miercuri, 28 octombrie 2015

Să dai atenţie viselor şi dorinţelor tale… este posibil să se împlinească!În cer, astrele nu obosesc niciodată să ne dea de „lucru” …  să nu cumva să ne plictisim în această viaţă dormind pe noi… dar nici nu ne „omoară” încât să ne plângem de milă.
Va urma (până în 10 noiembrie) o perioadă binecuvântată mai mult sau mai puţin pentru fiecare dintre noi.
Soarele prezent în Scorpion îşi joacă rolul principal în tot ceea ce ne-am propus pentru această perioadă. Şi nu este singur pe scena cerului. Îl vor acompania şi îl vor aclama (aşa cum îi place lui) pe rând planetele: Neptun din Peşti, Pluto din Capricorn, Mercur din Scorpion (din 2 noiembrie) şi Jupiter din Fecioară. Soarele va forma aspecte benefice cu toate aceste planete ceea ce înseamnă „o mână de ajutor” de sus în ceea ce ne-am propus.
Cum se va desfăşura acest lucru?
Intuiţia va fi la cote maxime. Va trebui să dăm ascultare presentimentelor, premoniţiilor şi acelor stări sufleteşti care vor să ne transmită ceva.
Este o perioadă excepţională pentru creaţie şi inspiraţie artistică şi nu numai.
Se pot descoperi, afla multe lucruri (bune sau mai puţin bune) ascunse mult timp „ochilor”noştri, descoperire fără a se depune un efort anume de a „controla” sau a „spiona”. Toate acestea se vor dezvălui de la sine. Aşadar, intuiţia „ciulită”!
Dacă până acum am depus eforturi la anumite proiecte, de acum vom simţi că ni se luminează calea şi vom reuşi să înaintăm mult mai uşor spre destinaţia dorită.


Există, totuşi, o atenţionare şi vine de la Saturn din Săgetător care ne urmăreşte pas cu pas obligându-ne să plătim fiecare greşeală comisă. El nu acceptă scuze şi nici dictonul „a greşi este omenesc”. Nu! El nu vrea ca noi să greşim mereu căutând scuze pentru a nu ne clinti din comoditate şi nu acceptă lenea care ne sustrage de la autoeducare. El ne spune „ nu-i bine, nu-i de ajuns, trebuie să mai lucrezi cu tine!”
Aşadar, dacă vrem reuşită în planurile, visurile şi proiectele noastre acestea trebuie să fie „nepătate” de intenţii necurate deoarece plata acestor intenţii vor fi aspre: stări de frică şi temeri, confuzie şi erori care pot duce la nevroze şi psihoze; pericole de intoxicaţii datorită dependenţei (alcool, medicamente, droguri etc.); altercaţii cu ceilalţi pe tema unor ideologii greşit înţelese sau aplicate. (Saturn din Săgetător în cuadratură cu Neptun din Peşti, aspect care ne va „bântui” multă vreme de acum încolo).
Aşadar, dacă ne ştim plini de gânduri curate şi intenţii bune nu ne rămâne decât să dăm drumul viselor şi dorinţelor noastre pentru a se împlini pentru noi şi în favoarea noastră.


Folosind tarotul pentru a „descrie” în imagini această perioadă am extras cartea 3 MONEDE. Este o carte care simbolizează creştere şi progres, prosperitate datorită muncii cinstite şi colaborare fructuoasă. În imagine se observă trei persoane de ranguri diferite (preot, arhitect şi muncitor) şi se comportă unul faţă de celălalt cu egalitate. Explicaţia esoterică a acestei imagini este următoarea: cele trei persoane simbolizează pe rând: dorinţa înălţată Cerului (preotul), cunoaşterea sau conştiinţa (arhitectul) şi realizarea sau construirea dorinţei care începe mereu de la noi (muncitorul).
Succesul este aproape, însă depinde de noi să-l şlefuim după bunul plac…
Mihaela M. Atomei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu