duminică, 20 mai 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 21 – 27 mai


Zodia/ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii îți aduce ceva probleme cu partea financiară, probleme care te pot împiedica să faci ceea ce îți place acum. Dar marți apar semne de îmbunătățire  a situației. La locul de muncă dispui de energie și idei bune cu care îți poți surprinde în mod plăcut șefii.
Pe la mijlocul săptămânii cresc șansele unei bune comunicări cu persoanele cu care intri în contact. Este o bună perioadă pentru tratative și înțelegeri în societate. Cât despre contactele în familie și în carieră, trebuie să fii prudent pentru a nu a atinge puncte sensibile care pot declanșa adevărate isterii. Nu îți rămâne decât să te conformezi cerințelor. Dacă formezi un cuplu, viața intimă va înflori. Dacă ești singur, vei avea ocazii de a te simți atras de cineva.
Sfârșitul săptămânii continuă cu amprenta zilelor trecute. Nu este bine să suprasoliciți nervii persoanelor importante pentru tine. Duminică te  așteaptă surprize plăcute.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana REGELE DE MONEDE și îți spune că este bine ca în aceste zile să te orientezi spre tot ce îți oferă stabilitate și siguranță. Este bine să lupți cu determinare împotriva tuturor situațiilor care îți poate amenința ceea ce ai acumulat până acum. Tot acum, cartea spune că trebuie să fii atent la partener, la nevoile acestuia deoarece în acest fel îl vei recuceri negreșit. O persoană din anturajul tău care este „materialistă” îți poate oferi niște lecții de viață sau ajutor în acest domeniu și se pare că ai nevoie de așa ceva.

Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii problemele din familie te vor copleși. Luni ai multă treabă și îți vine greu să o rezolvi. Marți și miercuri te vei simți mai liber și optimist. Vei avea ocazia să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere. Și relația de iubire va simți o îmbunătățire. Este bine să te orientezi spre activități și cunoaștere care să îți aducă substanță calităților cu care ești înzestrat (Mercur se află în zodia ta). Călătoriile îți fac mult bine din punct de vedere fizic și psihic.
Mijlocul săptămânii vine cu posibilitatea de a te ocupa mai mult de finanțe și de creșterea bugetului. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sunt posibilități de a găsi ceva. Cert este că zona muncii este bine aspectată, așadar punctează pe acest sector. Sunt posibile neînțelegeri la locul de muncă cu colegii sau în mediul unde îți desfășori activitatea.
Sfârșitul săptămânii apare cu una rece și una caldă. Neînțelegerile vor continua (mai ales în familie sau cu persoane importante pentru tine) însă vei avea parte și de persoane cu care rezonezi și poți comunica. Este posibil să primești semne de iubire din partea partenerului (dacă ai) sau să observi unele semnale de atracție din partea cuiva care îți place (dacă ești singur). Zile bune pentru studiat și schimb de informații.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana REGINA DE BÂTE și îți spune că să te folosești de șarmul tău, de entuziasmul și voința care te caracterizează când vine vorba despre persoanele, lucrurile și activitățile care îți fac plăcere. Cartea te îndeamnă să te înconjori de persoane care te fac să te simți bine în pielea ta, așa cum ești tu. Ai o înțelepciune aparte care te poartă spre bunăstare, așadar, acum  este momentul potrivit să faci uz de această calitate și să nu te îndoiești de ea. La fel, o persoană din anturajul tău îți inspiră curaj și putere pentru a merge mai departe spre ceea ce ți-ai propus.

Zodia/ascendentul GEMENI

Începutul săptămânii poate veni cu ceva conflicte ce au legătură cu locul de muncă (mai ales luni). Apoi situația conflictuală se poate extinde și în familie în zilele următoare. Este o perioadă deloc prielnică pentru a lua hotărâri. Cel mai bine este să folosești tot acest timp pentru spiritualitate, pentru alintarea și îmbogățirea interiorului tău. Dedică-te meditației și relaxării: îți vei limpezi prioritățile. Dedicarea asupra muncii îți poate aduce beneficii.
Mijlocul săptămânii îți aduce șansa să te ocupi de activități care îți fac plăcere și care te înnobilează. Este posibil să ai probleme financiare și acest fapt să îți strice buna dispoziție.
Pe la sfârșitul săptămânii vei avea o bună comunicare cu cei din jur, o bună dispoziție față de iubire și partea intimă a relației tale. Dacă ești singur, poți avea ocazia de a întâlni pe cineva care să îți acapareze atenția. Niște bani pe care îi aștepți întârzie să apară. Duminică se întrevede o revigorare financiară poate datorită muncii pe care o vei presta însă nu vei reuși să te desfășori așa cum îți dorești, adică vei avea puțin timp liber.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana DIAVOLUL și îți spune că ești prins în niște dependențe sau vicii care îți dăunează. Tu știi că este greșit ceea ce faci însă simți că nu ai putere sau nu vrei să te eliberezi. Cartea te sfătuiește să fii precaut să nu cazi în patimi distrugătoare și să încerci să fii puternic pentru a încerca să îți domini instinctele.

Zodia/ascendentul RAC

La începutul săptămânii îți faci griji datorită lipsei de bani (mai ales luni). Ori apar taxe de plătit, ori ai achiziționat ceva mai scump care te-a adus în această situație, devenind, astfel, nervos și agitat. Marți și miercuri vei fi ceva mai comunicativ, îmbunătățindu-se și relația de cuplu. Trebuie să profiți de aceste zile dacă ai de dat un examen sau un interviu. Sunt mari șanse să ai succes, întâlnind persoanele potrivite care să te ajute.
Mijlocul săptămânii îți aduce situații destul de conflictuale în relații (cu familia sau cu acele persoane cu care colaborezi). Încearcă să fii precaut în aceste zile. Cel mai bine este să te ocupi de casă, de curățenie, de restructurare sau dacă nu, este indicat să te dedici spiritualității și contactului cu interiorul tău. Relaxarea și meditația îți pot face minuni!
Pe la sfârșitul săptămânii continuă aceeași atmosferă apăsătoare în familie, însă mai slăbită. Duminică vei începe să te simți mai bine, mai eliberat de unele poveri. La fel, intimitatea cu partenerul prinde un nou elan sau dacă ești singur, poți întâlni sau să primești o susținere din partea cuiva de sex opus. Această zi este bine să o folosești în scopul de socializa, de a călători, de a ieși și a prinde un nou aer proaspăt după toate aceste probleme pe care le-ai avut. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 9 DE SPADE și îți spune că vei foarte sensibil în această perioadă. 9 de Spade reprezintă poverile pe care nu știi cum să le rezolvi. Va fi o perioadă destul de obositoare în care insomniile și gândurile vor fi destul de dese. Această carte îți spune că tot acum apar remușcări destul de dureroase și că ar trebui să te justifici cumva pentru ceea ce ai făcut, tocmai pentru a reuși să mergi mai departe.

Zodia/ascendentul LEU

Începutul săptămânii debutează cu oboseală, atât psihică cât și fizică. Simți că parcă toată lumea vrea ceva de la tine și nu știi cum și unde să te împarți. Nu va dura mult această presiune și te vei simți mult mai bine: vei începe să te adaptezi în mod  minunat circumstanțelor și ești mai energic când vine vorba de făcut bani. Așadar, punctează asupra carierei și locului de muncă deoarece sunt șanse să ai succes. În aceste zile comunicarea ta este orientată doar spre acele persoane pe care le consideri de calitate, de pe urma căreia te poți alege cu informații utile pe care să le pui în practică.
Mijlocul săptămânii va fi unul ceva mai tensionat. Se întrevăd certuri și dezacorduri. Poate descoperi ceva ce te scoate din sărite și, în plus, ți se mai pun și piedici la locul de muncă.  Răbdarea și toleranța față de persoanele apropiate îți vor fi puse la încercare în aceste zile.
Sfârșitul săptămânii continuă cu aceeași amprentă, însă doar ziua de duminică se va arăta senină, numai bună pentru a clarifica situațiile precedente. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana CAVALERUL DE SPADE și îți spune că vei avea un temperament destul de agresiv și greu de potolit. Cartea nu îți spune dacă este rău sau bine, deoarece, pe deoparte, ai nevoie de a clarifica unele situații, pe de altă parte, trebuie să îți stăpânești nervii dacă nu vrei ca unele legături importante pentru tine să se deterioreze brusc din cauza agresivității tale. Această carte îți sugerează să fii mereu „pe fază”  în cazul în care ești atacat sau acuzat pe nedrept, dar să lași garda jos când vine vorba de riscuri pe care nu ți le poți asuma deocamdată.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Începutul săptămânii te pune la încercare. Este posibil să afli ceva care te debusolează și simți cum îți este rănit orgoliul simțindu-te neapreciat. În plus, se pare că șefii, superiorii sau chiar părinții, profesorii (după caz) te vor altfel, mai flexibil și să iei totul mai cu spirit lejer. Poate te implici exagerat de mult acolo unde trebuie să ai mai multă volubilitate.
Mijlocul săptămânii începe bine, te simți mai în elementul tău (miercuri). Ești mai sigur pe tine și te ocupi cu plăcere de activitățile care îți plac. Și în iubire poți simți fluturași în stomac. Joi îți poți schimba brusc dispoziția devenind sensibil și împotriva pretențiilor celor din jur în ceea ce te privește. Această zi se anunță a fi potrivită pentru îmbunătățirea bugetului, așadar punctează asupra muncii.
Sfârșitul săptămânii continuă cu aceeași amprentă din zilele precedente. Sâmbătă (dacă lucrezi) este posibil să nu fii de acord cu anumite tactici de muncă ale unor colegi. La fel, dacă nu lucrezi, acolo unde te afli, este posibil să se aprindă unele divergențe cu persoanele din jurul tău, subiectul principal fiind banii sau bunurile materiale. Duminică vei avea parte de o frumoasă zi în compania persoanelor cu care rezonezi. Iubirea începe să se încălzească la temperatura dorită de tine. Contactul social și plimbările, ieșirile în societate îți vor ridica moralul.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 2 DE SPADE și îți spune că dacă ai dubii, gânduri contradictorii este bine să mai analizezi situația și să nu te grăbești să iei decizii. Cartea spune că ești într-o fază acum în care intuiția ta este blocată și poți face mari eforturi să o accesezi. De aceea este indicat să gândești din mai multe poziții mentale. Evită deciziile drastice și așteaptă zile mai potrivite pentru a face alegeri importante.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii apare cu dorința de aface o schimbare însă partea financiară nu prea te ajută. Marți și miercuri sunt zile prielnice pentru a te ocupa de casă, de familie. Există posibilitatea să faci schimbări bune în mediul tău, să restructurezi ceva și vei avea suportul familiei.
Mijlocul săptămânii îți aduce o fascinație aparte, dorind să intri în contact cu persoane aflate departe. Din partea unor persoane importante, care au un impact asupra sferei sociale din care faci parte, te poți aștepta la critici și la reproșuri. Chiar și în familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber pot să apară unele blocaje și situații deloc confortabile.
Sfârșitul săptămânii continuă în același ton ca zilele precedente. În plus se acutizează problemele financiare. Duminică va fi o zi mai bună în care vei avea acces la unele posibilități de a-ți rezolva treburi importante.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 4 DE MONEDE și îți spune că vei avea parte de situații în care va trebui să îți calculezi fiecare bănuț. Nu este momentul pentru a te avânta în cheltuieli care îți pot destabiliza bugetul. Este bine să fii precaut când vine vorba de banii tăi. Tot cartea îți spune să nu exagerezi deoarece vei fi considerat de către cei din jurul tău un avar și un zgârcit fără pereche care habar nu are ce-i bucuria vieții.

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii îți aduce multă oboseală și stress (luni), mai ales datorită solicitărilor din partea șefilor sau persoanelor importante de care depinde ascensiunea ta în carieră. Risc crescut de neînțelegeri, așadar este bine ca în acest timp să cântărești bine ceea ce spui și ceea ce înțelegi tu de la ceilalți. Marți și miercuri se destinde puțin atmosfera și comunicarea prinde un făgaș bun. Acum ai ocazia de a studia, de a da examene cu un final fericit. Se anunță succes în tratative.
Mijlocul săptămânii îți aduce dezamăgire cu privire la unele persoane pe le-ai crezut de partea ta sau poți auzi niște vești care te debusolează. Te poți axa, în schimb, pe carieră: aici ai mai multe șanse de a fi luat în considerație, poate și cu o sumă de bani pe care ai să-i primești  în plus.
Sfârșitul săptămânii îți accentuează nemulțumirea față de familie sau mediul în care trăiești dar și față de mediul în care lucrezi. Se pare că există tendința să îți descarci frustrarea și supărarea în familie. Trebuie să ții cont că familia sau cei din apropiata ta împrejurare,  nu este sacul tău de bătaie și va reacționa în mod surprinzător de agresiv. Dacă tot simți nevoia să te descarci psihic, contactează-ți câțiva prieteni buni care te cunosc.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana MOARTEA și îți spune că te vei afla în pragul unor schimbări nedorite și transformatoare. Este momentul să spui adio unor situații care nu mai au ce căuta în viața ta, dar cu care te-ai obișnuit în ultima vreme. Nu o să fii luat prin surprindere deoarece știi deja care sunt acestea și știi că este timpul ca totul să se termine pentru a se face spațiu unei situații noi, proaspete și mai bogată decât cea de acum. Și cum orice schimbare transformatoare te scoate din zona ta de confort, va fi o perioadă destul de neplăcută până când vei începe să te adaptezi la noile condiții.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Începutul săptămânii îți aduce câteva dezacorduri cu ceilalți.  Este posibil să ți se reproșeze unele lucruri, reproșuri care vin din partea partenerului sau a persoanelor cu care te-ai asociat. Disciplina, autocritica în asumarea și îndeplinirea responsabilităților tale îți pot aduce avantaje financiare. Este posibil să ți se ofere o sumă de bani sau o ofertă de muncă. Este o bună perioadă pentru a te dedica muncii, carierei dar și să îți îmbunătățești reputația: acest fapt îți va aduce mai mulți bani.
Te va deranja confuzia ce domnește în căminul tău sau în locul unde îți petreci timpul liber. Familia îți va sugera bune soluții dacă vei apela la ajutorul său.
Pe la mijlocul săptămânii apar probleme financiare însă vei fi optimist.  Poate ești nevoit să plătești ceva, să achiți niște taxe. Cert este că cheltuielile nu te vor ocoli. Tot acum, ajutorul pe care l-ai sperat din partea unor persoane, care nu fac parte din anturajul tău, va fi aproape inexistent sau nesemnificativ, ori  trebuie să plătești pentru serviciul acordat de către aceștia, mai mult decât te-ai așteptat. O cunoștință te va ajuta.
Sfârșitul săptămânii va fi o perioadă greoaie în comunicare. Este posibil să afli niște informații care te vor tulbura și te vor provoca la ceartă. Cineva din cercul tău de prieteni te va surprinde în mod neplăcut. În familie, însă, te vei simți mult mai bine, rezonezi cu membrii acesteia. Vei simți și o ușoară îmbunătățire a situației financiare. Atenție la starea de sănătate!

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana 3 DE SPADE. De fapt este o avertizare: este posibil să fii dezamăgit. Unele din planurile nu merg așa cum ți-ai fi  dorit și îți trebuie sânge rece pentru a le rezolva. Cartea îți spune să nu te lași dominat de emoții și sentimente, ci să te concentrezi asupra soluțiilor pe care le ai la îndemână. Totodată, cartea îți spune că ai o sensibilitate crescută în această perioadă și te vei simți foarte ușor lezat de ceilalți, deși, poate nu o fac cu intenție.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Pe la începutul săptămânii este posibil să ai parte de frustrări și nemulțumiri (luni) însă vor trece repede, așadar să nu le bagi în seamă.
Dacă ai partener, îl vei atrage fiind dezinvolt, senzual, primitor. Dacă ești singur, vei fi în centrul atenției cuiva care a pus ochii pe tine și îți vei da seama. Sunt zile excelente pentru a face ceva, pentru a lucra la scopurile, țelurile tale. Ai multe planete care lucrează în favoarea ta, așadar trebuie să acționezi în aceste zile.
Mijlocul săptămânii îți aduce tensiuni în carieră sau auzi ceva care te denigrează. Poate vei simți cum reputația ta se clatină. Este indicat ca în aceste zile să te comporți în mod diplomat și să aștepți să treacă. Evită să iei decizii drastice deoarece ești oarecum într-o situație confuză.
La sfârșitul săptămânii te vei simți mult mai bine, mai liber și mai în voia ta. Poate participi la o reuniune în care te vei simți minunat. Cert este că acum vei căuta să socializezi și vei găsi persoanele potrivite la locul potrivit. Dacă ai de susținut examene și interviuri, este o perioadă excelentă. Atenție asupra finanțelor: poate simți tentația de a cheltui prea mult.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana MAGICIANUL și îți spune că ai la îndemână tot ce îți trebuie pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Trebuie doar să acționezi! Tot această carte îți spune că vei avea o personalitate fascinantă și vei reuși să impresionezi cu ușurință prin intermediul inteligenței, empatiei, energiei și perseverenței tale.  La fel, dorințele tale se pot materializa, așadar ai grijă ce îți dorești!

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Începutul săptămânii îți aduce neînțelegeri în relațiile pe care le ai (mai ales luni). Se pare că este greu să ajungeți la o înțelegere: ești presat din toate părțile (muncă și familie) și nu știi cum să acționezi. Nici relația ta de cuplu nu va scăpa de acest val de dezacorduri. Marți și miercuri încep să se îmbunătățească treburile și o să fie mult mai bine. Acum poți să îți rezolvi problemele din sectorul muncii și  familial.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a intra în contact cu persoane cu care rezonezi și poți primi sfaturi și indicații ajutătoare. Tot acum ai posibilitatea să te ocupi de acele activități care îți aduc plăcere, să te mergi la un spectacol sau oriunde altundeva unde să simți că trăiești și ești liber. Însă nu uita de îndatoririle de la locul de muncă și de starea de sănătate. Precauția nu a stricat niciodată!
Sfârșitul săptămânii va continua cu aceeași atmosferă, însă duminică poate vei simți povara de la locul de muncă. Poate ai de realizat neapărat niște proiecte și trebuie să fii punctual. Așadar, duminica trebuie să o dedici solitudinii pentru a-ți pune ordine în minte, în priorități, pentru mai multă organizare.

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana CAVALERUL DE MONEDE îți spune că  vin vremuri mai bune însă trebuie să mai aștepți puțin, însă nu cu mâinile în sân, ci trebuie ca în acest timp să te organizezi și să te disciplinezi temeinic. Nu te grăbi să acționezi fără să fii bine pregătit deoarece riști prea mult. Cartea îți spune că trebuie să te gândești serios la viitorul tău material, din punct de vedere al bunăstării.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni este posibil să ai ceva probleme la serviciu, poate unii dintre colegi nu te înțeleg sau îți pun limite în ceea ce vrei să faci. Trebuie să fii atent la starea de sănătate deoarece tinzi să fii foarte nervos și poți spune sau face lucruri pe care ai să le regreți. Marți și miercuri spiritele se vor mai calma și vei reuși să comunici bine cu cei cu care intri în contact. Aceste două zile sunt excelente pentru a socializa, pentru a da examene sau interviuri.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea să rezolvi unele probleme din familie, mai ales de ordin financiar. Este posibil să primești niște bani sau niște confirmări pe care îi/le aștepți de ceva vreme. Nu este momentul să te ocupi de ce îți place și nici să apelezi unele persoane deoarece le poți întâlni pe cele greșite,  ci este indicat să te ocupi de muncă și familie.
Sfârșitul săptămânii își va urma cursul în aceeași atmosferă însă duminică ți se va da posibilitatea să socializezi, să pleci undeva unde ai să te simți bine, împreună cu partenerul (sau nu, depinde).  Ai grijă, totuși,  la sănătate deoarece există riscuri de lovituri. 

Tarotul te va ghida în această săptămână prin arcana ÎMPĂRATUL și îți spune că trebuie să fii mai sigur pe tine. Apariția acestei cărți spune că în ultima vreme ai fost destul de indecis, fără voință și fără încredere în tine. Acum este timpul să îți schimbi atitudinea și să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce ai făcut sau pentru ceea ce vrei să faci. Maturitatea să fie la ordinea zilei, doar așa vei reuși în planurile tale! La fel, o persoană matură, determinată și cu capul pe umeri îți va fi de ajutor și te va inspira.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu