vineri, 5 septembrie 2014

Astrotarot septembrie: BALANȚĂ, SCORPION și SĂGETĂTOR



Zodia sau Ascendentul BALANȚĂ

Iată o perioadă în care te poți simți singur… Tu, care iubești contactul cu ceilalți este posibil ca acum să-ți dorești solitudine, o mică retragere în propria-ți carapace pentru a analiza anumite situații și evenimente pe care le trăiești sau le-ai trăit. Simți că această perioadă este puțin bizară datorită stării de confuzie în care te afli. Este posibil să dai peste tot felul de obstacole care te pot împiedica să te manifești la adevărata ta valoare. Există și riscul apariției unor neînțelegeri (poți înțelege greșit sau să fii înțeles greșit) care îți pot afecta relația cu cei dragi și cu superiorii.
Dar Cerul nu te lasă de izbeliște… Pluton din Capricorn în aspect benefic cu Soarele din Fecioară te susține în cazul în care îți dorești să înțelegi originea anumitor probleme mai vechi care te frământă, te ajută să conștientizezi „rana” sufletului tău și să-i acorzi atenția cuvenită ca s-o poți vindeca… Nu trebuie decât să stai puțin doar tu cu tine pentru a privi interiorul inimii tale și să fii hotărât în explorarea acesteia, chiar dacă ți-e teamă de ceea ce vei descoperi… Acum se poate pune bazele unei schimbări de lungă durată.
Tot în această perioadă este indicată aderarea la un grup ale cărui interese sunt asemănătoare cu ale tale. Poți cunoaște persoane care pot avea un rol anume în viața ta. Important este să eviți șovăiala și indecizia, altfel vei avea senzația că norocul trece pe lângă tine…

 
Tarotul prin cartea CAVALERUL DE SPADE arată atmosfera desfășurării anumitor evenimente care te pot afecta direct sau indirect, depinde de situație. Adică poți fi chiar tu declanșatorul „furtunii” sau, la fel de bine, poți reacționa „furtunos” la anumite provocări. Cavalerul din imagine ține o spadă în mâna dreaptă, la nivelul capului ceea ce înseamnă acțiunea și puterea creatoare a gândului. Este o imagine care redă foarte bine rapiditatea și impulsivitatea manifestării gândirii care nu este suficient de clară ( norii și arborii bătuți de vânt). Trecutul îți bântuie gândurile și nu ai liniște până nu le rezolvi. Atitudinea curajoasă este binevenită dar trebuie s-o împletești cu diplomație și acceptarea adevărului așa cum este… Doar așa poți trece de acele obstacole care nu te lasă să pășești pe drumul tău înainte..


Zodia sau Ascendentul SCORPION


Ești foarte greu de mulțumit în această perioadă, aproape nimic și nimeni nu prea îți sunt pe plac și „împroști” cu venin în toate părțile atunci când ai ocazia… consideri că toți au o vină pentru suferințele tale, mai puțin tu… Nimic mai greșit!
De ceva vreme, Pluton din Capricorn tot încearcă să te învețe cât de importante sunt asumarea responsabilității, răbdarea, seriozitatea și sacrificiul pentru tot ce-ți dorești de la viață. Acestea sunt câteva din însușirile pe care ar trebui să le adopți și să le folosești atunci când se ivesc oportunități sau schimbări de situație care pot avea un rol important pentru tine în sectorul profesional. Uranus din Berbec în aspect benefic cu Jupiter din Leu îți acordă aceste șanse… Acum este momentul tău!
Marte din Săgetător îți va da curaj să mergi cu încredere pe propriile picioare spre ceea ce țintești…
Acum este un bun moment de a te integra într-o colectivitate cu aspirații și dorințe similare cu ale tale. Se pot crea noi contacte care îți pot aduce ceva nou în viața ta. Trebuie doar să vrei și să ții ochii deschiși…


9 DE BÂTE reprezintă o teamă nefondată. Tânărul din imagine are o porțiune a capului bandajată. Bandajul nu este fixat cum trebuie pe „rană” lucru care simbolizează răni inexistente sau pe cale de vindecare. Atitudinea lui temătoare provine de la suferințe vechi, nedepășite care îl opresc să evolueze, îl opresc să încerce să treacă de bariera acestora (cele 8 bâte care formează în spatele tânărului un gard ) pentru a explora frumusețea vieții, frumusețea noului și schimbării (peisajul verde care se arată în zare). Așadar, vindecă-te de sindromul drobului de sare și dărâmă gardul care te împiedică să ieși să-ți cunoști oportunitățile… 



Zodia sau Ascendentul SĂGETĂTOR


Soarele din Fecioară îți cam pune răbdarea la încercare în această perioadă. Te provoacă să demonstrezi competența în fața superiorilor. Pluton îți dă o mână de ajutor să-ți „sondezi” capacitățile, să conștientizezi propria valoare și utilitate pe care să le demonstrezi în sectorul profesional.
Profită și de avantajele de pe urma intuiției tale. Vocea interioară, chiar dacă uneori ți se pare bizară, grăiește cel mai precis ceea ce este bine pentru tine … ascult-o! Încearcă să distingi bine ceea ce-ți spune intuiția de ceea ce dorești tu… aceste s-ar putea bate cap în cap… Este posibil să întâmpini situații în care vei fi nevoit să iei decizii radicale și acest lucru nu este tocmai pe placul tău.
Atenție la modul tău de a relaționa cu ceilalți din 14 septembrie încolo. Marte își face ingresul în zodia ta natală, fapt care îți va aduce mai mult curaj în a te manifesta și de a spune lucrurilor pe nume fără a mai lua în calcul faptul că ceea ce spui ar putea să-l doară pe celălalt. La fel de bine se poate întâmpla să dai în vileag anumite lucruri pentru care nu a venit momentul deconspirării.



6 DE BÂTE – o carte a victoriei (coroanele de lauri) și a încrederii într-un viitor mai bun. Tânărul din imagine are atitudinea unei persoane victorioase în lupta sa cu stihiile trecutului. În luptă s-a folosit de toate puterile lui (bâtele) pentru a birui. Cartea reprezintă succesul recunoscut oficial, făcut public care conduce către renume. Nu rămâne decât să te implici cu toate forțele în scopurile tale pentru a putea primi laurii succesului!

 Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu