miercuri, 26 februarie 2014

ASTROTAROT MARTIE pentru zodiile BALANȚĂ, SCORPION și SĂGETĂTOR



BALANȚĂ


Chiar dacă de ceva vreme simți că aproape totul îți merge invers față de ceea ce-ți dorești, nu-i cazul să te simți dezamăgit. Primăvara îți aduce câteva oportunități. Luna lui Martie va fi o perioadă în care te vei simți plin de energie pe care vei reuși s-o folosești în sfera creativității, iubirii și a locului de muncă. Te faci admirat pentru facilitatea cu care te descurci în problemele profesionale și nu numai. Intrarea Soarelui în Berbec (22 Martie) te poate predispune  către o oarecare dificultate în gestionarea relațiilor. Tu, ca nativ Balanță, ești o persoană căreia îi place armonia și buna înțelegere, dar cu Marte în zodia ta și cu Soarele în opoziție poți avea anumite fluctuații în comportamentul tău față de ceilalți. Folosește-te de această energie în scopuri constructive și vei vedea cum, în sfârșit, mersul lucrurilor va avea direcția dorită.


Cartea tarotului 10 DE CUPE vine să-ți dea o veste bună. Ai șanse în această perioadă să primești respectul celor din jur și posibilități în a-ți realiza proiectele. Eliberează-te de prejudecăți și apreciază-i pe cei de lângă tine fără a face discriminări! Vei deveni conștient de valoarea fiecăruia care te înconjoară și vei simți că lumea iți poate deveni asemenea unei familii. 



 

SCORPION


Este posibil să treci printr-o perioadă nu tocmai prielnică pentru liniștea ta interioară. Simți o oarecare dezarmonie între familia ta, persoana ta și parteneriate, stare ce îți poate aduce o ușoară descurajare, te poți simți neînțeles de cei din jurul tău. Ai forțe lăuntrice latente ce-ți pot fi de folos în această perioadă. Descătușează-le, revigorează-le și folosește-le în mod corect și pozitiv. Creativitatea și iubirea pot  ocupa un loc important în această perioadă în inima ta aducându-ți o oază de bucurie și speranță. Tot acum, reușești să asimilezi cunoștințe ce-ți pot folosi în viitor. 


9 DE SPADE din tarot te anunță de o oarecare tulburare a ritmului tău de viață. Apariția acestei cărți nu spune că se va întâmpla ceva negativ! Nici pe departe! Te atenționează de o perioadă nu tocmai fericită pentru tine, în sensul că te poți frământa datorită unor vise sau dorințe ale tale care nu s-au concretizat și astfel,  negativismul și disperarea își fac loc în mintea ta. Poate semnifica și disperarea de după o neînțelegere cu cineva, neînțelegere provocată de tine datorită stării tale de nervozitate. Atenție mărită la felul cum te vei comporta cu cei din jur! Fii responsabil, prudent și dotat cu tărie morală;  aceste ”ingrediente” te vor ajuta să treci pe celălalt mal!


SĂGETĂTOR


Pentru tine, parfumul primăverii își face simțită prezența. Simți nevoia de a zbura precum un fluture printre flori… ai și de ce… Venus îți aduce dorința de a reîmprospăta și a revigora sectorul afectivității. Chiar dacă, câteodată, dorești să evadezi din strânsoarea responsabilităților, nu uita că membrii familiei tale nu prea vor fi încântați de entuziasmul tău, poate exagerat uneori. Încearcă să nu uiți îndatoririle de la serviciu și nici de propria-ți sănătate.


ÎMPĂRĂTEASA din tarot te susține și te anunță că va fi o perioadă prielnică pentru tine, vei fascina cu ușurință și reușitele tale vor prinde contur. Este posibil ca o persoană feminină influentă să te ia sub protecția ei. Așa că, această carte te sfătuiește să acționezi cu inteligență și totul îți va reuși așa cum îți dorești. Farmecul tău este la cote maxime!






  Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu