miercuri, 6 septembrie 2017

Marte în zodia Fecioară 5 septembrie – 21 octombrie (de la BALANȚĂ până la PEȘTI)



Toată această perioadă, în care Marte traversează această zodie de pământ, va aduce concretizări și idei numai bune pentru a fi puse în practică.
De aceea, m-am gândit că v-ar bucura dacă voi spune pentru fiecare zodie ceea ce promite Marte, planeta acțiunii, în perioada sa de ședere în Fecioară. Tot ceea ce am scris, referitor la acest subiect, se bazează pe următoarele aspecte astrologice  pe care le-am luat în considerare în analiza de față:
-conjuncția cu Mercur și în trigon cu UranusRx (10-13 septembrie)
-conjuncția cu Mercur în opoziție cu NeptunRx (14-21 septembrie)
-conjuncția cu Venus în opoziție cu NeptunRx (30-6 octombrie)
-conjuncția cu Venus în trigon cu PlutoRx și în cuadratură cu Saturn (30 septembrie-10 octombrie)
 Fiecare zodie are alături și sfatul venit din partea runelor pentru această perioadă cu Marte în Fecioară.


Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Treci printr-o perioadă în care suferința te agasează. Trăiești o solitudine forțată, o interiorizare nedorită și simți că dragostea sau admirația pe care o dorești din partea celorlalți,  este pusă la zid în așteptare.
Este aproape vital să-ți controlezi starea de sănătatea în caz că dă semne de slăbiciune. La fel se recomandă în cazul  apariției  stresului și depresiei.
Totodată, la locul de muncă se pot isca neînțelegeri și să te simți dat(ă) deoparte.
Trebuie să știi că, în ciuda tuturor obstacolelor, acest tranzit al lui Marte îți dă putere. Este ca și cum, acesta ar ști unde se află acele resurse ale tale și le scoate afară să-ți arate cât ești de puternic(ă) și rezistent(ă) în fața tuturor problemelor.


Ce îți transmit runele:
Runa NAUTHIZ (dreaptă)
Vei desparte grâul de neghină, acest lucru ajutându-te să păstrezi lângă tine doar acele persoane care te merită. Traversezi o perioadă dificilă în care trebuie să-ți verifici valorile și proiectele. Ceea ce trăiești acum  trebuia să se întâmple tocmai pentru a învăța să combați dificultățile cu o mai mare măiestrie și să simți gustul final al victoriei.


Zodia/ascendentul SCORPION

Îți dorești să faci parte dintr-un grup, să ai alături  persoane care gândesc la fel ca tine. Persoanele aprige au un magnetism fascinant pentru tine: le crezi puternice și pretențioase, numai bune de a te asocia lor. Doar că treaba nu-i chiar așa simplă!
Îți vei da seama că trebuie să contribui cu ceva, să oferi ceva la schimb, iar acest lucru nu-ți va place deloc.
În plus, cheltuielile neașteptate îți vor bloca bugetul.


Ce îți transmit runele:
Runa GEBO
Vei avea parte de oscilații: când mulțumit(ă) de situațiile care se prezintă înaintea ta, când supărat(ă) și furioas(ă) pe tot și pe toate. Echilibrul și dezechilibrul se hârjonesc neîncetat în viața ta, cel puțin acum, în această perioadă.
Runa spune că ți se întâmplă toate acestea deoarece ceri prea mult și trebuie să dezvolți toleranța pentru a nu suferi mai târziu de singurătate.


Zodia/ascendentul SĂGETĂTOR


Vei simți prezența lui Marte în sectorul faimei și al carierei tale. Vei lupta mult mai mult  în tot acest timp  pentru a putea fi la înălțimea dorită de șefi sau de persoanele cu autoritate. Vei simți că duci o povară destul de grea pe umerii tăi, responsabilități mult mai mari care abia te lasă să respiri.
Poate din această cauză  îți vei neglija și familia, însă, în ciuda acestor probleme, vei avea parte de armonie și câștig. Sacrificiul tău nu va rămâne nerăsplătit.


Ce îți transmit runele:
Runa MANNAZ (dreaptă)
Viața nu te sperie, dimpotrivă, ai curajul de a-i ține piept și de a o înfrunta. Problemele te stimulează și te menține viu și, totodată, mintea îți este mereu activă în căutare de soluții.  Runa spune că vei avea succes de pe urma unor colaborări și binele pe care îl faci, ți se va întoarce.




Zodia/ascendentul CAPRICORN

Vei fi obligat(ă) să acorzi  mai multă atenție vieții printr-o latură spirituală. Vei fi obligat(ă) de circumstanțe neplăcute să cauți răspunsuri dincolo de logică și să  te implici mai mult în îmbogățirea cunoașterii tale din punct de vedere spiritual și filosofic. Poate că nu prea crezi în lumea nevăzută ce se află dincolo de tot ce este tangibil. Acum, în această perioadă te vei convinge de existența zonei spirituale și îți va face foarte bine deoarece vei simți atingerea pozitivității ce se va revărsa peste tine.

Ce îți transmit runele:
Runa RAIDO (întoarsă)
Te simți foarte confuz(ă) și se pare că  proiectele tale nu au o bază solidă. Ești bombardat(ă) din toate părțile de schimbări care te iau pe nepregătite. Ți-e teamă deoarece nu vrei să te dezlipești de ceva cu care te-ai obișnuit.
Runa îți spune că a ajuns momentul să te eliberezi de ceea ce este vechi și să (re)construiești totul pe baza descoperirilor din călătoria spre  interiorul tău.

 



Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Treci printr-un soi de transformare interioară. Descoperi că ești puternic(ă) cu toate că te-ai îndoit de tine în ultima vreme. Vei dori să faci puțină „curățenie” și ordine prin prioritățile tale. Vei acorda atenție doar acelor planuri și oameni care merită într-adevăr să te ocupi. Îți dai seama că timpul tău este prețios (costă bani) și nu-l vei petrece chiar cu oricine și cu orice.


Ce îți transmit runele:
Runa OTHILA (întoarsă)
Ești nemulțumit(ă) de viața pe care o duci: nu te simți bine în grupul de cunoștințe, banii sunt puțini și îți dai seama că ai făcut multe erori.
Runa îți spune că, orice ai crede, familia rămâne, totuși, un punct de referință. Uneori, tradiția îți face bine, așadar, nu te împotrivi tuturor regulilor  familiei tale.

 

Zodia/ascendentul PEȘTI

Ești nevoit(ă) să-ți schimbi percepția despre tot ce credeai că înseamnă relațiile tale. Apar schimbări în acest sector, aducându-ți mult stres și agitație. Și raportul cu superiorii poate să fie destul de apăsător.
În schimb, vei avea posibilitatea să cunoști persoane care să vibreze la unison cu tine, iar acest fapt îți va ilumina strada pe care o ai de parcurs.

Ce îți transmit runele:
Runa TIWAZ (întoarsă)
Unele persoane din jurul tău te fac să te simți slab(ă) și incapabil(ă), probabil și datorită tendinței tale de a te simți mereu victima sacrificiilor (unele fiind făcute  fără rost, trebuie să recunoști!). Acum ai atras ceea ce ai gândit!
Runa îți spune să cauți pe cineva de încredere sau un maestru cu experiență care este capabil să-ți ofere un punct de sprijin. 







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu