duminică, 8 aprilie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 9 – 15 aprilie


Zodia/ascendentul BERBEC

La începutul săptămânii banii vor fi o problemă pentru tine. Ori trebuie să faci unele cheltuieli suplimentare care îți ating destul de drastic bugetul, ori te poți confrunta cu unele întârzieri la accesul unor sume de bani. Trebuie să ai puțină răbdare. În schimb, în societate vei avea o multitudine de avantaje: vei ști să te faci apreciat(ă) și să obții unele favoruri.
Mijlocul săptămânii îți poate aduce oportunități în carieră: poate vei fi apreciat(ă) pentru sacrificiile tale sau poate vei reuși să îți rotunjești bugetul. Relația cu familia se îmbunătățește acum. Este posibil să te simți mai obosit(ă), plin(ă) de griji și temeri, unele dintre ele nefiind reale dar suficiente astfel încât să te neliniștească.
Sfârșitul săptămânii apare cu tot felul de probleme. Unele responsabilități vor apăsa destul de greu pe umerii tăi și ești nevoit(ă) să te conformezi, dacă vrei ca la locul de muncă să fie în regulă. Sunt posibile dispute  și în familie. Este posibil să fii mult mai arțăgos/arțăgoasă decât de obicei și tragi concluzii prea repede fără să înțelegi cum stau  lucrurile cu adevărat. Dacă vrei să te eliberezi de sub un jug pe care nu îl mai poți suporta, este momentul să dai frâu liber nevoii tale de libertate, dar fără să uiți de consecințele care te vor urmări negreșit.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 10 DE CUPE.
Această carte îți spune că trebuie să te axezi pe acele situații și evenimente care îți fac viața de familie mai frumoasă și care te fac să te simți bine alături de aceasta. Cert este că în această perioadă momentele alături de cei dragi îți vor aduce o mare bucurie și satisfacție. Va fi o perioadă în care va predomina armonia și bucuria, cu toate că există unele probleme care te apasă. Important este că vei trece peste ele și vei reuși să realizezi că persoanele care îți sunt alături sunt mai importante decât problemele cu care te confrunți.

Zodia/ascendentul TAUR

În prima perioadă a săptămânii îți este necesară o bună doză de adaptabilitate la toate situațiile cu care te vei confrunta în societate sau în mediul tău de lucru. Pentru a avea parte de reputația și faima pe care o dorești, trebuie să fii maleabil(ă) și dispus(ă) să faci unele schimbări care sunt destul de obositoare pentru tine. Este bine să punctezi asupra carierei și să nu te dai în lături de la activitățile care se desfășoară în acest sector.
Mijlocul săptămânii îți aduce bune oportunități în sectorul social. Este posibil să obții ceva mult așteptat, o confirmare sau un răspuns favorabil care te va bucura și îți va oferi siguranță. Relațiile se îmbunătățesc și vei avea ocazia de a face unele călătorii sau deplasări în vederea stabilirii unor contacte cu persoane importante. Este posibil să simți cum banii ți se vor strecura printre degete: plata unor taxe, bani pe care trebuie să îi primești vor întârzia etc.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil ca unele demersuri ale tale să fie blocate. Vei simți că există o rigoare exagerată acolo unde ar trebui mai multă flexibilitate. Dacă pleci la drum este bine să fii atent(ă) la toate detaliile în ceea ce privește mijlocul de transport și documentele. La fel, starea ta de sănătate îți poate juca feste. Este recomandat ca în această perioadă să te dedici mai mult carierei și câștigului financiar, familiei, relaxării și odihnei active.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 6 DE CUPE.
Această carte îți spune că te vei întoarce la momentele din trecut care ți-au adus cândva bucurie. La fel, cartea spune că vei avea parte de o multitudine de oportunități prin care vei simți iubirea și susținerea persoanelor dragi. Vei primi vești bune care îți vor deschide speranța în mai bine. Este bine să te concentrezi pe latura pozitivă a vieții tale deoarece vei atrage și mai multă pozitivitate. Negativismul nu are ce căuta în viața ta, cel puțin acum, așadar alungă orice gând care te-ar putea distrage de la bucurie.

Zodia/ascendentul GEMENI

Este posibil ca la începutul săptămânii să te ocupi de activități ce țin de călătorii sau studiu, contacte cu persoane importante pentru tine. Tot acum poate îți vei planifica o călătorie sau te vei auzi, întâlni cu persoane de departe. Cu toate că ar trebui să fie un prilej de bucurie, vei suferi la aflarea unor vești. Este indicat ca în această perioadă să dai importanță contactului cu ceilalți, relației parteneriale și activităților care te acaparează deoarece vei avea mari șanse să cucerești, să impresionezi și să atragi acele oportunități de care ai nevoie.
Pe la mijlocul săptămânii aproape toate gândurile tale se vor îndrepta spre carieră, spre impactul social pe care îl ai, spre faima și reputația ta. Este un prilej de a-ți pune la treabă talentele cu care ești înzestrat(ă) și de a te pune în valoare. Important este să te ghidezi și după ce îți spune intuiția, nu numai după mintea rațională.
Pe la sfârșitul săptămânii te vei confrunta cu probleme financiare. Poate trebuie să te achiți de niște taxe sau de datorii, ori niște bani promiși întârzie să apară. La fel, poți întâmpina restricții din partea partenerului. Este posibil să te cerți datorită banilor. Nu este exclus să afli niște vești proaste care să îți dea peste cap planurile. Oricum, relaționarea te poate scoate din impas.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana PAJUL DE MONEDE.
Această carte îți spune că ești în așteptarea unor confirmări care au legătură cu finanțele, cu partea materială a vieții. Este indicat ca în această perioadă să nu acționezi, ci este bine să reevaluezi orice stratagemă privitoare la planurile tale. Cert este că vei avea bazele potrivite asupra cărora poți acționa în viitorul apropiat.

Zodia/ascendentul RAC

Săptămâna va debuta cu probleme financiare. Dacă te bizui pe niște bani pe care speri  să-i primești, s-ar putea să rămâi dezamăgit(ă). Te vei simți încorsetat(ă) și lipsit(ă) de posibilitatea de a te bucura pe deplin de aceste zile. Este momentul să atribui o mai mare importanță asupra banilor proveniți din munca ta deoarece îi vei gestiona mai bine decât să te bazezi pe niște bani din altă parte care se vor strecura printre degete, pe nimicuri. Nu uita că Destinul se află în casa banilor, așadar trebuie să te concentrezi doar asupra banilor veniți din munca ta. Acum, în această perioadă, ai șansa de a te dedica muncii, carierei. Aici vei fi favorizat(ă), așadar, dă-i bice!
Mijlocul săptămânii îți va aduce împlinire în socializare, în contactul cu ceilalți și cu depărtările. Poți primi vești bune, îmbucurătoare care o să te mai scoată nițel din negură. Cert este că vei avea succes în public, în societate, așadar nu te fofila, ci ieși în lume. La fel, relația de iubire poate prinde un nou avânt și să simți o îmbunătățire a raportului cu partenerul. Cu munca nu prea vei vrea să ai de a face: ori vei fi fără chef, ori va lipsi motivația.
Sfârșitul săptămânii va veni cu multă agitație în carieră. Este posibil să pui un mare preț pe reputația ta și pe succesul la care vrei să aspiri. Problema este că trebuie să treci de unele persoane cu autoritate și de care depinde avansarea ta. A ajuns momentul să ții cont de sugestiile acestora și să îți dai de treabă, să treci la acțiune.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana SPÂNZURATUL.
De ceva vreme ești blocat(ă) în situații care te dezavantajează și se pare că nu faci nimic pentru a ieși din aceste situații. Cartea îți spune că ai posibilitatea de a te elibera  de blocaje doar dacă vei privi și vei regândi totul dintr-o altă perspectivă decât cea cu care te-ai obișnuit. În primul rând trebuie să renunți la șabloanele și la prejudecățile după care ți-ai ghidat viața până acum. Blocajele pe care le trăiești acum sunt dovada clară că sunt greșite.

Zodia/ascendentul LEU

La începutul săptămânii vei oferi mai multă atenție parteneriatelor și relației de cuplu. Toți cei cu care intri în contact în această perioadă trec prin filtrele tale și alegi cu cine vrei să îți petreci zilele. Poate îți dorești să faci unele schimbări dar situația de față te cam împiedică. Relații destul de problematice se întrevăd cu cei din familie dar și cu parteneriatele de care depinde cariera ta. Socializarea  te poate conduce într-acolo unde îți dorești, așadar punctează pe capacitatea ta de a socializa.
Mijlocul săptămânii îți poate aduce noi ocazii la locul de muncă: este posibilă o avansare, să primești un bonus, un cadou etc. Cert este că ai șansa de a te reabilita financiar, cineva te ajută, poate chiar de la locul de muncă sau cineva apropiat. Se îmbunătățesc relațiile familiale.
Sfârșitul săptămânii îți aduce un dor de ducă. Poate îți apare dorința de a face unele deplasări, călătorii sau dorești să intri în contact cu unele persoane aflate la depărtare. Este posibil să fii împiedicat(ă) de responsabilitățile de la locul de muncă. Relațiile pe care le ai cu diferite persoane te pot scoate din impas.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana PAJUL DE BÂTE.
Această carte îți spune că dispui de o mare creativitate în această perioadă. Ești centrat(ă) și știi ce vrei de la viață, cel puțin acum. Îți faci planuri și aștepți momentul pentru a acționa, poate nu acum în această săptămână, dar, cu siguranță, șanse sunt să procedezi în viitorul apropiat. Cert este că ești pe drumul cel bun și este bine să programezi fiecare pas, să îți folosești creativitatea pentru a „alchimiza”, transforma plumbul în aur, adică să transformi piedicile în oportunități.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii îl vei dedica muncii și îngrijirii personale. Vei fi mult mai atent(ă) cu tine și față de persoana ta. Pregătește-te și de unele altercații cu colegii sau cu anumite persoane cu care intri în contact. Cert este că acum te afli într-un moment potrivit de a lupta pentru locul de muncă, pentru o poziție bună, pentru reputația ta. Nu îți va fi deloc ușor deoarece te poți izbi de încăpățânarea și neclintirea unora, însă tu ai să faci un pas înainte care va duce la rezolvarea unor probleme de natură materială și familială.
Mijlocul săptămânii îți aduce o îmbunătățire a relațiilor, mai ales a celei sentimentale. Atenție, totuși, deoarece poți fi îndrăgostit(ă) doar de acele trăsături ale partenerului de care ești atras(ă) fără să iei în calcul întregul său fel de a fi. Riști să pici în capcana „săptămânii oarbe” care să te facă să nu vezi ceea ce trebuie ci doar ceea ce îți convine sau speri în partener. Bucură-te, dar nu uita că clipele frumoase trec repede și ai să te trezești la cruda realitate în curând. Este bine să profiți de această conjunctură astrală pentru a ieși în societate și pentru a învăța lucruri noi care îți plac.
Sfârșitul săptămânii îți aduce frustrare. Este posibil să te simți îngrădit(ă), lipsit(ă) de posibilitatea de a te ocupa de ceea ce îți place. Pot fi probleme în cuplu, în intimitate care să te devoreze în interior sau probleme cu proprii copii. La fel, poate însemna și o lipsă majoră de bani care poate întârzia niște proiecte. Cel mai indicat este să te ocupi de familie și de locul de muncă, deoarece acestea vor fi singurele oportunități prin care poți avea unele rezolvări.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 5 DE CUPE.
Această carte îți spune că vei avea tendința, în această perioadă, de a te concentra doar pe problemele și pe lipsurile cu care te confrunți. Dacă chiar treci prin probleme, este bine să știi că există încă persoane, situații, evenimente care sunt pozitive în viața ta și ai pentru ce să mulțumești și de care trebuie să fii mândru/mândră. Nu va fi o săptămână grea, însă vei avea această tendință spre depresie, spre o sensibilitate accentuată în această perioadă. Singura soluție este să îți ridici ochii către realizările pe care le ai în față.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

La începutul săptămânii ai oportunitatea de a te ocupa de activități care îți aduc o mare satisfacție. Originalitatea ta îi va surprinde plăcut pe cei din jurul tău, așadar lasă deoparte orice urmă de timiditate și nesiguranță. Cu toate că relațiile tale cu cei din jur sunt, de ceva vreme, destul de dificile, acum sunt șanse să simți sau să aduci o îmbunătățire, să te împaci cu cineva drag. Faptul că niște bani întârzie să apară îți poate crea nesiguranță și agitație.
Mijlocul săptămânii îți aduce oportunități la locul de muncă: primești laude sau siguranța că totul merge în direcția dorită de tine. Este posibil să realizezi ceva important pentru familia ta. Cert este că te vei bucura de o situație frumoasă împreună cu cei dragi ție. Punctează asupra familiei, persoanelor care îți sunt cu adevărat alături, dar și persoanelor de care depinde ascensiunea ta în carieră, oferă-le mai multă atenție și ai să vezi schimbări importante și pozitive.
Sfârșitul săptămânii apare cu ceva probleme la orizont. În principal, probleme cu familia și de relaționare. Vei dori să faci o grămadă de lucruri însă ceva, cineva te va constrânge să rămâi pe loc. Su posibile dicuții contradictorii, certuri cu membrii familiei și nu numai. Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul foarte delicat, așadar socializarea și contactul cu persoane care știu să îți ridice moralul au o importanță majoră pentru tine.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana LUMEA.
Această carte îți spune că, oricare ar fi situația din această săptămână, vei avea lumea la picioare. Cu alte cuvinte, vei reuși să realizezi aproape tot ce ți-ai propus  chiar dacă nu va fi simplu. Cert este că dispui de acele calități pe care le vei folosi la momentul și în locul  potrivit. Vei reuși să te faci convingător/convingătoare, așadar trebuie să renunți la atitudini care te-ar putea trage în jos și să punctezi cu toată puterea asupra  scopurilor tale.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii îți aduce ceva schimbări în familie, în mediul în care trăiești. Este posibil ca toată presiunea să vină din necesitatea de a crea un echilibru între familie și muncă. Toate acestea duc la neînțelegeri cu ceilalți, mai ales cu partenerul de viață. Dacă vei reuși să găsești echilibrul, nu vei regreta deloc: îți vei satisface familia și vei avea satisfacții și la locul de muncă. Aici vei avea idei numai bune de pus în practică.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea inspirații pentru activitățile de care îți place să te ocupi. Este posibil să primești niște vești bune care să te facă fericit(ă). În plus, relația cu partenerul se îmbunătățește. Este favorizată orice călătorie, drumeție  făcută în scopul de vă îmbunătăți relația, chiar dacă este vorba doar despre o mică plimbare. Problemele cu banii se fac simțite mult mai intens în această perioadă, poate și datorită faptului că nu îți poți permite să achiziționezi ceea ce îți dorești și, în plus, apar taxe de plătit.
Sfârșitul săptămânii aduce tensiune în contactul cu persoanele din jurul tău (colegi, vecini, rude). Poate îți dorești să schimbi ceva iar aceștia nu sunt de acord. Oricum, la locul de muncă îți merge bine deoarece se întrevăd oportunități de câștig sau, dacă nu, cel puțin vei atrage admirația superiorilor, fapt ce va contribui în viitor la o creștere a bugetului.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 3 DE SPADE.
Această carte îți spune că în această perioadă vei avea tendința de a fi depresiv(ă). Este posibil să fii foarte ușor de rănit de oricine în această perioadă. Chiar și tu însuți să nu fii mulțumit(ă) de ceea ce faci. Probabil ai alte așteptări de la tine, de la ceilalți iar această carte îți spune să nu pui la suflet chiar tot ce ți se întâmplă în această săptămână. Nimeni nu-i perfect și nici chiar tu. Lasă ca această perioadă să treacă în ritmul său, fără să constrângi ca situațiile să prindă strada dorită de tine și ai să vezi că totul se va aranja încet-încet și îți va fi mai bine.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii vei fi atras(ă) și favorizat(ă) de acele activități care îți aduc zâmbetul pe buze. În plus, ești sociabil(ă) și îți place să intri în contact cu persoanele cunoscute. Dacă ai de realizat ceva important sau susții un examen, ești favorizat(ă) în acest sector. Este posibil să întâmpini ceva probleme la locul de muncă sau să fii dezamăgit(ă) de anumite persoane. La fel, există tendința spre depresie sau să ai o autostimă scăzută.
Pe la mijlocul săptămânii apar discuții în familie dar și cu alte persoane și ies la suprafață unele probleme din trecut pe care ești nevoit(ă) să le rezolvi. Cu toate că te apasă responsabilitățile familiale, ești nevoit(ă) să dai o egală atenție și carierei pentru a contrabalansa situația în care te afli. Este indicat să punctezi asupra sectorului financiar și să te concentrezi la locul de muncă deoarece aici vei avea succes.
La sfârșitul săptămânii vei avea ocazia să te dedici unor scopuri, unor planuri care îți vor aduce satisfacție însă cu un preț destul de mare care te va lăsa aproape lefter(ă). Poate achiziționezi ceva scump și rămâni fără bani sau chiar lipsa banilor poat fi o mare problemă în achiziționarea lucrului pe care îl dorești. Important este că vei fi ajutat(ă) de unele persoane. În plus, relația cu partenerul se îmbunătățește sau, dacă ești singur(ă), există posibilitatea să întâlnești pe cineva care îți place.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana REGINA DE MONEDE.
Această carte îți spune că vei avea unele realizări materiale. Este posibil să remarci unele oportunități ce ți se vor perinda prin fața ta și tu să le prinzi din zbor. Tot cartea îți spune că trebuie să ai mare grijă pe ce cheltui deoarece vei avea tendința de a cheltui impulsiv. O femeie muncitoare și descurcăreață în sectorul financiar sau care știe să facă bani din piatră seacă, îți poate sugera câteva idei bune și în favoarea ta.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

La începutul săptămânii vei acorda o mare importanță sectorului financiar și asta te va face să nu te poți bucura profund de ceea ce îți oferă iubirea și relația de cuplu. La fel, este posibil ca orice activitate plăcută (distracții, călătorii sau cumpărături etc.) pe care o faci cu partenerul să îți aducă și găuri în buget. Tot acum este posibil să ai probleme cu copiii, poate aceștia necesită de unele achiziții care să ducă la cheltuieli în plus. Oricum, banii vor juca un rol important în aceste zile și, cu siguranță, nu sunt în cantitatea dorită de tine. Este bine ca în această perioadă să te concentrezi asupra carierei și locului de muncă deoarece aici vei avea succes în aceste zile. În plus, relația cu familia se îmbunătățește.
Pe la mijlocul săptămânii vei avea o mare priză în societate, așadar orice activitate pe care o faci prin contactul cu ceilalți, în principal cu colegi, vecini, prieteni sau cu rude apropiate, poate duce la o realizare, la o materializare a unui proiect. Acum este o bună perioadă pentru relația de cuplu. Tot acum, vei observa și persoanele care nu au de gând să te sprijine, așadar, curățenia de primăvară în relații continuă.
Pe la sfârșitul săptămânii apar dificultăți în familie din cauza neînțelegerilor. Apar situații neprevăzute, pe care nu le-ai luat în calcul sau cu care nu ești de acord, însă ar trebui să lași puțin garda jos. Poate ești prea restrictiv(ă) cu cei din jur. Dacă tot simți nevoia să pui ceva la punct, este un bun moment să te concentrezi asupra sectorului financiar și asupra locului de muncă: aici vei avea șanse de izbândă.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 2 DE CUPE.
Această carte îți spune că este posibil ca în această perioadă să te împaci cu cineva. Poate a fost o neînțelegere la mijloc și acum ai ocazia să faci un pas înspre acea persoană. Tot acum apar noi circumstanțe de a fi în societate sau împreună cu familia poate după o lungă perioadă de timp în care nu v-ați întâlnit. Cert este că te va bucura orice revedere sau întâlnire cu persoane pe care le cunoști sau pe care le vei cunoaște.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Dacă zilele trecute ai trecut prin momente nu tocmai plăcute, acum,  la începutul acestei săptămâni vei avea ocazia să te simți în largul tău și să respiri ușurat(ă). Este posibil să resimți anumite opreliști și piedici din partea familiei sau din partea mediului în care îți petreci mai mult timp: poate aceștia au planuri care te includ și pe tine, încurcându-ți sau stagnându-ți treburile și interesele. Este bine să punctezi asupra sociabilității deoarece aici, în societate și datorită contactului cu multe persoane, este posibil să ai succes.
Pe la mijlocul săptămânii apar niște rezolvări în sectorul financiar. Este posibil să îți fie recunoscute meritele de către o societate pentru care lucrezi sau proiectele la care muncești să prindă contur și să vezi rezultatele. Acum este bine să te concentrezi asupra muncii și carierei, dar și asupra familiei deoarece acestea sunt domeniile în care vei avea reușite. Superficialitatea sau optimismul exagerat nu fac casă bună cu ce am amintit adineaori.
Pe la sfârșitul săptămânii apar niște probleme pe care trebuie să le rezolvi cu prietenii, vecinii, colegii sau cu rude apropiate. Este bine să fii atent(ă) la ceea ce faci, la mijloacele de transport și la unele deplasări, chiar și la mică distanță deoarece există pericole de mici accidente și neînțelegeri cu cei din jur. La fel, să fii atent(ă) la starea de sănătate. Cel mai bine este să dai atenție activităților care îți fac plăcere și să pui în prim plan relația de cuplu.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 10 DE MONEDE.
Această carte spune că trebuie să te aștepți la noutăți în sectorul financiar dar și în cel social. Este posibil să cunoști persoane care îți pot da sugestii sau o mână de ajutor în proiectele tale. La fel, cartea demonstrează că ești plin(ă) de farmec și vei reuși să convingi pe acele persoane care te interesează să îți fie alături.

Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii este posibil să te simți vizat(ă) de atitudinea rigidă a unor persoane pe care le credeai de partea ta. La locul de muncă treburile nu stau chiar așa cum îți dorești dar să știi că, în ciuda acestor probleme, nu ești în pericol. Ai șanse să îți impresionezi superiorii, dacă asta îți dorești. Așadar, este o bună ocazie de a te implica în activitățile societății pentru care lucrezi.
Pe la mijlocul săptămânii te vei simți în largul tău: primești vești bune, ești deschis(ă) spre socializare și spre activitățile care îți aduc satisfacții personale. La fel, relația de cuplu poate avea un avânt pozitiv dacă te concentrezi asupra intimității. Este posibil să vrei să faci cu totul altceva, numai de muncă și de responsabilitățile în familie nu. Cert este că pentru a reuși în aceste sectoare îți trebuie puțină versabilitate.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil să îți rotunjești bugetul dar, așa cum apar banii, tot așa se duc. Este posibil să ai multe taxe de plătit sau apar niște cheltuieli de care știai de ceva timp iar acum nu prea ai mod de scăpare. Este o bună perioadă să te ocupi de îndatoririle de la locul de muncă dar și de cele familiale deoarece vei avea reușite în aceste sectoare.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 3 DE BÂTE.
Iată că această carte se repetă, apărând din nou pentru tine cu scopul de a-ți imprima mesajul de săptămâna trecută. Se pare că ceva nu ai aprofundat sau nu ai dat importanță mesajului de data trecută. Așadar, cartea îți spune, încă o dată, că trebuie să îți revizuiești felul cum te manifești față de țelurile tale. Este posibil să te simți descurajat(ă) și să nu mai vrei să continui, însă cartea spune că este greșit să renunți acum. Este bine să îți dai seama că, până ai ajuns aici, la acest nivel al existenței tale, ai luptat și te-ai sacrificat și a meritat deoarece, în sinea ta ești mulțumit(ă) de realizările însă nu suficient de tare astfel încât să simți acel imbold care să te facă să mergi înainte cu toate forțele. Cartea  spune: să îți iei inima în dinți, să ai curaj și să pornești la drum spre scopurile tale.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu