vineri, 4 iulie 2014

ASTROTAROT pentru luna IULIE : BALANȚA, SCORPION și SĂGETĂTOR



Zodia sau Ascendentul BALANȚĂ

Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți în domeniul socio-profesional. Este foarte importantă pentru tine orice laudă și dorești, mai mult ca oricând, să te simți stimat și respectat. Acest lucru îți poate aduce tensiune în relațiile cu cei dragi. Îți trebuie diplomație și echilibru (care sunt specifice zodiei Balanță) într-o măsură mult mai mare  între carieră și casă, între tine și ceilalți.
 Poate vei simți că poți muta munții din loc și că ceilalți îți pun piedici… Acest lucru poate fi și cauza unei lipse de cooperare din partea ta… CONLUCRARE, acesta este cuvântul care îți poate garanta reușita de care ai nevoie. Așadar, conlucrează cu ceilalți ca o echipă unită și vei vedea rezultatele mult dorite.
Debordezi de energie mentală datorită căreia te poți simți sigur și mulțumit de ideile tale. Există, totuși, riscul să devii impunător, să-ți expui ideile într-un mod anume care, pentru ceilalți, poate fi agresiv. Autocontrolul trebuie să fie indispensabil pentru tine în această perioadă.
 
 

Imaginea acestei cărți 4 DE SPADE prezintă un tânăr erou odihnindu-se. Acesta are nevoie de retragere din „infernul” societății tocmai pentru a-și reface forțele. Vitraliul din stânga-sus a cărții înfățișează prezența unui sfânt care oferă binecuvântare unui credincios.
Această carte îți aduce în atenție nevoia ta de a te retrage TU cu TINE, de a-ți descătușa inima și mintea din strânsoarea gândurilor și provocărilor care îți dăunează. Predă „săbiile” în fața lui Dumnezeu… Apropie-te cu gândul de El și cere binecuvântare și pace! Făcând așa, vei prinde forțe noi, revigorate de prezența divină, forțe care îți vor fi de mare ajutor.


Zodia sau Ascendentul SCORPION


Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de ideile și concepțiile tale filosofice care au o mare implicare asupra modului de viață. Îți poți reevalua și rectifica anumite idei despre ceva anume care poate avea legătură cu serviciul sau cu relațiile colegiale la locul de muncă. Orice ar fi, se recomandă precauție în modul tău de a acționa și de a reacționa. Evită să-ți impui părerile într-un mod care ar putea aduce conflicte la locul de muncă.
În schimb, sunt șanse să întâlnești persoane cu același mod de gândire ca al tău, cu care îți va face plăcere să conversezi… Simți că te faci înțeles…
Spre sfârșitul lunii, atenția ta se va îndrepta spre domeniul socio-profesional. Vei reuși să te faci remarcat, în sfârșit, în acest domeniu datorită capacităților tale de  care  vei fi mândru…


Această imagine a cărții 5 DE BÂTE nu este nicidecum o imagine care redă un act de violență, precum pare, ci o acțiune de natură sportivă. Simbolizează energia creativă în mâinile unor persoane tinere lipsite de experiență, dornice de exprimare a propriilor abilități și capacități.
Așadar, un spirit combativ (în sensul bun al cuvântului) îți poate da șansa de a-ți redescoperi propria valoare. Atenție spre ce direcție va lua această competiție… există riscul de a ajunge la conflicte în toată regula! Exact ca în jocurile copilăriei: nu trebuie mult timp ca dintr-o joacă inocentă să iasă un adevărat scandal…




Zodia sau Ascendentul SĂGETĂTOR

 
Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de tot ceea ce înseamnă subconștientul tău, de aspectele subtile ale psihicului. Poate vei simți mai acut nevoia de a te redescoperi pe tine cu ajutorul partenerului. Poate vei fi pus în situația în care va trebui să echilibrezi balanța valorilor tale și ale celuilalt, lucru care te va ajuta în sectorul profesional.
Există anumite tensiuni în sectorul financiar datorită unor cheltuieli inopinate ce-ți poate aduce nemulțumiri și diverse temeri.
În schimb, este un moment prielnic de a te focusa asupra relațiilor și parteneriatelor. Poți întâlni diverse persoane care îți pot fi de ajutor în viitor.


CAVALERUL DE BÂTE reprezintă imaginea unui tânăr plin de entuziasm, dornic de a face față schimbărilor. El este pregătit să le înfrunte cu ajutorul curajului și a creativității. Veșmântul eroului pe care este imprimată imaginea unei salamandre simbolizează protecția focului (bâta aparține elementului foc) de tot ceea ce este rău.
Această carte vine să-ți transmită mesajul de a acționa cu încredere în propriile-ți forțe. Poate a sosit timpul să nu te mai cramponezi în trecut… înfruntă-l și lasă loc noului să pătrundă în viața ta… 



Mihaela M. Atomei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu