duminică, 1 iulie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 2 – 8 iulie


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni este posibil să ai unele confruntări cu autoritățile: poate ai de clarificat niște documente și depinzi de birocrație sau poate lupți pentru niște drepturi ce îți aparțin.
Marți și miercuri sunt zile mai bune în care te vei bucura de izolare împreună cu persoanele dragi ție. Se pare că în căminul tău sau în mediul în care trăiești sunt situații pe care le vei rezolva cu brio.
Joi și vineri este posibil să ai parte de niște obstacole și limitări. Te vei simți judecat de către persoane cu autoritate dar și de către familie. Cu toate că îți explici bine motivele, se pare că aceștia nu vor să audă și continuă să  considere  că nu ai urmat unele reguli. Totuși, nu vei duce lipsă de sprijin, dimpotrivă ai persoane care te susțin. La fel, vei găsi soluții la problemele cu care te confrunți.
Sâmbătă și duminică este posibil să scoți o sumă de bani pentru a rezolva unele probleme. În carieră și reputația ta la locul de muncă sunt pe direcții bune însă lipsa banilor îți creează destule probleme la problemele deja existente. Cineva din familie te va ajuta s-o scoți la capăt.



Tarotul îți transmite prin cartea 3 DE CUPE că în ciuda problemelor cu care te confrunți ai, totuși,  multe motive de bucurie. Este posibil să primești invitații din partea prietenilor sau chiar a partenerului pentru a sărbători ceva împreună. Cartea spune că, spre norocul tău, nu vei simți atât de drastic situațiile neplăcute în care te afli, ci dimpotrivă vei avea capacitatea de a vedea partea plină a paharului iar acest lucru îți va aduce avantaje, conducându-te spre reușită.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni ești nemulțumit de comportamentul unora. Se pare că la locul de muncă unii abuzează de buna ta intenție sau îți înterpretează greșit modul tău de exprimare. Este bine să lași ca această zi să treacă de la sine, fără să mai complici și tu treburile, impunându-te.
Marți și miercuri este posibil să primești unele vești bune pe care le-ai  așteptat de ceva vreme. Este o bună perioadă pentru a socializa, de a apela la persoane cu experiență în domeniile care te interesează, de a clarifica unele situații neplăcute cu care te confrunți, așadar este o bună perioadă pentru parteneriate și colaborări. În plus, încrederea în tine este crescută și ar fi bine să acționezi.
Joi și vineri apar unele probleme de sănătate de care ar trebui să ții cont și se recomandă atenție la drum, la călătoriile pe care le faci în această perioadă. În schimb, se întrevede o bună comunicare cu șefii și cu membrii familiei cu scopul de a clarifica unele situații. Nu este bine să te încrezi acum în prieteni, colegi sau unele rude.
Sâmbătă și duminică este posibil să te simți indispus și să nu accepți unele schimbări care apar în mod abuziv din punctul tău de vedere. Se pare că unele persoane nu îți vor respecta dorința de a fi lăsat în pace și îți vor da unele planuri peste cap. În schimb, reușești să te delectezi cu o călătorie sau o deplasare într-un loc ce îți place și să te ocupi de unele activități care te bucură.

Tarotul îți transmite prin cartea 7 DE MONEDE că trebuie să ai mai multă răbdare pentru a-ți vedea scopurile duse la bun sfârșit. Ai muncit și ai tras mult însă rezultatele nu te satisfac pe deplin deocamdată. Mai trebuie să aștepți, să dai timp muncii tale să rodească. Nu va dura mult și te vei bucura de reușitele tale în viitorul apropiat. Continuă în același ritm și mod cum ai făcut-o și până acum (doar dacă ai fost corect). Trebuie să știi că nu ai muncit degeaba, însă doar trebuie să mai aștepți nițel până vei fi cu adevărat mulțumit de fructele eforturilor tale.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni este posibil să apară o nemulțumire cu o călătorie sau cu o veste. Poate fi vorba și despre unele atitudini ale unora care te deranjează.
Marți și miercuri apar satisfacții la locul de muncă, reputația ta prinde un bun făgaș iar cariera este una înfloritoare. Este posibil să primești o avansare sau să fii felicitat de superiorii tăi, de persoanele de care depinde cariera ta.
Joi și vineri este posibil să te confrunți cu pierderi de bani sau ești nevoit să plătești unele taxe sau favoruri. La fel, există riscul că în cazul în care te-ai bazat pe niște bani veniți din altă parte, cum ar fi un împrumut, o plată anticipată sau un bonus, o returnare de bani, acestea s-ar putea să întârzie, să primești o amânare sau chiar un refuz. Cineva cunoscut te va ajuta dacă îi vei solicita ajutorul. Tot acum este o perioadă prielnică pentru a te informa mai bine cu privire la unele situații cu care te confrunți.
Sâmbătă și duminică este recomandat să eviți drumurile lungi și obositoare. La fel, trebuie să fii atent la starea ta de sănătate. Nu este bine ca în această perioadă să ai încredere în prieteni sau în persoanele cu care interacționezi: o oarecare susceptibilitate vis-a-vis de aceștia nu ți-ar strica, dimpotrivă poți evita multe probleme datorită acestora. În aceste zile este indicat să petreci mai mult timp cu familia și cu cei dragi ție sau să îți iei o mică pauză pentru relaxare, pentru a te ocupa de casă și familie.  

Tarotul îți transmite prin cartea CAVALERUL DE MONEDE că trebuie să mai aștepți puțin până îți vei vedea planurile, scopurile ajunse la termen și la un bun fine. Acum este bine să reevaluezi ceea ce mai ai de făcut, să faci proiecte numai bune de pus în practică astfel încât să nu întâmpini greutăți în timpul activității. Cartea spune că dispui de acele calități necesare: determinare, putere de conservare și îndrăzneală, însă necesită să fie puțin cizelate și finisate pentru a avea un rezultat pe măsura așteptărilor tale.

Zodia/ascendentul RAC

Luni vei fi nemulțumit datorită unor bani promiși sau care îți revin de drept. Se pare că aceștia întârzie să apară.
Marți și miercuri apar vești bune de departe sau pleci într-o călătorie care te va destinde. Relația ta cu partenerul este înfloritoare iar fantezia te va ajuta să îți condimentezi relația după gustul vostru, al amândoura. Este bine ca în această perioadă să nu stai închis în casă ci să ieși în societate. Este posibil ca în această perioadă să întâlnești persoane care te pot ajuta cu sugestii în problemele tale, să îți ofere soluții. Cert este că îți vei schimba benevol unele concepții de viață care îți vor fi de folos ulterior.
Joi și vineri este posibil să nu meargă totul așa cum îți dorești tu în ceea ce privește relațiile cu ceilalți. Apar unele tensiuni și ți se pun blocaje în proiectele tale. Superiorii, șefii îți pot da bătăi de cap la locul de muncă. În schimb, se pare că situația ta financiară prinde un frumos contur. Este bine să faci o tentativă de a cere o mărire de salariu.
Sâmbătă și duminică este posibil să fii supus la unele cheltuieli pe care nu prea ți le poți permite. Este bine să nu te întinzi mai mult decât îți este lungimea plapumei și să te abții de la unele dorințe de a achiziționa. La fel, este posibil să fii contrâns să plătești unele taxe sau datorii. Cineva de încredere din anturajul tău te va ajuta.

Tarotul îți transmite prin cartea ASUL DE BÂTE că ai multă energie și capacitate de a duce la bun sfârșit unele proiecte. Cartea spune că te vei întâlni cu multe ocazii de a-ți manifesta puterea de a construi ceva cu viața ta, important să nu îți pierzi curajul și să treci la acțiune. Ai încredere în tine și treci la treabă deoarece șanse de reușită ai din plin.

Zodia/ascendentul LEU

Luni este posibil să te simți dat deoparte sau neînțeles de către partener și nu numai. Ai sentimentul că oferi prea mult și primești puțin de la acesta. Orice schimbare care intervine astăzi, neindusă de tine, îți va face bine, așadar este bine să o accepți.
Marți și miercuri  sunt zile bune pentru tine dacă te vei conecta la interiorul tău, la spiritualitate, la familia ta. Cu alte cuvinte: puțină solitudine în compania persoanelor apropiate îți va aduce multe beneficii, ca și când te conectezi la o sursă de energie care te încarcă. Intuiția ta este la maxim în aceste zile și vei avea posibilitatea să rezolvi multe din treburile casei și din cele ale carierei, al serviciului tău. Așadar, profită de această conjunctură și ocupă-te de muncă și familie deoarece aici vei avea succes în aceste zile.
Joi și vineri se pare că nu supoți anumite limitări și ai nevoie de spațiu liber pentru a te desfășura. Ți se adâncește dorința de a pleca, de a cutreiera alte zone, alte orizonturi. Ai o minte foarte deschisă în aceste zile, așadar vei avea un mare succes în a asimila și oferi informații atât calitativ cât și cantitativ. Comunicarea cu ceilalți este în top. Mai puțin la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitățile zilnice: este indicat să nu îți neglijezi responsabilitățile de dragul unei brume de libertate iluzorie. Rezistă și mergi mai departe.
Sâmbătă și duminică îți vei da seama că reputația, cariera și succesul tău sunt mai importante decât relația cu unele persoane. Există probabilitatea de a te certa și, ulterior, de a rupe unele colaborări care nu sunt stabile și îți răstoarnă mereu viața peste cap. 

Tarotul îți transmite prin cartea 6 DE SPADE că ești pe punctul de a te îndrepta către o nouă etapă, un alt nivel din viața ta. Acest lucru îți oferă o oarecare nesiguranță deoarece nu știi prea bine ce te așteaptă. Viitorul apropiat este incert și nu este pe deplin conturat intențiile sale vis-a-vis de tine. Poate de curând ai trecut printr-o situație contrastantă care ți-a dat peste cap anumite planuri. Gândește-te că nu a fost să fie și ești acum obligat de circumstanțe să îți schimbi direcția. Folosește această perioadă pentru a medita la ceea ce ai de făcut cu viața ta ca la sfțrșitul acestei perioade să ai o conturare clară a viziunii tale referior la propria viață.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni este o zi în care simți mult mai acut sacrificiul pe care îl faci la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitățile zilnice. Simți că nu îți aduce mulțumire nici materială, nici sufletească. Totuși, niște șanse încep să încolțească în acest sector.
Marți și miercuri vei avea succes în socializare, în relațiile cu ceilalți și cu partenerul tău. În aceste zile ai o mare putere de convingere, dar și de asimilare a informațiilor, comunicarea fiind un punct forte care îți va aduce avantaje, așadar, dacă ai de rezolvat probleme ce țin de documente, examene, întâlniri cu persoane importante, aceste zile sunt prielnice. Cu șefii și cu membrii familiei trebuie să fii ceva mai precaut deoarece se pot isca neînțelegeri cu aceștia.
Joi și vineri  este posibil să apară probleme financiare. Confruntându-te cu lipsurile materiale sau schimbările în acest sector pe care nu prea ai cum să le controlezi, ți se pot declanșa sentimente de neputință și tendința de a te crede inferior datorită acestora. Totodată, grijile pentru copiii tăi cresc și nu prea știi cum să faci față unor situații deloc confortabile. Spiritualitatea, meditația și solitudinea îți pot oferi răspunsuri și soluții extraordinare. De la locul de muncă s-ar putea să ai parte de satisfacții.
Sâmbătă și duminică trebuie să fii mai atent la sănătatea ta deoarece se întrevăd ceva complicații. În plus, ai grijă ce și cum vorbești dacă nu vrei dispute cu cei din jur, mai ales la locul de muncă, dacă lucrezi în această zi. 

Tarotul îți transmite prin cartea PAJUL DE MONEDE că ai unele planuri pe cale să se materializeze. Trebuie doar să treci de la visarea cu ochii deschiși la acțiune. Dacă încă nu ai un proiect în vizor, cartea îți spune că este timpul să te gândești serios la unul și să-l iei în considerare deoarece ai multe șanse să ai succes. Nu uita, așadar, de ambiție și determinare: fără acestea planul tău nu va prinde contur fizic și va rămâne doar la stadiul de proiect.

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni te vei simți poate neapreciat la adevărata ta valoare. Vei simți cum ceilalți nu prea vor fi entuziasmați de ceea ce faci tu iar acest lucru te va tulbura destul. Însă ai o mare putere de transformare și încăpățânare de a merge mai departe așa cum ești.
Marți și miercuri vei avea succes la locul de muncă sau în mediul unde îți desfășori activitatea zilnică, chiar și în treburile casei. Vei reuși să termini ceea ce ți-ai propus, vei simți exact ceea ce trebuie făcut și, bineînțeles, nu vor lipsi nici laudele la adresa ta venite din partea persoanelor de care depinde ascensiunea ta. Tot acum, este posibil să ai reușită într-o terapie în ceea ce privește starea ta de sănătate.
Joi și vineri apar limitări, obligații și responsabilități de îndeplinit în familie și în carieră care te vor ține pe loc deocamdată. Există riscul de a te certa cu diferite persoane care vor încerca să îți impună ceva. Tu poate ai să crezi că toată lumea are ceva împotriva ta însă, trebuie să înțelegi că nu o fac din răutate. Poate doar punctează ceva într-un mod mai rigid care te fac să te simți rănit. Nu te lăsa dus de valul primelor impresii și fă ceea ce ți se cere. Doar așa vei calma situațiile în jurul tău.
Sâmbătă și duminică apar probleme financiare. Este vorba despre datorii care ți se cuvin sau niște bani promiși care întârzie sau nu își mai fac apariția.  Niște vorbe aruncate în vânt de către cineva s-ar putea să te rănească și nu vei putea uita cu una cu două acele cuvinte. Eliberează-ți energia în muncă și în familie. Este un bun moment pentru solitudine, nu pentru compania prietenilor sau a cunoscuților: aceștia te vor scutura de bani.

Tarotul îți transmite prin cartea 3 DE MONEDE că vei avea unele discuții destul de importante în această săptămână. Este posibil chiar să primești o avansare sau un bonus. Nu este vorba doar de niște simple clevetiri ci de stabilirea unor planuri sau proiecte. Cartea spune că sunt bune aceste discuții însă nu îți spune să te încrezi în oricine: acordă atenție mărită persoanelor cu care te întâlnești și fii precaut să nu te încânte. Tot cartea spune că ești influențabil de părerea celorlalți. Încearcă să pui în balans tot ce auzi și orice sfat pe care îl auzi în această săptămână: pot fi idei bune care te pot scoate din situația în care ești. La fel, este posibil ca unele persoane să te distragă de la scopul tău.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni ești nemulțumit de situația dată de la serviciu. Simți că nu ești apreciat pe deplin de către șefi. Totodată, încolțește dorința să stai acasă deoarece nu ai chef de muncă.
Marți și miercuri sunt zile în care te vei simți jovial și pus pe fapte mari. Vei avea ocazia ca în aceste două zile să primești vești bune, să te ocupi de activități care îți sunt pe plac, de hobby, să călătorești. Cert este că dacă faci ceva din plăcere, te vei bucura de succes. La fel se poate spune și despre iubire și relația cu partenerul dar și relația ta cu copiii. Așadar, starea de bucurie te va însoți în aceste zile. Ceea ce te va face să te încrunți este sectorul financiar: nu îți poți permite să cheltui așa cum ți-ai dori.
Joi și vineri este bine să te concentrezi asupra muncii și activităților zilnice deoarece vei avea succes în acest sector. Dacă trebuie să faci un tratament sau vrei să înțelegi ceva mai multe despre afecțiunile cu care te confunți, acum vei avea ocazia să aprofundezi cu reușită sau să aplici tratamentul corect care va da rezultate venit din partea medicului potrivit. Cert este că vei găsi soluții la problemele fizice și materiale cu care te confrunți. Călătoriile nu sunt avantajate și nici contrazicerile cu colegii, cu prietenii. Tot acum este posibil să primești niște vești cam neplăcute care te vor face să răbufnești de nervi.
Sâmbătă și duminică: dacă lucrezi în aceste zile așteaptă-te la neînțelegeri cu personalul sau cu șefii. Nici în familie lucrurile nu stau chiar pe roze. Vei avea impresia că toată lumea complotează împotriva armoniei pe care o dorești. Este bine să nu reacționezi ci să faci în așa fel încât să îți consumi energia pe ocupații care îți plac și te destind, cum ar fi hobby-urile, cititul și călătoriile.

Tarotul îți transmite prin cartea ÎNDRĂGOSTIȚII că vei avea o mulțime de alegeri de făcut în această perioadă. Cu cât ai mai multe opțiuni în care fiecare promite șanse spre mai bine, cu atât alegerea ta va fi mai dificilă deoarece nu vei putea să fii sigur pe tine că ceea ce alegi este și ceea ce vrei cu adevărat. Cert este că toate posibilitățile care sunt în fața ta sunt unele bune iar altele și mai bune. Cartea spune că orice decizie pe care o vei lua va fi binecuvântată deoarece o vei face cu toată inima. În plus, în iubire te așteaptă zile fierbinți.

Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni  dacă dai prea mare importanță prietenilor, apropiaților și vei avea și așteptări din partea acestora, riști să rămâi dezamăgit. Încearcă să te dedici muncii deoarece aici nu vei fi dezamăgit.
Marți și miercuri apar multe șanse de rezolvări în mediul în care trăiești, în familie. Problemelor mai vechi, în sfârșit, le vei găsi soluții și chiar le intuiești deja. Este posibil să te apuci de restructurarea casei sau reîmprospătarea spațiului unde locuiești. În plus, solitudinea și spiritualitatea te vor ajuta mult în aceste zile.
Joi și vineri apar șanse să te ocupi de acele activități care îți plac, de hobby, de tine. Problema majoră rămâne mereu lipsa banilor: parcă orice mișcare pe care o faci te lasă fără bani în portofel (sau în cont). Însă, se pare că ai o stea norocoasă deasupra capului care te va susține prin persoane potrivite care îți acordă ajutor și consilierea justă. În plus, apar tot felul de informații folositoare pentru tine, apar și  vești bune.
Sâmbătă și duminică va avea ca prioritate familia și munca. Dacă muncești în aceste zile, sunt șanse să fii apreciat pentru munca ta. Oricum, și acasă ai multe de făcut și vei rezolva o multitudine de treburi. Nu se recomandă să petreci mult timp cu prietenii, să te confesezi lor sau să ieși prea mult în societate deaorece te poți trezi cu diverse probleme din partea acestora sau la drum, să fii nemulțumit de rezultate, mai pe românește spus există riscul să fii „luat de prost” sau cel puțin, te vei simți ceva asemănător.

Tarotul îți transmite prin cartea MAREA PREOTEASĂ că va trebui să scoți la iveală sau să dai dovadă de înțelepciune. Este indicat să nu te încrezi în orice ți se prezintă și este bine să ai o oarecare susceptibilitate. La fel, cu cât vorbești mai puțin despre problemele tale personale cu cei care nu fac parte din familie, cu atât va fi mai bine pentru tine. Folosește această perioadă pentru a acumula învățături și informații folositoare. O femeie foarte înțeleaptă, misterioasă chiar, îți va sugera idei și soluții la problemele tale.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni va continua să te supere o problemă ce ține de sectorul tău financiar.  Poate îți dorești mult un lucru ce nu ți-l poți permite. Însă vei găsi soluția potrivită de a ieși cu bine.
Marți și miercuri sunt zile în care vei avea o mare priză la oameni, la persoanele cu care colaborezi sau cu care interacționezi, pur și simplu. În aceste zile ai șanse să îți rezolvi o grămadă din probleme dacă apelezi la persoanele potrivite, așadar nu aștepta ca unele lucruri să se rezolve de la sine. Aceste zile sunt potrivite pentru studiu și comunicare, pentru informații și mici deplasări în vederea rezolvărilor tale. Nu este indicat să stai închis în casă, ci să ieși să îți cauți „norocul”.
Joi și vineri este posibil să ai activități casnice, să te ocupi de familie sau de cineva din familie. La fel, cineva din familie îți poate sugera sau te poate ajuta în legătură cu serviciul sau cu găsirea unui job. Tu, în schimb, este posibil să devii sau să fii foarte irascibil în aceste zile. Atenție să nu cazi pradă depresiei sau neputinței. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să nu îți descarci nervii asupra celorlalți.
Sâmbătă și duminică te vei confrunta cu lipsa banilor. Este posibil ca datoriile să se acumuleze. Datorită acestor plăți nu vei putea să achiziționezi ceea ce îți place. Atenție mărită deoarece există risc de ceartă cu cei din jur din cauza unor neînțelegeri. La fel, riscul de a fi înșelat la bani este destul de ridicat.

Tarotul îți transmite prin cartea REGELE DE MONEDE că vei acorda o deosebită importanță vieții materiale, banilor și confortului. În ciuda problemelor cu care te confrunți, te simți totuși stăpân pe situație și vei avea capacitatea necesară de a gestiona în mod corect situațiile date pentru a ieși cu brio din ele. Totuși, ai grjă să nu te dedici prea mult plăcerilor vieții sau asupra confortului: cartea spune că vei avea tendința să uiți de celelalte îndatoriri ale tale. O persoană care are abilități în a face bani sau care știe cum să trăiască îți poate fi alături într-o problemă.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni vei fi nemulțumit de relațiile pe care le ai cu cei din jur. Parcă ți s-ar reproșa faptul că nu apreciezi ceea ce fac aceștia pentru tine. Este bine să ții cont de părerile celorlalți. Șefii sau superiorii, adică persoanele de care depind ascensiunea și cariera ta, pot fi la fel de nemulțumiți, tăindu-ți anumite drepturi. Mai bine este să fii precaut, să nu faci nimic din ceea ce i-ar putea provoca și să aștepți zilele următoare pentru o eventuală clarificare.
Marți și miercuri sunt zile excelente în care te poți bucura de succes în carieră. Secretul este să știi să intuiești ceea ce vor persoanele importante (cele de care depinde cariera și reușita ta în activitatea pe care o prestezi) de la tine. Este posibil să primești un bonus, un premiu sau doar o anumită sumă în plus la salariul tău pentru ceea ce ai muncit. Cert este că te vei bucura de o avansare, o acceptare sau de o răsplată.
Joi și vineri este posibil să suferi de pe urma unor prieteni, colegi sau rude. Se pare că te simți neputincios în anumite situații ce îi privește pe ceilalți. La fel, este posibil să primești vești proaste care te pot răni sufletește. Trebuie să fii atent și la starea ta de sănătate. Cel mai indicat ar fi să cauți membrii familiei tale care sunt mai aproape sufletește de tine și care simți că te înțeleg sau să citești, să te informezi pentru a-ți face o anumită cultură legată de subiectul ce te frământă. Cert este că trebuie să îți schimbi unele concepții de viață.
Sâmbătă și duminică poți avea parte de o reușită financiară sau la locul de muncă. Relația cu familia și cu partenerul este bună atâta timp cât nu intri în discuții contradictorii. Se pare că există un risc de ceartă tocmai datorită neînțelegerilor. Solitudinea, meditația și spiritualitatea îți vor face bine la suflet. Merită să acorzi atenție acestor activități mai retrase de restul lumii.

Tarotul îți transmite prin cartea CAVALERUL DE SPADE că ești foarte tentat în această perioadă să rispostezi cu o oarecare agresivitate. Ești foarte nervos și este clar că ai nevoie de o perioadă în care trebuie să îți pui ordine în gânduri și în priorități înainte de a strica relațiile cu ceilalți doar pentru motivul nervozității tale. La fel, cartea spune că în această perioadă vei fi supus unor evenimente și situații în care nervii tăi sunt întinși la maxim. Dacă nu vrei să existe rupturi în relații sau în colaborările pe care le ai, este indicat să te abții să dai frâu liber impulsurilor de prim moment. Așteaptă să vină zile mai potrivite pentru clarificări.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni trebuie să faci față unei schimbări care nu îți este pe plac. Trebuie să îți schimbi anumite concepții de viață, filosofii  după care te-ai ghidat până acum. În plus, ți se cere o mare atenție la starea ta de sănătate: se pare că există riscul ca unele afecțiuni să se precipite, să devină mai supărătoare.
Marți și miercuri sunt zile prielnice să investești în tine, pentru creșterea și dezvoltarea ta persoanlă. Acum este bine să asimilezi informații care să te ajute în problemele tale și să apelezi la persoanele  care ți-au promis ajutor. Călătoriile îți vor face bine, la fel și activitățile plăcute, hobby-urile. Relația intimă cu partenerul este una înfloritoare datorită ție: ai multă fantezie pe care vrei să o pui în practică.  
Joi și vineri este posibil să ai de plătit niște taxe sau datorii sau vei primi mai puțini bani pentru munca decât te-ai așteptat, fapt ce îți va limita distracțiile și bucuriile din aceste zile. Cineva cunoscut te va sprijini.
Sâmbătă și duminică vei simți urme de trădare din partea unor prieteni, colegi sau rude apropiate. Se pare că aceștia și-au schimbat direcția fără să te anunțe, luându-te prin surprindere într-un mod neplăcut. Se întrevăd unele certuri și probleme din cauza unor neînțelegeri. Atenție și la starea ta de sănătate. În schimb, ai ocazia ca persoane calificate, cu experiență să te ajute în problemele cu care te confrunți.

Tarotul îți transmite prin cartea ASUL DE SPADE că vei avea o inteligență vie, plină de soluții, gata de a te scoate din problemele cu care te confrunți. Problema este că degeaba îți dai seama ce ai de făcut dacă nu pui și în practică. Cartea spune că pentru a avea succesul dorit este necesar să iei unele decizii și să acționezi. Este momentul să îți faci și să îți ceri dreptate. Se pare că nu prea ți-ai făcut dreptate în ultimul timp din moment ce s-a ajuns la asemenea situații.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu