luni, 9 februarie 2015

Astro – săptămâna 9 – 15 februarie



Zodia sau Ascendentul BERBEC

Începutul săptămânii îţi aduce ceva mai mult elan în relaţiile afective. Observi sensibilitatea partenerului în faţa căruia nu rămâi indiferent. Din nefericire, această situaţie nu are o durată lungă. Trecerea ta rapidă de la o stare la alta devine năucitoare pentru cei din jurul tău; te poţi simţi neînţeles de ceilalţi, însă, pentru tine este un moment pentru a alege să te înţelegi tu pe tine însuţi. Ai să descoperi multe „secrete” legate de puterea ta de autotransformare. Spre sfârşitul săptămânii vei simţi cum redevii TU, cum prinzi curaj să speri, însă… cum planurile de acasă nu corespund cu cele din târg, rişti să rămâi dezamăgit de pe urma încrederii în ceilalţi.

Zodia sau Ascendentul TAUR

Serviciul şi cei cu care lucrezi în echipă îţi pot aduce ceva nesatisfacţii şi nemulţumiri. Simţi că lucrurile în acest domeniu nu evoluează tocmai în modul cum îţi doreşti, sunt contrare conceptelor tale. În schimb, rutina zilnică şi tot ce-ţi este drag îţi ridică moralul. Ai mare încredere în felul cum gândeşti şi acest lucru îţi aduce admiraţie din partea celorlalţi. Poţi fi atras de profunzimea partenerului şi simţi că vă susţineţi reciproc. Spre sfârşitul săptămânii te poate cuprinde nostalgia şi dorul de a ieşi din cotidian, de a călători în locuri care te pot îmbogăţi mental şi sufleteşte, reîncărcându-ţi bateriile…

Zodia sau Ascendentul GEMENI

Comunicarea şi contactul cu ceea ce te înconjoară te fascinează şi te simţi apreciat de către cei din jur. Începutul săptămânii îţi aduce mai multă siguranţă de sine, te apreciezi şi te simţi apreciat, totodată. Marţi, Miercuri şi Joi te poţi simţi stingherit şi neînţeles la locul de muncă. Munca în echipă devine un fel de test al răbdării pentru tine. În schimb, superiorii nu vor rămâne indiferenţi la aptitudinile tale. Spre sfârşitul săptămânii relaţia afectivă îţi poate aduce surprize plăcute…

Zodia sau Ascendentul RAC

Tranzitul Lunii prin Scorpion îţi aduce un farmec aparte, eşti predispus spre flirt, acorzi atenţie mai mare hobby-ului tău, eşti mult mai sensibil din punct de vedere afectiv şi dornic de a fi apreciat de către partener. Poţi avea sentimente de frustrare şi teamă în a te manifesta aşa cum simţi. Tendinţa de a te introspecta şi a diseca, sau contrariul, tendinţa de a te avânta sub primul impuls îţi poate bloca sau înfrâna  rezultatele mulţumitoare. Apoi, spre sfârşitul săptămânii, şansele de creştere a autostimei sunt pe val…îţi sunt recunoscute meritele de către ceilalţi.

Zodia sau Ascendentul LEU

Începutul săptămânii te găseşte într-o stare de spirit pozitivă, dornic de a te face apreciat şi mai mult… Îndatoririle casnice şi responsabilităţile în familie te vor face să te simţi împovărat şi neînţeles de către cei dragi, însă, vei avea forţa să le faci faţă cu brio. Sfârşitul săptămânii te va purta către dorinţa de a flirta, de a cunoaşte persoane noi cu care rezonezi. Vei simţi că totul merge pe drumul dorit de tine.

Zodia sau Ascendentul FECIOARĂ

Săptămâna începe cu o autoevaluare a capacităţilor tale, le acorzi mai multă atenţie şi încerci să le fructifici la locul de muncă. Prezenţa Lunii în Scorpion te ghidează spre o profunzime în comunicare şi în cunoaştere, eşti atras şi doreşti să înţelegi misterele şi ascunzişurile ce te înconjoară. Acest lucru te poate ajuta să clarifici anumite chestiuni legate de sectorul parteneriatelor, dinamizând colaborarea părţilor interesate. Spre sfârşitul săptămânii, angajamentele faţă de familie te suprasolicită mai mult din punct de vedere emotiv. Sensibilitatea ta este mai evidentă, aşadar, încearcă să eviţi disputele cu cei dragi.



Zodia sau Ascendentul BALANŢĂ

Prima jumătate a săptămânii va fi o perioadă pe care o vei dedica, probabil, părţii materiale şi financiare. Vei avea dorinţa de a-ţi enumera posibilităţile şi şansele de a-ţi rotunji bugetul. Acum îţi pot veni diverse idei în manevrarea banilor pentru a avea profit. Sfârşitul săptămânii te aduce în ipostaze în care vei fi dornic de a comunica şi a te informa asupra unor evenimente care au mai mult sau mai puţin legătură cu familia sau cu cei dragi.

Zodia sau Ascendentul Scorpion

În prima jumătate a săptămânii este posibil să simţi o oarecare instabilitate emotivă, schimbări dese ale stării de spirit. Ceilalţi te vor cataloga ca fiind capricios. Insomniile îţi pot dezechilibra ritmul, obosindu-te. Totuşi, vei avea doza ta de magnetism asupra celor din jur. Reuşeşti să-i faci să înţeleagă că tu eşti TU, diferit şi unic… Spre sfârşitul săptămânii îţi faci tot felul de griji în sectorul material. Pot să apară diferite cheltuieli neaşteptate.

Zodia sau Ascendentul SĂGETĂTOR

Prima jumătate a săptămânii se anunţă ca fiind prielnică de a te dedica acelor chestiuni care pot fi rezolvate, într-un fel sau altul, cu ajutorul intuiţiei proprii. Simţirile tale interioare sunt foarte profunde şi te vor ajuta să descoperi (dacă nu te vei lăsa pradă emoţiilor negative) soluţii şi vei avea idei salvatoare. Spre sfârşitul săptămânii setea de cunoaştere va lua amploare. Doreşti să fii în contact cu cei care au aceleaşi interese şi preocupări. Orice deplasare, fie că este scurtă sau lungă, o percepi şi extragi esenţa, practic, o „simţi” ca pe o experienţă importantă.

Zodia sau Ascendentul CAPRICORN

Te preocupă mult reputaţia şi recunoaşterea calităţilor tale de către ceilalţi. Începutul săptămânii îţi aduce un mic zbucium sufletesc în acest sector de viaţă. Doreşti să fii apreciat la adevărata ta valoare şi ai şanse să îţi fructifici capacităţile. Cei din jur te văd ca pe o persoană de nădejde şi cu multă încredere în sine. Sfârşitul săptămânii te poartă spre tot felul de griji şi îngrijorări. Este ca şi cum ţi-e teamă să speri că poate fi bine, ţi-e teamă ca nu cumva să te depărtezi de realitate… Speranţa moare întotdeauna ultima!

Zodia sau Ascendentul VĂRSĂTOR

La începutul acestei săptămâni eşti sigur de propriile concepte şi filosofii de viaţă. Posibil să simţi dorinţa de a „ieşi în lume”, de a-ţi lărgi orizonturile, de a acumula înţelepciune din alte părţi decât cele cu care eşti obişnuit zi de zi. Cu tranzitul Lunii prin Scorpion devii mult mai dornic de recunoştinţă a aptitudinilor tale, eşti mult mai sensibil la criticile sau la complimentele venite din partea superiorilor sau din partea persoanelor importante pentru tine. Spre sfârşitul săptămânii ai dorinţa să te ocupi de anumite chestiuni care îţi fac plăcere şi vrei să le împărtăşeşti cu ceilalţi.

Zodia sau Ascendentul PEŞTI

Începutul săptămânii te găseşte ceva mai împăcat cu tine însuţi. Când eşti singur, reuşeşti să te accepţi şi vezi lucrurile bune din viaţa ta. Dacă simţi că nu este aşa, acum este momentul să îţi deschizi sufletul şi să priveşti în el… descoperă-te! Încă mai persistă tensiunea dintre ceea ce-ţi doreşti tu şi ceea ce-şi doresc ceilalţi de la tine. Încearcă să fii deschis şi să accepţi responsabilităţile date de către superiori, acceptă idei noi… Spre sfârşitul săptămânii lucrurile se vor mai limpezi puţin aducându-ţi o stare de confort.

Mihaela M. Atomei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu