luni, 30 iulie 2018

PREVIZIUNI ASTROTAROT perioada 30 iulie – 5 august


Zodia/ascendentul BERBEC

Luni și marți
Ai nevoie de relaxare și aceste două zile îți vor oferi această ocazie. Te vei simți bine în solitudine făcându-ți planuri bune, direcționate spre succes. Trebuie să fii  mult mai atent la starea de sănătate deoarece, se pare, te simți foarte slăbit și obosit. Dacă muncești în aceste zile este posibil să te simți exploatat.
Miercuri, joi și vineri
Nu prea ai chef de muncă în aceste zile și vei simți nevoia de a te ocupa doar de activitățile care îți fac plăcere: distracții, timp liber cât mai mult. Vei avea încredere în tine și în proiectele tale. La fel, relația cu partenerul se va îmbunătăți în aceste zile. Este posibil ca în aceste zile să ai parte de conflicte cu persoanele care au o oarecare autoritate: șefi, părinți etc.
Sâmbătă și duminică
Apar probleme financiare (poate ai simțit chiar de vineri) care îți pot da planurile peste cap. Ai grijă în acest sector ce investiții faci deoarece există riscul să pierzi bani sau să cheltui destul de mult pe nimicuri sau pe distracții și apoi să îți pară rău. În schimb este o bună perioadă să faci bani prin muncă, așadar dacă muncești în aceste zile ai toate șansele să îți consolidezi bugetul.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea 7 DE CUPE că vei avea tendința să alergi după himere. Tentațiile și dorințele tale  făuresc în mintea și în inima ta o lume cu toate posibilitățile și imposibilitățile. Cartea te sfătuiește să nu crezi tot ce ți se spune în această perioadă deoarece ai tendința să înțelegi greșit sau să fii înșelat. Cartea spune să fii cât mai realist, să nu crezi în basme și povești frumoase de adormit copiii.

Zodia/ascendentul TAUR

Luni și marți
Ai în față două zile în care ești foarte sociabil și vei fi avantajat de contactele cu persoane străine sau care vin de departe. La fel, dacă te afli într-o vacanță sau călătorie în care trebuie să interacționezi cu persoane pe care nu le cunoști, vei avea oportunități pe care nici nu le bănuiești. Chiar dacă te doare că nu te ocupi de activități care te relaxează și îți plac, va fi bine dacă vei acorda o atenție deosebită anturajului în care te afli.
Miercuri, joi și vineri
Vei primi vești neplăcute de departe sau vei trăi o suferință legată de anumite persoane aflate departe de tine. Tot acum sensibilitatea ta emoțională este foarte crescută și te vei victimiza mai ușor decât de obicei. Ai grijă și la starea ta de sănătate.  În schimb, în familie sau acasă te vei simți în formă și chiar vei rezolva o grămadă de treburi. Vineri s-ar putea să întâmpini dificultăți de adaptare la locul de muncă sau în societate.
Sâmbătă și duminică
Apar probleme în familie sau o serie de treburi casnice ce așteaptă să fie rezolvate. În relația de cuplu devii foarte pretențios și greu de mulțumit. În schimb, în sfera socială te vei simți în elementul tău: vei prefera să socializezi cu persoane necunoscute decât să înteracționezi cu persoane care nu îți stârnesc niciun interes. Ai grijă să nu dai cioara din mână pe vrabia de pe gard!

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea 10 DE MONEDE că vei avea succes la tot ce înseamnă socializare și contact cu persoane. Acum vei avea oportunitatea să primești un ajutor venit din partea cuiva care îți poate aduce o îmbunătățire a calității vieții tale și a celor din jurul tău. Cartea spune că trebuie să punctezi asupra contactului cu ceilalți și asupra interacționării și nu vei avea ce regreta. Nu este indicat ca în această perioadă să stai închis în casă.

Zodia/ascendentul GEMENI

Luni și marți
Te așteaptă mari oportunități în aceste zile. Dacă muncești, vei avea parte de aprecierea superiorilor, șefilor și chiar te poate aștepta o răsplată sau promisiunea unei avansări sau a unei măriri de salariu. Socializarea te va ajuta și te va face cunoscut așa cum îți dorești să fii. O bună perioadă și pentru relația de cuplu. Familia se poate simți neglijată sau dată deoparte.
Miercuri, joi și vineri
Este posibil ca în aceste zile să te confrunți cu o micșorare a bugetului , să apară taxe de plătit și, datorită acestora, să nu te poți ocupa sau cumpăra ce îți place.  Dacă ți s-au promis bani este posibil ca acum să te confrunți cu o întârziere. Salvarea poate veni din partea unor cunoștințe sau prieteni care sunt dispuși să te ajute. Vineri este posibil să afli niște vești nu tocmai bune de departe. Nu este recomandabil ca în ziua de vineri să călătorești sau dacă vei călători se recomandă să fii foarte atent.
Sâmbătă și duminică
În aceste zile va trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Este posibil ca unele simptome să te deranjeze. Tot acum, colac peste pupăză, apar și unele neînțelegeri cu prietenii, cunoștințe sau cu unele rude și să descoperi lucruri care nu îți plac sau chiar să descoperi  că ai fost trădat. Vestea bună este că situația financiară începe să se îmbunătățească și este bine să te concentrezi asupra carierei și asupra renumelui  tău.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea JUDECATA că vei avea parte de o a doua șansă. În cazul în care ai pierdut primul tren, în această perioadă vei avea șansa să recuperezi. Este o perioadă propice pentru a rezolva treburi ce țin de trecut și să fii răsplătit pentru felul cum ai acționat în trecut. Cartea anunță o revenire, o trezire la viață, o bucurie mult așteptată.

Zodia/ascendentul RAC

Luni și marți
În aceste zile apar posibilități de a te ocupa de activități care îți fac plăcere, să călătorești sau să te întâlnești cu persoane de departe. Tot acum poți primi niște vești bune sau unele confirmări pe care le aștepți de ceva vreme. Relația cu partenerul se va îmbunătăți în aceste zile.
Miercuri, joi și vineri
Apar șanse în carieră sau în societate. Este posibil să fii apreciat și răsplătit pentru ceea ce faci sau ai făcut. Munca ta îți va dărui roade de care vei fi mulțumit. Dacă ai făcut vreo greșeală în carieră sau în modul tău de a gestiona banii, acum ai posibilitatea de a o conștientiza și de a repara greșeala pentru a debloca criza financiară în care te găsești. Tot în aceste zile pot să apară conflicte sau ruperi de colaborare cu anumite persoane cu care nu te înțelegi de multă vreme.
Sâmbătă și duminică
În aceste zile te poți confrunta cu probleme financiare datorită unor plăți. Se întrevăd o grămadă de neajunsuri care îți pot da planurile peste cap. În schimb, este o bună perioadă pentru socializare și colaborare.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea ASUL DE BÂTE că ai o energie debordantă și un entuziasm excelent care te poate purta spre succes. Cartea îți spune că acum vei avea ocazia să rezolvi o grămadă de treburi care au stagnat în trecut. Tot acum creativitatea ta este la maxim, așadar este bine să profiți pentru a o pune la lucru spre folosul tău.

Zodia/ascendentul LEU

Luni și marți
Este posibil să primești niște bani, un bonus sau un cadou. Apare o mică îmbunătățire  a bugetului datorită intervenției unei persoane care face parte din familie. Tot acum este bine să punctezi asupra carierei deoarece se întrevăd reușite în acest sector.
Miercuri, joi și vineri
Este o perioadă în care dorești să te distrezi, să te recreezi, să călătorești. Apar vești bune de departe sau te revezi cu persoane pe care nu le-ai întâlnit de multă vreme. Cert este că nu prea îți stă gândul la muncă și la responsabilități însă va trebui să faci efortul să împaci și acest sector de viață pentru a evita problemele. Atenție la abuzuri deoarece organismul nu te va ierta pentru faptul că nu ai grijă de el și te va răsplăti cu afecțiuni.
Sâmbătă și duminică
Se întrevăd tensiuni cu ceilalți. Riscul de a te certa cu diverse persoane din anturajul tău dar și cu partenerul  este destul de ridicat. Fii atent deoarece există riscul să înțelegi totul pe dos datorită lui Mercur retrograd care se perindă prin zodia ta. Nu paria pe faptul că înțelegi totul bine și corect.  Cu toate că acum responsabilitățile îți fură toată energia cel mai bine este să îți îndrepți atenția asupra muncii, asupra carierei deoarece aici vei avea mari satisfacții.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea ÎMPĂRATUL că este momentul să îți iei responsabilitățile în mâini și să dai dovadă că se poate avea încredere în tine, în felul cum coordonezi treburile de mare importanță ale familiei sau ale societății unde îți desfășori activitatea. Cartea spune că ai abilitatea de a fi  lider însă trebuie să îți dezvolți anumite capacități: de a fi responsabil, consecvent și realist. Iluziile  și speranțele nu te vor ajuta prea mult dacă nu ai picioarele bine înfipte în realitatea de care ești înconjurat. Cartea spune că ai mari capacități însă va trebui să le pui la muncă. Este posibil ca în această perioadă să fii ajutat, inspirat și mobilizat de o persoană cu un caracter puternic care știe ce vrea de la viață.

Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Luni și marți
Vei fi mult mai atent la viața în cuplu, la partener dar și la parteneriatele, colaborările cu ceilalți. Apar numeroase ocazii de a socializa, de te implica în activități care îți fac plăcere, de a cunoaște persoane. La fel, este posibil să faci o călătorie care să te impresioneze. Poate marți vei avea câteva discuții cu partenerul datorită confuziei pe care o induci asupra sa, cauza fiind  comportamentul tău.
Miercuri, joi și vineri
Vei avea ceva probleme cu banii: poate aștepți bani de undeva iar aceștia vor întârzia să apară, o confirmare financiară pe care o aștepți nu oferă semne de apariție. Este bine să aștepți iar în acest timp să nu neglijezi responsabilitățile din carieră, de la serviciu și din familie: răsplata nu va întârzia să apară. Tot acum, solitudinea, aplecarea spre spiritualitate îți pot aduce împlinirea sufletească după care tânjești. Acum vei rezolva mai multe treburi dacă vei acționa din umbră decât dacă ții tot dinadinsul să te afișezi sau să îți fie recunoscute meritele.
Sâmbătă și duminică
Aceste zile au o încărcătură energetică deosebită și riscantă totodată. Trebuie să ai grijă la tot ce înseamnă sănătatea ta, la drumeții și călătorii, la locurile unde te cazezi în aceste zile deoarece se întrevede riscul de a te îmbolnăvi și/sau accidente. Atenție maximă la tot ce faci și la alegerile pe care le faci în aceste zile. Este mult mai indicat să te ocupi de activități (de exemplu, cele casnice) care îți fac plăcere dar care nu implică riscuri și conțin o oarecare siguranță pentru tine. Va fi un moment potrivit și pentru aventură din care vei ieși cu bine, teafăr și nevătămat. 

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea 9 DE MONEDE că ai toate motivele să te simți împlinit și fericit în ciuda problemelor prin care treci. Ai acumulat exact ceea ce îți trebuie și ai ajuns la nivelul care te întregește ca ființă iar apariția cărții îți spune că a ajuns momentul să te bucuri prin toți porii de situația dată. Bucură-te acum deoarece, nu peste mult timp, vei avea datoria de a împărtăși și altora secretele succesului tău. Tot acum, dacă ai ceva de rezolvat, cartea anunță schimbări pozitive, favorabile ție. Pe scurt: norocul este de partea ta!

Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Luni și marți
În aceste zile vei avea o mare intuiție cu ajutorul căreia vei rezolva o grămadă de treburi casnice și care țin de serviciul tău. Apare posibilitatea să fii răsplătit și apreciat (printr-o plată sau prin laude) pentru ceea ce faci. Punctează asupra îndeplinirii responsabilităților și vei avea succes. Sunt posibile tulburări fizice dar sunt  minore. Teama și anxietatea vor fi mai mari decât afecțiunea în sine.
Miercuri, joi și vineri
Apar tensiuni în familie datorită responsabilităților ce îți apasă umerii. Este posibil să te simți îngrădit din toate părțile, atât de treburile casnice cât și de cele de la locul de muncă. Tot acum poți afla unele vești care îți vor afecta reputația. În schimb, socializarea, călătoriile și contactul cu persoane cu care rezonezi sunt excelente. Viața intimă începe să înflorească, aducându-ți satisfacții în cuplu. Vineri va fi ziua în care încep să încolțească ceva neclarități.
Sâmbătă și duminică
Problemele cu banii pot să îți strice aceste zile. Poate ai de primit niște bani iar aceștia întârzie să apară sau să ți se refuze un drept sau o promisiune în legătură cu primirea unor bani. Vei găsi sprijin venit din partea familiei. Totuși, viața ta sentimentală va fi pe locul al doilea. Dacă insiști ca partenerul să îți ofere o atenție deosebită este foarte probabil să rămâi dezamăgit destul de profund. Mai bine concentrează-te asupra carierei, familiei și dedică-ți timp pentru relaxare și spiritualitate. 

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea SOARELE că vei avea parte de multe bucurii în această perioadă în ciuda problemelor cu care te confrunți. Este o perioadă pozitivă în care va domni o bună dispoziție specifică care te va scoate din multe probleme. La fel, cartea spune că optimismul îți va crea drumul către succes. Vei avea multe rezultate bune și multe oportunități de a-ți pune în valoare capacitățile și abilitățile, câștigând admirație și apreciere din partea celor cu care intri în contact.

Zodia/ascendentul SCORPION

Luni și marți
În aceste zile vei fi mai binedispus și plin de viață datorită activităților pe care le practici din plăcere. Intuiția ta este crescută și îți vei da seama foarte ușor ce se ascunde în spatele măștilor. Vei avea tendința de a nu colabora cu multe persoane decât cu cele pe care le cunoști. Te vei confrunta și cu probleme financiare datorită unor plăți sau datorii.
Miercuri, joi și vineri
Apar dificultăți în colaborările cu prietenii, cu colegii sau cu unele rude însă apar numeroase oportunități în muncă. Reputația ta se va afla pe un făgaș bun, pozitiv în ciuda problemelor pe care le-ai întâmpinat de ceva vreme.  Este indicat să te dedici responsabilităților din cariera ta deoarece apare șansa să fii apreciat de către șefi, mai ales că de ceva timp în zona carierei toate îți merg pe de-a-ndoaselea. Este posibil ca în aceste zile să afli anumite informații care te vor bulversa și îți vor da planurile peste cap.
Sâmbătă și duminică
Este posibil ca în aceste zile să fii foarte solicitat, să ți se propună (sau să ți se impună) colaborări pe care nu prea ai chef să le respecți. Dacă muncești în aceste zile, așteaptă-te la ceva conflicte cu superiorii care pot fi destul de riscante pentru siguranța ta financiară. Probleme de acest gen se pot revela și în familie. Atenție și în relația cu partenerul de viață: vei avea tendința să îl controlezi prea mult și de aici se pot isca conflicte parteneriale fără a dori acest lucru. Este indicat ca în aceste zile să te ocupi de activități plăcute și întâlniri cu persoane cu care rezonezi. Ideal ar fi să-l implici și pe partenerul de viață în ceea ce îți place ție, să faceți (aproape) totul  împreună. 

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea CAVALERUL DE SPADE că vei fi foarte sensibil și cu nervii întinși la maxim. Totodată, cartea spune că multe din problemele pe care le ai trebuie să le rezolvi oarecum impunându-te, să fii plin de curaj și să ții frâiele în mâini. Există, bineînțeles, un grad înalt de agresivitate în comportamentul tău  ce îți va dăuna dacă nu știi să o controlezi. Mai bine exploateaz-o în activități care îți vor consuma o bună parte din energie, împiedicându-te să o reverși asupra persoanelor cu care nu dorești încheierea definitivă a raportului cu acestea.


Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR

Luni și marți
Este posibil să rezolvi niște treburi legate de finanțele și economiile tale. Poate primești ceva din partea familiei. Vei și mult mai atașat de familie și de problemele acesteia. Dacă muncești în aceste zile s-ar putea să te simți fără chef de muncă, fără chef să dai cu ochii de șefi sau să primești ordine din partea lor. Este indicat să nu îndrăznești să visezi cu ochii deschiși la serviciu deoarece vei fi observat și penalizat. Încearcă să găsești utilitate în ceea ce faci și forțează-te, disciplinează-te, obligă-te  să îți placă să muncești. Știu, sună ciudat, însă dacă vrei ca în aceste zile să nu te trezești cu reproșuri precum că nu îți faci treaba și să fii trimis acasă, mai bine este să previi procedând în felul cum ți-am sugerat mai sus. În plus, trebuie să lași treburile casnice deoparte în aceste zile și să te concentrezi asupra responsabilităților de la locul de muncă deoarece poți în acest mod să îți mărești bugetul.
Miercuri, joi și vineri
În aceste zile vei avea parte colapsuri, lipsuri financiare. Banii sunt puțini iar dorințele sunt mari. Vei avea dorința să evadezi, să călătorești, să te întâlnești cu persoane aflate departe sau chiar să te apuce o mare poftă de citit, de a te informa, de a fi în contact cu alte culturi. Spre vineri apar discuții contradictorii cu persoanele cu care intri în contact.
Sâmbătă și duminică
Sunt posibile conflicte cu colegii sau cu unii prieteni. Apar schimbări de neînțeles din partea acestora care te iau prin surprindere în mod neplăcut. Atenție la starea de sănătate și la felul cum călătorești deoarece există un risc pentru accidente sau neplăceri în călătorii.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea REGELE DE BÂTE că ai nevoie ca în aceste zile să îți dezvolți  caracteristicile  și abilitățile generate și simbolizate de acest rege de bâte. Vei avea succes dacă te vei dedica cu trup și suflet responsabilităților tale, să emani seriozitate prin toți porii determinând persoanele din jur să aibe încredere în tine. Cartea îți spune că vei avea posibilitatea să rezolvi o grămadă de treburi, începând de la treburile casnice până la cele legate de carieră.

Zodia/ascendentul CAPRICORN

Luni și marți
Socializarea te va ajuta să găsești soluții la unele probleme. Ai acces la multe informații și ajutor venite din partea unor persoane importante, așadar nu evita nicio întâlnire care îți poate promite ajutor în scopurile tale. Dacă ai de studiat, acum ai parte de zile în care vei asimila foarte ușor informațiile. Există posibilitatea să fii atras de cineva care face parte din anturajul tău (dacă ești singur). Dacă formezi un cuplu cu cineva, atunci este posibil ca viața intimă să înflorească datorită activităților plăcute în doi.
Miercuri, joi și vineri
În aceste zile vei rezolva o grămadă de probleme ce țin de treburile casnice sau de familie dar și cu serviciul. Este posibil să primești ceva: un cadou sau o sumă de bani. Ține cont de comportamentul tău deoarece este posibil ca unii membrii ai familiei tale să fie nemulțumiți de tine iar tu, la rândul tău să fii nemulțumit de aceștia.
Sâmbătă și duminică
Te poți confrunta cu probleme financiare și te vei simți restricționat. Pot exista și conflicte cu partenerul sau cu cel care contribuie financiar la bugetul casei. Există riscul de faliment,  de licențiere sau de întrerupere a unei finanțări. Unii prieteni sau cunoștințe te pot scoate din colapsul în care ai căzut.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea PAJUL DE BÂTE că este bine să aștepți deoarece vei primi niște propuneri, niște vești bune care te vor propulsa spre scopul dorit. Această carte te invită să îți activezi entuziasmul, să trăiești prezentul și viitorul apropiat cu cât mai multă vivacitate și ardoare. Dacă treci printr-o perioadă în care plictisul este ca la el acasă în viața ta, atunci această carte anunță ocazii care îți pot stârni interesul și atenția, devenindu-ți aliați în schimbarea vieții tale în bine, bineînțeles.

Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Luni și marți
În aceste zile sunt mari șanse să îți îmbunătățești bugetul, să economisești sau să achiziționezi ceea ce ți-ai dorit la un bun preț. Tot acum, dacă muncești în aceste zile ai toate șansele să fii răsplătit financiar, să primești. Dacă aștepți niște bani pe care nu i-ai muncit, de exemplu un bonus,  este posibil să rămâi  dezamăgit. Este posibil să organizezi ceva împreună cu familia: o restructurare a casei, o raită prin magazine, să vânezi sconturile la produsele ce te interesează pentru casă, pentru familie etc. Cert este că nu prea vei avea timp să te dedici activităților care îți fac plăcere.
Miercuri, joi și vineri
În aceste zile vei afla niște vești care te vor bulversa. Poate te vor dezamăgi niște prieteni, niște rude. Este posibil să afli că persoane la care ții să aibe probleme și te vei  implica în întrajutorarea acestora. Totodată, trebuie să ai grijă și de tine, de sănătatea ta deoarece acum vei fi mai vulnerabil din punct de vedere fizic. Relația cu partenerul va decurge foarte frumos: partenerul îți va admira spiritul tău înfocat.
Sâmbătă și duminică
Te așteaptă zile tensionate în familie sau în mediul unde trăiești. Este posibil să apară probleme cu părinții dar și în căsnicie. Te vei simți împovărat și obosit, așadar ia măsuri de precauție pentru aceste zile.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea 6 DE SPADE că va avea loc o mutare, o călătorie, o schimbare care te va conduce în situații noi, neputând să știi deocamdată ce anume te va aștepta. Te vei simți singur și neînțeles chiar dacă ești înconjurat de persoane dragi. Te așteaptă o perioadă de tranziție în care va trebui să îți educi mintea și inima să accepte noile situații. Acum, în această săptămână, te vei afla într-o perioadă de acomodare abia apoi  vei afla în ce ape te vei scălda.

Zodia/ascendentul PEȘTI

Luni și marți
În aceste două zile te vei simți în elementul tău. Vei primi vești bune sau te vei bucura de prezența unor persoane care îți vor ridica moralul. Există probabilitatea ca în relația cu partenerul să apară tensiuni.
Miercuri, joi și vineri
Apar probleme financiare: este posibil să apară obligația de a plăti niște taxe. Dacă muncești în aceste zile vei avea posibilitatea să acaparezi atenția și admirația șefilor. Tot acum apare un interes pentru casă și o colaborare specială cu familia ta.
Sâmbătă și duminică
Este indicat ca în aceste zile să ai o mare grijă de sănătatea ta deoarece există riscul ca unele afecțiuni să se acutizeze. Nici călătoriile nu sunt de dorit deoarece atenția ta nu se află în zilele cele bune. Este indicat ca în aceste zile să apelezi la persoane cu experiență care te pot ajuta în problemele cu care te confrunți. Evită să stai singur în casă deoarece ți se vor acutiza depresiile și anxietatea. În plus, trebuie să ai mai multă încredere în intuiția ta.

Tarotul îți spune pentru această perioadă prin cartea PAJUL DE MONEDE că te așteaptă o perioadă în care pot apare oportunități de a câștiga bani, dacă ești atent să culegi aceste oportunități. Poți primi vești sau confirmări favorabile ție. Pajul de monede te anunță că norocul este aproape de tine, așadar, nu-l „speria” cu atitudinea ta indiferentă la ceea ce se întâmplă în jurul tău.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu