duminică, 13 mai 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 14 – 20 mai

Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii îți aduce satisfacții în sectorul material. Acum primești roadele muncii tale și se pare că vei fi destul de satisfăcut. Tot acum este bine să începi un program, o strategie pentru a economisi pentru ceva important. Nu este indicat să te bazezi pe bani proveniți din altă parte: tu ești cel mai în măsură să îți asiguri bunăstarea prin munca proprie, bunăstare de care vei avea nevoie în viitor. Știi vorba aceea „bani albi pentru zile negre”. Tot acum te poți confrunta cu unele cheltuieli neașteptate, poate fi vorba despre taxe sau de plata unor experți care ți-au promis că te ajută.
Pe la mijlocul săptămânii vei fi comunicativ și sociabil. Este bine să intri în contact cu persoanele din anturajul tău cu care ai ceva în comun: poate fi de bun augur pentru tine. Dacă ești singur, s-ar putea să fii fascinat de cineva. Dacă ai pe cineva alături, este posibil ca în aceste zile să te bucuri de prezența partenerului în viața ta. Totuși, este posibil să afli ceva, unele vești neplăcute să îți ajungă la urechi, motiv pentru care ai să suferi. Suferința din aceste zile este un semnal de alarmă și îți atrage atenția să nu neglijezi partea spirituală a vieții și nici solitudinea care are și ea rostul ei.
Pe la sfârșitul săptămânii apare posibilitatea să îți rezolvi o grămadă de probleme cu care te confrunți de ceva vreme în familie sau în mediul în care trăiești. Spiritualitatea (cu toate nuanțele sale) te va ajuta extrem de mult deoarece îți va ilumina mintea într-un mod deosebit de care ai să fii foarte fascinat. Acordă o atenție deosebită intuiției tale: poți primi multe răspunsuri salvatoare.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana 5 DE CUPE și îți atrage atenția asupra faptului că vei avea tendința de a te bloca într-un trecut care nu își mai are rostul. În loc să te concentrezi pe ceea ce ai, te focusezi pe ceea ce ai pierdut. Încearcă să te scuturi de melancolia în care ai căzut și ridică-ți privirea asupra prezentului, contabilizează și bucură-te de ceea ce ți-a rămas. Nu pierde timp prețios pe regrete, este timpul să întorci pagina să dai peste un capitol mai interesant.

Zodia/ascendentul TAUR

Începutul săptămânii îți aduce multă încredere în tine și în proiectele tale. Este posibil să primești o susținere morală din partea cuiva care te va încuraja să îți urmezi visul. Este bine ca acum să investești în tine, în dezvoltarea ta personală pentru a scoate ce-i mai bun din tine la suprafață. Cu toate acestea nu vei fi scutit de neplăceri care vin din  sectorul carierei: este posibil să fie o schimbare destul de neplăcută care să îți schimbe în mod forțat, planurile și ideile. Important este să fii adaptabil și să te obișnuiești cu schimbările bruște în acest domeniu, pentru o perioadă. La fel, poți auzi niște vorbe care te pot provoca la ceartă cu persoane sus puse. Nu lua hotărâri drastice acum, mai așteaptă până la mijlocul săptămânii.
Mijlocul săptămânii  îți aduce posibilitatea de a fi apreciat la locul de muncă, de a fi satisfăcut în carieră. Ai capacitatea acum de a te adapta mult mai ușor la schimbările impuse și, astfel, vei reuși să jonglezi cu oportunitățile. Se întrevăd noi șanse de câștig. Tot acum poți fi presat să plătești niște taxe sau ai un presentiment negativ în ceea ce privește finanțele. Este posibil ca cineva pe care îl credeai de partea ta să se răzgândească și să îți întoarcă spatele fără nicio explicație plauzibilă.
Sfârșitul de săptămână îți aduce o foarte bună colaborare cu ceilalți. Ești dornic de comunicare, de cercetare. Investești în cunoaștere, mai mult secretă, care nu este la îndemâna tuturor. Dacă vei face acest lucru, să știi că nu vei regreta în viitor. Este indicat să ieși, să stabilești contacte cu diferite persoane care îți împărtășesc interesele. În ceea ce privește munca, nu este un moment ideal să faci schimbări sau să iei decizii în acest sector. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana SOARELE. Iată o carte care este de partea și te va sprijini în tot ceea vei intreprinde. În această perioadă vei fi martorul îmbunătățirii propriei vieți (cel puțin în această săptămână). Toate evenimentele și situațiile în care te vei afla în această perioadă, pot fi trambulina către ceva mai bun, pozitiv. Asta nu înseamnă că vei fi scutit de probleme ci că vei avea mereu oportunități de a ieși cu bine din situațiile negative.

Zodia/ascendentul GEMENI

Pe la începutul săptămânii te vei confrunta cu ceva probleme de sănătate. Poate te confrunți cu o perioadă de stres care să genereze accentuarea unor afecțiuni fizice. Ți se recomandă ca în această perioadă de săptămână să te odihnești, să te relaxezi și să te dedici spiritualității pentru a crea o armonie interioară. Dedică-te cercetării spirituale și alege metoda favorabilă care îți aduce seninătate. Tot acum este posibil să primești niște vești nu tocmai plăcute din partea cuiva aflat departe. Ți se cere și o revizuire a stilului de viață dar și a conceptelor de viață după care te ghidezi. Situațiile în care te afli îți arată calitatea acestora.
Mijlocul săptămânii îți aduce ceva mai multă încredere în tine. Ești fascinant și plin de creativitate, fapt ce îți influențează în mod pozitiv contactele cu ceilalți. Ai mai multă  grijă în carieră deoarece aici nu ți se tolerează spiritul adolescentin și jucăuș. Aici, dacă vrei ca șefii să te aprecieze, este nevoie de seriozitate și sacrificiu din partea ta pentru cauza firmei.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea de a-ți rotunji bugetul. Ori câștigi ceva bani în plus, ori ți se oferă o nouă responsabilitate care îți poate aduce, ulterior, bani mai mulți. Este o perioadă excelentă în care să demonstrezi celor pentru care lucrezi că ești unul bun dintre cei buni. Nu lăsa să-ți scape această ocazie printre degete deoarece orice vei face în această perioadă pentru îmbunătățirea raportului tău cu munca, va fi foarte ușor observabil de către persoanele importante din acest sector. Așadar, suflecă-ți mânecile și la treabă!

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana REGELE DE BÂTE și îți spune că este absolut necesar ca în această perioadă să scoți la iveală tezaurul ce zace în tine. Ai mai multă încredere în tine și acționează! Cartea îți spune că vei reuși în scopurile tale dacă faci uz de calitățile tale, ești conștient de ele și să nu aștepți să cadă para mălăiață de undeva ci trebuie ca tu să acționezi cu energie în cunoștință de cauză. Nu ezita să demonstrezi latura ta regală și solară celor din jur. Este o vorbă că dacă tu te crezi rege, vei fi tratat ca un rege, dacă tu te crezi în sinea ta sclav, vei fi tratat ca atare. Cu alte cuvinte: ceea ce gândești despre tine, aceea vei atrage.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii îți aduce bună dispoziție. Ești fascinant și prezența ta este foarte plăcută și dorită de către ceilalți. Acum este un bun moment să te ocupi de proiectele tale, să dai curs unor planuri prin care să îți atingi scopurile deoarece vor fi persoane care te vor sprijini, vei primi ajutor din partea cuiva important pentru demersurile tale. Nu este o perioadă în care să stai închis în casă: ieși și participă la evenimente, întâlnește-te cu cât mai multe persoane. Este posibil să întâlnești persoane care „pun bățul pe tine” adică te critică sau te ceartă. Nu le privi ca și cum ar fi dușmanii tăi. Încearcă să gândești la rece ceea ce spun aceștia: vei vedea că au partea lor de adevăr chiar dacă te rănesc. Este momentul să te schimbi, să schimbi ceva.
Mijlocul săptămânii îți aduce puțină suferință, atât fizică cât și emoțională. Se pare că unele afecțiuni medicale nu îți vor da pace, așadar este nevoie de o atenție deosebită din partea ta asupra acestora. Cât despre starea sufletească, este posibil să suferi pentru cineva din familie. Situațiile în care te afli contrastează puternic cu filosofia ta de viață după ți-ai format principiile și după care te ghidezi. Este nevoie de o mai mare adaptabilitate din partea ta. Încearcă să vezi și partea bună din ceea ce ți se întâmplă deoarece îți aduce o deschidere mentală pe care altfel nu o poți accesa. Partea bună a acestei perioade este că ai o mare putere interioară, ești capabil să înțelegi multe lucruri și să faci schimbările necesare dându-ți seama că este spre binele tău. Punctează asupra carierei deoarece vei avea succes.
Sfârșitul săptămânii îți aduce multă sensibilitate emoțională. Partenerul (în cazul în care ai pe cineva alături) dar și celelalte persoane te rănesc prin modul lor de a fi. Să știi că nu o fac cu rea voință, ci tu ești atât de sensibil astfel încât vezi prin spusele și gesturile lor o atitudine spartană cu care nu prea ești obișnuit. Această perioadă vine cu necesitatea de a învăța să îți controlezi emoțiile care te devastează. Cel mai bine este să te ocupi de activități care îți fac plăcere și să ai  contact cu prietenii sau persoanele de suflet care ți-ar putea oferi un sprijin

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana CARUL și îți spune că ai capacitatea de a face ca opusurile să conlucreze pentru scopurile tale. Este important să fii echilibrat, să nu acorzi atenție cuiva sau asupra unei situații mai mult decât este necesar deoarece toată energia benefică redată de această carte se poate disipa. Unește situațiile contradictorii, fă-le să se înțeleagă și poți porni la drum pentru a cuceri ceea ce ai în plan. Ești curajos însă acest curaj trebuie educat, antrenat așa cum se antrenează un soldat pentru a deveni erou.

Zodia/ascendentul LEU

La începutul săptămânii te va preocupa în mod deosebit cariera sau felul cum te văd ceilalți, reputația ta. Este un moment prielnic pentru a-ți gestiona munca în scopul câștigului financiar dar și al renumelui tău, să te faci apreciat. Însă pentru asta îți dau câteva ponturi: poziția astrelor de acum te obligă să fii precis, concret și perseverent în îndeplinirea responsabilităților și nu le evita chiar dacă te va obosi. Cu cât îți asumi responsabilități și muncești cu sârg pentru ele, cu atât vei câștiga aprecierea persoanelor importante de care depinde avansarea ta în carieră. Este bine să eviți să ai pretenții în ceea ce-i privește pe ceilalți, ține minte că pe „capul plecat, sabia nu-l taie” și este bine să aplici acest dicton în aceste zile dacă vrei să ai succes.
Mijlocul săptămânii îți aduce voie bună. Acum este momentul să sărbătorești ceva, să te bucuri de o pauză bine meritată dacă ai muncit mult în ultimele zile. Este important să ai cât mai multe contacte deoarece poți întâlni pe cineva important care să te ajute în carieră. Nu neglija acest aspect. Important este să fii tu însuți, să fii solar și degajat.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil să te confrunți cu unele probleme de sănătate. Se pare că problemele de la serviciu te marchează profund atât la nivel fizic cât și energetic. Este un bun moment pentru recuperare, să stai izolat de tumultul societății în care să te ocupi de problemele care te frământă. Evită să rezolvi problemele cu agresivitate și impulsivitate deoarece nu vei face decât să dărâmi ceea ce ai construit. Consultă-te cu membrii familiei și ai încredere în judecata lor deoarece văd lucrurile mult mai clar decât tine, cel puțin acum în această perioadă în care tensiunile predomină.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana 9 DE BÂTE și îți spune că în ultima vreme te-ai confruntat cu probleme care te-au rănit profund, fapt ce te-au dus către o anumită nesiguranță în ceea ce te privește. Ai fost atât de lovit încât acum ești nevoit să sufli și în iaurt pentru a evita dificultățile. Este bine să ai această atitudine de precauție însă nu este suficientă pentru a-ți atinge scopurile. Este necesar  să și acționezi dar în mod diferit decât cum ai făcut-o până acum. Acționezi în mod decis, așa cum știi tu, dar nu înainte de a măsura de două ori  inainte de a tăia. Cert este că rănile s-au vindecat însă cicatricile îți aduc aminte că este necesar să te ghidezi după dictonul  „paza bună te trece de primejdia rea”.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii îți aduce vești bune, primești niște răspunsuri pe care le aștepți de ceva vreme. Tot acum primești o confirmare că ceea ce ai făcut până acum nu a fost făcut  în van ci are un rezultat bine definit, așa cum ai sperat. Este un bun moment pentru tine în care este bine să începi ceva ce îți place să faci, să te dedici unui scop, unui interes care să te evidențieze, să te scoată în față. Simți că multe din conceptele tale anterioare se metamorfozează, își schimbă direcția și utilitatea iar acest lucru te poate bulversa. Chiar dacă nu te mai recunoști, să știi că te afli pe un drum bun pentru tine.
Mijlocul săptămânii îți aduce în prim plan cariera sau felul cum ești văzut de persoane importante pentru tine. Vei ține mult la reputația ta deoarece știi că de pe urma acesteia apare și câștigul material și recunoașterea ta în fața societății. Acorzi mare atenție asupra publicității în care ești implicat și este un lucru bun deoarece vei avea succes. Trebuie să ai încredere în tendința ta spre schimbare, chiar dacă ți se pare abstractă: ai idei excelente care te pot scoate din anonimat. Important este să fii flexibil și adaptabil la circumstanțele în care te afli. Uneori, să te lași purtat de val, nu este chiar rău, dimpotrivă, îți poate aduce experiențe pe care nu le-ai putea trăi dacă stai mereu pe mal.  Tratează cu atenție reacțiile partenerului sau ale colaboratorilor: este posibil să ți se pună bețe în roate, să ți se dea indicii false care nu sunt compatibile cu scopurile tale în carieră. Bazează-te pe propria judecată!
Sfârșitul săptămânii îți aduce voie bună. Este posibil să fii invitat la un eveniment important unde ai să te simți bine și apreciat. Cert este că ideile tale sunt excelente în cazul în care vrei să obții succesul în demersul unui proiect. Totuși îți este teamă să faci vreo schimbare. Dacă reușești să rezolvi în cursul zilei de vineri, este totul în regulă. Dacă nu, atunci este bine să amâni pentru săptămâna viitoare, pe la mijlocul perioadei, deoarece atunci vei avea mai multă încredere în tine și în capacitățile tale.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana CAVALERUL DE CUPE și îți aduce o perioadă în care vei fi admirat de multe persoane cu care intri în contact. Este posibil să ți se aprindă călcâiele după o persoană elegantă, care știe să își exprime sentimentele sau care îți spune deschis că simte ceva pentru tine. Cert este că ești fascinant și fascinat totodată. Oricum, este o perioadă în care grijile se mai domolesc și sunt înlocuite cu fluturași în stomac.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii îți aduce posibilitatea să rezolvi o grămadă de treburi rămase în suspensie în familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber. Acum dispui de o putere interioară și de o acuratețe mentală extraordinare care te vor ajuta să rezolvi aproape tot ce plănuiești. Da, este adevărat că te va obosi peste măsură însă trebuie și este bine să nu tergiversezi în această perioadă, altfel vei scăpa printre degete niște bune oportunități.
Pe la mijlocul săptămânii îți vei face griji pentru niște afecțiuni medicale. Nu este ceva grav însă te va deranja puțin. Este o bună perioadă pentru socializare, pentru a avea contacte cu persoane cu care ai aceleași interese. Dacă organizezi o călătorie acum, vei fi foarte satisfăcut de rezultat: reușești cu ușurință să te faci remarcat de către cei cu care intri în contact. Cu cât vei avea contacte cu alte persoane (și nu mă refer la vecini, colegi sau rude ci la persoane pe care nu le cunoști), cu atât vei avea mai multe satisfacții: pot surveni schimbări profunde, pozitive ale stilului de viață, lucru benefic pentru tine. Este ca și cum ființa ta are nevoie de un aer proaspăt pentru a merge mai departe.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea să te concentrezi asupra carierei și să obții de pe urma acesteia mari satisfacții. Acum dispui de o inteligență practică, numai bună de folosit în acest scop: vei intui ceea ce trebuie să faci pentru a te face observat de persoanele importante de care depinde avansarea ta. Reputația ta va una dintre cele mai bune, important este să fii decis și hotărât să nu te pierzi în „dacă” și „parcă”. Probleme pot fi în familie sau în mediul în care trăiești. Este posibil să fii  acuzat că nu îți duci responsabilitățile ce îți revin până la capăt. Dar trebuie să știi că ai o capacitate enormă în această perioadă de a rezolva ambele domenii de viață, atât cel familial cât și cel al carierei, într-un mod excepțional. Important este să nu abdici în fața provocărilor. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana PUTEREA. Iată o carte excepțională care îți va fi alături în această perioadă. Cartea îți spune că ești plin de resurse numai bune de folosit în scopurile tale. Vei avea ocazia, și puterea de altfel, să domolești incisivitatea problemelor cu care te confrunți. Vei avea idei extraordinare dar și o atitudine compatibilă cu rezolvarea acestor problemelor. Cartea îți recomandă să te folosești la maximum de amabilitatea, blândețea dar și de determinarea cu care ești înzestrat. Cert este că persoanele care îți sunt împotrivă vor deveni niște blânzi mielușei în fața măiestriei tale de a domina asupra problemelor.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii va aduce în atenția ta relația cu partenerul și nu numai. Vei da o mai mare importanță parteneriatelor, fiind mult mai concret și sigur pe ceea ce vrei să obții de la acestea. De ceva vreme simți că familia ta nu te mai înțelege și parcă s-a ridicat împotriva ta: poate cei dragi vor să facă o schimbare însă tu o ții într-un NU continuu, de aici iată și conflictele. Totuși, trebuie să ții cont că orice schimbare intervine în familie sau în mediul în care îți petreci timpul liber, poate fi de bun augur pentru tine, chiar dacă tu nu vrei sau nu crezi asta. Încearcă să-i asculți și pe ceilalți: vei vedea că au idei bune și le vei da dreptate. Dacă ai de trecut niște teste, examene, interviuri, ai toate șansele să le treci, important este să ai grijă ce și cum vorbești: agresivitatea în modul de exprimare îți poate aduce prejudicii.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea să intri în contact cu niște informații, relații, contacte care te-ar putea ajuta să afli ceva important. Vei reuși să pui cap la cap niște situații și să le rezolvi, poate și cu ajutorul partenerului. La fel se întrevede o îmbunătățire financiară venită prin intermediul cuiva. Psihologia, terapiile de cuplu îți pot da o mână de ajutor în îmbunătățirea relației cu partenerul dar și cu celelalte persoane cu care colaborezi în carieră.
Pe la sfârșitul săptămânii vei fi foarte detașat, simțindu-te în apele tale. Poate vei primi o veste bună, o confirmare pozitivă de departe sau vei călători, vei întâlni pe cineva de departe. Vineri este o zi bună pentru a te întâlni cu persoane care te sprijină în propiectele tale. Sâmbătă și duminică trebuie să fii precaut și să nu iei decizii drastice: există un mare risc să comiți niște erori pe care ai să le regreți. Cel mai indicat este să îți consumi energia muncind fizic, practicând un sport sau, dacă nu, meditând și citind undeva retras în solitudine. Îți va face bine!

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana 10 DE CUPE și îți spune că ești foarte iubit de către cei dragi. Persoanele prezente aproape zi de zi lângă tine au sentimente sincere și frumoase. În această perioadă vei simți mult mai mult acest sentiment de apartenență și de iubire față de persoanele care îți sunt alături. Cartea spune că se apropie un eveniment fericit în viața ta, chiar dacă ai probleme. Cred că tu știi deja ceva despre acest eveniment. Cert este că acum îți vei da seama cât de mult contează familia și persoanele dragi pentru tine!  

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii va fi o perioadă promițătoare câștigului. Este posibil să primești sarcini, responsabilități  care îți vor aduce o creștere a bugetului. Ești plin de idei noi, extraordinare, cu care cei din jurul tău nu sunt obișnuiți.  De aceea, pregătește-te psihic de unele dispute. Încearcă să nu dai curs agresivității și menține-te pe poziție deoarece ai dreptate. Nu este momentul să te iei după impulsuri (mai ales provocate de alții) dacă ții la serviciul tău, la sursa ta de câștig. Tot acum, ai mari șanse să dai curs unui proiect care să îți aducă bani, important este să fie legal și autorizat, altfel o să fie o eroare pentru tine.
Pe la mijlocul săptămânii vei fi mai centrat asupra relațiilor și asocierilor. Acum vei fi mult mai disponibil să lucrezi în echipă, să asculți și părerile celorlalți fără să se iște certuri. Este o bună perioadă pentru a te dedica relației cu partenerul, relației de iubire: vei avea o atitudine jucăușă, plină de afecțiune ce îl va încânta pe partener. Important este să nu lași ca problemele familiale să îți strice buna dispoziție. În familie te vei confrunta cu temeri, stări de anxietate provenite din partea părinților sau rudelor importante pentru tine și ar fi bine să le dai ascultare deoarece este posibil ca aceștia să aibe dreptate. Dacă vrei să fii fericit în această perioadă, ghidează-te după celebra frază ”dă-i Cezarului ce este al Cezarului”, adică să acorzi atenție fiecăruia după necesitățile sale.
La sfârșitul săptămânii este posibil să primești un răspuns favorabil în legătură cu niște bani pe care îi meriți de drept. Este posibil să scoți niște bani din economiile tale pentru a avea acces la unele bunuri. Un lucru este cert: vei rezolva  o problemă financiară ce te chinuie de multă vreme. Bazează-te pe experiențele pe care le-ai avut și pe sfaturile familiei tale. În felul acesta nu vei da greș în ceea ce faci. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana 4 DE CUPE și îți spune că va predomina tendința de a fi nemulțumit de viața ta actuală cu toate că nu ai motive întemeiate. Ai ajuns, probabil, în stadiul în care rutina domină asupra vieții tale, ești atât de obișnuit cu ceea ce te înconjoară încât ai căzut într-o apatie soră cu nemulțumirea. Cartea spune că în curând vei avea o nouă oportunitate, ți se va oferi ceva însă există riscul ca tu să nu observi, să nu fii pe deplin atent la situații și evenimente și, astfel, o vei pierde printre degete. Tot cartea îți spune că pentru a nu pierde ocazia ca norocul să treacă pe lângă tine este nevoie să te ridici din melancolia în care ai căzut și să trăiești bucurându-te plin de recunoștință pentru ceea ce ai în viața ta. Știi vorba aia că „nemulțumitului i se va lua darul”...

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Începutul de săptămână îți aduce multă încredere în tine. Știi ce vrei de la viață și ai un contur clar asupra a ceea ce vrei să faci. Poate vrei să faci niște schimbări importante, să dai startul unui proiect bun, de altfel, pentru tine în care îți vei manifesta creativitatea. Poate vrei să investești în copiii tăi sau să creezi ceva important cu forțele proprii. Dacă te-ai gândit la o schimbare de avengură să știi că este de bun augur. Singura problemă majoră este lipsa banilor sau lipsa unui sprijin promis din partea unor persoane care ți-au promis ajutor. Aceaste lipsuri  îți pot bloca ideile și vei deveni foarte irascibil. Descarcă-ți energia în ceea ce ai de făcut și vei vedea cum se vor descurca ițele. Totuși, dispui de ajutorul unor persoane care se află în anturajul tău, important este să apelezi la susținerea acestora.
Mijlocul săptămânii te întâmpină cu o doză bună de confuzie. Este posibil ca intențiile tale să fie înțelese greșit de către cei cu care intri în contact. Dacă dorești să faci glume la muncă să știi că nu este chiar o idee bună: vei fi considerat superficial și lipsit de încredere. Nu este recomdat să flirtezi cu colegii de muncă, vecini, persoane din anturajul tău deoarece te poți trezi cu o mică rană pe suflet. Mai bine exteriorizează-te în mediul familial: cei din familie îți vor aprecia buna dispoziție și tendița ta de a fi sentimental, romantic și fascinant.
Pe la sfârșitul săptămânii vei avea ocazia de a primi un sprijin important sau să fii invitat la un eveniment important. Comunicarea, testele, interviurile sunt favorizate acum și vei avea succes. Tot acum, relațiile de iubire prind avânt dacă îți vei folosi creativitatea pentru a-l surprinde în mod plăcut pe partener. Este bine ca în această perioadă să nu stai în casă: trebuie neapărat să ieși, să cunoști și să intri în contact cu cât mai multe persoane deoarece se întrevăd succese.

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana PAJUL DE SPADE și îți spune că în această perioadă vei fi foarte vigilent și este chiar recomandabil să fii așa. Se pare că ești spionat din toate părțile, așadar este de dorit pentru tine și în favoarea ta, să fii atent la tot ceea ce faci. Perioada de față prezintă un pericol ridicat de a fi victima unor neînțelegeri dacă te culci pe o ureche sau dacă lași totul la voia întâmplării. Este o perioadă în care este bine să îți folosești mintea pentru a gândi totul pas cu pas.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii te întâmpină cu probleme în familie sau în mediul în care trăiești. Ți se cere să te conformezi unor reguli pentru a rezolva unele treburi ce te bântuie de ceva vreme în acest sector. Petrecerea timpului cu persoanele dragi ți-ar putea reechilibra interiorul și ți-ar putea dărui seninătate. Încearcă să eviți conflictele cu membrii acesteia deoarece nu va duce către nimic bun ci la mai multă suferință. Trebuie să înțelegi că, uneori, regulile în familie nu sunt neapărat pentru a te face nefericit ci pentru a te menține într-o singuranță pe care tu, de unul singur, nu ești încă capabil să ți-o asiguri. Este un bun moment de a fortifica legăturile familiale.
La mijlocul săptămânii este bine să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere, de hobby-urile tale deoarece vei  avea o mare creativitate numai bună de folosit. Este posibil ca ce faci acum să te facă cunoscut sau să fii invitat la o prezentare, undeva departe de casă. Relația sentimentală prinde și ea un nou avânt în care va exista o bună comunicare, cuvinte drăgăstoase și romantism îndrăzneț, jucăuș. Problema majora va fi lipsa banilor, însă te vor descurca rudele dacă știi cum să te comporți cu ele.
Sfârșitul săptămânii îți aduce în vizor necesitatea acordării atenției asupra sănătății și îngrijirii propriului corp. Poate te-ai neglijat în ultimul timp iar acum tragi ponoasele. Încearcă să nu intri în panică și să îți dirijezi energia asupra locului de muncă, în cazul că muncești în această perioadă. Este o bună perioadă pentru a te dedica muncii deoarece șefii, superiorii îți vor observa mult mai ușor eforturile tale și vei fi foarte apreciat. Dacă nu muncești în aceste zile, atunci ocupă-te de casă și fă o schimbare de decor, restructurează etc. 

Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana MAREA PREOTEASĂ și îți spune că este cazul să te bazezi mult pe propria intuiție, acea voce interioară care te ghidează și îți spune ce este bine sau rău în ceea ce te privește dar și pe cei cu care intri în contact. Cartea te sfătuiește să citești mult în aceste zile, să te informezi, să acumulezi cunoștințe deoarece în curând îți vor fi de mare folos. O persoană înțeleaptă și calmă te va ajuta în această perioadă cu sfaturi extrem de utile.

Zodia/ascendentul PEȘTI
La începutul săptămânii te poți confrunta cu discuții contradictorii cu ceilalți. Dacă vrei să nu se declanșeze un adevărat război, este bine să nu iei decizii drastice dar nici să nu spui ceva de care ai putea regreta mai târziu. Este o bună perioadă de a te ocupa de studii, cercetează subiecte importante. Tot acum este bine să iei legătura cu persoane care ți-au promis că te vor sprijini. Oricum, este indicat să nu stai închis între patru pereți și să folosești acest timp în mod constructiv pentru viitorul tău.
Mijlocul săptămânii îți aduce tot felul de probleme în familie. Probabil și din cauză că ești destul de confuz și nu înțelegi rostul unor schimbări în acest sector. Totuși, ai idei excelente care te-ar ajuta să rezolvi anumite probleme. Dacă faci lucrări în casă, o restructurezi sau o decorezi, este posibil să primești niște informații care ți-ar putea fi de mare ajutor și ți-ar simplifica munca.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil să te implici în societate unde îți vei demostra creativitatea. Nu ține doar pentru tine ceea ce știi. Este de bun augur să te implici în voluntariat chiar dacă treaba asta te sperie. Poate ai în plan o călătorie: se pare că va fi una fructuoasă. Dacă nu ai în plan o călătorie este indicat să ieși undeva, numai să nu stai țintuit în casă, în pijamale. Riști să pierzi numeroase oportunități de a te simți bine în compania altor persoane. Se întrevede o bună perioadă pentru relația sentimentală dar și cu copiii. Vei fi o regină/un rege în micul tău regat numit familie.

 Cartea de tarot care te va ghida în această săptămână este arcana 10 DE BÂTE și îți spune că vei avea impresia că muncești prea mult. Poate ai dreptate și asta este și din vina ta în principal. Sarcinile pe care le duci sunt greoaie deoarece nu te-ai pregătit suficient, nu ai luat în calcul anumite măsuri. Sigur că acum totul ți se pare greu! Important este să nu renunți, altfel arunci toată munca ta pe apa sâmbetei. Concentrează-te, adună-ți forțele și mergi mai departe: știi vorba aceea „mult a fost, puțin mai este” până la destinație, încă un pic și ai să scapi de greutate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu