miercuri, 1 octombrie 2014

Astrotarot octombrie: BALANȚĂ, SCORPION și SĂGETĂTOR



Zodia sau Ascendentul BALANȚĂ


Încă de la începutul lunii simți cum puterea ta de a fascina crește simțitor. Ești mult mai seducător și dai multă importanță propriului look. La fel de mult vor  crește comoditatea și presiunea de a lua decizii importante în sfera familială și în cea profesională. Problemele familiei și cele din jurul tău se cer rezolvate cu multă responsabilitate și băgare de seamă ceea ce nu prea este pe placul tău în această perioadă. Ai alte preocupări cărora dorești să le dai atenție…
Mercur retrograd din această perioadă îți atrage atenția asupra modului cum îți percepi calitățile și capacitățile, cum te folosești de ele pentru a-ți dezvolta latura spirituală și practică a vieții. Acum este momentul să încerci să-ți schimbi viziunea despre acestea! Folosește-te de dorința ta de a socializa integrându-te în grupuri sau colectivități care ar putea avea un rol semnificativ în schimbarea mentalității tale. Nu te împotrivi schimbării! Ai putea avea oportunități de a reuși să-ți schimbi atitudinea vis a vis de scopul vieții tale. Așadar, revizuiește-ți modul de a gândi, nu vei avea ce pierde!


Iată o carte pozitivă și plină de energie care simbolizează exercitarea propriei puteri interioare cu scopul de a reuși în scopurile propuse. REGELE DE BÂTE denotă o personalitate puternică, curajoasă, o persoană conștientă de propria valoare. Acestea sunt calitățile necesare pentru a întreprinde diverse activități de pe urma cărora poți culege roade și de care poți fi foarte mulțumit. Nu trebuie decât să ai curajul de a scoate la lumină capacitățile tale în mod corespunzător și prezentate corect conform legilor nescrise, morale ale sferelor tale de interes!




Zodia sau Ascendentul SCORPION


Pentru tine luna octombrie este o perioadă a confuziei și a neînțelegerilor. Se poate accentua sentimentul de victimizare și debusolare. Poate vei fi pus în situația de a lua decizii radicale ce țin de mediul în care îți desfășori activitatea zilnică, lucru ce nu îți va fi tocmai ușor și va îngreuna relația cu partenerul. Există riscul de a suferi dezamăgiri din partea persoanelor în care ți-ai pus încrederea.
Ți se cere multă stăpânire de sine și încearcă să nu cazi pradă deprimării. Chiar dacă vei simți că imaginea ta nu este destul de clară pentru ceilalți ai, totuși, forța și puterea de a aduce schimbări pozitive sau de a te adapta la schimbările ce țin de sfera material-profesională.
Mercur retrograd te provoacă să te accepți, să conștientizezi puterea cu care ești înzestrat și s-o folosești în menținerea armoniei și echilibrului dintre ceea ce-ți dorești și ceea ce primești din exterior. Ai forța de a reechilibra aceste concepții! Neptun până pe 11 octombrie te va ajuta să înțelegi aceste lucruri dar nu te va sprijini să acționezi în descoperirea acestor calități… aici depinde doar de tine!


Cartea CAVALERUL DE MONEDE reprezintă o atmosferă stabilă, sigură dar și plină de încăpățânare. Nu cumva ești prea atașat de anumite  proiecte vechi dar care bat pasul pe loc? Iată că prezența acestei cărți te îndeamnă să folosești calitățile pe care le deții și anume perseverența și puterea de a solidifica țintind noi proiecte cu perspectivă. Dispui de baze solide dar încearcă să elimini rigiditatea. Așadar, privește înainte și acționează… 






Zodia sau Ascendentul SĂGETĂTOR


Luna octombrie înseamnă pentru tine o adevărată șansă în parteneriate de tot felul. Închegi cu multă ușurință legături cu diverse persoane care pot avea un rol important pentru tine, fie sentimental, fie profesional. Cert este că debordezi de energie și entuziasm, cu încredere în propria persoană și ești conștient de magnetismul cu care ești înzestrat. Ești deschis în fața unei noi iubiri, lucru care îți conferă energie și bună dispoziție.
Totuși, în această perioadă este necesar să înveți anumite lecții oferite de Saturn și Mercur din Scorpion și de Pluton din Capricorn. Acestea constau în faptul că trebuie să-ți schimbi modul de a vedea anumite lucruri din viața ta, să schimbi prisma prin care privești. Învață din trecutul tău ce anume trebuie să schimbi. Ți se cere mai multă profunzime în felul de a gândi și cântărește bine parteneriatele/prieteniile, fii prudent în stabilirea vreunei legături amoroase.
Încearcă să faci de pe acum aceste lucruri pentru a-ți fi mai ușor în luna noiembrie, perioadă în care te vei simți oarecum „forțat” să-ți înveți lecțiile propuse…


ASUL DE MONEDE indică șansa unui nou început, un progres sigur dacă se folosește „bogăția” interioară. Poți ajunge acolo unde dorești doar lucrând cu conștiinciozitate. Acesta este drumul firesc către plenitudine: îmbogățește-ți sufletul cu spiritualitatea de care are nevoie pentru a-ți putea aduce foloase palpabile, tangibile. Această șansă nu va veni niciodată dacă tu nu vei lupta să o descoperi, să o atingi… 






Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu