duminică, 27 mai 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 28 mai – 3 iunie


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni ai o mare intuiție care te va ajuta să îți atingi scopurile. Important este să nu te lași distras și să te concentrezi asupra responsabilităților tale. Ai oportunități în carieră sau să fii apreciat de persoane importante.
Marți și miercuri este nevoie să asculți și de sfaturile venite din partea celor apropiați. Nu spun să le urmezi sfaturile ci să le asculți doar: îți pot oferi noi iei destul de bune. Uneori, nu este de ajuns doar să fii plin de entuziasm față de un proiect, ci este nevoie și să înțelegi cum funcționează, să-i știi toate punctele  slabe și forte.
Joi, vineri și sâmbătă sunt zile propice pentru carieră. Dacă vrei să atragi aprecierile unui șef sau ale unei persoane importante pentru tine, acum este un bun moment deoarece eforturile tale pot fi răsplătite. Determinare, precizie, organizare și multă perseverență te pot conduce spre un nivel înalt în ascensiunea ta socială și nu numai.
Duminică este posibil să fii supus unor cheltuieli neașteptate. Comunicarea este bună cu ceilalți până la punctul sensibil numit bani și finanțe.

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este CARUL și îți spune că „destinul și norocul” sunt de partea ta. Așadar, ai încredere în tine, în capacitățile tale și treci la luptă deoarece ai toate șansele să învingi ceea ce te-a împiedicat până acum. Această carte spune că în această perioadă oportunitățile se vor ține lanț, datoria ta este de a acționa pentru a putea prinde ceea ce îți dorești.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni este posibil ca unele idei ale tale să nu coincidă cu nevoile pe care le ai, mai ales în relațiile tale. Însă ai inteligența de a domina orice tendință de conflict.
Marți și miercuri vei simți mult mai acut cum problemele financiare te blochează. Se pare că nu găsești ajutor în persoanele care ți-au promis ajutor ci în familie sau în unele rude foarte apropiate.
Joi, vineri și sâmbătă este posibil să primești unele vești bune. Ți se pot confirma niște speranțe. La fel, este posibil să faci o călătorie care să te scoată din grijile pe care le ai acum sau poți începe un proiect important. Relațiile se îmbunătățesc, la fel și relația de cuplu. Este bine să socializezi și în aceste zile să nu stai închis în casă.
Duminică este o zi potrivită pentru a te concentra asupra carierei. Dacă nu lucrezi astăzi, atunci este indicat să fii în preajma persoanelor importante și să le cauți compania deoarece ai mari șanse să fii apreciat. Nu știi de unde poate sări iepurele norocos!

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este 7 DE BÂTE și îți spune că te afli într-o luptă continuă cu evenimente și situații care te provoacă. Chiar dacă ai obosit, cartea îți spune să nu cedezi deoarece te afli  într-o poziție avantajoasă și ești pe punctul de a învinge. Determinarea dar și stragia inteligentă te vor ajuta să ajungi acolo unde dorești și cartea îți spune că ai aceste șanse din plin. În curând vei afla gustul victoriei.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni ai multe treburi de făcut. Ești foarte ocupat și la locul de muncă. Este bine să te concentrezi asupra carierei deoarece vei reuși să atragi aprecierile persoanelor de care depinde avansarea ta.
Marți și miercuri te vei dedica relațiilor tale, inclusiv relației de cuplu. Ai abilitatea de a face diverse tratative însă nu este indicat să iei decizii drastice ce au legătură cu locul de muncă sau cu familia deoarece ești cuprins de confuzie în aceste zile. Este un bun moment pentru a călători și/sau pentru relația intimă a cuplului.
Joi, vineri și sâmbătă vei avea diferite preocupări ce au legătură cu sectorul financiar. Este bine să te ocupi de carieră, să pui în mișcare anumite proiecte sau strategii pentru a te face cunoscut. Reputația ta este pozitivă și  în creștere. Acesta este secretul care îți poate aduce mai mulți bani.
Duminică vei fi nevoit să îți schimbi unele principii, filosofii de viață. Este posibil să primești niște vești nu tocmai bune care să te facă să îți schimbi anumite percepții asupra vieții tale.

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este 2 DE BÂTE și îți spune că ai o anumită stabilitate financiară, chiar dacă ți se pare că nu este suficient sau chiar dacă ești nemulțumit. Cartea spune că te afli într-un punct favorabil iar eforturile se văd, au apărut rezultate palpabile în ultimul timp. Dacă te preocupă situația ta financiară, este indicat să vezi în mod clar poziția în care te afli, să fii obiectiv și ai să observi că ai realizat suficient de multe pentru tine și familia ta. A ajuns momentul să fii mulțumit de rezultatele eforturilor tale dacă vrei să atragi abundența în viața ta. Știi cum este vorba aceea: „nemulțumitului i se va lua darul”, așadar bucură-te de ceea ce ai realizat și fii recunoscător pentru ceea ce ai. Oportunitățile vor fi și mai numeroase.

Zodia/ascendentul RAC

Luni ai parte de o zi liniștită în care te ocupi de acele activități care îți fac plăcere. Ești binedispus către relația cu partenerul și cu dorință de a socializa, de a fi în centrul atenției persoanelor pe care le iubești,  la care ții și îți sunt aproape. Te deranjează sectorul financiar, dar treci peste asta: sunt lucruri mai importante care îți atrag atenția.
Marți și miercuri apar unele probleme de sănătate și de care ar trebui să ții cont. Dacă ai probleme la locul de muncă atunci este indicat să renunți la unele principii care te blochează să avansezi. Renunță la exagerata sensibilitatea care te caracterizează și eliberează-ți capacitatea creativă. Nu mai calcula și nu mai ține cont de fiecare pas pe care nu îți place să-l faci. Concentrează-te și asupra calităților și avantajelor. Procedând așa vei începe să mergi pe drumul bunăstării.
Joi, vineri și sâmbătă ești foarte determinat în relațiile pe care le ai. Inclusiv în relația de cuplu. O fi bine sau rău? Îți vei putea da seama ce răspuns se potrivește cu realitatea ta în funcție de reacțiile celor din jur, ale celor cu care intri în contact. Cu siguranță, este o bună perioadă pentru socializare însă trebuie să umbli cu mănuși când vine vorba despre relațiile de familie și despre cele de care depind cariera ta. Folosește-ți determinarea în scopul de a îmbunătăți calitatea vieții intime în cuplu deoarece este foarte favorabilă această perioadă.
Duminică vei simți nevoia de relaxare activă, mentală. Cititul și căutarea de informații sunt privilegiate. Este o zi potrivită pentru a sta în familie cu cei apropiați.

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este 10 DE MONEDE și îți spune că această săptămână este foarte potrivită pentru întâlniri, tratative, planuri și discuții cu alte persoane. Poți afla multe idei bune cu care să pornești o afacere sau un plan care să îți aducă câștig. La fel, dacă ieși în societate vei întâlni persoane interesante care te pot inspira. Cartea îți spune că nu este momentul să îți plângi de milă, indiferent prin ce probleme treci. Trebuie să ieși și să pui mâna pe treabă, începând cu persoanele pe care le ai în jur și te pot ajuta.

Zodia/ascendentul LEU

Luni este posibil să ieși din zona ta de confort. Probabil îți dorești să fii în familie, acasă, însă intervine ceva care te scoate din mediul tău. Dedică-te locului de muncă deoarece sunt șanse să fii apreciat de cine trebuie.
Marți și miercuri sunt zile potrivite de a acorda atenție asupra pasiunilor tale, dar și iubirii. Există un bun feeling erotic cu partenerul în aceste zile. Important este să nu vă închideți numai în casă ci să ieșiți în societate. Poți cunoaște persoane importante. Problemele financiare (mai ales cele ale partenerului) îți pot da anxietate și temeri.
Joi, vineri și sâmbătă vor fi zile aglomerate la serviciu sau în mediul în care îți desfășori activitatea. Așteaptă-te la stres și la unele probleme (minore)  de sănătate. Este important să te ocupi de acest sector al muncii cu determinare, organizare și multă voință de a reuși prin forțele proprii deoarece se întrevede succes pe termen lung dacă „joci” după aceste reguli.
Duminică este posibil să ai ceva discuții cu partenerul sau cu persoana cu care te-ai asociat. Întâlnirile cu persoane sus puse sau ieșirile în societate îți fac bine ție cât și persoanei cu care formezi un cuplu. 

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este 4 DE BÂTE. Iată că această carte îți transmite că va fi o perioadă plină de voioșie împreună cu persoana la care ții foarte mult. În ciuda problemelor cu care te confrunți, vei avea posibilitatea să te bucuri cu cineva de un eveniment sau de o situație favorabilă. Te așteaptă o perioadă bună din punct de vedere social și amoros.

Zodia/ascendentul FECIOARA

Luni este o zi potrivită pentru a face sau a lucra la proiecte. Vei avea idei minunate sau cineva din anturajul tău te va ilumina într-o problemă. Este o zi în care comunicarea este importantă și constructivă.
Marți și miercuri vei avea multe treburi de rezolvat în familie sau în mediul în care trăiești. Poate vei apela la autorități sau la unele societăți și, astfel, ai mult de umblat încoace și încolo. Cert este că tot acest efort va avea ca un rezultat pozitiv deoarece vei rezolva. Trebuie doar să te implici și să dai curs impulsului de a acționa, de a fi activ. Așteptarea și staticul nu fac casă bună cu planurile și scopurile pe care le ai. Așadar, acționează! La fel, este o bună perioadă pentru muncă: acum eforturile tale vor fi apreciate de către șefi. Ai grijă că anxietatea partenerului te poate bloca.
Joi, vineri și sâmbătă este o perioadă în care excelezi din mai multe puncte de vedere. Ai încredere în tine, în ceea ce faci și ești sigur că ești pe drumul cel bun. Vei rezolva o grămadă de treburi deoarece pui suflet și pasiune în ceea ce faci. La fel, și iubirea poate căpăta un nou avânt. Problema este că nu prea îți cunoști limitele acum: ești atât de determinat încât crezi că toate conceptele tale sunt cele mai viabile fără să ții cont și de părerile celorlalți. Problemele pe care le vei întâmpina în această perioadă îți vor arăta unde greșești.
Duminică vei avea chef, energie de a face ceva. Dacă muncești în această zi atunci este bine să te concentrezi asupra muncii. Dacă ești acasă, este bine să te ocupi de căminul tău. Oricum, circumstanțele în care te afli îți vor arăta că trebuie să îți schimbi unele filosofii de viață după care te ghidezi în mod constant.

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este PAJUL DE CUPE și îți spune că vei avea parte de multe vești plăcute pentru tine. Poate vei cunoaște pe cineva care îți place și cu care simți că rezonezi. Sau poate vei fi acompaniat pe parcursul acestei perioade de persoane care împărtășesc cu tine aceleași sentimente și idei. O perioadă liniștită și plăcută se anunță pentru tine.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni este posibil să treci printr-un moment de colaps financiar: ori nu ești mulțumit de cât câștigi, ori ai ceva de rezolvat în familie sau cu casa și nu îți ajung banii. Cineva din familie sau o cunoștință apropiată te va ajuta.
Marți și miercuri sunt zile excelente pentru comunicare și pentru studiu. Este important să creezi un echilibru între conceptele tale de viață și acele informații pe care le vei descoperi. Flexibilitatea în acest sector îți va oferi multe răspunsuri la dilemele pe care ai de ceva timp. Sunt posibile discuții sau neplăceri venite din partea locului de muncă: îți sunt necesare empatie și sensibilitate pentru a depăși stările aduse de anxietate.
Joi, vineri și sâmbătă problemele în familie sau în mediul unde trăiești se vor ține în  lanț dacă nu reușești să te pui în locul celorlalți cu care intri în contact în aceste zile. Empatia este esențială,  în plus, stabilitatea și organizarea au rolul lor binestabilit, așadar, fii mai organizat cu viața ta de familie sau în mediul în care trăiești. În schimb, excelezi în muncă: ai șanse să îți atingi planurile sau scopurile la locul de muncă mult mai rapid sau să te bucuri de niște bani.
Duminică vei avea idei extraordinare în ceea ce privește pasiunile, hobby-urile tale și chiar în iubire. Ești fascinant și plin de creativitate, simțind nevoia să fii apreciat de cei din jur. Nu sta în casă, ieși în societate și ai încredere în capacitățile tale.

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este PAJUL DE SPADE și îți spune că este bine să fii mereu în gardă. Susceptibilitatea te va ajuta să nu te implici în treburi periculoase pentru tine. Însă, tot această carte te avertizează să nu exagerezi să nu faci cunoscut celorlalți că îi „spionezi” deoarece vei declanșa un mic război cu cei din jur. Cartea spune că vigilența este de dorit însă nu te aventura în certuri, discuții și situații în care nu ai deplină cunoștință de cauză.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni vei fi foarte sensibil și nu vei tolera ideile altora. Încearcă să te abții de la a lua decizii și să îți temperezi impulsurile emoționale. Așteaptă să treacă această zi. Între timp, acordă atenție asupra activităților care îți fac plăcere și pasiunii erotice: acestea te vor distrage de la decizii greșite.
Marți și miercuri te va preocupa în mod special sectorul financiar. Este posibil să fii dezamăgit, să nu primești sau să întârzie niște bani la care ai sperat de la partener sau din altă parte. Cel mai probabil este vorba despre o amânare. Este indicat să te concentrezi asupra carierei, asupra locului de muncă. Nu este momentul să te ocupi în mod deoasebit de activitățile care îți plac deoarece te pot distrage de la treburi importante. Cineva din familie sau o cunoștință apropiată te va ajuta.
Joi, vineri și sâmbătă se îmbunătățesc relațiile cu cei din jurul tău. Raportul pe care îl ai cu ceilalți va fi unul de calitate și atragi persoane care știu ce vor de la viață, oferindu-ți un model, un sprijin, un motiv de a merge mai departe. În plus, găsești multe idei și soluții favorabile pentru problemele tale. Zile bune pentru studiu și cercetare.
Duminică este posibil să ai parte de surprize neplăcute în familie sau în mediul unde trăiești însă vei ști cum să le faci față în mod miraculos.

  Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este PAJUL DE BÂTE și îți spune că lecția ta importantă din această perioadă este arta așteptării și primirii. Poate aștepți niște vești însă este important și de felul cum primești aceste vești. În general, această carte vorbește, anunță vești bune care anunță entuziasm. De aici pot pleca proiecte importante.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni  te vei simți pus la zid de către persoane în care ai avut încredere. Totuși speranța de a rezolva unele lucruri nu te va abandona. Ai cunoștințe care sunt dispuse să îți ofere o mână de ajutor.
Marți și miercuri sunt zile destul de obositoare deoarece ești nevoit să lupți pentru a-i convinge pe ceilalți. Nu este de ajuns doar speranța și entuziasmul că va fi totul bine, ci și o bună bază sigură și precisă, luând în considerare toate avantajele și dezavantajele situației.
Joi, vineri și sâmbătă ai mare succes la bani, în planul financiar. Este posibil să primești niște bani sau un bonus pentru care ai depus mare efort. Dacă nu, oricum situația dată îți favorizează rezolvarea anumitor probleme cu care te confrunți mai ales în familie, în cămin sau în mediul în care trăiești. Este o bună perioadă pentru a te dedica muncii și carierei deoarece reputația ta poate crește și vei fi admirat și răsplătit pentru capacitățile tale.
Duminică este o zi potrivită pntru relaționare, pentru dialogare și petrecut timp cu persoana iubită. Dacă lucrezi, trebuie să ai mai multă grijă la locul de muncă: nu este bine să discuți prea mult, ci să îți vezi de treburile tale. Altfel riști probleme la locul de muncă.

 Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este CAVALERUL DE SPADE și îți spune că vei avea o atitudine destul de agresivă vis a vis de ceilalți. Se pare că nu tolerezi nimic ce ți se pare deplasat față de scopurile tale. Dacă ești o persoană calmă de fel, acum cartea îți spune că este bine ca în această perioadă să îți aperi interesele deoarece cei din jurul profită de buna ta dispoziție. Totuși, trebuie să ai grijă să nu exagerezi deoarece agresivitatea ta invită la certuri greu de gestionat.


Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni ești implicat în societate. Poate vei fi plecat mai mult cu treburi de rezolvat. Apare o nemulțumire datorită timpului pierdut inutil, timp în care ai fi avut alte planuri de care să te ocupi. Sunt posibile cheltuieli suplimentare dar rezolvi ceea ce ai de rezolvat.
Marți și miercuri ești mult mai interiorizat și nu prea ai chef de contact cu ceilalți. Dimpotrivă, descoperi că cei în care ai încredere te pot dezamăgi și te simți împiedicat de acțiunile unora. Ți se recomandă o mai mare atenție la starea ta de sănătate: munca, nervii la locul de muncă și grijile cotidiene pot afecta bunul mers al organismului tău.
Joi, vineri și sâmbătă te așteaptă o perioadă în care ai șanse să îți duci planurile la bun sfârșit. Vei avea energia necesară de a te ocupa de acele activități care îți fac plăcere, de copii (după caz), de capitolul dedicat iubirii. Vei fi foarte fascinant în aceste zile deoarece te simți sigur pe ceea ce vrei de la viață. Siguranța și încrederea în tine dezvoltă în tine un farmec aparte. Totuși, prin atitudinea ta riști să rănești sentimentele partenerului care este deosebit de sensibil în această perioadă. Încearcă să-i arăți latura ta paternă/maternă și nu vei regreta, dimpotrivă, vei aduce un plus iubirii și relației de iubire. Este bine ca în aceste zile să punctezi și asupra celorlalte relații, să le îmbunătățești: comunicarea cu cei apropiați dar și apelarea la persoane cu pregătire și vastă experiență în domeniile în care ai nevoie de ajutor. Ai grijă în ceea ce privește relația cu șefii deoarece aceștia nu  te vor vedea bine în aceste zile datorită comportamentului tău. Încearcă să fii mai maleabil.
Duminică este o zi în care să te dedici familiei și căminului. Munca în acest sector îți aduce avantaje. Este posibil să te preocupe copiii, persoana iubită sau unele cheltuieli neașteptate.

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este ÎMPĂRATUL. Această carte spune că vei fi stăpân pe orice situație și nimic nu te va lua prin surprindere. Ai control asupra evenimentelor și nu prea ții cont de partea sensibilă a persoanelor cu care intri în contact, ci , mai degrabă, de siguranța acestora. Este bine să faci uz de potențialul tău și să arăți ceea ce poți. Vei avea multe oportunități în care te poți desfășura țintind spre scopurile tale. Tot această carte te avertizează că vei avea tendința de a exagera cu severitatea și autoritatea, riscând îndepărtarea persoanelor pe care le iubești și la care ții. Încearcă să acorzi atenție și părții tale sensibile, inclusiv a acelora de lângă tine cu care intri în contact.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni ai ocazia de a te propulsa în carieră. Poate câștigi și ceva în plus sau ți se va propune o avansare. Este un bun moment să te axezi pe muncă deoarece eforturile tale vor fi apreciate de către superiori. Familia va fi cea care va avea de suferit deoarece te va simți foarte distant.
Marți și miercuri va trebui să îmbini plăcutul cu utilul și vei avea succes de pe urma acestui proces de ajustare. Este posibil să cheltui ceva bani pentru un proiect pe care l-ai început acum ceva timp. Important este că nu îți pierzi cumpătul și nici speranța. Chiar dacă este mai greu, tot vei avea succes.
Joi, vineri și sâmbătă te vei ocupa mai mult de latura ta interioară. Vei prefera să fii mult mai rezervat și să te ocupi de acele treburi care vizează mediul tău interior și mediul în care trăiești. Vei avea posibilitatea să îți rezolvi unele probleme în familie. Trebuie să ai mai multă grijă la semnalele organismului tău: unele probleme de sănătate riscă să ia amploare. La fel, mediul unde lucrezi este posibil să ți pară oarecum ostil. Te caracterizează în această perioadă  o stare de nervozitate și agitație, caracteristici care pot fi interpretate ca fiind pline de agresivitate de către cei din jurul tău. Așadar, încearcă să îți consumi energia, agitația în ceva care îți face plăcere.
Duminică ai parte de o zi interesantă și voioasă. În sfârșit, te vei ocupa de ceva distractiv și jucăuș!

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este 9 DE SPADE și îți spune că vei fi foarte sensibil în această perioadă. Se pare că vei fi cuprins de griji sau regrete. Cartea te pune în gardă și nu încerca să „joci” murdar deoarece vei avea remușcări. La fel, trebuie să fii precaut pentru a nu cădea victimă neglijențelor. Încearcă ca în fiecare seară să îți faci un ritual, un obicei care să-l poată aduce pe Moș Ene pe la gene... adică somnul. Ești predispus la insomnii în această perioadă, așadar, o carte bună acompaniată de un ceai și o baie relaxantă îți pot aduce liniștea de care ai nevoie acum.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni îți face bine ieșirea în societate sau întâlnirea cu diverse persoane. Este o bună perioadă pentru tratative deoarece vei avea mai multă încredere în tine.
Marți și miercuri sunt zile destul de obositoare deoarece va trebui să te concentrezi asupra carierei în egală măsură cu atenția ce o acorzi căminului și familiei tale. Este o perioadă importantă și oportună pentru a  atrage aprecierea superiorilor sau a persoanelor de care depinde ascensiunea ta la locul de muncă.
Joi, vineri și sâmbătă te invită să ieși în societate, să faci o călătorie sau să întreții legături cu persoane cu care rezonezi și te fac să te simți bine în pielea ta. Acum este posibil să faci cunoștințe importante sau să pui în practică un plan important.
Duminică este o zi importantă în care este bine să ți-o petreci alături de familie. Comunicarea cu diferite persoane poate fi destul de anevoioasă, așadar solitudinea și repausul  îți vor face chiar foarte bine. Atenție și la starea ta de sănătate!

Cartea de tarot care îți va fi alături în această săptămână este 9 DE BÂTE și îți spune că ești destul de speriat de ceea ce ți-a oferit până acum viața. Ai foarte multe cicatrici sufletești încât acum sufli și în iaurt pentru a evita să te frigi. Cartea spune că exagerezi cu această atitudine și datorită acesteia pierzi multe oportunități. Este timpul să lași trecutul deoparte și să îți spui că ceea ce a fost nu mai este de actualitate. Este timpul să schimbi pagina și să ieși din fortăreața pe care ți-ai construit-o în jurul tău. Aruncă bandajul care îți acoperă doar semnele unei răni și nu rana în sine deoarece aceasta nu mai există, s-a vindecat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu