duminică, 6 mai 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 7 – 13 mai


Zodia/ascendentul BERBEC

La începutul săptămânii este posibil să apelezi la serviciul oferit de unele persoane dispuse să te ajute însă te vor face să scoți mulți bani din portofel. Se anunță o destabilizare a situației materiale. Totuși vei ieși cu bine din situațiile cu care te confrunți datorită unor persoane abile în domeniu. Acționează și vei rezolva o grămadă de treburi.
Pe la mijlocul săptămânii apar unele confruntări cu apropiații datorită unor sume de bani. Atenție să nu cumva să te lași înșelat deoarece este cineva din anturajul tău care umblă cu cioara vopsită... Oricum, există persoane în jurul tău care te vor susține, important este să știi cum să faci diferența între persoanele sincere și cele care vor să profite de generozitatea și încrederea ta. Dacă te vei concentra asupra muncii acum, ai șanse să fii apreciat de către superiori.
Sfârșitul săptămânii îți aduce probleme în carieră sau cu persoanele care au autoritate asupra ta (șefi, părinți, persoane importante pentru tine). Sper că ai folosit energia pozitivă de zilele trecute în scopul carierei sau al reputației tale sociale deoarece acum îți va fi  dificil să mai acționezi. Se întrevăd limitări și responsabilități impuse care contrastează cu modul tău de a gândi, așadar nu ai decât să te conformezi circumstanțelor și să aștepți să vină zile mai bune. Micile deplasări la sau cu persoane apropiate care te cunosc îți pot ridica moralul.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana 4 DE BÂTE și îți spune că ești în pragul unei sărbătoriri sau al unei reuniuni în vederea exprimării unei bucurii. Te vei simți bine și vei avea alături persoane dragi cu care vă veți bucura împreună. Cartea îți spune că în ciuda problemelor cu care te confrunți în ultima perioadă, este timp și există motive pentru a te bucura de viață. Cartea îți spune că nu este bine să neglijezi acest aspect de a simți și de a aduce bucurie în viața ta alături de persoanele apropiate ție.

Zodia/ascendentul TAUR

La începutul săptămânii ți se cere adaptabilitate în societate și la cerințele superiorilor de la locul de muncă. Te vei simți obosit și lipsit de vlagă însă ești obligat să treci de acest hop cu un efort suplimentar de energie. Vestea bună este că ți se îmbunătățește oarecum situația financiară și poți da curs unor idei sau planuri.
Pe la mijlocul săptămânii apar surprize plăcute din partea unor persoane cu care ai ceva în comun. Poate vei primi niște vești bune sau trebuie să faci unele deplasări care îți ridică moralul și te vor bucura. Este o perioadă prielnică pentru a socializa și pentru a te pune în contact cu persoane importante pentru tine. Singura problemă vine din zona financiară: ori nu dispui de suficienți bani, ori vei fi supus la unele cheltuieli care îți vor lăsa un gol în portofel.
Pe la sfârșitul săptămânii este posibil să te confrunți cu unele probleme de sănătate datorită stresului și insomniilor. Treci printr-o serie de revizuiri ale modului de gândire și îți schimbi planurile fiind nevoie de o aborbare mai precisă și concretă. Se pare că entuziasmul nu este suficient. Se întrevăd, în schimb, noi șanse în carieră, în familie și în sectorul financiar, așadar, punctează asupra acestor sectoare de viață. 

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana MAREA PREOTEASĂ și îți spune să te bazezi negreșit pe intuiție și să acorzi o atenție specială fiecărui gând, simțire sau emoție înainte de a intra prin filtrul rațiunii și al logicii. Cartea spune că ai o cunoaștere excepțională, dominată de adevăr, cunoaștere pe care nu toți o pricep și nu o vor înțelege. Însă tu dispui de acest tezaur și trebuie să-l folosești în această săptămână. Procedând astfel vei reuși să rezolvi foarte multe din problemele tale. La fel, o persoană cu o cunoaștere elevată, înțeleaptă îți poate sugera idei excepționale despre cum trebuie să acționezi pentru a atrage norocul de partea ta.

Zodia/ascendentul GEMENI

La începutul săptămânii te vei simți plin de farmec însă va fi lovit din plin de neîncrederea în tine. Vei avea tendința spre depresie, tristețe și teamă. Poate și unele simptome ale unor afecțiuni fizice cu care te confrunți îți provoacă aceste stări. Este bine ca în aceste zile să ieși, să petreci mult timp în compania unor persoane noi cu interese comune. Energia lor te va vitaliza și îți va dărui dorința de acțiune.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilități în carieră, în societate și șanse de a fi admirat de către șefi, superiori. Este important ca în aceste zile să dai dovadă de sensibilitate, să te bazezi pe intuiție și să fii perseverent și responsabil în ceea ce trebuie să faci. Nu este momentul să fii jucăuș deoarece vei fi înțeles greșit și vei fi considerat superficial cu intenții seductive, comportament deloc potrivit în circumstanțele în care te vei afla în aceste zile. Concentrează-te asupra muncii și nu vei regreta.
Pe la sfârșitul săptămânii problemele financiare se fac mai intens simțite și îți pot bloca exuberanța, ieșirile în societate. Se pare că există unele întârzieri sau amânări care îți destabilizează sectorul economic. Farmecul și modul tău de a fi te va scoate din starea de neputință. Este important să nu îți pierzi încrederea în tine și să ai contact cu persoane care îți ridică moralul.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana MARELE PREOT și îți transmite necesitatea de a crea o punte între minte și inimă. Cartea spune că ai tendința ca în această săptămână să cazi în extreme, fapt care îți poate complica unele probleme deja existente. Este bine ca în această perioadă să citești cât mai mult despre spiritualitate și să pui în aplicare învățămintele de natură morală. Tot acum este indicat să apelezi la cineva cu o cunoaștere elevată pentru a primi câteva indicii importante pentru tine care te-ar putea scoate din impas.

Zodia/ascendentul RAC

Începutul săptămânii te pune față în față cu unele probleme relaționale. Este necesar să faci unele schimbări și să înveți să te adaptezi la unele circumstanțe. Te poți simți îngrădit, nelăsat în pace și constrâns să acționezi contrar voinței tale, în special în mediul intim, familial. Este posibil ca toate aceste neplăceri să fie din cauza lipsei banilor: poate aștepți o susținere financiară din partea partenerului sau din altă parte și aceasta întârzie să apară. Familia rămâne ajutorul de bază în această perioadă și este bine să te concentrezi asupra carierei, asupra muncii tale deoarece vei avea parte de aprecieri din partea superiorilor, construindu-ți astfel o temelie pentru succes.
Mijlocul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te deplasa în locuri care te fac să te simți bine și în largul tău. Totuși unele persoane te pot dezamăgi deoarece ai așteptări prea mari din partea lor. Este posibil să faci o deplasare în vederea restabilirii stării de sănătate. Această perioadă este prielnică de a stabili noi contacte, să relaționezi deoarece poți întâlni persoane interesante,  îmbogățindu-ți  lista persoanelor  la care este posibil să apelezi în caz de nevoie.
Sfârșitul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te afirma în carieră, să atragi atenția superiorilor asupra ta în sens favorabil dacă acționezi și îți dai de lucru în domeniul în care dorești succes. Nu este timp de stat în această perioadă chiar dacă te vei simți obosit, lipsit de vlagă sau neînțeles de către partener. Mobilizându-te, poți atrage ceva bani în portofel sau poate vei primi cadouri sau atenții stimulante.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana PUTEREA și îți spune că în ciuda simțirilor tale interioare și a emoțiilor contradictorii cu care te confrunți, vei avea o mare putere interioară care te va ajuta să îți atingi scopurile. Intuiția cu care ești înzestrat te va ghida și îți va sugera cum și când să te comporți cu cei din jur. Cartea îți spune că vei fi în avantaj și vei avea o superioritate netă față de persoanele enervante cu care intri în contact. Gingășia și dulceața ta îi va liniști instantaneu.

Zodia/ascendentul LEU

Pe la începutul săptămânii vei avea o sensibilitate aparte în ceea ce privește raportul cu ceilalți, în special cu superiorii, șefii de la locul de muncă și cu familia. Este nevoie de mai multă practicitate și solidificare în proiectele tale pentru a avea succesul pe care ți-l dorești la locul de muncă. În familie, este necesar să te pui în locul celuilalt înainte de a lua anumite decizii. În schimb, ai bile albe în iubire și în comunicare: acordă-i atenție persoanei iubite și ai să fii răsplătit. Tot acum este bine să clarifici anumite situații: vei avea mult „lipici” necesar pentru a ieși cu bine.
Pe la mijlocul săptămânii apar niște probleme financiare cauzate de plata unor taxe sau de întârzierea unor bani care îți revin. Se întrevăd niște piedici care se pot rezolva prin intermediul unor cunoștințe sau rude apropiate. Este indicat ca în această perioadă să te ocupi mai mult de carieră, de sănătatea ta și de familie deoarece aici vei fi susținut de astre.
La sfârșitul săptămânii vei avea chef de ducă, de a face o călătorie, de a ieși din rutină însă responsabilitățile pe care le ai de îndeplinit te vor ține pe loc. Tot acum este posibil să primești niște vești bune de la cineva aflat departe. Dacă ții la locul de muncă pe care îl ai, este bine să nu iei decizii drastice venite din impuls deoarece vei regreta. În cazul în care pleci la drum, trebuie să nu te grăbești și să fii foarte atent pentru a evita pericolele care sunt destul de evidente. 

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana 4 DE CUPE. Această carte îți spune că ai aproape tot ce ți-ai dorit însă a apărut plictiseala. Ceva te nemulțumește cu toate că nu ai motive să spui că o duci rău, dimpotrivă, ai o viață pentru care mulți care te cunosc te invidiază. Și totuși, ești cuprins de această apatie care te „orbește” și te face să nu mai vezi frumusețile și oportunitățile pe care le ai chiar la picioarele tale. Cartea te sfătuiește să ieși rapid din această stare care nu îți va aduce nimic bun și să îți focusezi atenția asupra persoanelor, lucrurilor, situațiilor favorabile pe care le ai lângă tine. Când te cuprind stări de plictiseală și apatie gândește-te că mulți și-ar dori să aibe o viață ca a ta...

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

La începutul săptămânii vei dispune de multă inovație la locul de muncă, creativitate ce va fi apreciată. Șefii sau persoanele de care depinde avansarea ta în carieră te vor urmări fascinați și poate vei fi răsplătit financiar. Este posibil ca cei cunoscuți să nu te mai recunoască: devii mai irascibil și spui totul în față fără să îți pese de consecințe. Așadar, așteaptă-te la discuții contradictorii pe care va trebui să le gestionezi pentru a nu declanșa rupturi de relații.
Aceleași riscuri de a rupe relații pe nepusă masă, sunt și în zilele de la mijlocul săptămânii, doar că în această perioadă te va ajuta intuiția să nu dai chiar cu bățul în baltă și să-i stropești pe nevinovați. Vei fi mult mai conciliant și mai dornic de clarificări. Pot exista, în schimb, probleme sau neînțelegeri cu șefii: au nevoie să înțeleagă probabil pentru ce anume te plătesc iar tu trebuie să le arăți, să-i convingi că meriți banii. În iubire dispui de o mare încărcătură erotică.
Pe la sfârșitul săptămânii vei fi cuprins de frustrări și regrete. Ceva te va nemulțumi profund și vei reacționa destul de impulsiv. Poate datorită problemelor financiare sau unei probleme în iubire. Oricum, există ceva care nu va fi așa cum te-ai așteptat să fie. Dacă ai copii, este bine să suplimentezi precauțiile.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana 7 DE MONEDE și îți spune că este nevoie de multă răbdare din partea ta. Vei avea tendința să presezi, să impui pentru a vedea rezultatele dorite de tine însă nu este o tactică binevenită. Vei avea succesul dorit, cu siguranță, însă va trebui să mai aștepți puțin. Nu este perioada în care să te aventurezi în riscuri.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Începutul săptămânii îți aduce posibilitatea de a te ocupa de relațiile tale, mai ales de relația de iubire. Ai o încărcătură erotică puternică. Ești atras de persoanele care discut în mod inteligent și își expun ideile în mod curajos. Tot acum vei avea posibilitatea să te ocupi de acele activități care îți fac plăcere și în care se cere inovație și creativitate, calități de care dispui din belșug. Totuși, te vei simți îngrădit datorită unor probleme financiare. Acestea ți-ar putea scădea stima de sine, apar unele complexe datorită acestora. Sunt posibile discuții cu partenerul pe această temă financiară.
Mijlocul săptămânii îți aduce noi oportunități de a te manifesta la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea. Este posibil să fii plătit pentru munca prestată sau să primești un bonus. Sunt șanse ca partea financiară să prindă contur mai clar. Este posibil ca o veste de departe să te afecteze iar tu să nu-i înțelegi sensul așa cum ar trebui: vei fi destul de confuz. Poate te vei îndoi de unele concepte, unele filosofii de viață și vei fi nevoit să le adaptezi circumstanțelor în care trăiești acum.
Pe la sfârșitul săptămânii vei avea tendința să te răzvrătești împotriva rigidității familiei. Vei simți nevoia să respiri un aer proaspăt însă obiceiurile, tradițiile, familia nu te lasă. Este bine să te conformezi acestora deocamdată dacă vrei pace și liniște. Dacă te vei opune în mod vehement, oricum nu vei rezolva mare lucru decât să pui paie pe foc. Mai bine așteaptă începutul săptămânii viitoare pentru a clarifica situația. Acum este indicat să te ocupi de relația ta de iubire sau de activitățile care îți aduc plăcere, bucurie.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana MAGICIANUL și îți spune că în această săptămână se vor așterne în fața ta multe posibilități de a ieși din probleme ca printr-o minune. Cartea îți spune că ești foarte abil, capabil să ieși la liman fără ajutorul nimănui, ci doar prin propria ta putere și inteligență. Cartea îți spune că ești făuritorul propriului destin, ai această influență asupra evenimentelor și situațiilor din viața ta. Te vei întâlni cu persoane care vor fi fascinate de prezența, inteligența și abilitatea ta. Așadar, ai mai multă încredere în tine!

Zodia/ascendentul SCORPION

Începutul săptămânii apare cu necesitatea rezolvării unor probleme mai vechi cu care te confrunți în mediul căminului și al familiei tale, în locul unde îți petreci timpul liber. Aici este posibil să întâmpini unele probleme ce țin de restructurare, de reparații în cămin dar și în mediul relațional ce are legătură cu familia. Apar șanse pentru relația cu partenerul, pentru colaborări. Aici, în domeniul relațional, ai posibilitatea de a reabilita, de a „reînvia”, de a reîmprospăta legăturile relaționale de orice fel, fie de iubire sau care țin de diferite colaborări. Tot în această perioadă dispui de o mare putere de muncă: ai energie psiho-fizică numai bună de folosit în scopurile care îți pot aduce un beneficiu material dar și în scopul însănătoșirii fizice.
Mijlocul săptămânii îți aduce o mare intuiție pe care va trebui să o folosești în  scop creativ în pasiunile, hobby-urile, în activitățile care îți fac plăcere. Relaționezi cu o mai mare ușurință în aceste zile. Este bine ca în aceste zile să clarifici ceea ce te frământă, însă trebuie să ții cont că discuțiile despre bani cu partenerul pot degenera în certuri. Tot acum este o bună perioadă pentru iubire doar că există pericolul să crezi că tot ce zboară se mănâncă: vei avea tendința să visezi cu ochii deschiși.
Pe la sfârșitul săptămânii ai succes în muncă. La locul de muncă ai să fii apreciat de către șefi dacă vei fi adaptabil la schimbările ce survin pe parcursul acestor zile. Tot acum este posibil să faci unele schimbări în căminul tău, să inovezi ceva în mediul în care trăiești și să rezolvi unele probleme care te frământă de ceva vreme. Relația cu familia se îmbunătățește însă poți avea unele discuții aprinse cu unele rude, vecini sau colegi. Totuși, în ciuda controverselor, îți vei da seama că au partea lor de adevăr, de dreptate și o vei lua în calcul.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana CAVALERUL DE MONEDE și îți spune că ai toate șansele ca unele planuri ale tale să se materializeze, să prindă un contur mai clar, mai ferm. Problema este că tot acest proces se va desfășura lent, dar sigur. Cartea te îndeamnă să nu insiști, să nu iei decizii drastice, ci să aștepți înainte de a lua vreo hotărâre: așteptarea îți poate clarifica ideile. Avantajul este că ceea ce vei face acum vei clădi pe termen lung, așadar, ai grijă ce îți dorești!

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii vei fi foarte abil în comunicare, relaționând cu mai multă ușurință. Flexibilitatea te va ajuta mult să te adaptezi circumstanțelor și, astfel, prin spiritul tău deschis vei fascina cu ușurință. Problema este că vei fi presat de multe responsabilități pe care ești nevoit să le îndeplinești, mai ales la locul de muncă. Tot acum vei vedea adevărata față a unor așa ziși prieteni.
Pe la mijlocul săptămânii ți se cere mai multă sensibilitate în relațiile familiale. Este important să știi să te pui în locul persoanelor cu care interacționezi, mai ales dacă fac parte din familie sau din cercul tău de prieteni. Există pericolul să intri într-un joc nu tocmai cinstit, riști să cazi într-o capcană sentimentală dacă nu ești atent. Ai tendința să fii fascinat de persoane dubioase care te încântă la prima vedere și care pot să îți provoace pagube la muncă. Mai bine este să te ocupi de îndatoririle familiale deoarece aici vei avea succes.
Pe la sfârșitul săptămânii apar probleme financiare. Te poți confrunta cu o lipsă majoră de bani care nu te va lăsa să te desfășori așa cum plănuiești. Poate dorești să achiziționezi ceva ce îți place și nu îți sunt suficienți banii. Vei găsi o majoră susținere din partea partenerului sau din partea cuiva cunoscut. Călătoriile și deplasările sunt favorizate zilele acestea (mai puțin duminica): prin intermediul acestora îți vei rezolva unele din problemele cu care te confrunți.  

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana REGELE DE MONEDE și îți spune că vei avea capacitatea de a manevra circumstanțele și situațiile date în interesul tău. Vei avea succes în sectorul financiar-material dacă vei da dovadă de energie, perseverență și practicitate. În caz contrar, această carte te avertizează că te poți confrunta cu pierderi materiale și nesiguranță în viața sentimentală.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

La începutul săptămânii apare o bună colaborare la locul de muncă. Dispui de energie și putere de muncă care îți poate rotunji bugetul și este bine să profiți de această conjunctură, să îți sufleci mânecile și să te pui pe treabă, mai ales că în ultima vreme datoriile și unele achiziții te-au lăsat aproape lefter.
Pe la mijlocul săptămânii ești deosebit de fascinant și abil în conversații. Reușești să ai o comunicare excelentă, fapt ce te va ajuta să concretizezi unele planuri și să rezolvi unele probleme. Faci mici deplasări cu succes. La locul de muncă ți se cere să fii mai maleabil și să punctezi mai mult asupra diplomației și artei conversației.
Pe la sfârșitul săptămânii apar probleme în familie sau în mediul unde îți petreci timpul liber. Este riscul să apară certuri și dezacorduri cu unele persoane din vecinătatea ta și tu știi că, în esență, ai o mare parte din vină (Marte se află de ceva vreme în semnul tău și te provoacă să fii implicat în tot felul de neplăceri datorate impunerii tale față de ceilalți și tendinței de a le îngrădi acțiunea). Nu este momentul să iei decizii drastice, oricum nu ai să fii înțeles. Mai bine așteaptă momentul potrivit în săptămâna care va veni. În schimb ai oportunități de a te desfășura cu succes la locul de muncă.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana 3 DE BÂTE și îți spune că te afli la jumătatea drumului spre scopurile tale. Trebuie să te înarmezi cu răbdare și să nu te lași condus de emoții sau de primele impulsuri care te pot duce în eroare. Cartea spune că ceea ce ai construit până acum se află pe temelii solide, așadar continuă să mergi mai departe cu încredere și răbdare. Nu peste mult timp vei ajunge să îți atingi scopul.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii te adaptezi cu greu la condițiile din familie sau la cerințele extreme care vizează cariera sau rolul tău în societate și asta pentru că ești prea prins de activitățile care îți fac plăcere fără să te gândești și la responsabilitățile ce îți revin în aceste sectoare ale vieții.
Pe la mijlocul săptămânii atenția îți va fi acaparată de planul material-financiar. Este posibil să primești un ajutor din partea familiei sau din partea unor persoane apropiate. Atenție să nu fii înșelat la bani: există tendința de a fi încântat de ceva, de cineva care îți promite marea cu sarea iar tu să crezi. La fel, există riscul să cumperi ceva care nu merită banii și să valoreze mult mai puțin.
La sfârșitul săptămânii apar unele probleme de sănătate, așadar este bine să nu neglijezi acest aspect. Există riscul să te accidentezi din imprudență. La fel, certurile cu cei apropiați pot exploda în adevărate scandaluri. Este posibil ca aceștia să te împiedice în proiectele tale sau să-ți impună anumite reguli și să te constrângă să le respecți. Este bine să nu iei decizii drastice în această privință și să te concentrezi asupra relațiilor tale de suflet în care te simți bine.

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana 2 DE MONEDE și îți spune că puterea ta stă în capacitatea de adaptabilitate la circumstanțele și situațiile din această săptămână. Cartea spune că ai o mare capacitate de jongla cu situațiile în care te găsești și, astfel, vei atrage succesul de partea ta. Important este să nu te pierzi cu firea și să te menții pe linia de plutire, să nu cazi în extreme.

Zodia/ascendentul PEȘTI

La începutul săptămânii apar dificultăți de adaptabilitate. Vei simți nevoia să te retragi însă te vei găsi în situații care te scot din sărite. Este posibil ca unii prieteni, apropiați să facă presiuni asupra ta. Este bine să te ocupi de familie, de partea financiară, de carieră deoarece aici, în aceste sectoare vei avea succes.
Pe la mijlocul săptămânii ești nevoit să faci o schimbare în mediul familial, în mediul unde îți petreci timpul liber. Se pare că vei fi destul de confuz. Apar, totuși, vești bune de departe și ai succes în comunicare, în întâlniri și în a face proiecte de anvergură.
La sfârșitul săptămânii apar șanse în sectorul financiar. Este indicat să te concentrezi asupra carierei și muncii deoarece aici se întrevăd șanse de succes. Tot acum se îmbunătățesc și relațiile familiale sau să achiziționezi ceva pentru căminul tău. Este posibil ca unele plăți să îți golească portofelul: poate fi vorba despre plata unor datorii sau plata unor servicii. 

Tarotul te va ghida în această săptămână cu arcana CAVALERUL DE BÂTE îți spune că vei avea energie destulă pentru a-ți rezolva problemele, în special acele probleme care au apărut de ceva timp, mai vechi. Este bine să fii curajos și să te aventurezi în ceea ce îți rezervă această săptămână deoarece nu ai ce regreta. Important este să calculezi bine distanța înainte de a te arunca. Cartea spune că nu este timp și nici momentul să stai comod, fără să faci nimic deoarece vei pierde multe ocazii bune pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu