva în favoarea ta, va fi fără rezultatul dorit.
Marți și miercuri vei oferi mai multă atenție parteneriatelor cu care te înconjori. Chiar dacă viața intimă alături de partener  (în cazul că ai) va înflori, este posibil ca în familie să ai contraziceri și discuții. Așadar, dacă vrei să îți (re)cucerești partenerul, evită discuțiile despre casă, părinți și diverse probleme cu care vă confruntați. Trăiește clipa alături de acesta deoarece nu va dura mult și vei ieși forțat din reverie. Nu uita că nici problemele cu superiorii, de care depinde ascensiunea ta în carieră, nu vor fi floare la ureche: te vei simți neapreciat(ă) la adevărata ta valoare. Nu-i momentul să îți arăți originalitatea deoarece vei fi privit(ă) destul de ciudat și ai să capeți reproșuri în locul complimentelor. Axează-te asupra  studiului, socializării și asupra relației cu partenerul, fără să creezi valuri în carieră și în familie.
Joi, vineri și sâmbătă vei trece printr-o perioadă destul de anevoioasă: este posibil să te simți neapreciat(ă) pentru ceea ce ești și vei avea o stare depresivă, de tristețe, probabil și datorită problemelor financiare. Este bine să folosești această perioadă pentru a te dedica muncii și responsabilităților din acest sector: cu siguranță se vor vedea rezultatele! Tot acum vei avea ocazia de a pune la punct niște treburi familiale care au rămas suspendate.
Duminică vei avea o tendință destul de agresivă în a arăta celorlalți cum gândești tu și accepți cu greu unele modificări și responsabilități, mai ales dacă vin din sectorul muncii tale. Se pot naște conflicte din această pricină. În schimb, este o zi prielnică pentru a socializa, pentru a ieși la plimbări.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 5 DE MONEDE.
Această carte îți spune că te vei simți „sărac(ă)” în această perioadă, te vei simți dat(ă) deoparte iar tu nu ești obișnuit(ă) să fii tratat(ă) în acest mod. Este posibil să simți acum mult mai acut problemele financiare (datorate locului de muncă, în special) cu care te confrunți de ceva vreme. Dar, problema în sine nu este că nu ai bani, ci că nu sunt suficienți pentru a te simți tu bine. Cartea spune că ai ajuns într-o cotitură a vieții tale unde ești nevoit(ă) să privești partea materială dintr-un alt punct de vedere. Este momentul să ceri ajutor sau, cel puțin, să iei în considerare că ai nevoie de persoane care te pot ajuta cu ceva îndrumări și, de ce nu, cu un loc de muncă mai bun.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Este posibil ca în ziua de luni să te confrunți cu probleme economice, financiare iar acest fapt să îți transmită neliniște, temeri și complexe. Poate cândva ai riscat în acest sector și acum plătești consecințele sau poate cineva de la care aștepți bani are mari probleme financiare care, ulterior, te afectează și pe tine. În schimb, această zi este potrivită să te delectezi în brațele persoanei iubite. Dacă ești singur(ă), este bine să ieși undeva, să nu stai închis(ă) în casă deoarece ai mari oportunități de flirt, de a acapara atenția cuiva care te va interesa în mod deosebit.
În zilele de marți și miercuri apar noi șanse în sectorul material, poate printr-o răsplată financiară sau ai mult spor la serviciu, adăugând astfel, bile albe în zona carierei tale. Este posibil să ai discuții contradictorii cu colegii dar este bine să ții cont de ceea ce spun aceștia deoarece este posibil să aibă dreptate. În zilele acestea, în schimb, îți va merge bine în familie și rezolvi niște probleme din trecut. Este un bun moment să faci cercetări pentru a desluși misterele vieții: vei fi foarte surprins(ă) de rezultate.
Joi, vineri și sâmbătă te vei dedica celor de lângă tine, în special vieții de cuplu. Cert este că relațiile (indiferent dacă sunt relații de iubire, de prietenie sau de afaceri) vor ocupa un loc important pentru tine în aceste zile. Este o bună perioadă pentru a apela la ceilalți, pentru a cere ajutor, un sfat sau o îndrumare de specialitate în funcție de interesele tale. Nu este indicat să pierzi astfel de oportunități stând închis(ă) în casă: poate vei avea tensiuni cu familia. Și nici să te dai „de-a dura” pentru munca ta deoarece este posibil să nu fii apreciat(ă) așa cum ți-ai imaginat că ai să fii, dimpotrivă. Mai bine lasă ca lucrurile să curgă de la sine fără să impui regulile tale (deocamdată).
Duminică este posibil să primești un ajutor, dar cu condiția să respecți anumite condiții impuse.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea TURNUL.
Această carte te avertizează că, dacă continui în modul cu care ești obișnuit(ă) să acționezi, vei avea o mare dezamăgire. În modul tău de a acționa, în modul tău de a fi în raport cu ceilalți, în modul tău de a stabili traiectoria spre scopurile tale, există erori și greșeli care te pot costa o prăbușire a conceptelor tale fiind nevoit(ă) să o iei de la capăt printr-un alt mod.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Chiar începând de luni vei resimți unele probleme în familie, confruntarea cu probleme din trecut care acum se reactualizează în mediul tău intim. Sunt posibile certuri și vezi amenințări în orice schimbare sau tendință a celorlalți care vor să te facă să iei decizii mai repede în favoarea lor. Pentru a-ți face ziua plină de un sens pozitiv, încearcă să te concentrezi, cu precădere, serviciului, obligațiilor de la locul de muncă. Cu alte cuvinte: descarcă-ți tensiunea muncind deoarece acest fapt va da roade frumoase.
Marți și miercuri vei suferi o pierdere de bani sau a unor bunuri. Într-un fel, se poate spune că  trebuia să se întâmple deoarece această pierdere (indiferent de natura sa) este o repercursiune ale unor riscuri ce ți le-ai asumat cândva. Nu este un moment potrivit pentru a face speculații financiare deoarece există riscul să pierzi. Cel mai bine este să te ocupi de relațiile cu ceilalți, de partener, să trăiești din plin raportul cu persoanele care îți sunt aproape și te bucură prezența lor. Dacă ai o relație care scârțâie, acum este indicat să te ocupi de „reparația” acesteia.
Joi, vineri și sâmbătă este posibil să primești ceva (cadouri, bani, bonusuri sau chiar o ofertă de muncă). Se întrevăd ocazii bune în muncă, în carieră dar se prezintă și o oportunitate care bate la ușă, oportunitate pe care, cândva, ai pierdut-o. Atenție la posibile certuri sau dezacorduri cu unele persoane, prieteni sau rude apropiate: acestea nu sunt de acord cu ceea ce faci.
Duminică se menține această ultimă atmosferă de care am vorbit adineaori, însă cu mici adăugiri: este indicat să ieși, să socializezi, să nu rămâi în casă. Întâlnește-te cu persoane noi dar cu care poți avea multe în comun.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea PAJUL DE MONEDE.
Această carte te anunță că trebuie să primești o veste bună sau un proiect se materializează. Acum, în această perioadă, vei da o mai mare importanță sectorului material. Este posibil ca, în sfârșit, să vezi o parte a scopului tău împlinindu-se. Oricât de greu ți-ar fi, nu uita că această carte îți spune că trebuie să privești cu speranță în viitorul imediat deoarece îți va aduce surprize care te vor bucura.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni va fi o zi în care nu prea vrei să te conformezi regulilor de la serviciu. Ai mai mult chef de vorbă, de întâlniri cu prietenii, de făcut planuri cu rudele apropiate. Este bine să te implici în relațiile tale, dar nu uita de îndatoririle și de adaptarea ta la schimbările care apar la serviciu. Încearcă să nu te plângi, altfel să nu ai pretenții să fii apreciat(ă).
Marți și miercuri ești nevoit(ă) să rezolvi o grămadă de treburi ale casei, ale familiei tale. Pot apare probleme din trecut pe care trebuie să le rezolvi negreșit iar toată treaba asta o să te suprasolicite destul de tare. Atenție să nu te cerți datorită stresului și frustrărilor acumulate! În schimb, dacă te vei concentra asupra economiilor tale, asupra valorilor tale (atât bunurilor fizice cât și celor morale) vei avea succes. La fel se va întâmpla și în carieră dacă vei alege să punctezi asupra ei. Așadar, multe lucruri bune ar trebui apară în viața ta. Important este să nu renunți.
Joi, vineri și sâmbătă vei avea parte de romantism. Ești mai mult aplecat(ă) spre relația cu partenerul în cazul în care formezi un cuplu cu cineva, sau, dacă nu, ești mai mult tentat(ă) să flirtezi cu persoanele care îți plac la prima impresie. Dacă ești singur(ă) și vrei să cunoști pe cineva, te sfătuiesc să nu stai în casă sau închis(ă) într-un loc unde să o aștepți pe Consânzeana sau pe Făt Frumos, după caz. Nu rata această perioadă:  fă-ți noi cunoștințe și pune mâna pe învățat dacă ai examene sau urmezi un curs. Se mai anunță probleme financiare și neîncredere în sine: îți este teamă că nu ai să reușești însă nu ai motive întemeiate.
Dacă lucrezi în această zi (duminică), se pare că șefii, persoanele importante pentru tine te vor aprecia pentru ceea ce faci. Dacă muncești în echipă cu cineva, așteaptă-te să fii (foarte) nemulțumit(ă). Atenție și la micile probleme de sănătate.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea ÎNDRĂGOSTIȚII.
Această carte îți spune că, în această perioadă, vei fi nevoit(ă) să faci niște alegeri  și să suporți consecințele de rigoare. Să nu te ducă în eroare denumirea cărții, deoarece această carte nu înseamnă (numai) iubire, ci și probleme în iubire și vei ajunge în punctul că nu vei ști cum să faci mai bine. Cartea te îndeamnă să te folosești de propria intuiție și de propria maturitate pentru a face alegerile corecte, corespunzătoare, în principal, sentimentelor tale. Totodată, vei avea tendința ca în această perioadă să te manifești față de ceilalți cu o dublă personalitate, deci îți va fi destul de dificil să faci alegeri însă vei fi nevoit(ă).  

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni problemele cu banii te pot pune în stres însă este posibil să rezolvi o grămadă de treburi pentru căminul tău.
Marți și miercuri apar șanse să rezolvi niște treburi ce țin de contracte, acorduri parteneriale. Este o perioadă prielnică pentru a te implica în planurile tale deoarece vei întâlni persoane dispuse să îți ofere o mână de ajutor sau să îți admire felul tău original și creativ de a rezolva problemele. Studiul și examenele sunt favorizate, așadar punctează acum. Atenție la o problemă de sănătate pe care ai considerat-o vindecată: s-ar putea să reapară și să îți creeze neplăceri.
Joi, vineri și sâmbătă te vei confrunta cu probleme în familie. Aceste probleme ar avea drept cauză impasul financiar prin care treci, punându-ți fel și fel de restricții. Ai o grămadă de planuri și idei, însă îți trebuie și mulți bani. Șanse de câștig nu se văd, poate doar muncind cu sârg. Ești mai mult decât nevoit(ă) să reduci din cheltuieli. La fel, te poți confrunta cu pierderi, care pot fi de orice natură, nu neapărat pierderi bănești sau materiale.
Duminică se continuă această atmosferă apăsătoare a lipsei de bani. Pentru a ieși din depresia în care te scufunzi, întâlnește-te doar cu  persoane care știi că ți-ar putea fi de ajutor susținându-te moral, dacă nu se poate financiar.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 8 DE BÂTE.
Această carte îți spune că trebuie să fii pregătit(ă) pentru evenimente care se pot desfășura rapid în această perioadă. De obicei această carte anunță rezolvări neașteptate și vești care te iau pe nepregătite. Este posibil ca unele proiecte stagnate să ia o direcție rapidă spre rezolvare. Cu toate că te confrunți cu situații din care ți se pare că ești fără ieșire, cineva acolo SUS te iubește!

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni ești sigur(ă) pe tine și pe ceea ce vrei. Ai șanse să te întâlnești sau să atragi lângă tine persoanele care sunt de acord cu ceea ce vrei să faci și te susțin. Este posibil să nu ai parte de aceeași susținere din partea membrilor familiei sau din partea superiorilor de la locul de muncă și ar fi bine să nu le impui să te susțină.
Marți și miercuri te va îngrijora situația financiară. Este posibil să ai multe taxe de plătit sau să îți apară o datorie mai veche de plătit pe care ai uitat-o să o iei în calcul. Cineva din familie te va ajuta. În această perioadă vei avea multe realizări la locul de muncă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acum este posibil să ai ceva noutăți din domeniul în care te interesează, condiția fiind să fii pregătit(ă) să te „dezlipești” de obișnuințele tale.
Joi, vineri și sâmbătă ai mari șanse să întâlnești persoane care te vor sprijini. Important este să nu stai în casă, ci să ieși împreună cu prietenii. Se pare că această conjuctură a acestor zile, te va pune în contact cu persoanele potrivite pentru tine. Așadar, dacă ești invitat(ă) undeva, nu încerca să refuzi.
Duminică așteaptă-te la dezacorduri în familie. Muncind fizic,  vei descărca o bună parte din tensiunea acumulată.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea ASUL DE CUPE.
Această carte îți spune că este posibil să apară o nouă rază de soare în viața ta. Dacă ești singur(ă), este posibil să întâlnești o persoană care să ți se pară foarte interesantă și să te acapareze. Dacă ești într-o relație, este posibil ca în această perioadă să îți privești cu mai multă iubire partenerul. Cert este că iubirea pentru copii, pentru partener, pentru prieteni sau rude (indiferent către cine este îndreptată) are prioritate, în ciuda problemelor cu care te confrunți. La fel, la rândul tău vei simți și tu acea adiere a atmosferei romantice și drăgăstoase.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni este posibil să ai nevoia și dorința de a sta puțin singur(ă), fără compania nimănui. Poate ești prea prins(ă) în treburile tale intime, casnice și în cele din carieră, încât nu dorești pe nimeni care să te deranjeze. Și îți este bine așa, deocamdată. Profită de această conjunctură pentru a-ți face puțină ordine în priorități.
Marți și miercuri ești destul de pregătit(ă) să arăți celorlalți ceea ce poți. Ești capabil(ă) să îți rezolvi o multitudine din problemele cu care te confrunți. Studiul este favorizat, la fel și comunicarea cu cei din jurul tău, așadar ești capabil acum să faci tratativele care te interesează. Este posibil ca unele persoane de care depinde avansarea ta în carieră, să nu te înțeleagă. La fel se poate spune și despre unii membrii ai familiei tale.
Joi, vineri și sâmbătă se pot rezolva unele probleme financiare cu care te confrunți. Este posibil să faci câteva achiziții pentru căminul tău dar și să fii nevoit(ă) să achiți o anumită sumă pentru a plăti niște datorii. Este o bună perioadă pentru a te ocupa de carieră, pentru a ieși în evidență muncind. Cu siguranță, eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite.
Duminică este posibil să ai parte de surprize neplăcute din partea unor rude,  prieteni apropiați.  Vestea bună ar putea fi că astăzi te (re)descoperi, vei știi ce îți place cu adevărat.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea DREPTATEA.
Această carte îți spune că a ajuns momentul să primești ceea ce meriți. Poate ți s-a făcut o nedreptate cândva: acum vei fi răsplătit(ă). Poate tu ai făcut o nedreptate cuiva: acum o să plătești. Cert este că această carte reprezintă Karma și oferă ceea ce ai dat la schimb. Practic, ți se plătește cu aceeași monedă. Știi vorba aceea din bătrâni: „bine faci, bine găsești; rău faci, rău găsești”. Acum trebuie să ții cont și de faptul dacă ai ajutat pe cine trebuie sau nu, sau dacă ai pedepsit pe cine nu trebuie.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni ai o stare de spirit destul de bună care menține o optimă dispoziție către socializare. Astăzi este o zi prielnică pentru te întâlni cu persoane predispuse să te înțeleagă și să te ajute. Contactează acele persoane care au o influență socială. Ți-ar putea fi de un mare ajutor. Din punct de vedere financiar nu este un moment bun: ești supus(ă) cheltuielilor de tot felul.
Marți și miercuri apar speranțe pentru situația ta financiară. Este posibil ca cineva apropiat să îți ofere o mână de ajutor. Focusează-te asupra muncii tale, asupra carierei deoarece este posibil să ai mari șanse de câștig sau pentru a avea promisiunea unei avansări. Tot acum este posibil să rezolvi anumite probleme care țin de trecutul tău.
Joi, vineri și sâmbătă ești mult mai încrezător/încrezătoare în forțele tale cu toate că te confrunți cu diverse probleme. Este posibil ca partenerul să te considere paranoic(ă) sau prea fantezist(ă), așadar, ai grijă să nu exagerezi în a spune tot ce crezi sau tot ce ți se pare dacă vrei să eviți o astfel de catalogare. Trebuie să fii atent(ă) la tendința de a nu te putea controla în fața viciilor.
Duminică vei suferi destul de mult din pricina problemelor cu banii.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin cartea 10 DE CUPE.
Această carte îți spune că,  oricare ar fi problemele cu care te confrunți, familia ta va rămâne mereu sprijinul pe care contezi. În această săptămână îți vei da seama de acest lucru deoarece, cartea spune, vei avea parte de zile în care te vei simți binecuvântat(ă). Acum este un bun moment de a fortifica relația cu partenerul sau cu proprii fii. Dacă nu ești căsătorit(ă), atunci poate fi vorba despre membrii familiei din care faci parte (părinți, frați, bunici etc). Cert este că vei pune preț asupra acestei mici constelații din universul tău, constelație care se numește familie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu