marți, 1 iulie 2014

ASTROTAROT pentru luna IULIE : RAC, LEU și FECIOARĂ



Zodia sau Ascendentul RAC


Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți despre persoana ta, de ceea ce însemni TU pentru tine și pentru ceilalți. Acum te vezi cu alți ochi, ești mai încrezător în propriile-ți forțe ceea ce-ți dă o mai mare putere de a merge mai departe.
Cu toate acestea, poți fi cuprins uneori de stări de anxietate inexplicabilă, de temeri și frământări interioare. Simți nevoia, mai mult ca oricând, de „protecție” atât pentru tine cât și pentru cei dragi ție, lucru care nu poate fi ușor de înțeles de către aceștia.
Începutul lunii, cu Mercur și Venus în Gemeni, te vei simți atras spre o cunoaștere mai profundă a sensului vieții tale. Încerci să-ți formezi un răspuns clar și de mare importanță pentru tine, chiar dacă ceilalți nu prea înțeleg ceea ce vrei să spui…
Încearcă să-ți temperezi tendința de a avea o atitudine „dictatorială” în relațiile cu ceilalți, nu-i „forța” să simtă și să înțeleagă după șablonul inimii tale… Bucură-te de prezența lor și atât!
Spre sfârșitul lunii, atenția ta se va îndrepta mai mult spre modul cum te prezinți în fața celorlalți, pe look-ul tău și te poți simți fascinant pentru cei din jur și, totodată,  fascinat de tot ceea ce înseamnă confortul tău.
Atenție la capricii și stările de gelozie care pot fi destul de evidente în această perioadă datorită sensibilității tale…


Ce poate fi mai plin de speranță decât ceea ce transmite această imagine? Trei tinere dansează în mijlocul roadelor pentru care au trudit din greu. Este un dans al bucuriei, al recunoștinței, al oportunității. Da, al șansei de a se bucura împreună de roadele efortului lor!
Acest mesaj îți transmite 3 DE CUPE: privește în jurul tău și observă fructele muncii tale, adună-i pe cei dragi și bucură-te, mulțumește Cerului pentru tot ceea ce ai, sărbătorește, ai motive să sărbătorești viața! Motivele pentru care trebuie să te bucuri sunt lângă tine, foarte aproape de tine (chiar dacă este diferit de ceea ce te aștepți să fie)… trebuie doar să deschizi ochii și să privești… 


Zodia sau Ascendentul LEU


Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de subconștientul tău și temerile tale, temeri a căror cauză nu-ți poți explica. Acum este momentul de a coborî în adâncurile acestuia și să-ți reevaluezi anumite moduri de comportament vis- à- vis de relația cu ceilalți și cu tine însuți; acele moduri de comportament care   i-au provocat cândva pe cei din jurul tău să reacționeze împotriva ta.
Acest lucru te va ajuta să înțelegi unde și ce ai greșit și îți va fi pe viitor mai ușor, știind cum să eviți anumite neplăceri. Acum este momentul să dai ascultării și intuiției… învață s-o folosești!
Încearcă să recunoști când altcineva este mai bun ca tine într-o anumită activitate. Acest lucru te va scăpa de o suferință inutilă provocată de orgoliu exagerat.
Spre sfârșitul lunii, atenția ta se va îndrepta spre manifestarea Eu-lui tău spre exterior. Vei fi mult mai încrezător în tine, în forțele tale.


În imaginea acestei cărți se observă prezența a două figuri omenești în planul de jos și a unei figuri divine în planul de sus.
Imaginea exprimă necesitatea unei alegeri, luării unei decizii. Prezența norului dintre femeie și bărbat reprezintă gândurile și frământările acestora. Unul dintre ei trebuie să aleagă ceva, să se decidă pe ce cale trebuie s-o apuce: calea inimii sau a minții.
Cartea ÎDRĂGOSTIȚII te îndeamnă să gândești bine și să alegi o cale potrivită pentru tine. Ai de unde alege, important este să alegi ceea ce trebuie! Poate fi vorba despre orice tip de alegere, nu neapărat ce ține de domeniul amoros.


Zodia sau Ascendentul FECIOARĂ


Pentru tine, această perioadă pune accent pe ceea ce simți legat de domeniul social, de grupurile de prieteni sau grupuri dragi în care îți desfășori activitatea, pentru care încerci să te dedici trup și suflet. Ai diverse soluții pentru fiecare problemă a fiecăruia.
În plan profesional reușești să te faci cunoscut cu ajutorul cunoașterii și a pasiunii tale pentru ceea ce faci.
Încearcă să nu te împotrivești timpului dedicat doar pentru tine și familia ta. Meriți momente de relaxare și distracție împreună cu cei dragi ai tăi.
Este posibil să întâmpini ceva probleme care au legătură cu banii, deci, este necesară chibzuință.
Spre sfârșitul lunii, atenția ta se va îndrepta spre interiorizare; perioadă necesară pentru a căuta răspunsuri potrivite care te pot conduce spre mai bine în viitor.


Imaginea SPÂNZURATULUI vorbește despre nevoia de conștientizare și de iluminare  necesare pentru drumul ce-l vei parcurge de acum încolo. Cartea sugerează o stagnare a activității, asemenea unui repaus, dar nu o stagnare a activității mentale.
Mesajul acestei imagini este să încerci să te oprești din vâltoarea agitației zilnice și  să-ți asculți subconștientul. Găsește momente în care poți fi doar tu cu tine însuți, doar așa vei găsi răspunsuri pentru ceea ce te frământă. Ai să fii surprins câte lucruri poți afla despre tine, despre ceea ce poți, despre ceea ce te înconjoară. În felul acesta îți poți (re)descoperi acea parte valoroasă din interiorul tău care te va ajuta, de acum încolo, să te adaptezi din mers schimbărilor care  vor veni pe parcurs.
 Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu