vineri, 7 noiembrie 2014

Astrotarot noiembrie: TAUR, GEMENI şi RAC




Zodia sau Ascendentul TAUR


La începutul acestei luni acorzi multă atenţie parteneriatelor, eşti mult mai receptiv la nevoile celorlalţi, „simţi” ceea ce ei au nevoie, comunici uşor şi îţi expui cu uşurinţă propriile idei în care ai mare încredere.
În perioada 6-15 noiembrie este posibil să apară unele evenimente neaşteptate care te vor provoca să-ţi schimbi vechile concepţii despre viaţă, ideile tale şi înţelepciunea ta vor căpăta o altă „culoare”. Pentru a avansa spre ceea ce ţinteşti îţi trebuie maleabilitate, acţiune şi nu în ultimul rând, energie şi rapiditate.
Se recomandă mare atenţie pe timpul călătoriilor şi asupra locului unde se vor desfăşura acestea. Şi starea de sănătate trebuie verificată la cea mai mică disfuncţie pentru a evita agravarea afecţiunilor.
Este posibil să apară anumite probleme ce se vor rezolvate în familie şi în tot ceea ce înseamnă rutină sau familiar pentru tine. Cauza acestora ar putea fi dorinţa ta de a căuta ceva care să-ţi dăruiască mai multă profunzime, nostalgie şi posibilitatea de a trece de propriile limite.
Începând din 15 noiembrie până la sfârşitul lunii, atenţie la ce anume îţi doreşti cu orice preţ! Riscul de a cădea în mrejele iluziilor şi a deşertăciunii este mare acum. Poate ai să cunoşti persoane care te vor fascina la prima vedere, punându-le pe un piedestal în inima ta. Aşadar, dacă nu cântăreşti bine cui îi dăruieşti inima, pregăteşte-te pentru dezamăgiri…
Spre sfârşitul lunii apar şanse de anumite câştiguri suplimentare, venite din alte părţi decât din munca proprie. Poate fi vorba şi de o avansare a partenerului care să-ţi aducă beneficiu. Totodată, vei intui mult mai rapid, anticipat acţiunile celuilalt…


8 DE SPADE face referire la o perioadă de criză mai mult la nivel psihologic. Te poţi simţi incapabil de a rezolva anumite situaţii în care te afli. Această incapacitate se datorează în special fricii, fuga de decizii. Te poţi simţi constrâns de anumite evenimente la nonacţiune, delăsare şi speri ca totul să se rezolve cu timpul. Cartea arată că sunt şanse de a ajunge acolo unde îţi doreşti, dar trebuie să depăşeşti temerile, lasă-te purtat de intuiţie, de propria simţire şi mergi mai departe…







Zodia sau Ascendentul GEMENI


Majoritatea evenimentelor importante în această lună vor fi în sectorul profesional cu reuşite şi căderi, cu temeri şi izbânzi.
Poate eşti în aşteptarea unei promovări de pe urma căreia să câştigi mai mult. Şanse ar fi dar pentru acest lucru trebuie să te stăpâneşti de a fi sclavul dorinţelor tale. Avansarea în carieră se face cu mult sacrificiu, perseverenţă şi practicitate. Aşadar încearcă să faci faţă tentaţiilor de orice fel care te distrage de la scopul tău şi profită de conjunctura astrală care îţi oferă sprijin dăruindu-ţi energie şi putere de muncă.
Încearcă să nu-ţi supraevaluezi cunoştinţele legate de sectorul serviciului. Este bine să-ţi cunoşti limitele, să fii practic şi cu picioarele pe pământ. Acum în această perioadă este indicat să menţii echilibrul între relaţiile cu colegii.
În schimb, ai o bună comunicare cu proprii fii, eşti deschis către relaţii care îţi aduc atenţie din partea celorlalţi şi eşti dispus către conciliere, acolo unde este cazul.
Spre sfârşitul lunii accentul cade asupra relaţiilor parteneriale. Atenţie, se pot destrăma relaţii în care, odinioară, ţi-ai pus mari speranţe. Acum ai curajul să eviţi acele persoane care ţi-au înşelat aşteptările.


PAJUL DE MONEDE reprezintă o persoană responsabilă, abilă şi perseverentă în scopurile sale. Are un simţ practic bine dezvoltat şi capacitate de a se concentra. Acestea sunt calităţile pe care trebuie să le dezvolţi în această perioadă! Priveşte înainte, să ai curaj de acţiune cu responsabilitate şi adaptabilitate şi, în felul acesta,  vei ajunge acolo unde îţi doreşti!








Zodia sau Ascendentul RAC


Toată perioada acestei luni o vei dedica, în mare parte, acelor activităţi care îţi fac mare plăcere şi te atrag în mod deosebit. Acestea pot fi dedicarea asupra unui hobby, petrecerea timpului cu proprii fii, schimbarea look-ului, plăcerea de a flirta.
Ai tendinţa de a observa doar perioadele cu nuanţe gri în tot ce ţine de relaţiile cu ceilalţi. Te simţi ameninţat de perseverenţa şi duritatea celuilalt în modul cum interacţionează cu tine. Dar nu trebuie să-ţi faci griji! Toate aceste neplăceri vin cu scopul de a te face să fii ceva mai hotărât şi precis în responsabilităţile tale ce-ţi revin vis à vis de relaţiile de cuplu sau cele de carieră în care imaginea ta joacă un rol important. Sau, cu alte cuvinte, aspectele planetelor te îndeamnă să ieşi din propriul culcuş călduros şi să treci la treabă pentru a pune la punct şi a aduce la îndeplinire responsabilităţile pe care le ai faţă de celălalt.
Atenţie mărită la cheltuielile ce survin în această lună când sunt riscuri de a se subţia bugetul datorită cheltuielilor excesive doar de dragul de a arăta tuturor că îţi poţi permite.
Din 15 noiembrie riscul de a fi dezamăgit datorită unor iluzii este mare. Poate ţi-ai pus încrederea sau ai sperat într-o anumită desfăşurare a unor relaţii, fie ele legate de carieră sau sentimentale. Poate este mai bine să-ţi schimbi ataşamentul faţă de ceea ce speri tu şi să observi şi alte puncte de vedere. 


3 DE CUPE este o carte foarte pozitivă care simbolizează bucuria de a sărbători , solidaritatea şi bucuria de a trăi împreună cu cei dragi. Mesajul acestei cărţi este de a te bucura de ceea ce ai realizat… priveşte în urmă şi încearcă să vezi realizările tale. Bucurându-te de acestea şi, cu siguranţă, vor veni şi altele pentru care ai să fii fericit! Este potrivită zicala românească „ ce-i în mână, nu-i minciună!”… aşadar, bucură-te de prezent şi de amintirile frumoase alături de cei dragi!


Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu