duminică, 17 septembrie 2017

PREVIZIUNI ASTROTAROT pentru perioada 18 - 24 septembrie



Zodia/ascendentul BERBEC

Începi această săptămână cu mult optimism, ai încredere în oamenii cu care interacționezi, te simți apreciat de către aceștia.
Însă nu durează mult și îți vei schimba părerea. Problemele din cotidian, de la locul de muncă  cresc și îți crează tot felul de piedici în desfășurarea planurilor tale.
Neînțelegerile cu ceilalți vor predoamina în această perioadă, așa că trebuie să dezvolți capacitatea de a-i tolera, de a le înțelege și punctele de vedere ale acestora, însă fără a uita de tine însuți.
Totodată, acum trebuie să-ți depășești tendințele spre depresie, să-ți învingi sentimentele de inferioritate. Îți este teamă de ceea ce ar putea crede ceilalți despre tine și vânezi fiecare gest, fiecare cuvânt ale celorlalți dar și ai pretenții exagerate de perfecțiune și nu admiți nici o abatere. De aici pornesc toate problemele acestei perioade.
Vestea bună este că munca și eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite: șefii te vor aprecia și vei avea posibilitatea unei avansări, dacă nu acum, cu siguranță într-un viitor apropiat, în plus, câștigi experiență la locul de muncă.


Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea 5 DE BÂTE.
Așa cum după o vreme frumoasă, cu soare, apar ploile, iată că după o perioadă liniștită, prin care ai trecut de curând, apare un timp în care ești nevoit(ă) să scoți la iveală ceea ce ști, ceea ce poți.
Această carte arată o perioadă de concurență, de obstacole și tensiuni cu ceilalți. Fiecare, inclusiv tu,  vrea să arate că doar el este cel mai bun și că doar el merită laurii.
Cartea nu spune dacă vei fi tu învigătorul, ci spune că totul depinde de tine, de cât te-ai pregătit și cât de dispus(ă) ești pentru a învinge. 









Zodia/ascendentul TAUR

Te așteaptă o perioadă propice pentru a te dedica acelor activități care îți fac plăcere. Percepi mult mai ușor secretele și tot ceea ce este ascuns, ocult. Datorită curiozității poți afla multe lucruri în favoarea ta: te poți ocupa de hobby, îmbunătățindu-l; dispui de creativitate și reușești să observi detaliile cu o viteză uluitoare. Vei simți că nu ai cum să greșești în ceea ce faci.
Important este să-ți învingi teama.
La locul de muncă ai mult responsabilități și banii sunt cam puțini, fapt ce te pune în situații nu tocmai comode.
În schimb, relațiile cu persoanele cu care interacționezi sunt bune și te simți bine în compania lor. 
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea MAGICIANUL.
Iată o carte pozitivă care îți transmite că dispui de tot ceea ce este necesar pentru a reuși în perioada vizată de această analiză astrotarologică.
Creativitatea, inteligența, energia dar și puterea de a pune în practică sunt prezente pentru a-ți oferi ajutor. Nu rămâne decât să le folosești!







Zodia/ascendentul GEMENI

Te vei confrunta cu unele probleme ce țin de căminul tău. Rutina ta îți este dată peste cap iar unele părți ale trecutului se reactualizează. Criticile din partea familiei îți vor provoca anxietate.
Dat fiind că ești o persoană care nu stăruie într-o situație prea mult timp, vei reuși să faci față tuturor obstacolelor. Te vei ocupa și de ceea ce îți face plăcere, poate vei aprofunda, vei studia  ceva.
La locul de muncă, lucrurile se așează chiar dacă sunt unele mici inconveniente cu colegii de muncă. Ceea ce faci, vei face cu drag pentru familie și pentru tine. Simți că renaști și știi ce drum să apuci.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea SOARELE.
De curând ai trecut printr-o perioadă nu tocmai fericită. Te-ai simțit singur(ă), plin(ă) de teamă și neînțeleasă.
Probabil ți-ai dat seama de ceea ce trebuie să faci și vrei să-ți iei viața în propriile mâini.
Cartea spune că vei avea parte de reușite deoarece experiențele prin care ai trecut te-au ajutat să-ți dezvolți unele capacități pe care nici nu le bănuiai că le-ai avea. Șansa este de partea ta!




Zodia/ascendentul RAC

Ai încredere în tine, în capacitatea ta de a-i impresiona pe ceilalți. Socializezi foarte bine cu persoanele care știu să-și asume responsabilitățile: admirația este reciprocă.
De la mijlocul săptămânii situația se schimbă. Devii irascibil(ă) și te confrunți cu obstacole menite parcă să-ți încetinească progresul. Apar tot felul de probleme care îți vor da programul peste cap. Nu este exculs să apară neînțelegeri în familie datorită unor probleme mai vechi care acum se reactualizează.
Ultimele două zile din această săptămână vor fi pline de surprize plăcute.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea 5 DE CUPE.
Nu demult ți s-a oferit o șansă dar nu ai profitat de ea la timp. Acum plângi după laptele vărsat, regreți după ceva și suferi. Vezi doar partea goală a paharului fără să iei în considerare partea frumoasă a vieții.
Cartea spune că ai motive să fii fericit cu ceea ce ai, nu ai pierdut totul, însă ție îți place să te complaci în starea de victimă. Procedând astfel, vei pierde mult mai mult și starea ta nemulțumire se va acutiza fără motive întemeiate, făcându-te să nu observi frumusețea care te înconjoară.




Zodia/ascendentul LEU

Treci printr-o perioadă de lipsuri și restricții. Apar tot felul de cheltuieli neașteptate, însă reușești să le faci față. Acum dispui de o capacitate organizatorică excepțională în acest sector, așadar profită și pune-ți în valoare această caracteristică.
Este posibil să te pregătești pentru o mică călătorie sau vrei să faci un curs. Te gândești și la tine iar acest fapt îți ridică moralul. Te vei face apreciat(ă) cu ușurință, persoanele cu care interacționezi te vor simpatiza instant.
Spre sfârșitul săptămânii vei fi ceva mai retras(ă), probabil datorită că ai alte preocupări mai importante decât să socializezi. Probleme din familie se cer rezolvate și ai toate șansele să rezolvi, în special pe acelea care țin de domeniul material-financiar.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea 10 DE CUPE.
Nu demult ți-ai dat seama cât de realizat ești în ceea ce este important pentru tine. Ai motive să te bucuri de viața pe care o ai, așa cum este ea. Faptul că știi să culegi partea frumoasă dintr-un eveniment, fără să te cramponezi neîncetat de lucrurile neplăcute, atragi și mai multă fericire.
Cartea spune că te vei bucura de un eveniment care îți merge direct la suflet, meriți tot ceea ce primești deoarece ai rezistat în mod eroic tuturor intemperiilor vieții.





Zodia/ascendentul FECIOARĂ

Te simți dat(ă) deoparte și acest fapt îți crează frustrări. Simți și tu însuți că, de cele mai multe ori, vina îți aparține însă nu vrei să-ți recunoști erorile. Tocmai de aceea apar mereu conflicte cu cei din jur.
Încearcă, uneori, să te lași și în voia intuiției, fără a despica mereu firul în patru. Intuiția îți va oferi mai multe răspunsuri decât primești din partea logicii.
În planul material treburile stau bine, ești mulțumit(ă) de rezultate iar acest lucru îți descrețește fruntea. Vei primi o sumă de bani care te va salva, o mărire de salariu sau un bonus.
Curiozitatea te împinge să afli secretele persoanelor care te înconjoară, inventezi tot felul de tertipuri prin intermediul cărora intri în contact cu informațiile de care ai nevoie. Un curs sau o specializare îți poate fi de maximă utilitate.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea CAVALERUL DE MONEDE.
Dispui de o mare capacitate de a persevera și de a rezista în fața obstacolelor. Îți place să aștepți momentul oportun, însă, de multe ori realizezi că acționezi prea târziu. Totuși, în această perioadă perseverența și determinarea (ca să nu-i spun încăpățânare) pot fi de partea ta. Dat fiind că îți place să simți pământul sub picioare, te simți în siguranță, lucru de care ai mare nevoie în această perioadă.






Zodia/ascendentul BALANȚĂ

Ești foarte agitat(ă) în interiorul tău. Dorești să ai parte de liniște și seninătate și îți petreci mare parte din timp în familie dedicându-te rutinei de zi cu zi.
Nu cumva ești prea aspru/aspră cu tine însuți dar și cu cei din jurul tău?
Dată fiind situația în care te afli, ai șansa de a-ți descoperi unele talente, abilități și capacități asupra cărora nu ai dat prea mare  importanță până acum. Este ca și cum faci cunoștință cu un nou TU.
Tot acum îți rotunjești bugetul. Vei fi răsplătit(ă) pentru munca ta și te vei simți satisfăcut(ă). 
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea ASUL DE SPADE.
Ai trecut de curând printr-o perioadă tulbure în care a trebuit să duci o mare parte din greu. Acum te-ai debarasat și începi o nouă etapă. Dispui de o inteligență activă, energie și dorință de cunoaștere.
Cartea îți spune că este bine să te ocupi, în principal,  de acele îndeletniciri în care domină intelectul deoarece ai mari șanse de reușită: comunicarea, învățarea și deprinderea unei noi cunoașteri mai elevate decât cea cu care ai fost obișnuit(ă) până acum. Chiar dacă ceilalți vor observa o lipsă de sentimentalism din partea ta, nu da importanță, tu continuă-ți drumul.  


Zodia/ascendentul SCORPION

Ieși în evidență prin capacitatea ta de observa detaliile și de a analiza situațiile. Ceilalți îți vor aprecia aceste calități și îți dă o stare de bine, făcându-te sociabil(ă) și mai deschis(ă) către ceilalți. Este o bună perioadă de a intra în contact cu persoanele care te interesează în mod deosebit deoarece, cu siguranță, nu vei trece neobservat(ă).
Poate vei fi nevoit(ă) să iei niște decizii, fapt care pune presiune asupra ta și te destabilizează puțin. Cred că aceste decizii au legătură cu partea financiară, cu munca ta.
Trebuie să știi că starea ta intuitivă funcționează foarte bine, de aceea, rezultatul alegerii tale va fi unul pozitiv pentru tine.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea 3 DE BÂTE.
De curând ți-ai dat seama că ești norocos/norocoasă, în ciuda tuturor micilor nemulțumiri. Ai realizat, în mare parte, ceea ce ți-ai dorit.
Cartea spune că acum te afli la jumătatea drumului: mai ai atâtea de realizat! Acest lucru nu te stresează, dimpotrivă, privești liniștit(ă) drumul pe care vrei să-l parcurgi. Un sentiment de liniște și seninătate te acompaniază deoarece știi că șansele îți surâd.





Zodia/ascendetul SĂGETĂTOR

În această perioadă vei simți că ești provocat(ă) în carieră. Trebuie și ești nevoit(ă) să analizezi, să fii foarte precis(ă)  în toate situațiile în care ai responsabilități.
La fel, îți va fi destul de greu să te menții în vârf dacă nu ții cont de toate acestea. Vestea bună este că ai șanse să-ți rotunjești bugetul, îți descoperi calități de care nu conștientizai că le poți avea.
O ieșire cu prietenii sau în societate te va costa ceva bani, dar câștigi noi prieteni, noi experiențe care te îmbogățesc pe interior.
Spre sfârșitul săptămânii vei petrece mult timp introspectându-te, te simți nemulțumit(ă) de ceva, știi că te ghidezi după concepte și filosofii care nu te mai caracterizează și nu îți mai aduc niciun fel de beneficiu. 
 
 Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea TURNUL.
De curând ai fost atașat(ă) de niște concepte sau idei care te-au ținut prizonier(ă). Acum trebuie să renunți la ele pentru a te elibera. Cartea spune că a ajuns momentul să te debarasezi de tot ce este inutil, care te plafonează, nelăsându-te să evoluezi. Trebuie să înțelegi că un ciclu s-a terminat, distrugându-se tocmai pentru a face loc altuia nou, clădit pe concepte mai sănătoase.






Zodia/ascendentul CAPRICORN

Primești niște răspunsuri de departe, întâlnești persoane pe care nu le-ai văzut demult sau poate trebuie să faci o călătorie. Cert este că îți vei schimba unele principii.
Vei acorda o mai mare atenție carierei și reputației tale. Trebuie să fii diplomat(ă) și să creezi o atmosferă armonioasă pentru a culege în viitor roadele planurilor tale.
Sfârșitul de săptămână îți va promite surprize plăcute: întâlniri, prieteni care susțin aceeași cauză ca și tine, persoane pe care te bazezi.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea CUMPĂTAREA.
Poate ai trecut printr-o traumă, însă acum te simți în stare să depășești momentul și să devii în armonie cu mediul exterior.
Cartea spune că dispui de capacitatea de a te adapta, de autocontrol și toleranță. Tot cartea spune că ești capabil(ă) să stai pe propriile picioare, fără să depinzi de ajutorul cuiva. Ești în echilibru iar acesta contează cel mai mult acum.






Zodia/ascendentul VĂRSĂTOR

Treci prin momente în care predomină crizele interioare. Poate sursa tuturor acestor probleme sunt lipsa banilor dar și, în egală măsură, tendința ta de autocritică. Te vezi și te simți imperfect iar acest fapt îți adâncește nesiguranța.
Vestea bună este că nu durează mult această stare, reușești să te ridici în picioare, să te bizui pe tine, pe conceptele tale de viață. Poate o călătorie îți va oferi surprize plăcute și vei cunoaște persoane noi.
Spre sfârșitul săptămânii te ocupi destul de mult de faima ta, de ceea ce inspiri altora, de cariera ta. Te cucerește gândul că poți fi „cineva”. La locul de muncă dai tot ce îți stă în putință și răsplata nu va întârzia să apară.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea JUDECATA.
Această carte îți spune că dispui de mare putere interioară, astfel încât poți schimba cursul vieții tale în direcția dorită. Nu ai uitat trecutul, prin ce ai trecut, însă te-a fortificat și acum ai învățat din propria ta experiență. Vei avea o perioadă de regăsire, de renaștere, este ca și cum te trezești dintr-un somn profund, ești odihnit(ă) și ești gata să te apuci de treabă.  Bucură-te, vei gusta din fructele muncii tale!






Zodia/ascendentul PEȘTI

Te nemulțumesc relațiile. Ori ești tu cel/cea care se aștepta la altceva, ori cei implicați într-o relație cu tine sunt extrem de critici și te analizează pe toate părțile, căutându-ți, intenționat, toate defectele. Cei drept, te cam tulbură atitudinea lor și riști să cazi pradă viciilor pentru a „uita” de probleme.
În general, dispui de o mare capacitate de toleranță pentru ceilalți, dar, de multe ori, te uiți pe tine, uiți să-ți acorzi importanță în favoarea celorlalți.
Sfârșitul săptămânii te poartă pe un alt tărâm, misterios și plin de cunoaștere ascunsă normalității. Ești atras(ă) de culturile altor popoare, de călătorii, de alte concepte de viață de unde sustragi pozitivitate.
 
Mesajul tarotului care te va ghida în această perioadă vine prin cartea 8 DE BÂTE.
Nu ai timp să te plictisești. Evenimentele se desfășoară cu un ritm rapid că nici măcar nu ai timp să te obișnuiești.
Cartea spune că dispui de capacități excepționale și anume: versabilitate, adaptabilitate, entuziasm și dorința acută de schimbare. Folosește-le în planurile tale și vei vedea rezultatele!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu