duminică, 9 noiembrie 2014

Astrotarot noiembrie: LEU, FECIOARĂ şi BALANŢĂ


Zodia sau Ascendentul LEU


Pentru tine sectorul familial şi familiar ţie, cu tot ceea ce înseamnă rutină se animă şi tot ce era „amorţit” începe să se mişte spre bine sau nu, depinde de direcţia dată de tine…
Ai tendinţa de a pune „paie pe foc” datorită lipsei de sens critic faţă de propria persoană. Nu cumva eşti prea încrezător că TOT ceea ce faci şi gândeşti este perfect, că doar ceea ce crezi tu contează, fără să mai iei în considerare şi opinia celuilalt? Pentru bunul mers în relaţiile cu cei apropiaţi încearcă să nu îţi supraevaluezi calităţile cu care eşti înzestrat… trebuie să adopţi o atitudine înţelegătoare faţă de cei dragi…
Mercur, pe tot parcursul tranzitului său prin Scorpion (9-28 noiembrie), te va ajuta să analizezi situaţiile în care te afli cu cei dragi ţie, să comunici cu aceştia într-un mod mult mai profund, să le înţelegi temerile şi descurajările ca apoi, tu, să-i poţi încuraja şi ajuta să meargă înainte. Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să faci în aşa fel încât ca orgoliul tău excesiv să fie la cote minime.
La fel pot sta lucrurile şi în sectorul profesional unde ai tendinţa de a impune celorlalţi colaboratori propriile idei. Cel mai bine este să fii tolerant, învaţă să fii practic, bine organizat şi plin de dorinţa de a munci fără să te aştepţi la rezultate materiale imediate.
Spre sfârşitul lunii puterea ta de a-i fascina pe cei din jurul tău va creşte simţitor şi atunci te vei bucura de ceea ce ţi-a fost restricţionat. Aşadar, mai întâi trebuie să dai Cezarului ce-i al Cezarului… uită de propriul orgoliu şi implică-te în soluţionarea problemelor din jurul tău…


Apariţia cărţii DREPTATEA completează cele spuse mai sus aducând în vizor necesitatea luării deciziilor cu maturitate sub lupa adevărului. Poate fi o perioadă în care îţi va fi plătită cu aceeaşi monedă orice acţiune săvârşită trecută sau prezentă. Simbolizează legea Karmei: CAUZA produce EFECTUL… nu te poţi sustrage de la plata acesteia. Priveşte adevărul cu imparţialitate… este singura cale, pentru moment, prin care poţi căpăta acea pace interioară de care ai mare nevoie…







Zodia sau Ascendentul FECIOARĂ


În această perioadă, sectorul de viaţă ce ţine de comunicarea cu ceilalţi este foarte activ. Poate te implici într-un studiu care îţi face mare plăcere. Poate simţi că propriul tău orgoliu este pus la încercare, că trebuie să arăţi ce poţi pentru a evita spulberarea credinţei în idealurile tale. Poate simţi o teamă de a arăta celorlalţi cine eşti… Este greu, dar trebuie să arăţi ceea ce poţi şi ştii cu adevărat!
Mercur din Scorpion te ajută să înţelegi mult mai clar propriile pasiuni, acele activităţi pentru care te dedici cu drag. Acum este momentul de a dezvolta ceea ce ai început cândva vis à vis de acest domeniu…
Din nefericire, pe parcursul acestei luni, este posibil să întâmpini ceva probleme în sectorul financiar, poate fi vorba de pierderi materiale bruşte care îţi pot afecta bugetul şi relaţia cu partenerul.
Relaţiile sentimentale sau cu cei dragi au şi ele de suferit din 15 noiembrie încolo. Speranţele tale în sprijinul acestora pot fi spulberate. Te poţi simţi deznădăjduit şi poate nu vei mai putea suporta atmosfera încărcată din familie. Atenţie la starea ta de sănătate: tu, care iubeşti stabilitatea şi siguranţa, te poţi simţi acum foarte obosit şi vlăguit de toate aceste probleme care îţi invadează nevoia ta de linişte şi calm. 


6 DE SPADE simbolizează deplasarea către altă direcţie decât cea de până acum. Reprezintă căutarea altor situaţii mai bune, deschiderea unor noi oportunităţi, chiar dacă acum nu sunt suficient de clare şi prezentul încă te mai tulbură. Dar ceea ce a fost mai greu a trecut şi acum ai forţa de a începe de la capăt… important este să nu te cramponezi în trecut şi să-ţi deschizi „aripile” pentru a-ţi lua avânt către schimbarea care ţi-ar putea aduce reuşită…






Zodia sau Ascendentul BALANŢĂ


Eşti pus în situaţia, în această perioadă, de a-ţi demonstra ceea ce eşti cu adevărat, să te scufunzi în adâncurile conştiinţei tale şi să-ţi (re)descoperi calităţile cu care eşti înzestrat şi de a le (re)folosi în vederea atingerii scopurilor tale. Nu este o perioadă tocmai uşoară pentru tine. Este o perioadă tulbure în care simţi că nu ştii în cine şi în ce anume să ai încredere. Atenţie cum procedezi şi ce hotărâri vei lua în privinţa celorlalţi… există riscul de a îndepărta, datorită orgoliului tău, tocmai acele persoane care te protejează şi îţi dăruiesc un oarecare confort emoţional… Cheltuielile vor fi şi ele suficient cât să-ţi destabilizeze bugetul. Iată o perioadă destul de obositoare în care este necesară o bună doză de atenţie şi decizii drepte!
Poate vei simţi cum toate problemele casei şi ale celor dragi te înconjoară din toate părţile şi nu prea vei şti cum să le faci faţă. Dar Mercur din Scorpion şi Neptun din Peşti îţi dăruiesc capacitatea de a conştientiza ceea ce ai de făcut şi cum să procedezi pentru a reuşi. Aşadar, nu-ţi neglija intuiţia şi ascult-o!
Din 15 noiembrie comunicarea cu ceilalţi poate deveni oarecum greoaie. Este posibil ca această cauză să fie dificultatea de a adopta alte idei şi concepţii al căror sens nu prea îl înţelegi bine.


CAVALERUL DE MONEDE reprezintă un tânăr ale cărui capacităţi îl poartă către succesul mult aşteptat. Este răbdător, capabil să aştepte efectul planurilor sale, perseverent şi responsabil în ceea ce priveşte obiectivele sale. Această carte arată că disciplinându-ţi gândurile şi folosirea unor strategii bine puse la punct, reuşita se va face prezentă!







Mihaela M. Atomei



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu